|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
20.1.2009 13:15:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Aja do dans pa sem se zredila 10,8 kg. Obseg trebuščka pa je 103 cm.

kako to da ste se vse tako malo zredile, men gredo pa kg kr gor user posted image user posted image user posted image user posted image res da imam apetit tak kot en delavec na gradbišču in to od začetek 8 meseca, od takrat so šli kg gor za toliko kot prvih 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image res pa je da sem prej držala 6 let dieto, (zdj jem pa vse po vrsti pa nič mi ne smrdi vse mi je dobro ) in aktivno športala user posted image user posted image user posted image user posted image kar mi zdj manjka.

Ah, sej bo šlo vse dol. user posted image user posted image kakih 10 kil boš kr v P. pustila, ostalo pa potem počasi, pa bo! user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
20.1.2009 13:16:58   
Bethany
Kje je zdej ta dež, ko sem se odločla, da ne grem na sprehod?? user posted image Ko se boma zrihtale, se bo pa ziher ulilo... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.1.2009 13:28:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

A je možno, da se G na uz zmoti težo? Men je rekla, da ima +- 2900 g. To je ja malo??!!!

ginekolog ne more točno do grama določit teže, je neko odstopanje. Sej do takrat, ko boš rodila, se bo še malo porediluser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.1.2009 13:35:34   
betty80
_kathy_, ne obupat. Sej bo. A to so ti UZ nardili v porodnišnici? Me zanima kaj šokantnega bom še zvedla na teh pregledih, glede na to, da si ti zdej dobila čisto druge informacije, kot od ginekologa.user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
20.1.2009 13:37:43   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: barika

A je možno, da se G na uz zmoti težo? Men je rekla, da ima +- 2900 g. To je ja malo??!!!

ginekolog ne more točno do grama določit teže, je neko odstopanje. Sej do takrat, ko boš rodila, se bo še malo porediluser posted image

bodi vesela kathy moj že sedaj tehta 4100 gramovuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kako bo to izgledalo na porodu

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.1.2009 13:43:27   
spps
ojla1
vidim,da med januarskimi celjankami še nič ne dogajauser posted image ,punce sej bo,še noben ni not ostaluser posted image user posted image user posted image
vem pa,da je zoprno to čakanje,bo kaj al ne...
držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image  in naj vam to čakanje čimprej mineuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
20.1.2009 14:07:26   
blue eye
Jst sem se odločla da grem jutr rodit pa pikauser posted image . Naša družinska kolegica ima abrahama in je rekla nej počakam tk dolgo pol pa nej grem rodit.

Čeprav mislim da bo mala bebica user posted image rekla:    VEČ SREČE PRIHODNJIČuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.1.2009 14:17:09   
betty80
Jst bi tud šla jutri rodit............ampak verjetno je to samo moja skromna želja. user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
20.1.2009 14:18:55   
blue eye
Ti maš jutri rok, a ne?

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.1.2009 14:19:42   
betty80
Ja. Verjetno pa ta rok ne drži heheuser posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.1.2009 14:23:56   
blue eye
Še dobro da tu na forumu čvekamo, da mi hitreje minevajo dnevi, drugače bi se mi ga zmešal doma. Zdj so pa še doma neko gripo staknal, so na antibiotikih. Ajoj nouser posted image .

Tega pa zdj res ne rabimuser posted image .Pa še umaknat se nimam kam k še urejama stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
20.1.2009 14:24:47   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Mogoče boš mela več sreče kot midve s kathy

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
20.1.2009 14:27:22   
betty80

Še dobro da tu na forumu čvekamo, da mi hitreje minevajo dnevi, drugače bi se mi ga zmešal doma. Zdj so pa še doma neko gripo staknal, so na antibiotikih. Ajoj nouser posted image .

Tega pa zdj res ne rabimuser posted image .Pa še umaknat se nimam kam k še urejama stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja pri nas doma so tudi vsi zboleli, zato sem pa zdej pri tašči.Baje, da neka gripa razsaja, da imaš visoko temperaturo. Upam, da je ne staknem kje.

Ti se pa tudi čuvaj, zdej nebi bilo fino zboletuser posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
20.1.2009 14:28:01   
betty80

Mogoče boš mela več sreče kot midve s kathy

Skoraj dvomim.....se bom pustila presenetit.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
20.1.2009 14:32:37   
_kathy_
Ja sej vem, da tamali ve, kdaj mora ven pridit. Verjetno čaka, da se lubiju herpes poceli, da ga bo lahk pol polupčkal.user posted image Drugače sem pa tudi upala, da bo bolj majhen, da ga bom "lažje" rodila. Pa tudi midva z lubijem nisva velika in tudi ob rojstvu nisva bila glih korenjaka.
Samo nadležno mi je to, ko me kr gnjavijo, zakaj še ni, pa kak to itd. Sem se lubiju tko zasmilila, da je reku, naj ugasnem mobi in ker imava doma na srečo še eno sim kartico, mi je šel en mobitel kupit, pa bo notr dal to sim. Tko da se bova samo midva slišala, mojim domačim sem povedala, da če bo kaj novega, da tkoj zvedo, za vse ostale bom pa do poroda nedosegljiva. Ker, to, da v času, ko sem bila samo na ctg-ju, dobim skoraj 20 neodgovorjenih klicev, je pa že hudo!!!!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
20.1.2009 14:36:34   
betty80
Uf _kathy_, to je pa res hudo. Jst morem potrkat, da me zaenkrat še pri miru pustijo. Tudi iz službe me ne klicarijo. 

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
20.1.2009 14:44:29   
blue eye

Ja pri nas doma so tudi vsi zboleli, zato sem pa zdej pri tašči.Baje, da neka gripa razsaja, da imaš visoko temperaturo. Upam, da je ne staknem kje.

Ti se pa tudi čuvaj, zdej nebi bilo fino zboletuser posted image

Možno da je že prepozno ker sem kot bi me povozil traktor, kašljam ža dva dni danes me je pa grlo začelo boletuser posted image user posted image . Kaj pa nej v tem primeru nardim???user posted image user posted image user posted image Tk kot da že ni dovolj vsega na kupu?????Mislim da bom še jst začela danes jokat ker to je pa že višek vsega!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
20.1.2009 14:44:41   
mbd0411
Kathy,ne računaj na to,da če bo lažji otroček,da boš potem tudi ti lažje rodila.user posted image Prvi je bil pri meni težji,pa sem rodila lažje,a daljše obdobje,drugi pa je bil lažji in sem rodile hitreje in težje.Sicer sta bila oba poroda v treh urah končana,a določeno je bilo hitreje ali počasneje....Zakomplicirala semuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
20.1.2009 14:47:13   
blue eye

Ker, to, da v času, ko sem bila samo na ctg-ju, dobim skoraj 20 neodgovorjenih klicev, je pa že hudo!!!!user posted image user posted image

kathy - pa sem jst misnla da mam krizo s klici, pa vidm da maš ti pravo grozo. Mogoče pa glih zarad tega ne greš rodit ker te skoz vsi obremenjujejo pa klicarijo in se enostavno ne moreš sprostit in v miru pričakat to vajino dete.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
20.1.2009 15:41:45   
betty80
blue eye čimveč tekočine pij, pa med in sadje. Nevem kako je potem, če dobiš visoko temperaturo..... verjetno ni dobro user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
20.1.2009 18:01:45   
bybyka_1987
spet se jaz oglasam in me zanima ce ima katera G dr.darjo gasperlin-dovnik?in kak ste kj zadovolne z njo?

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
20.1.2009 18:10:02   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

spet se jaz oglasam in me zanima ce ima katera G dr.darjo gasperlin-dovnik?in kak ste kj zadovolne z njo?

js sem jo mela pred leti, pa mi je preveč hladno delovala, pol sem pa zamenjala, ker sem hotela imeti kako, ki se bolj zavzame, predvsem med nosečnostjo, in sem se prav odločila user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
20.1.2009 19:01:56   
_kathy_
Mene zanima, če ima katera isto težavo kot jaz. Mene danes ful boli spodnji del trebuha. Tko, kot da mi ful dol tišči. Sej me je do sedaj tko pikalo notri, samo zdaj me pa neprestano boli, sploh, če stojim, da se moram kar hitro usedit. Zakaj to???user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
20.1.2009 19:03:49   
mbd0411
Ja pripravlja se,pripravlja.Še malo pa bo.
Ti se sprosti,privošči kako toplo sprpščujočo kopel,pa spat.Potem ne bo časa za spanje.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
20.1.2009 19:11:41   
barika
A ni šla ena s svoim fantom stavit, da more do danes it rodit???user posted image  no, sej še ni konec dneva.

_kathy_ tole je pa malo too much, date takle gnjavijo... izklopi telefon in misli, pa misli na kaj prijetnega. groza no.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razlika v letih med otroci
chips

Kolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?

1,5-2 (35%)

2-4 (43%)

4-6 (16%)

več (6%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!