|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
19.1.2009 19:30:58   
M_mojca
Oj:)
Po moje tud ne bo zamrlo tule! Men je FB fajn zarad slikic! Ste tako lušne pa otročički tudi!!
Nik mi pa zdej spiuser posted image Če se ob 20h ne zbudi, ga zbudim jaz, saj nočem, da si spet pokvarimo ritem! Mamo zaenkrat prav fajnega!
čiščenje dlesni- Nik prav rad vidi, da mu dam prst v usta in ga po dlesnih masiram! Če mu pokažem prste, hitro stegne svoje rokice, me zagrabi za prst in nese v ustauser posted image
jolly - jaz bi bla vesela, če nebi hotu bit na rokah...tako bi se pa gospodič najraje skoz po rokah nosu! zdej je ugotovil, da je zelo lepo zaspat pri mamici na rokah...user posted image a se mu ne dam! Mal ga pocrkljam in odložim...bomo vidli kdo bo zmagaluser posted image
laknerš-prav posrečena tvoja pupika! Bravo Hanauser posted image Moj Nik začne tako grdo gledat, ko zagleda mami al pa atija s fotoaparatom...
denar od občine - naša ne da nič...
cepljenje - ga še nisva mela. Čakava na klic. Ne vem pa če ga bi dala cepit še za kej drugega.
PikicaStonoga - mogoče se je kaj prestrašila in zato joka. Kar naprej tako, kot si napisala in se bo že navadila.
Zdej pa šibam. Nik je pokonci...

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.1.2009 19:40:40   
Lovely
Hojla,

mi smo se zdaj zmasirali pa okopali, zdaj pa se pikica crklja pri očiju, mami pa ima urico zase user posted image

Mah kje, tema na RR ne bo zamrla, vsaj kar se mene tiče ne, tukaj se lahko bolj pogovorimo kot na FB, to sem že napisala user posted image

Nagrada od občine: no, Murphy, itak da nič ne dobimo v Domžalah...

Glede rota virusa je pa tko, da po moje sploh ni nujno ob istem času kot prvo cepljenje. Jaz razmišljam bolj na NE ampak bom videla kako Inya reagira na navadno cepljenje pa se bom potem morda lažje odločila... Kaj pa vem.

Zdaj grem pa knjigo brat, sem spet čist v Secret. Prebrala sem pa eno luštno za možgane počivat, kar že sto let nisem počela... Fino fajn... Pa kužija crkljat k je bil ves dan z dedijem, sta šla na ta dolgo hojo...

Lovely

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.1.2009 20:06:02   
laknerš
mene pa zanima ali ima katera zimsko vrečo za kenurujček Tomy

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.1.2009 20:20:45   
PikicaStonoga
Lovely, Tijana je bla potem čist ok, popoldne je itak prespala potem je bla fajn razpoložena, zdej zvečer pa nekej tečkauser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.1.2009 20:21:58   
blanka1
no pri nas da tud obcina lani je dala 300e
letos2008 lani ze pa 200e, zaradi velikega naračajauser posted image

no mi smo imelim vceraj grozno noc, jo je neka srafalo in revica ni mogla zaspat in mami je skoz bedela in zjtraj spala 2 urci. in sedaj sem utrujena in grem kar sapt
lepo bodite
in lepo in mirno noc
nocko

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.1.2009 20:42:53   
mbd0411
Danes je pa bil pri nas tudi jok,ko smo se kopali.Tik preden sem ga dala iz vode je začel kričat,da joj.Nisem ga mogla umirit vso proceduro sušenja,mazanja,oblačenja.Nič ni pomagalo.Ko sem ga k sebi stisnila je pa nehal,a ne za dolgo.Ne vem ali se je ustrašil al kaj.Bomo videli naslednjič.
Katastrofa je s čevlji našega tavečjega.Že tretje to zimo sem morala kupituser posted image user posted image user posted image ,pa ne,da mu kupim najcenejše,da bi bile zanič,pač pa kar nekaj € odštejem,pa se ta user posted image strga ali razpara,odlepiuser posted image Groza no.Sem pa ogledovala te male škorenjčke kako so cart.Naslednjo zimo jih bomo že kupovale za naše user posted image No,škornje imava že zdaj,pa teniske,jh je dobil.A še niso za v sneguser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.1.2009 20:59:01   
PikicaStonoga
mbd0411 in Dream- če se ne motim sta vidve nekaj dni nazaj govorili o likanju plenic in cunjc --- a ve to še vednouser posted image user posted image user posted image Jaz sme to likala samo prve 14 ndi, zdje pa lepo obesim in ko je suho takoj zložim ;) 100x manj dela ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.1.2009 21:03:00   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* 

sem pa opazla da ne mara bit preveč po rokah user posted image  a še kateri user posted image .... najraje je v igralnem centtru .... če je tam pol res lahko naredim vse po hiši .... in on se veselo pogovarja s tistimi barvastimi igračkami ... user posted image  eh kdo razume te škrate ....

Pri nas je isto, najraje je v lupinici stari 4 ali 5 let, ki so bile bolj podbne ležalnikom, ali pa v igralnem centru. Tako tudi jaz vse naredim, on je pa lepo zraven. Ravno danes sem razmišljala, da bo treba ukrenit nekaj drugega in kupiti vsaj stolček za hranjenje, v katerem se dajo položaji sedenja spremeniti na skoraj ležanje. Mislim, da ga bova kar kupila, saj je lupinica premajhna, Matic pa zelo rad gleda, kaj počnem okrog njega. Sem gledala tole zadevico: http://www.pegperego.si/si/otroska-oprema/stolcki-za-hranjenje/prima-pappa-diner-g1480.shtml

Enkratna denarna pomoč pri nas se dobi Lumpijev paket mislim da v protivrednosti 42€.

mbd0411 kot sem napisala, Nukov cucelj gre gor, samo nisem preverila, če kaj ne pušča, ker je drugače oblikovan. Od MAM gre sigurno.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.1.2009 21:13:07   
Dream
PikicaStonoga jaz še vedno likam plenice, zaradi boljšega občutka - ker so bolj mehke. Drugače pa tiste, ki jih imam za bruhece lovit, so velikosti 40x40 cm in se mi zdi še bolj pomembno, da so zlikane, ker so sicer čisto zgužvane - sušilec pač ni za plenice...

Zadnje čase pa se tako slini (oz. prav mehurčke dela in se mu fejst dopade), da bo očitno treba v pogon spravit slinčke. Se mi zdi, da potem sploh ne bo luištkan, ko bo mel te slinčke...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.1.2009 21:22:34   
afnica mala
plenice- jih sploh nisem likala- sušilec pa je ok, pa jih žveči tudi že od rojstva

slinčki- dream boš videla- tud s slinčki so prav srčkani, Neli ga mora imeti, drugače jo lahko samo preoblačim.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
19.1.2009 21:42:42   
PikicaStonoga
Nč mamice naša spi že pol ure pa greva tud midva zdej nina nana :)
Lep večer še naprej tistim, ki boste bedele še nekaj ur ...svaka čast za energijo ...
NOČKO! 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
19.1.2009 21:56:04   
tanja29

Hey punce.
Jaz tut mislim, da tale forum ne bo zamrl, ker smo ME tle gor...user posted image

Jutri imamo fizioterapijo - telovadbo v razvojni. Me kar zanima, kaj bojo tam rekli. Manca je ful živahna, veliko se že obrača, brca in telovadi. Zdaj se je naučila, kako dat dudo sama v usta in in je ful ponosna, ker nekaj zna. Ves čas prakticira - duda not, duda ven...user posted image user posted image

Zdaj grem pa spat, da bomo naspani zjutraj...Manca pa spančka že eno urco.
No, vam sporočim jutri, kako je bilo v razvojni.
Lepo se imejte.
Vsem želim sladke sanje.
pa pa

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
19.1.2009 22:03:37   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Pri nas je isto, najraje je v lupinici stari 4 ali 5 let, ki so bile bolj podbne ležalnikom, ali pa v igralnem centru. Tako tudi jaz vse naredim, on je pa lepo zraven. Ravno danes sem razmišljala, da bo treba ukrenit nekaj drugega in kupiti vsaj stolček za hranjenje, v katerem se dajo položaji sedenja spremeniti na skoraj ležanje. Mislim, da ga bova kar kupila, saj je lupinica premajhna, Matic pa zelo rad gleda, kaj počnem okrog njega. Sem gledala tole zadevico: http://www.pegperego.si/si/otroska-oprema/stolcki-za-hranjenje/prima-pappa-diner-g1480.shtml

jest mam tazga sicer že od prve in je super. sploh za zdaj ko še ne sedijo sami. jaz jo posedem v ta stolček in ona me gleda ko kuham al pa pospravljam pa glede na to da je najraje pokonci ji ful paše. ima pa tri naklone in pri zadnjem res že skoraj leži.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
19.1.2009 22:13:23   
*talcy*
oj oj glede denarja k da občina naša Vipavsak je dal 250E user posted image

plenice .... ja jaz jih likam ...patronažna mi je rekla naj en mesec pol ni
potrebno ampak jaz jih še vedno ker so vse take zgubane .....user posted image

slinčki .... sicer jih uporabljam ful malo sam jih bo treba kar z omare potegnit ker se tako slini in dela mehurčke da je joj ....

jolly123....eh saj se ne pritožujem da noče bit po rokicah še luštno je ker je težak...smo blizu 7kg user posted image  .... ma včasih pa ga kar dvignem in pocrkljam ker ne zdržim da ga ne bi stisnila user posted image  pol pa stoka in hoče dol pa kaj čem ...ga odložim pa je mir user posted image user posted image user posted image

dream.....evo mi smo dobili isti stolček za hranjenje .... in je ful fajn ...ker se nastavi tud v ležeč položaj ...sicer ni v uporabi a ko so nam ga kupili sem tkoj pogledala kako zadeva deluje user posted image  ......
kdaj boste pa ve ta stolček prakticirale...oz.stolčke nasploh???

ale punce zdaj je tatko nahranu sinkota ... mamica bo ritko previla pol pa spat ..... 

MIRNO NOČ

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.1.2009 7:01:34   
lena35
jutro ,danes sempa zgodnja. Naš tečko je jedel dvakrat ponoči zdaj pa še spi,jaz pa črpam ,ker greva pol v posvetovalnicoin nebo časa.Blaž se tolk dere ko mu dajam flaško da za znoret.Ne vem kaj mu je zadnje čase,je samo ko že rahlo drema in takrat je tudi tiho.Ne vem več kaj naj naredim al pa mu moje mleko ni všeč,bom danes vprašala.Največja muka ga je nahranit.Drugače pa se pripravljamo na veliki dan ki bo v soboto sem že kr mal nervozna pa bo že.Joj kak so lušni ti naši lumpijina FB ampak teme tu so pa idealne tako da ne bomo zamrli.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.1.2009 7:24:37   
mbd0411
Jutro! user posted image

M_mojca
,katera občina pa ne da denarja?

Pikica Stonoga.jaz likam plenice,ker so tak čudne če niso.Ostalo pa po potrebi,če je zmečkano.Neki pretiravam ne.Kar ni treba likat,ne likam.Jaz že mokro perilo zložim in je nasploh zelo malo likanja.Obešam seveda standardno,ne sušim v sušilcu,ker se ne morem odločit,da bi kupila ta stroj.user posted image
Dream,a s slinčkom,da ne bo luštkan user posted image ...bo,bo...
Lena 35,saj je dosti pridobil,že ne rabi toliko.A,danes bo pa pikica?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.1.2009 7:38:31   
jolly123
Jutro! Jaz sem pa totalno nenaspana, pa ne zaradi Taja ampak zaradi sebe. Taj se je zbudil ob pol treh za jest in od takrat nisem mogla spat, pa kot zakleto je danes potegnil do mal čez 6 in bil čisto tiho v spanju. Ne vem kaj me toliko zajebava, ampak po nočnem zbujanju se mi je zdaj že parkrat naredilo da nisem mogla nazaj zaspat al pa spim po obrokih 20 minut spim, 15 v luft gledam. Najbolje da začnem jest uspavala al kaj??

Danes imava pa posvetovalnico upam, da bo po moško prenesel pikico in da ne bo kakih reakcij.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.1.2009 8:08:31   
Lovely
Jutro,

jaz sem pa tok sveža danes, Inya je spala od 21h do 6h. Sicer se je ob 4h nekaj zvijala in stokala v spanju a ni bilo sile user posted image

Jolly, ti po moje nisi mogla zaspat zaradi overloada v spominu - saj si ti rekla, da se učiš za izpit a ne? user posted image  Preveč tudi ni dobro ;)

Jaz že od začetka vse likam. Ne vem, se mi zdi, da so cunjice lepše in pleničke so mi res čudne nezlikane. Dokler bo šlo bo pač šlo, mi pa ni težko, ker sama ne čistim tako da vsaj to gospodinjsko opravilo opravim sama user posted image Taka sem vedno bila tudi z mojimi cunjicami, sem bolj odvisnik od shoppinga cunjic in sem vedno ful pazila kako perem, likam itd.

Mi že uporabljamo slinček, ker delamo mehurčke in včasih že prav teče z ust pa je ful luštna :) sem našla ene take luštne s kravicami pa piše gor Hungry baby in je so za crknit luštni. Več barv pa lahk kombiniraš s cunjicami pa sploh kaj preveč ne seka ven iz konteksta ;)

Mene je pa kar strah petka, imamo posvetovalnico in pikico. Bo P povedala če še kaj šum na srčku sliši pa še cepljenje... Pa še tehtanje... Upam na najboljše seveda...

Danes upam da ne bo tako grdo sivo in megleno kot je zdaj, da greva lahk na en sprehod. Lep dan vam želim.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.1.2009 8:10:16   
Lovely
Mbd, hvala za kavico :)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 8:39:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.1.2009 8:49:02   
Lovely
Jaz sem zadnjič razmišljala o zadnjih tednih nosečnosti. O maj gad kaka sem bla, kot kit. Pa komaj sem se premikala, vse me je bolelo, prav začutila sem tiste bolečine. Pa še tisto XL trenirko sem vzela v roke k sem jo lahk takrat nosila in moram rečt da tega pa ne pogrešam.

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.1.2009 8:56:41   
evelin
Js pa pogrešam brcike v trebuhu pa božanje po njemuser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.1.2009 8:59:45   
PikicaStonoga
Ja no jaz pa pogrešam nosečnost! :) Moj trebušček user posted image user posted image user posted image Sem se večinoma dobro počutila, dobro spala, bila aktivna ...tisti XL, ki sem ga nosila pa ni posledic anosečnosti, bo treba mal dlje nazaj iskat vzroke ...tko da ...ja jaz bi bla kr spet srečka nosečka!:)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.1.2009 9:07:01   
Lucka1
slinčki - tudi pri nas bi že lahko bili aktualni, ampak še nismo našli časa, da bi kupili...mogoče se sliši noro, ampak enostavno ni tako nujno, no, kot recimo plenice, obleke in naš skupni čas. Dela pa tudi naš user posted image mehurčke že nekaj časa in se ob tem noro zabava - se mu prav fino zdi.

Moram dat še jaz par slikic na FB - zdej mam samo tiste iz poročnega potovanja, ampak tudi za to skor ni časa - se pa potrudim, da vidite še našega korenjaka - vsi vaši so LUŠNI DA BI ČLOVEK SKOZ TISTE SLIKE GLEDAL user posted image user posted image user posted image

nosečnost - no, jaz jo niti ne pogrešam preveč, čeprav mene do par ur pred porodom nič ni bolelo in tudi okrogla nisem bila - še sodelavci ginekologi so mislili, da imam vsaj še 2 meseca do poroda, potem sem pa kar rodila. Vratar v službi je vprašal, a je bila noseča??? user posted image user posted image   Pa imam sicer na 170cm 55kg, tako da se mi je trebuh vseeno poznal user posted image user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.1.2009 9:07:11   
jolly123
Jaz pogrešam trebušček le v tem smislu, da sem takrat res dobro spala user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?