|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
20.1.2009 22:57:13   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dolenjka - kakšen pa je jedilnik malčkov v tem vrtcu, ko gre Tara?

nočem vedet user posted image

user posted image
sprašujem zato, ker sem danes malo jedilnike naših vrtcev gledala user posted image

in, kaj si ugotovila?

da mali jedo vsega po malem

tudi evrokrem, hrenovke, klobase, svinjino, ........ - vse, kar še mi pazimo, da ji ne damo user posted image  

vem, sej se vzgojiteljice rade pohvalijo kako radi imajo hrenovke...pa če jih bo že tam jedla, ni treba da jih še doma, ker to je pa res šit od šita user posted image  .... zdaj veš zakaj nočem vedet user posted image

isto kot klobase in paštete user posted image
Manj je v tem primeru več.

Da se ne bom kaj fino delala, lana je že probala hrenovko. user posted image
Sem ji dala za probat, ker me je skoraj "namlatla", ker ji nisem ponudila, ko sem jo sama jedla.
Ej, vstavit je nisem mogla, tako ji je bilo všeč, kar tresla se je. user posted image

sej te razumem, takoje pri nas pri pivu user posted image  sam ji ga vseen ne damo user posted image  user posted image  user posted image

zdaj, ko je v deželi piva, pa bi ji ga lahko malo privoščila user posted image

sej kak prst v peno namočen bo verjetno kmalu polizala mpri očiju user posted image

A tebi še ni jasno, zakaj Tara pri očiju spi po dve ure in več? user posted image

jasno, sam povedat nisem hotla, da ne bi socialna prišla, zdej si ga pa izdala user posted image

pa saj to ni za socialno, ampak za DAA user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

nočko, ju3 imam šiht user posted image

nočkooooo

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
20.1.2009 23:26:57   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey upam, da ste suepr zadovoljni in srečni v novem domeku user posted image

Zoja tudi še nekaj časa ne bo dobila teh stvari, bomo tudi še kar naprej na AM, jagode dobi mogoče poleti, če bo pridna, med pa naslednjo zimo, če jo bo v grlu praskalo user posted image user posted image

nočko user posted image

Zadnjič mi je kolegica, ki je bila na nekih kožnih testih rekla, da pravi ta njena dr., da alergije na jagode ni, ampak se na koži poznajo tile flekci zaradi neke sestavine (kaj vem katere), ki je ne moremo toliko absorbirat. user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa vedi in bodi vedež? user posted image  user posted image

Jagode imajo veliko histamina...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.1.2009 23:29:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey upam, da ste suepr zadovoljni in srečni v novem domeku user posted image

Zoja tudi še nekaj časa ne bo dobila teh stvari, bomo tudi še kar naprej na AM, jagode dobi mogoče poleti, če bo pridna, med pa naslednjo zimo, če jo bo v grlu praskalo user posted image user posted image

nočko user posted image

Zadnjič mi je kolegica, ki je bila na nekih kožnih testih rekla, da pravi ta njena dr., da alergije na jagode ni, ampak se na koži poznajo tile flekci zaradi neke sestavine (kaj vem katere), ki je ne moremo toliko absorbirat. user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa vedi in bodi vedež? user posted image  user posted image

Jagode imajo veliko histamina...user posted image

Pa je ta histamin alergen? user posted image
Jaz nimam pojma o tem user posted image , zato sprašujem, pa samo povem, kaj drugje slišim.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.1.2009 23:39:17   
srečka nosečka
dolgo in mirno noč

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.1.2009 6:46:38   
misar
jutro

prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.1.2009 6:53:45   
misar
evo, mi je prinčipesa ugasnila računalnik in jovo na novo user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem jaz sem se naspala, ker je to noč prevzel budnice moj user posted image . me pa prehlad liže ko tristo user posted image . ma se ne dam, sem jaz še večji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sicer je tamala že boljše, tud nosek je že skor ok, sem včeraj spirala s fiziološko, ker me je strah vnetih ušesk ful. no tamala se je lepo med spiranjem drla, kot da jo s kože dajem, da ni blo panike, da moram kaj ven potegavat šmrkelj, je vse lepo samo ven prilezlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nič, spijem zdele še mal kavice, odpojem eno alelujo, nahranim prinčipesko, pol pa opet igranje

< Sporočilo je popravil misar -- 21.1.2009 6:55:44 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.1.2009 8:15:23   
katka37
Dobro jutro!

Druga user posted image user posted image  Ob taki uri user posted image user posted image
Kaj vam pa je danes??

Misar, le ne daj se. user posted image  za Lano.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.1.2009 8:31:17   
blaža
jutro. 2.user posted image  Me je spet ven vrglouser posted image

No mam glavobol že od včeraj zvečer. Upam, da bo kmalu mimo. Blaž je spal super. Zbudil se je komaj ob 5.30 za mleko in pol je spla še do 7.40user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.1.2009 8:43:42   
Februarka08
Jutro.

Greva na zajtrk, danes bo mlečni riž in je že skoraj kuhan. Njamsiuser posted image kaj več pa kasnejeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.1.2009 9:06:26   
itata
jutro,
zdej ne vem a je pomagalo upoštevanje parih nasvetov od zdravnice, ali je mel pač un dan k je lepo spal, da bo lahk pol spet rogovililuser posted image  sem ga namazala 2x čez dan s kremo (bepanthen krema - vlažna se lepo vpije) in zvečer prezračla sobo, da je bila bolj hladna, dala ven termometer (ki skoz kaže 23 stopinj, kar ne verjamem, da je in grem danes po novega) in nič ga nisem pokrila - sem ga počekirala parkrat in je imel rokice skoz tople, tko da ga ni zeblo in je spal od 21h do 1h in se zbudl sam še ob 3:30 - ob 4:30 je pa moj neki okol kolovratil in ga je zbudu, tko da to ne šteje, pa do 7h je spal pol. neki bo že na tem po mojem. skratka spanje bolš. tudi trmoglavljenje zvečer pred spanjem samo 1 min - sem ga odložila v posteljico, da se je pomiril, vzela nazaj in je zaspal v 2 minutah...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.1.2009 9:16:48   
Neni13
Dobro jutro,

naš je v varstvu.Jaz v miru pijem čaj in berem Finance. Pol grem pa malo delat.
Smo dobro,danes ponoč samo neki, ne vem kaj ga je mučilo. Ob 05:25 pa auf, pa ne in ne nazaj zaspat.je skor živčnega fasu,ko sem ga imela pri sebi v postelji. Pa je sam splezal dol in čist veselo laufal.
Zdaj pa ne vem,a mogoče že tako komi čaka varstvo!?
Tako,da sva bila pri varuški že ob 07.30. :)
Pa da vidimo,če bo zdržal bit pokonc do 12-ih..Hjoj,po moje bo taka sitka,tale varuška si pa res zasluži vsak cent..

Ja nč,vsi ki ste bolni,pozdravite se čimprej. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.1.2009 9:22:19   
katka37
Punce, dajte mi prosim pomagat, ker se ne spomnim točno, katera od februarčic je že imela zagovor v kar visoki nosečnosti, se mi zdi da sta bili celo dve user posted image user posted image
Ena od punc je slišala, da baje mesec dni pred rokom ne sme imeti zagovora. Jaz za to še nisem slišala.

Ve katera???

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.1.2009 9:27:31   
katka37
Grem po novo osebno, vas malo zapuščam.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.1.2009 9:28:34   
Februarka08
Katka, jaz sem mela zagovor decembrauser posted image nič nisem slišala o tem, da ga ne bi smela met zadnji mesecuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.1.2009 9:45:29   
itata
katka: to se pa faksa prav nič ne tiče kdaj ma kdo rok za rodit... pol ko je otrok zunaj greš še težje na zagovor a ni res?

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.1.2009 9:45:32   
Februarka08
Sva z mojim gledala mal jedilnik k ga majo v vrtcu... sva oba dobila samo tak izraz na obrazuuser posted image user posted image me pa vse presrane po domače povedano kaj lahko jejo in kaj ne smejouser posted image itak bojo dal otrokom tisto za jest kar majo radi da bojo sitiuser posted image ah, dobr da bo doma še neki časauser posted image

Midve sva site, zdej pa ne veva kaj delatuser posted image Larisa mamici nagaja, mamica pa nima komu za nagajatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.1.2009 10:08:35   
Neni13
Katka 37 glede zagovora,zakaj pa bi bila omejitev? Moja prijateljica je imela zagovor magisterija 5 dni pred rokom na Ekonomski fakulteti v LJ.
Februraka preveč komplicirat ni dobr., Naš bo danes jedu sarmo pri varuški.user posted image
Jaz mu že tudi kar vse dam,razen meda,oreškov it..na mleko smo tudi v 1 tednu prešaltal.Pri 9 mesecu je šel babici in dediju na varstvo za 3 ure. Pred kratkim se pa ati na družinskem srečanju hvali kak apetit ima Mark,da je takrat tolko špinače in celo jajčko pojedu!! A jaz mu pa še rumenjaka nisem upala dat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.1.2009 10:19:25   
pina-1
Jutro.

Pri nas je bolezen pokosila še ano. Po nočije še ona zakuhala. S sirupom smo uspeli zbit vročino, je pa vseeno boga. Mia je poleg vročine skasirala še drisko...SKratka pri nas DOGAJA.
HB sta dobre volje. Sedaj se skupi igrata, ker sta itak obe bolani.

Jaz sem bla pa že v ZD. sem šla po recepte. KEr ne bom kupovala, kar me pripada na recept. Mahhhhhh

grem neki v kljun dat,ker sem pošteno lačna

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.1.2009 10:25:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Pri nas je bolezen pokosila še ano. Po nočije še ona zakuhala. S sirupom smo uspeli zbit vročino, je pa vseeno boga. Mia je poleg vročine skasirala še drisko...SKratka pri nas DOGAJA.
HB sta dobre volje. Sedaj se skupi igrata, ker sta itak obe bolani.

Jaz sem bla pa že v ZD. sem šla po recepte. KEr ne bom kupovala, kar me pripada na recept. Mahhhhhh

grem neki v kljun dat,ker sem pošteno lačna

O kriza, tega se jaz najbolj bojim, da pol oba fašeta, če je Matija kej bolan. No na srečo je res malokrat.

Upam, da se čim prej pozdravite.

Mojadva se igrata v sobici. Matija si ga kar v stolčku odpelje, pravi, da rabi družbo Blaža.user posted image

Pina tudi Calpol je na recept, pa lekadol. jaz tega včasih nisem vedla, zdej pa vedno ko grem vprašam še za Calpol, da ga imam doma na zalogi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.1.2009 10:28:17   
Janey
dan

si bom na hitro poskusila vzet par minut dokler se jaka še sam igra.
v soboto smo vse prepeljali sem v novo stanovanje tako da smo v soboto tukaj tudi že spali. v nedeljo se je začelo pakiranje, ki traja še zdaj.user posted image user posted image v kopalnici imam napol sestavljeno omaro, včeraj je počila še jakčeva postlica, net so montirali,...kar ni in ni konec, ampak so sladke muke. jaz imam popoldan še vsak dan prakso od 4-8  tak da komaj še funkcioniram. naredila sem tisti izpit in dobila 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem bila vesela. zdaj imam pa v petek enega, pa ne bom zmogla, razen če nekdo dnevu podari še kakih 20 uruser posted image user posted image

ne morem povedati kako sem srečna, jaz grem rada domov, to je norooooo.

zdaj pa grem malo k mojemu sončku se posvečat, me itak pol cel popoldan ni. je pa se jaka ful navezal name zdaj ta teden ko je bil dosti pri babicah in je kar priliman name. upam da nebomo meli problemov z varstvom. joj varuško moram poklicat..jauuuu

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.1.2009 10:35:36   
ella79
itata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, d agre spanje na bolje. Le tako naprej, pa ste čist zmagal user posted image

Zoja je spet neki novga pogruntala user posted image user posted image ko je na vseh štirih, se potem na nogice postavi, pa se z rokicami gor dvigne, no skoraj user posted image tako da še mal, pa bo znala vstat brez opore, potem pa pomoje sam še zašiba user posted image user posted image
mi je pa danes čist mim dan, gre vse narobe user posted image user posted image user posted image se vsedem v avto, pa na sovoznikovem sedežu luža, pa po tleh... sem že kleparja klicala, k mi ga je dve leti nazaj klepal k sem mela totalko.... morm ga potem peljat pokazat... sem jezna, k se je to zgodil rovno zdej, k začnem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrr
no, zdej je pa bolje, k sem mal jezo sprostila user posted image user posted image user posted image

aja, jutri naju v qlandijo po vsej verjetnosti žal ne bo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.1.2009 10:36:27   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, jaz spet na šihtu, novega nič.... zdele grem nekaj v kadrovsko....spali super dobro, spet smao 1 budnica user posted image
Smo pa v petek zmenjeni, da pridemo papirje v vrtec podpisat, da immao razervirano mesto user posted image  Ampak rezervacija v bistvu nič ne stane, ker se plača 1 mesečni znesek, s katerim se potem pokrije zadnji mesec bivanja tam user posted image

Se tipkamo kasneje....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.1.2009 10:36:42   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dan

si bom na hitro poskusila vzet par minut dokler se jaka še sam igra.
v soboto smo vse prepeljali sem v novo stanovanje tako da smo v soboto tukaj tudi že spali. v nedeljo se je začelo pakiranje, ki traja še zdaj.user posted image user posted image v kopalnici imam napol sestavljeno omaro, včeraj je počila še jakčeva postlica, net so montirali,...kar ni in ni konec, ampak so sladke muke. jaz imam popoldan še vsak dan prakso od 4-8  tak da komaj še funkcioniram. naredila sem tisti izpit in dobila 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem bila vesela. zdaj imam pa v petek enega, pa ne bom zmogla, razen če nekdo dnevu podari še kakih 20 uruser posted image user posted image

ne morem povedati kako sem srečna, jaz grem rada domov, to je norooooo.

zdaj pa grem malo k mojemu sončku se posvečat, me itak pol cel popoldan ni. je pa se jaka ful navezal name zdaj ta teden ko je bil dosti pri babicah in je kar priliman name. upam da nebomo meli problemov z varstvom. joj varuško moram poklicat..jauuuu

Superuser posted image user posted image user posted image  za izpit, pa za novo stanovanje. Nisem zasledila, kaj to imate zdej v najemu? a je veliko? No glavno je, da se zdej tam fajn počutite.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.1.2009 10:42:14   
Blacky*
dan

no,  pa smo od zdravnice.

Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska.

Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.1.2009 10:42:42   
pina-1
blaža, sej za calpol in voltaren svečke sem šla iskat recepte. drugo je itak za plačatuser posted image user posted image user posted image

janey super za novo stanovanje, pa za izpit., bravouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.