Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:29:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa joooj, a ste vidle tiste slike zvezdnikov, before in after, ki so se ful zanemarili, poredili? groza Tole maybe? http://seehere.blogspot.com/2006/08/celebrities-without-makeup.html v bistvu je žalostno, da so v resničnem življenju takšne kot so na levih slikicah...mi pa vsi zmotno mislimo, da so v resnici tak lepe, kot so na desnih.. kaj vse ne naredi tona make upa in retuširanje zamislite si nas babe, da nas tak profesionalno slikajo, kič vam rečem, kič
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:29:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:29:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ja, meni je tud Kali zanimivo, lepo, nenavadno ime. pa še ful dobro se sklanja Aha, s sklanjanjem damica ne bo imela tezav ... Kali, Neli, Mimi ipd. zurka! SPLOH! In res je nenavadno ime! Pa se indijska boginja . I like that A LOT!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:29:41
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, ma res mi je žal zate zaradi tvoje mami , te pa tako razumem, poznam take občutke, zelo podobno, brat, itd., samo pri nas je bilo s strani očeta,... no sedaj po tolikih letih se je pri nas vsaj uredilo, v bistvu se je uredilo z Markovim rojstvom, vsaj nekaj. o rebeca, kakšna zgodba, sem imela solze v očeh, pa tako lepo si napisala mirjam, tudi tvoja zgodba je ganljiva metuljcek, jaz pa vmes sedaj gledam film na TV3, a veš, sej sploh ne hujšam več, se mi zdi pa da sme je majčkeno manj, ker lahko že vse stare kavbojke gor oblečem. No službenih cunj kakšnih ozkih neraztegljivih hlač še nisem probala. umpalumpa, prav lepo si nam napisala , a veš, da ti moram povedati, da mene pa tvoj humor vedno spravi v dobro voljo, se mi zdi, da te že kar poznam, točno vem kdaj se hecaš ko te kera še vedno resno vzame , ma si mi prav zelo simpatična! a ahko mojcek erotično zgodbo objavi šele po 15. februarju, ker pri nas imajo jagode dopust? ( sej se hecam.)
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:30:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška काली - evo Kali v originalu In kaj, ce bi bil TO tvoj tatu? Izgleda super! In se cisti unikat bi bil!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:30:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:31:49
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 U, nanka, ti si bla pa ekspresna! Se moja porodna na hitro: Pri meni je blo tud hitro: ob desetih zvecer me je nekaj zasponalo in reklo: "Pnk," pocasi je odteklo nekaj malega vode. OK, greva v Lj, na pregledu se ulije plodovnica. Me posibajo v klistirnico, eno uro imam, da se fajn pokakam, nato v porodno. Na mizo me dajo ob 00:15, me zaspona tam spodaj tako, da sem videla zvezde. Rece sestra: "Gospa, kako vas je zabolelo - a tko, kot da boste sli na veliko potrebo?" Jaz pa z izbuljenimi ocmi: "Ne, tko kot, da me bo raztrgalo!!!" "Cakte, bom poklicala zdravnika ..." Zdravnik cez 5 sekund ze ob meni, v meni in rece: "Ja, gospa, otrok je tu!" Halo??? A ze kar? Oba z mozem sva bila cisto paf - a to je to al kaj? Potisnem se ene parkrat, boli kot svinja, a ob 00:50 je Anja ze tu Sestra pravi: "Deklica je." In se midva spogledava ko dva Butalca ... jaz sem imela namrec fuuuuuuuul obcutek, da bo decek ... potem pa taksno lepo presenecenje .... jokala sva kot dez, Anja pa je bila (seveda) najlepsi otrok na svetu .................................. Lepa porodna zgodba, izkušnja prečudovita, napisano pa kratko in jedrnato. Jaz sem mojo napisala kot totalno čustveno izpoved, ki je romala v škatlo spominov za Tejo, prav tako sem jo napisala tudi pri Nejcu in mu jo shranila za spomin. Si predstavljaš, kak bi Anja brala tvojo zgodbo ......raztrgalo me bo.....zabolelo kot svinja.....se fajn pokakam.....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:32:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu No službenih cunj kakšnih ozkih neraztegljivih hlač še nisem probala. No need to hurry, dear!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:32:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. metuljček...ti pa si bila metulj-expres Hja, mi smo solidna firma
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:32:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:32:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:33:10
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Tak, moja porodna zgodba bo kmalu pripopana. Samo še nekaj popravkov in je. Samo je pa dolga dve strani na wordu.....a sploh lahko tolk nalimam? A boste brale sploh klobaso? Ufff, pol bi mogla mojo videt, tista je šele dolga. blacky, prosim. potegni jo na plan, še enkrat. nisem je našla. zame, plis! ful bi jo rada prebrala. Ni blema, veš da bom. Zate vse.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:33:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:34:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:34:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Lepa porodna zgodba, izkušnja prečudovita, napisano pa kratko in jedrnato. Jaz sem mojo napisala kot totalno čustveno izpoved, ki je romala v škatlo spominov za Tejo, prav tako sem jo napisala tudi pri Nejcu in mu jo shranila za spomin. Si predstavljaš, kak bi Anja brala tvojo zgodbo ......raztrgalo me bo.....zabolelo kot svinja.....se fajn pokakam..... To je sam za vas, bejbike .... za mojo malo bom tole rahlo cenzurirala in vlozila notri vec custev, I promise!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:34:47
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška uh..mam še eno vprašanje...kolk vas je tetoviranih? js ne. IZVIRNO SPOROČILO: populis Sem posnela Laro kako se postavi sama na noge.Kvaliteta je boj tako tako ker je mobitelom posneto, iz fotoaparata pa pride prevelik fajl pa ga ne znam skompresirat . ojej. Ne morem verjet. No nam še kakšno leto fali da bomo prišli do tukaj. Ampak je pa res faca! blacky pozabla sem se stehtat. Obljubim da se bom jutri!! ilatic jaz flaško operem na roke pod vročo vodo in je to to. Že dolgo jih ne prekuhavam več. Mene pa zanima kateri cucelj maš ti za mleko (sej uporabljaš babylove 2 ane?)? metuljcek jaz vedeževalkam ne verjamem kej preveč. Sem pa šla enkrat h eni ker me je kolegica prepričvala da vse prav tut za nazaj pove pa mi ni nič uganla. Tko da mene ni prepričala. ilatic grozna zgodba z vedeževalko. mirjam tut jaz vedno odpiram usta zraven ko mu devam za jesti pa zaenkrat še ni skapiral. Čeprav ga pa moram dans pohvalit da je prov lepo jedel in odpiral usta. Upam da ni to muha enodnevnica. Sem ga pa mela zraven v stolčku ko sva midva jedla in takoj k sva pojedla sem dala še njemu in je lepo usta odpiru... uh, vstala sem na 139 strani... Grem pod tuš pa spat. Upam da vas jutri preberem do konca.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:34:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, zdaj grem pa na hodnik, ce me kdo isce ... bye, bye ... letim ...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:37:06
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, tvoja porodna zgodba je pa zelo podobna moji , ampak pri meni je to bilo šele pri tretjem, kaj boš ti potem drugega doma rodila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 19.1.2009 22:37:47
|
|
|
|
glugluglu
|
zdaj grem pa spat, mojcek jaz bom zgodbo prebrala jutri ob belem dnevu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:38:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:44:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
ime za punčkosmeja2Mia (
52%)
Mija (
28%)
Nia (
16%)
Nija (
4%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!