Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 9:13:33
|
|
|
|
Lucka1
|
občine - ja pri nas tudi ni nič - LJ, pa bi zelo prav prišlo :)
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 9:52:08
|
|
|
|
*talcy*
|
oj oj no tud jaz sem kot mesečnik in ne zarad tamalga ampak zarad sebe .... tamali zdaj dve noči že potegne do papca do 6ure jaz pa sem navajena od prej da se je zbujal ob 3-4 tko da se tud jaz tiskrat zbudim in pol za zaspat je kriza ..... nosečnost ..eh jaz je ne preveč pogrešam ker sem morala ležat .... sicer nisem strogo ležala a vseeno celo nosečnost bila doma .... tko da veste da ni blo luštno ..... eh morm it ker sem dobila celo hišo obiskov
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:07:20
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Moj NIK in od lene35-BLAŽ pa danes praznujeta 3 mesece
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:11:24
|
|
|
|
suzy124
|
Dobro jutro Tudi jaz imam tak stolček in ga msli začet uporabljat ko boma začela z GH, to bo pa tak kmal, čez kak mesec . Tudi jaz plenice likam druga pa večinoma ne ker kr zložim ko je suho. Je pa sušilec super in mi ni žal da sem si ga nabavla Pa še v stanovanju se mi ne nabira vlaga , ki se mi je že začela ko sem veliko sušila notri. Tudi jaz ne pogrešam neki trbuščka, čeprav tud nisem mela tak velikega pa problemov tud ne neki posebi, pogrešam pa mal spanje v enem kosu. Upam da se vreme kaj popravi da boma lahka šla kaj ven, ker drugače je pa ful topl zunaj
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:19:55
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud jaz sem vsa nikakva :( Verjetno je krivo vreme, kr nekej dežuje, nobene energije v zraku ...sem še vedno v pižami, mi je tak smotan dan, da bom verjento v pižatu tud ostala Mi ni v takem ven za it ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:22:14
|
|
|
|
Lucka1
|
potne rokice in nogice - punce mene pa zanima al majo vaši lumpiji tudi potne rokice in nogice? Naš ima dostikrat potno in hladno.....se kateri sanja kaj bi to bilo?? likanje - ne vem al sem že napisala, pa vseeno - mi ne likamo več, ker enostavno za kaj drugega raje čas porabim...že tako ga je malo in ker peremo preko vikenda, mi je potem skupnega časa v troje z žal za likat in raje kar zložim. Sem pa likala prvi mesec.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:37:32
|
|
|
|
Pšemek
|
Ojla Ker je treba do konca meseca oddati vlogo za davčno olajšavo za sem malo pobrskala po paperjih in zdej se sprašujem, ali se od starševskega nadomestila že sproti odvaja akontacija za dohodnino, ker men na izpisku od CSD nič ne piše, da bi se kej . Sklepam, da ne, ker nič ne piše! A katera kej ve, kako je s tem? Pa še to, ali je treba otroške doklade prijaviti kot prihodek v napovedi za dohodnino?
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:42:43
|
|
|
|
timnala
|
Heja mamice! Jst zal se nisem prisla do casa, da pogledam vse slikce na FBju, ampak kar sem vidla - LUSTNO!!! Oktobrcki so pa res lustni , ni kaj! Pr nas ga pa mali nekaj serje ene 3 dni - od polnoci do 7h zjutraj se dojima cca. 5x Men se zdi, da ga sam iz zibke jemljem in dojim..ampak se zacuda se kr drzim, ker ne grem cez dan nic spat, zvecer pa sele okol polnoci Slincek mamo ze tudi mi v uporabi, samo rada bi nasla kaksne manjse, ne tiste, ki jih ima do popka, ker dejansko so trenutno samo za slino. Jst pa konc tedna dobim susilca..jupiiiii!!!!! Komi cakam! Mi2 sva drugace cisto vsak dan zunaj, dans greva pa z mojo mamco v Ljubljano k moji sestri, ker je pac tako vreme in da ne bova skoz doma, ker je men tak tecno, ko je dan enak dnevu..sicer mam takega prisrcnega skratka doma in se rada ukvarjam z njim, ampak rabim mal spremembe vsake tolko.. Drugace pa jst sm pa noro uzivala v nosecnosti..nisem imela nic problemov, trebuscek ne velik, skoz sem bla aktivna, ostali so do tebe tak pozorni in sem ze zelo kmalu zacela pogresat busija...skratka men je blo to eno najlepsih obdobij v mojem zivljenju..no, zdej je pa tud zelo lepo, ker lahk cartam ta paketek iz trebuscka Lep dan vam zelim, timnala
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 10:46:26
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Sem se odločila, da počasi spravim v red mojih miljon datotek na računalniku mam kr dost dela, ker mam na računalniku datotek za 10 let nazaj kar ne rabim bom brisala, ostalo popredalčkala ;) ko bo pa to narejeno, se bom pa konec tedna posvetila FB in pogledala vse vaše slikce
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 11:06:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:13:52
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla a na CSD se javi? Ker meni je corti dala obazec, ki ga pošlkjem na DURS, se mi zdi oblj logično ...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 11:20:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:34:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla meni tole ni jasno ...za leto 2009 kaj bi lahko dobili sproti kake evrčke a mi lahko razložiš?
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:34:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
za 2008 ja sme mela v mislih bom poslala vlogo na DURS ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:35:44
|
|
|
|
Pšemek
|
laknerš - naša se pa ne mara slikat. Vsakič jo zagleda fotoaparat, otrpne. Prej se smeje, pogovarja... ko kdo pride blizu s fotoaparatom ali mobitelm pa kot da bi jo odrezal mbd - mi smo tut imel včerej jok med kopanjem in po njem. Že preden je šla v vodo je začela tečkati. Je bila že fejst zaspana pa lačna, zato tak halo. stolček za hranjenje mi že mamo, so nam ga posodili, sam jaz je še ne mislim notri dajati. Je ta ležalnik, ki ga imamo kar super tudi za kasneje, za začetke hranjenja, ker se da spreminjat naklon naslona. likanje - jaz plenice še vedno likam, ker so precej zmečkane iz sušilca, cunjice pa mogoče kakih 14 dni ne več. slinjenje - tudi naša se ful slini, pa balončke piha, slinčkov pa še nisem uvedla. Zaenkrat ji še z bombažno krpico brišem, če se bo pa še več slinila, bom pa tut slinčke uporabla. In sploh ne dvomim v to, da ne bi bila srčkana. Vsi naši so tako ali tako najbolj srčkani na svetu! Lovely itak da bo v petek pri P vse OK, boš videla! potne nogice ima naša takrat, ko ima obute ene copatke, ki so čist iz umetnega materiala. Ko ima volnene ni nič potna. Sam ma une copatke ful rada ker cingljajo in si pol ful nogice ogleduje in se igra z njimi. Tko da ji še vedno tudi tiste gor dajem. Sem ugotovila, da moram mal večkrat pisat, ker ste take čveke, da moram cele romane napisat, če želim vsem naenkrat odgovorit. Nejka je pa danes neki tečna oz. skos išče mojo pozornost in se moram skos z njo ukvarjat. Tko da sem tale post pisala vsaj 45 min. Zdele je pa mal zaspančkala pri meni v naročju, da sem lahko dokončala.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:40:06
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ker meni je corti dala obazec PikicaStonoga, daj prs napiši mi, kateri je to obrazec, kako se mu reče, da ga na netu poiščem, da mi ni treba v knjigarno hodit. Thx
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:41:14
|
|
|
|
taly82
|
živjo kar nekaj časa vas prebiram, ker sem sama tudi rodila oktobra..rok pa sem imela novembra tako, da nekako sem bolj pri klepetu pri novemberkah samo vseeno nič ne zamudim na oktoberskem forumu tudi Janja27 me je dodala na vaš seznam upam, da nima katera kaj proti meni tudi ta zadeva ni jasna, vem da moram oddati vlogo za leto 2008 a prov razmišljam itak bom dobila samo za 2 meseca tega dodatka.. za naslednjo leto pa lahko na CSD dam vlogo in vsak mesec pri plači dobim nekaj eurčkov ali pa počakam do konca leta in spet oddam za celo leto ??? če oddaš do 31.1. se lahko zmenita s partnerjem, da vsak za pol leta prijavita otroka?? a je tako?? glede občine pri nas dobimo bon za 130 eur in eno knjigco samo nas še niso poklicali.. baje je gužva in so na vrsto zdaj prišli šele tisti ki so rodili poleti, potem bom pomoje jaz na vrsti šele spomladi nič se še kaj javim lep deževen dan... danes ni za sprehode, na žalost
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:43:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Pšemek dej mi mail na ZS pa ti pošljem da ne iščeš ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 11:54:47
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pšemek dej mi mail na ZS pa ti pošljem da ne iščeš ;) Poslano
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 12:14:57
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream PikicaStonoga jaz še vedno likam plenice, zaradi boljšega občutka - ker so bolj mehke. Drugače pa tiste, ki jih imam za bruhece lovit, so velikosti 40x40 cm in se mi zdi še bolj pomembno, da so zlikane, ker so sicer čisto zgužvane - sušilec pač ni za plenice... Zadnje čase pa se tako slini (oz. prav mehurčke dela in se mu fejst dopade), da bo očitno treba v pogon spravit slinčke. Se mi zdi, da potem sploh ne bo luištkan, ko bo mel te slinčke... Jaz tudi plenice likam prav tako ta male (te ki je omenila Dream), ki so super za 1001 stvar zato, da so bolj mehke. Jaz nimam sušilca in ko se posušijo so kot šmergel papir.... No mi že uporabljamo slinčke saj čene bi bili mokri non stop. lena35 poročaj kaj ti bo svetovala v posvetovalnici glede jokanja med hranjenjen na flaško. Naš ima občasno tudi take izpade in ga je prav muka nahraniti. Sedaj pa smo na takem stanju, da cucelj po ustih vlači, pa si flaško stavi ven in noter v usta ... vglavnem rabiva pol ure da poje obrok. Pa sem se tudi že vprašala če morda noče mojega mleka. Danes vas bo dalo kar nekaj cepiti ... poročajte če bodo kašne reakcije. Me prav zanima ker naša zdravnica pravi, da ne bi semelo bit nič. Jaz ne verjamem. No mi bomo prvič cepljeni pri šestih mesecih in sem prav zadovoljna ... Nosečnost: je ne pogrešam, saj sem morala več ali manj počivati in me je bilo non stop strah da bo kaj narobe ... Lucka1 naš ima tudi večkrat potne nogice, rokice so pa več ali manj mokre od slinjenja . Jaz mu nogice obrišem z robčki ko ga previjem. Zakaj pa se tako potijo ... ne bi vedela. Ne meni ne možu se drugače ne potijo noge ... če bi bilo slučajno dedno
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 12:21:21
|
|
|
|
vianne
|
Ej mene zanima kako si naštimaš na FB nekaj kar ti je všeč ... npr. kot ima janja27 napisano da ji je všeč čokolada ... ma sem blond ... ma kaj čem...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 12:23:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 12:39:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
torej če hoče dobivat mesečno, urediš v službi, če pa eliš enkrat letno denar pa izpolnjuješ ta obrazec in neseš na davčno ... kaj pa eni omenjajo CSD zdje ko smo v P? to mi še zmerej ni janso
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 12:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 20.1.2009 13:00:31
|
|
|
|
Marisha
|
Živjo vsem skupaj, joj kolk ste bile pridne s pisanjem, sem imela računalnik na servisu pa se nisem mogla nič javljati. No takole, midva z Markom sva imela včeraj slikanje kolkov in sta oba kolka 1A . Danes sva pa imela prvo cepljenje. Pa še podatke za seznamček: Porodna teža: 3415 g, velikost 51 cm teža na dan 20.1.09: 6870 g, velik pa je 62 cm. No zdaj grem pa malce za nazaj prebrat, da bom na tekočem . Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?