Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:00:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da se vam ful dogaja.....no men se tud......z Mašo na čelu.... a še ni nič boljša?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:01:10
|
|
|
|
helimaša
|
moj je bil pa pr 28 tednih 1500g
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:01:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps na kakšni osnovi?po kilometrini? lahko po kilometrini ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:02:41
|
|
|
|
helimaša
|
ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:03:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps na kakšni osnovi?po kilometrini? lahko po kilometrini ja.. Pupi pošlji opravičilo,pa še kaj nariš zraven-bolj zagrabi-preverjeno
< Sporočilo je popravil spps -- 20.1.2009 15:05:55 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:04:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ja Maša ti očitno pospravlja tak kot mora bit,..ti pa misliš da razmetava.. malo te hecam, mogoče rataš boljše volje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:05:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps na kakšni osnovi?po kilometrini? lahko po kilometrini ja.. Pupi sam ne vem kdo bo mi plačal pol to..km ni tak poceni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:07:29
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ja Maša ti očitno pospravlja tak kot mora bit,..ti pa misliš da razmetava.. malo te hecam, mogoče rataš boljše volje.. ja bo že držal očitno .....mogoče jo dons mojim pelem ker mam jutr pregled in jo nimam kam dat.....tko da se mogoče še mal naspim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:08:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ti pa nikol nisi zadovoljna
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:08:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ja Maša ti očitno pospravlja tak kot mora bit,..ti pa misliš da razmetava.. malo te hecam, mogoče rataš boljše volje.. ja bo že držal očitno .....mogoče jo dons mojim pelem ker mam jutr pregled in jo nimam kam dat.....tko da se mogoče še mal naspim kolko je maša stara ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:15:26
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ti pa nikol nisi zadovoljna ja sej res.....ti tud ne bi bla.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:16:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ti pa nikol nisi zadovoljna ja sej res.....ti tud ne bi bla..... po čem sklepaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:18:23
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ja Maša ti očitno pospravlja tak kot mora bit,..ti pa misliš da razmetava.. malo te hecam, mogoče rataš boljše volje.. ja bo že držal očitno .....mogoče jo dons mojim pelem ker mam jutr pregled in jo nimam kam dat.....tko da se mogoče še mal naspim kolko je maša stara ?? 2 leti bo drug mesec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:19:18
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja je boljša.....itak.....antibiotik prjel......zdej je pa naspidirana.....in sm razmetava po bajt....pa tud dihat mi ne pusti..... ti pa nikol nisi zadovoljna ja sej res.....ti tud ne bi bla..... po čem sklepaš? po ničemer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:22:15
|
|
|
|
helimaša
|
sej ni tko hudo k se sliš-----sam zdej k sm noseča me ful vse moti in sm čist znervirana.....sej drgač ni panike.....Maša je ful zahtevna punčka in se ji morš ful posvetit.....sej se ji to tud vidi ker je ful bistra.....in za svoja leta zlo velik govori.....sej ko bom enkrat rodila bo že boljš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:23:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sej ni tko hudo k se sliš-----sam zdej k sm noseča me ful vse moti in sm čist znervirana.....sej drgač ni panike.....Maša je ful zahtevna punčka in se ji morš ful posvetit.....sej se ji to tud vidi ker je ful bistra.....in za svoja leta zlo velik govori.....sej ko bom enkrat rodila bo že boljš za mašo.. saj še malo pa bo boljš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:25:55
|
|
|
|
Piruri
|
Helimaša...ojej...ti pa imaš eno hiperaktivko...ti prav nič ne zavidam...naša je tudi doma, ampak je tako priden otrok, da je enako, kot da je nebi bilo...samo tu in tam mi zafilozofira s kakšnimi svojimi monologi, drugače pa kot da je ni...glih zdaj se je zaigrala z barbikami in jim kuha kavo in jih povija, da ki so bolane...ma, pridkano moje dete lepo.... Ob tem pomislim, kakšen bo tadrugi ...pravijo, da dva nista ista...in upam, da bi ostal do poletja tam notri v trebuhu....
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:30:08
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, meni se več ne da bit pridna . Sem kuhinjske omare pospravila, ričet se sam kuha , zdaj pa zbiram pogum in voljo, da grem še peglat. Moj je nekaj rekel, da če se mu bo ljubilo, da bo dlje v službi, da bo imel kako + uro, ker bodo najbrž še zelo prav prišle... Aja, naj bi imel pri 31T 5D 2200g. Bomo videli koliko bo imel drug teden, ker bo gotovo spet UZ in meritve delal zaradi lege , da bo vedel, kdaj bi bilo pametno zunanji obrat delat, če ga bodo. Mi je pa prav danes ena bivša sodelavka rekla, da so njeni prijateljici delali dva tedna nazaj obrat v 37 tednu in ker je bil mali velik so ji naredili obrat in potem kar takoj sprožili porod, da se ne bi spet nazaj obrnil. Je pa fantiček res tudi v 37 tednu imel 3400g, tako da je bila potem njegova mamica prav zadovoljna kako so se odločili in kako se je izšlo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:34:43
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Aja, naj bi imel pri 31T 5D 2200g. Naša Mia je imela pri 32T 1915 g...rodila pa se je z 3300 g...tako mi je tudi G takrat napovedala...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:06:04
|
|
|
|
felix7
|
dan, punce sem sicer še v službi, malo berem za nazaj, da mi doma ne bo treba preveč kokica, tvojih samogovorov pa nismo vajeni ampak so bili kar zanimivi, si vse poštimala in dala na raport tiste, ki imajo preglede in ja, tudi jaz sem dobila plenice iz sušilca kot bi jih kravi iz rit potegnil likanje ti ne uide... julam, pa si bla kej na wcju? da niso bili slučajno črevesni krči. Mene je enkrat podobno zgrabilo, sem bla tut čist panična, no, na koncu sem parkrat na dan školjko grela, k sreči niso bili popadki. likanje - a mi lahko katera pove, zakaj je treba tudi cunjice likat, dokler se popek ne zaceli? vroče je pa tudi meni precej, hb ker sicer sem zmrznjene sorte. To je pa ena boljših stvari v nosečnosti, da me ne zebe kalcij dobim pa kar z mlekom, ga spijem vsak dan vsaj dve šalici, mi tko paše... yaniša, hvala za opozorilo glede sušenja plenic, ampak je prišlo prepozno smo se že namučili z likanjem, je pa tudi šlo 1,5 l za tist kup plenic
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:07:14
|
|
|
|
felix7
|
evo, super, vse sem prebrala in vse prekomentirala, zdaj pa imam še nekaj časa dokler me moj ne pobere v službi. Delat se mi ne da več, še dobro, da imamo RR
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:10:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, super, vse sem prebrala in vse prekomentirala, zdaj pa imam še nekaj časa dokler me moj ne pobere v službi. Delat se mi ne da več, še dobro, da imamo RR o feliša a ne bi že ti morala nehat hodit v službo?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:12:01
|
|
|
|
spps
|
jaz sem pa mislila,da mi bo ratalo kako kitico oddremat,pa mi ne rata sem nekak nemirna,ko vem,da me čaka en kup cotk tak,da zbiram energijo,da si postavim likalno mizo in vklopim likalnik
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:12:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o feliša a ne bi že ti morala nehat hodit v službo? še petkrat moram zjutraj vstat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 16:14:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps o feliša a ne bi že ti morala nehat hodit v službo? še petkrat moram zjutraj vstat a tako,čist enmal še
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?