Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:17:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem vas hotla vprašat, če je vam tudi skoz tako vroče?? Jaz ko ena živa peč, no. Skoz mi je vroče, skoz odpiram okno, vzunaj napol odpeta hodim... V stanovanju itak v sp. majici ali pa kratkih rokavih. Sem čudna? Aja, pa še to. A pije že katera kalcij? Jaz ga bom začela, ker me malo kosti bolijo zadnje dni. Jaz sem po naravi bolj zmrzljive sorte, a v nosečnosti se lahko kosam s tistimi najbolj vročimi Kalcija posebej pa ne pijem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:41:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem vas hotla vprašat, če je vam tudi skoz tako vroče?? Jaz ko ena živa peč, no. Skoz mi je vroče, skoz odpiram okno, vzunaj napol odpeta hodim... V stanovanju itak v sp. majici ali pa kratkih rokavih. Sem čudna? Aja, pa še to. A pije že katera kalcij? Jaz ga bom začela, ker me malo kosti bolijo zadnje dni. jaz po stanovanju skoz hodim v majčki na naramnice,al pa vsaj v kratkih rokavih-moj pa v majici in debelem puloverju kalcija pa ne pijem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:48:35
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem vas hotla vprašat, če je vam tudi skoz tako vroče?? Jaz ko ena živa peč, no. Skoz mi je vroče, skoz odpiram okno, vzunaj napol odpeta hodim... V stanovanju itak v sp. majici ali pa kratkih rokavih. Sem čudna? Aja, pa še to. A pije že katera kalcij? Jaz ga bom začela, ker me malo kosti bolijo zadnje dni. jaz po stanovanju skoz hodim v majčki na naramnice,al pa vsaj v kratkih rokavih-moj pa v majici in debelem puloverju kalcija pa ne pijem meni pa ni neke vroče,edino ponoči pa okna odpiram,tak da sem fajn prehlajena...podnevi je o.k. tudi jaz ne pijem kalcija
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:48:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, vidim, da ni nič kaj preveč pestro tukaj na RR. Jaz sem pa tudi prava lenoba danes. Sem po zajtrku spet šla v posteljo in prebrala en roman od prve do zadnje strani, pa sem zdaj tako zmatrana, da bi šla kar spat! Zdaj pa tukaj bluzim. Ma, ne, ne moram kaj narest! Kaj naj se lotim peglat ali naj lonce s kuhinjskih omar ven vzamem, obrišem omare znotraj in nazaj zložim? Kaj bi ve zbrale? dans zgleda,punce prihajajo na RR na obroke maš pa zanimivo izbiro del jaz se tud ne bi odločla za nobeno od teh dveh možnosti,samo,ker sem si pa pa dala prat prvo rundo oblačilc za bebija,pa mi likanje ne uide bi tud rabla koga,da mi pride lenobo podpirat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:48:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Kaj naj se lotim peglat ali naj lonce s kuhinjskih omar ven vzamem, obrišem omare znotraj in nazaj zložim? Kaj bi ve zbrale? jaz nebi danes izbrala nič verjamem da sem ti v veliko pomoč zdaj bla Ampak sem danes prepešačla 5km ker sem mestni bus zamudila in bi mogla čakat 1uro na naslednjega, tak da sem raje peš šla. Pa me vse boli zdaj , tak da danes res nebi izbrala ne likanja in ne čiščenja omar.. a ti se pripravljaš na kak maraton,da si tolk prepešačla-mislim,da take ture niso več primerne za nas,na sploh za tiste,ki drugač ne prehodijo tolk
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:48:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj zdaj se bo začelo kaj dogajat ali kaj? mam še malo časa pa ni nobene za čvek.. ste vse na kosilu?? dober tek.. smo že mele vse razen tebe dans samogovore, tak da kar začni zgleda,da je prišel moj termin za samogovore
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:49:14
|
|
|
|
pondelak
|
vsem za uspešne preglede...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:49:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, vidim, da ni nič kaj preveč pestro tukaj na RR. Jaz sem pa tudi prava lenoba danes. Sem po zajtrku spet šla v posteljo in prebrala en roman od prve do zadnje strani, pa sem zdaj tako zmatrana, da bi šla kar spat! Zdaj pa tukaj bluzim. Ma, ne, ne moram kaj narest! Kaj naj se lotim peglat ali naj lonce s kuhinjskih omar ven vzamem, obrišem omare znotraj in nazaj zložim? Kaj bi ve zbrale? dans zgleda,punce prihajajo na RR na obroke maš pa zanimivo izbiro del jaz se tud ne bi odločla za nobeno od teh dveh možnosti,samo,ker sem si pa pa dala prat prvo rundo oblačilc za bebija,pa mi likanje ne uide bi tud rabla koga,da mi pride lenobo podpirat Sva že dve
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:51:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj zdaj se bo začelo kaj dogajat ali kaj? mam še malo časa pa ni nobene za čvek.. ste vse na kosilu?? dober tek.. smo že mele vse razen tebe dans samogovore, tak da kar začni zgleda,da je prišel moj termin za samogovore Še jaz malo uskočim, da ne bo predolg samogovor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:52:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj zdaj se bo začelo kaj dogajat ali kaj? mam še malo časa pa ni nobene za čvek.. ste vse na kosilu?? dober tek.. smo že mele vse razen tebe dans samogovore, tak da kar začni zgleda,da je prišel moj termin za samogovore Še jaz malo uskočim, da ne bo predolg samogovor Na, pa mam. Zdej naj mam pa kar jaz samogovor, al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:52:36
|
|
|
|
spps
|
sej mi pondelak in Nina delata družbo,tak da ni panike. Nina a ti tud si zaćela prat? pondelak,kaj imaš pa ti v planu za današnje popoldne?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:53:33
|
|
|
|
Nina00
|
Nič ne bo, je ravno kosilo kuhano, pa grem rajš jest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:54:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj zdaj se bo začelo kaj dogajat ali kaj? mam še malo časa pa ni nobene za čvek.. ste vse na kosilu?? dober tek.. smo že mele vse razen tebe dans samogovore, tak da kar začni zgleda,da je prišel moj termin za samogovore Še jaz malo uskočim, da ne bo predolg samogovor Na, pa mam. Zdej naj mam pa kar jaz samogovor, al kaj ne,ne,še sem tu,sam mi RR full počas odpira strani
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:55:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej mi pondelak in Nina delata družbo,tak da ni panike. Nina a ti tud si zaćela prat? pondelak,kaj imaš pa ti v planu za današnje popoldne? Ne prat pa še ne. Me še čaka, pa del cunjc moram še nazaj dobit Sem misnla, da bi tud jaz rabla enga za lenobo podpirat - se je nabralo morje dela, meni pa še ne diši. Se tolažim, da bo jutri boljše, ko bom malo bolj zdrava
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:56:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Nič ne bo, je ravno kosilo kuhano, pa grem rajš jest kaj dobrega si skuhala?dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 13:58:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej mi pondelak in Nina delata družbo,tak da ni panike. Nina a ti tud si zaćela prat? pondelak,kaj imaš pa ti v planu za današnje popoldne? Ne prat pa še ne. Me še čaka, pa del cunjc moram še nazaj dobit Sem misnla, da bi tud jaz rabla enga za lenobo podpirat - se je nabralo morje dela, meni pa še ne diši. Se tolažim, da bo jutri boljše, ko bom malo bolj zdrava bo jutr boljš-saj delo pa počaka
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:00:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Nič ne bo, je ravno kosilo kuhano, pa grem rajš jest kaj dobrega si skuhala?dober tek Sem si začelela radi s krompirjem, ogromno skledo Saj vem, da ne zveni ravno kot popolno kosilo, a mi tako paše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:00:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps sej mi pondelak in Nina delata družbo,tak da ni panike. Nina a ti tud si zaćela prat? pondelak,kaj imaš pa ti v planu za današnje popoldne? Ne prat pa še ne. Me še čaka, pa del cunjc moram še nazaj dobit Sem misnla, da bi tud jaz rabla enga za lenobo podpirat - se je nabralo morje dela, meni pa še ne diši. Se tolažim, da bo jutri boljše, ko bom malo bolj zdrava bo jutr boljš-saj delo pa počaka Ja, to pa na žalost vedno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:02:03
|
|
|
|
lejca
|
Jst si pa njoke z omako delam
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:03:00
|
|
|
|
lejca
|
Prej sem gledala kolk mam kej za malega pa mi se ful manjka..bo treba v nabavo...po kolk kosov imate?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:03:14
|
|
|
|
Pupa7
|
evo me, kaj sm zamudla se pofočkam, ker grem ležat, me je vščipnalo pr levi lopatci da tud vrata ne morem premaknit
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:08:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo me, kaj sm zamudla se pofočkam, ker grem ležat, me je vščipnalo pr levi lopatci da tud vrata ne morem premaknit ma teb je že to jamranje v navado prišlo-glih tko kot men
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:09:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo me, kaj sm zamudla se pofočkam, ker grem ležat, me je vščipnalo pr levi lopatci da tud vrata ne morem premaknit ma teb je že to jamranje v navado prišlo-glih tko kot men
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:09:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Prej sem gledala kolk mam kej za malega pa mi se ful manjka..bo treba v nabavo...po kolk kosov imate? jaz še nisem posebej kontrolirala,v vsakem primeru ne mislim pretiravat,ker dojenčki ful hitr rastejo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 14:10:00
|
|
|
|
yania
|
PRANJE-SUŠENJE OPOZORILO!!!!!!!!!!!! Punce, ne tetra dat v sušilca na max.suho, ker ti jih tko zasuši in zmečka, da lahko 10 minut eno likaš, pa 1 dcl destilirane porabiš na 1 plenico.....jst sem to naredila, itak, extra suho, in potem sem dva dni gagala, pri malo več kot 39 plenicah.....kokica, sočustvujem s tabo...mene je tko hrbet takrat uščipnil.... ja ja , raje dajte na program, suho za likanje.... SPPS, a bo uredu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?