Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:12:00
|
|
|
|
yania
|
ups.....malo več kot 30 plenic, sem hotla napisat...... pardon...da ne bo kjera mislila, da imam še kake četrtinske :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:16:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania PRANJE-SUŠENJE OPOZORILO!!!!!!!!!!!! Punce, ne tetra dat v sušilca na max.suho, ker ti jih tko zasuši in zmečka, da lahko 10 minut eno likaš, pa 1 dcl destilirane porabiš na 1 plenico.....jst sem to naredila, itak, extra suho, in potem sem dva dni gagala, pri malo več kot 39 plenicah.....kokica, sočustvujem s tabo...mene je tko hrbet takrat uščipnil.... ja ja , raje dajte na program, suho za likanje.... SPPS, a bo uredu? bo ok,še dober,da nisem začela pranja plenic
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:16:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania PRANJE-SUŠENJE OPOZORILO!!!!!!!!!!!! Punce, ne tetra dat v sušilca na max.suho, ker ti jih tko zasuši in zmečka, da lahko 10 minut eno likaš, pa 1 dcl destilirane porabiš na 1 plenico.....jst sem to naredila, itak, extra suho, in potem sem dva dni gagala, pri malo več kot 39 plenicah.....kokica, sočustvujem s tabo...mene je tko hrbet takrat uščipnil.... ja ja , raje dajte na program, suho za likanje.... SPPS, a bo uredu? hvala! tko nimam sušilca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:17:38
|
|
|
|
yania
|
Aja, pa še to, ne vem katera je včeraj napisala, da nekaj kupuje št50....ma nehite s tem... počakaj, da ti G pove, okvirno, npr, ali je malček fuuuul velik, normalno velik, ali bolj drobčkan...potem daj kako 56...drgač pa res 62, ker je škoda, ko res hitro zrastejo naši mladički... še 62 gre hitro preč... Če kupiš 56 v HM je čist kul, ko so večje stvari...jaz v 1.nistm imela nič 56, so nam prav v materinski rekli, da št50 in 56 ne kupovat, prav zabičali so nam..... no in domov s porodnišnice je šla naša malčica, ko je bila ob porodu 50 dolga, pa 2870 težka (tri dni čez rok, da ne bo pomote, in jaz 15 kg plusa, tko da res ne vem kako...haha)....no in je vse viselo z nje... ampak, vam povem, 14 dni, pa se fuuul pozna pri bejbijih....rastejo res hitro.... hahhahaa doma imaš pa itak tiste žabice kake, pa majčke, mal zavihaš pa je... moje mnenje......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:22:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: yania PRANJE-SUŠENJE OPOZORILO!!!!!!!!!!!! Punce, ne tetra dat v sušilca na max.suho, ker ti jih tko zasuši in zmečka, da lahko 10 minut eno likaš, pa 1 dcl destilirane porabiš na 1 plenico.....jst sem to naredila, itak, extra suho, in potem sem dva dni gagala, pri malo več kot 39 plenicah.....kokica, sočustvujem s tabo...mene je tko hrbet takrat uščipnil.... ja ja , raje dajte na program, suho za likanje.... SPPS, a bo uredu? hvala! tko nimam sušilca ti še pralnega stroja nimaš,tak,da itak sušilca ne rabiš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:22:32
|
|
|
|
bambam
|
Serbus punce!! Res tolk hit čvekate, da uspem pregledat samo zadnjo stran . No, sem ravno s pregleda. Jaoooo!! So mi prazniki in dopust pustili 5 kil. Res se nisem vagala od prejšnjega pregleda in vam povem da me je skor na rit vrglo ko sem vidla kolk sem pridobila. Je bla moja G kar presenečena, ker je bolj aklih glede kil. Zadnjič je šlo gor "samo" 3 kile, pa je že delala klicaje . Drugač se dobro počutim, sam levi kolk me neki boli vsake tolk časa. Otroček je tudi ok, težek že 1900. Je rekla da je tudi kr velik za njegove tedne (31), ampak me je potolažla, da sva itak midva tud bolj velke sorte . Zdajle že razmišljam kaj bi v uste dala , ne morem se zadržat.....res ne....! Pridne ste pri pripravah sam da se ne utrudite preveč!! Pa se tipkamo! Čao!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:23:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Serbus punce!! Res tolk hit čvekate, da uspem pregledat samo zadnjo stran . No, sem ravno s pregleda. Jaoooo!! So mi prazniki in dopust pustili 5 kil. Res se nisem vagala od prejšnjega pregleda in vam povem da me je skor na rit vrglo ko sem vidla kolk sem pridobila. Je bla moja G kar presenečena, ker je bolj aklih glede kil. Zadnjič je šlo gor "samo" 3 kile, pa je že delala klicaje . Drugač se dobro počutim, sam levi kolk me neki boli vsake tolk časa. Otroček je tudi ok, težek že 1900. Je rekla da je tudi kr velik za njegove tedne (31), ampak me je potolažla, da sva itak midva tud bolj velke sorte . Zdajle že razmišljam kaj bi v uste dala , ne morem se zadržat.....res ne....! Pridne ste pri pripravah sam da se ne utrudite preveč!! Pa se tipkamo! Čao! čestitke za pregled men se je tud zdaj začela kilaža obešat,ko sem zdrava
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:28:33
|
|
|
|
bambam
|
Ma...........bomo pa pol mele en forum "marčevke 09 hujšamo" al pa kej takega, in se bomo spodbujale in tolažle. Vsaka stvar je za nekaj dobra .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:30:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Ma...........bomo pa pol mele en forum "marčevke 09 hujšamo" al pa kej takega, in se bomo spodbujale in tolažle. Vsaka stvar je za nekaj dobra . to se že neki časa menimo,sam bomo najprej mogle nehat dojit,da bomo lahk začele s kakšno dieto
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:33:54
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bambam Ma...........bomo pa pol mele en forum "marčevke 09 hujšamo" al pa kej takega, in se bomo spodbujale in tolažle. Vsaka stvar je za nekaj dobra . to se že neki časa menimo,sam bomo najprej mogle nehat dojit,da bomo lahk začele s kakšno dieto Upam da bomo čimdalj dojile, ker dvomim, da bomo že po treh mescih za akcijo "hujšanje"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:34:23
|
|
|
|
lejca
|
joj joj..jst mam pa precej stvari st 56...bolj bi vas mogla brat..na konc bojo prav tiste stvari,ki jih je kupil mozek eheheheheehhe
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:40:17
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:41:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Serbus punce!! Res tolk hit čvekate, da uspem pregledat samo zadnjo stran . No, sem ravno s pregleda. Jaoooo!! So mi prazniki in dopust pustili 5 kil. Res se nisem vagala od prejšnjega pregleda in vam povem da me je skor na rit vrglo ko sem vidla kolk sem pridobila. Je bla moja G kar presenečena, ker je bolj aklih glede kil. Zadnjič je šlo gor "samo" 3 kile, pa je že delala klicaje . Drugač se dobro počutim, sam levi kolk me neki boli vsake tolk časa. Otroček je tudi ok, težek že 1900. Je rekla da je tudi kr velik za njegove tedne (31), ampak me je potolažla, da sva itak midva tud bolj velke sorte . Zdajle že razmišljam kaj bi v uste dala , ne morem se zadržat.....res ne....! Pridne ste pri pripravah sam da se ne utrudite preveč!! Pa se tipkamo! Čao! za pregled. No, pol pri tebi res ne pride v poštev št. 50 !?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:43:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca joj joj..jst mam pa precej stvari st 56...bolj bi vas mogla brat..na konc bojo prav tiste stvari,ki jih je kupil mozek eheheheheehhe lejca saj jaz jih imam tud kr nekaj 56 tak da.. ko pa nebodo več prav boma pa jih dale lepo nazaj v škatlo pa bodo čakale na drugega uporabnika.. (v upanju,da bo kak centi manjši.. ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:43:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bambam Serbus punce!! Res tolk hit čvekate, da uspem pregledat samo zadnjo stran . No, sem ravno s pregleda. Jaoooo!! So mi prazniki in dopust pustili 5 kil. Res se nisem vagala od prejšnjega pregleda in vam povem da me je skor na rit vrglo ko sem vidla kolk sem pridobila. Je bla moja G kar presenečena, ker je bolj aklih glede kil. Zadnjič je šlo gor "samo" 3 kile, pa je že delala klicaje . Drugač se dobro počutim, sam levi kolk me neki boli vsake tolk časa. Otroček je tudi ok, težek že 1900. Je rekla da je tudi kr velik za njegove tedne (31), ampak me je potolažla, da sva itak midva tud bolj velke sorte . Zdajle že razmišljam kaj bi v uste dala , ne morem se zadržat.....res ne....! Pridne ste pri pripravah sam da se ne utrudite preveč!! Pa se tipkamo! Čao! čestitke za pregled men se je tud zdaj začela kilaža obešat,ko sem zdrava Čestitke tudi od mene!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:47:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca joj joj..jst mam pa precej stvari st 56...bolj bi vas mogla brat..na konc bojo prav tiste stvari,ki jih je kupil mozek eheheheheehhe jaz jih imsm tuf kr neki-sam sem jjih dobla kupovala pa bom od 62 naprej
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:48:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem.. dans ni velik napisanga,tak,da ni blem bit na tekočem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:51:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem.. dans ni velik napisanga,tak,da ni blem bit na tekočem a še ni šašavih dovolj gor ali kaj???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:51:30
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bambam Serbus punce!! Res tolk hit čvekate, da uspem pregledat samo zadnjo stran . No, sem ravno s pregleda. Jaoooo!! So mi prazniki in dopust pustili 5 kil. Res se nisem vagala od prejšnjega pregleda in vam povem da me je skor na rit vrglo ko sem vidla kolk sem pridobila. Je bla moja G kar presenečena, ker je bolj aklih glede kil. Zadnjič je šlo gor "samo" 3 kile, pa je že delala klicaje . Drugač se dobro počutim, sam levi kolk me neki boli vsake tolk časa. Otroček je tudi ok, težek že 1900. Je rekla da je tudi kr velik za njegove tedne (31), ampak me je potolažla, da sva itak midva tud bolj velke sorte . Zdajle že razmišljam kaj bi v uste dala , ne morem se zadržat.....res ne....! Pridne ste pri pripravah sam da se ne utrudite preveč!! Pa se tipkamo! Čao! čestitke za pregled men se je tud zdaj začela kilaža obešat,ko sem zdrava Čestitke tudi od mene! Hvala za vse čestitke. Je pa otroček brcal ko sem čakala v čakalnici in ko sem prišla domov. Na UZ je bil pa čist pri miru, pa še rokice je mel pred obrazkom, tak da mi ni mogla sličice nardit . Saj mal še pa jih bomo vidle naše bibe male . Je pa res, da mislim, da ne bom kupovala št.50, ker je pri prvi tudi nisem. (Sva jo iz P nesla v 68 in je bla kot klovnček. Komaj se je je vidlo ). No, tokrat bom kupla mal manjše, sam velik pa tud ne. Ful hitro prerastejo. Kolk so pa kaj vaši težki pri vaših tednih?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:55:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem.. dans ni velik napisanga,tak,da ni blem bit na tekočem a še ni šašavih dovolj gor ali kaj??? se šparamo za zvečer
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:56:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem.. dans ni velik napisanga,tak,da ni blem bit na tekočem a še ni šašavih dovolj gor ali kaj??? se šparamo za zvečer jaz mam danes opravičeno.. mi mama ravnokar opravičilo piše. Samo ne vem kiri moram dat ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:56:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Kolk so pa kaj vaši težki pri vaših tednih? moj je bil težek v 31.tednu 1777g
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:58:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Kolk so pa kaj vaši težki pri vaših tednih? moja mala pikica je bila v 29 tednu 1200g.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:59:39
|
|
|
|
helimaša
|
vidm da se vam ful dogaja.....no men se tud......z Mašo na čelu....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 15:00:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj je novega?? sem mela obisk pa nisem na tekočem.. dans ni velik napisanga,tak,da ni blem bit na tekočem a še ni šašavih dovolj gor ali kaj??? se šparamo za zvečer jaz mam danes opravičeno.. mi mama ravnokar opravičilo piše. Samo ne vem kiri moram dat ?? na kakšni osnovi?po kilometrini?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?