Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano ups, a ne veš, da takih stvari ne smeš pisat?!?!? o kar pripravi se na vse čare materinstva ok, sam počas, ne mi zdaj vse tahude stvari povedat "ta hude" Pol bom pa res tih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:07:01
|
|
|
|
tana7
|
a neješčost bi bila lahko posledica zobkov?? samo verjetno ne 1 mesec neješčosti... hecno, ampak zdi se mi, da Brina ni imela niti enega znaka, da bo zobek - saj verjetno bi že bil kak znak, a ne, glede na to, da se zobek že malo vii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:07:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally joj mene tdi zanim ače bo naša noč kaj boljša od prejšnjih dveh. dnes ji nisem dala svežega sadje in nič kosmičev pa bomo vidli če jo bo spet kaj napenjalo ponoči. začela je pa ful grdo spati, prej sem jo najdla skoraj tam kjer sem jo pustila, zdej jo pa najdem počez postvaljeno v pojstlici in valjda ji je težko spati če se z glavico upre v eno stran nogice pa dvigne gor, do zdej sem jo trikrat popravljala ma kaj je zdej to, nisem tolk za nazaj brala , pa so zdej ti naši začel vsi po vrsti sračkat z spanjem, hrano.... ja naša je in to ful s ene morem pritoževat, sam mi ga ponoči sračka, že tri noči se zbudi okrog enih dveh in joka, se napenja, prdi , prej pa je skoraj celo noč prespala. zdej pa po dva ure sam jokca in se napenja. sumim pa sveže sadje, dan ji ga nisem dala pa bomo vidli kako bo ponoči. pa ful mi je čudno ker jo napenja prej ga je tudi jedla pa jo ni bogica, upam da boš odkrila kaj je vzrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:07:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. , ko bojo lačni bojo že jedli, jst se tud ne mislim več sekirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:07:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally joj moj pa tako žaga da sploh ne vem če bom kaj spala. danes je bil iz nočne in je spal samo urco, je imela opravke pol pa šolo in zdej tako žaga da je joj, ponavadi pa ne. pa še mala e se bo zbudila in bo žurka pri nas Kar v oglas daj, daprodajaš sveže nažagana drva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:08:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:09:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ful dobre ampak drage. Sej tud zgledajo lepe, sam rajš ne vprašam kolk stanejo?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:09:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manca, pejd se sama kopat, mami nima časa Tale je hot, sam bi mu glavao zamenjala. Davida ne maram Dej škrnicl čez glavo pa bo vredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:09:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally joj moj pa tako žaga da sploh ne vem če bom kaj spala. danes je bil iz nočne in je spal samo urco, je imela opravke pol pa šolo in zdej tako žaga da je joj, ponavadi pa ne. pa še mala e se bo zbudila in bo žurka pri nas Kar v oglas daj, da prodajaš sveže nažagana drva No, pa še cirkularko za male pare Pa da vidimo odziv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:09:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally joj mene tdi zanim ače bo naša noč kaj boljša od prejšnjih dveh. dnes ji nisem dala svežega sadje in nič kosmičev pa bomo vidli če jo bo spet kaj napenjalo ponoči. začela je pa ful grdo spati, prej sem jo najdla skoraj tam kjer sem jo pustila, zdej jo pa najdem počez postvaljeno v pojstlici in valjda ji je težko spati če se z glavico upre v eno stran nogice pa dvigne gor, do zdej sem jo trikrat popravljala A jo imaš v žakeljčku?? ja ker drugače vse zbrca dol s sebe. a misliš da jo moti al kaj? Naša je tud zadnje čase bolj počez kot ne in je v žakeljčku. Tud če jo moti me prav malo briga, ker bo spala v njem Andraž je spal do 3 leta in tud gaspa A bo. Drugače pa mislim, da žakeljček nima kaj dosti s tem. ma sej gospodična E. bo v njem me sploh ne zanima, ne mislim vstajat vsake pol ure in jo pokrivat. se podpišem, zato sem šla pa jaz zadnjič nabavit še eno spano in zdej imata vsak svojo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:10:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. ti si pa dobra. jaz sem se tudi dala na off glede hrane in tehtanja kolk poje in se mi zdi da poje dosti oz več kokr takrat ko sem se sekirala za to. očitno pa ima dovolj sej se redi, danes sva jo vagala in ima 8700g
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:10:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, naša Frača je danes od GH špojedla samo 8 žličk kosila in to v 2 delih , pa še sedaj noče pit AM Mislim, tako malo pa še ne odkar smo z GH začeli. Upam, da jo to čimprej mine, ker drugače grem na Grič. Ne, ne Estella, na Gričku majo že polno, nič več ne sprejemajo Samo ko jo gledam sem jezna nanjo in si ne morem pomagat, da ne bi čutila tako To te pa čisto zastopim, ker je pri meni enako kadar noče jesti in se mi zmišljuje. Ma samo se tolažim s tem, da ji očitno nekaj ne paše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:10:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally joj moj pa tako žaga da sploh ne vem če bom kaj spala. danes je bil iz nočne in je spal samo urco, je imela opravke pol pa šolo in zdej tako žaga da je joj, ponavadi pa ne. pa še mala e se bo zbudila in bo žurka pri nas Kar v oglas daj, da prodajaš sveže nažagana drva No, pa še cirkularko za male pare Pa da vidimo odziv
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:11:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw No punce a vas je zdej kej prikukala na plano ko je barbaw nekaj "lepotcev" napopala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:11:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a neješčost bi bila lahko posledica zobkov?? samo verjetno ne 1 mesec neješčosti... hecno, ampak zdi se mi, da Brina ni imela niti enega znaka, da bo zobek - saj verjetno bi že bil kak znak, a ne, glede na to, da se zobek že malo vii Čist možno, da so zobki. Lohk traja en dan lohk več. Vid je pr spodnjih dveh biu kul, za zgornje pa je že mal bl tečen. Eni majo znake drugi nimajo. Itak pa bl starji so se dlesni bolj utrdijo in pol bl boli k zobek prodira ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:11:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro Mančita, zdej pa spat do jutra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:12:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. , ko bojo lačni bojo že jedli, jst se tud ne mislim več sekirat ja ja punce ve kar govorte, da se ne boste sekirale , moj je glede kilaže že pretiran pa se spet mal sekiram zakaj noče jest pol se pa vse tolažimo z zobki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:12:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da se mal oglasim in pojamram . danes katasrofa z spanjem čez dan 2rundi vse skupaj 35min, jest nič razen mleka. cel popoldne ga vlačim po rokah ali stojim za njim, da kam ne rukne. me že prav boli križ, hrbet ,kolk zopet odpoveduje... tako da definitivno jutri letim po hojico, ker mi je dost tega. ufffffff mal sem se olajšala z jamranjem zdej grem pa še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dalo Ojoj a pri vas tudi ne gre drugo v promet kot mleko. Ma kej muče vse te hroščke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:12:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej barbaw zgleda da tudi dedci donc ne bojo pomagal Nč, jz grem zdej res Manco skopat in probat dat spat pa pridem pol mal nazaj pogledat če bo še katera kej čivknila Ti kar porihtaj Mančito, da jo malo zmatra in hitro zaspi. Evo, Mančita skopana, nafutrna (beri: pojedla 260ml vode + AM ) in sedaj panča. Sedaj pa samo upam, da ne bo alarm čez uro Mančita, zdej pa spat do jutra Iz tvojih ust v božja in Mančina ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:12:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally joj mene tdi zanim ače bo naša noč kaj boljša od prejšnjih dveh. dnes ji nisem dala svežega sadje in nič kosmičev pa bomo vidli če jo bo spet kaj napenjalo ponoči. začela je pa ful grdo spati, prej sem jo najdla skoraj tam kjer sem jo pustila, zdej jo pa najdem počez postvaljeno v pojstlici in valjda ji je težko spati če se z glavico upre v eno stran nogice pa dvigne gor, do zdej sem jo trikrat popravljala A jo imaš v žakeljčku?? ja ker drugače vse zbrca dol s sebe. a misliš da jo moti al kaj? Naša je tud zadnje čase bolj počez kot ne in je v žakeljčku. Tud če jo moti me prav malo briga, ker bo spala v njem Andraž je spal do 3 leta in tud gaspa A bo. Drugače pa mislim, da žakeljček nima kaj dosti s tem. ma sej gospodična E. bo v njem me sploh ne zanima, ne mislim vstajat vsake pol ure in jo pokrivat. se podpišem, zato sem šla pa jaz zadnjič nabavit še eno spano in zdej imata vsak svojo Če ona ni v žakeljčku, potem jaz ne spim, ker skoz mislim, da jo zebe Enako je bilo pri Andražu in zato pri nas Žakelj rules
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:13:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally joj moj pa tako žaga da sploh ne vem če bom kaj spala. danes je bil iz nočne in je spal samo urco, je imela opravke pol pa šolo in zdej tako žaga da je joj, ponavadi pa ne. pa še mala e se bo zbudila in bo žurka pri nas Kar v oglas daj, daprodajaš sveže nažagana drva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:13:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer bejbe, sem prebrala oz. preletela vse, samo nisem komentirala sproti, ker bi potem brala še kakšno uro več tko da vsem bubančom želim da čimprej ozdravijo in jim pošiljam kup , mamicam neješčih dojenčkov pa želim mirne živce in mnogo potrpežljivosti , za tiste ki pa slabo spite (-mo) pa želim da bo nas danes naši malčki presenetijo in prespijo celo noč pa hvala za vaš aplavz moji tamali oz. njenim spalnim navadam tana moja tamala je bla tud tak "hiperaktivec" in to že skor od rojstva dalje....full je mal spala in jedla, aktivna je bila pa za dva....no sej je še zdej, s to razliko, da se zdaj zna tud mal ustavit in včasih tudi počiva....tamali pa ji je kar podoben, mogoče je za odtenek malo bolj umirjen ma vmes sem že vse pozabila kaj sem še hotela napisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:13:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw No punce a vas je zdej kej prikukala na plano ko je barbaw nekaj "lepotcev" napopala? Uf, sm prej glih iz pod tuša pršla, zdej sm pa spet za švicala k barbaw take vroče slikce gor popa. Jap bo treba spet pod tuš. Še dobr da je moj v nočni. Hehehehe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:13:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, ata uspel nafilat malo z 190AM in to je trajalo 20min . Danes je pojedla 100, 110, 110. 200, 190AM= 710AM in 8 žlIčk GH Priden ati!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 22:13:45
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. saj meni se isto zdi, pa je nisem mogla res ful posiljevat - mal še, potem pa ne morem več tole z "pa naj bo lačna" je pa tudi zanimivo - ker zaenkrat ima kar lepo težo, ni glih težka, po moje glih prav pa mi že od nekdaj štrajka s hrano - mogoče pa ne štrajka, ampak res ne rabi tolk - čeprav bi bilo to kar čudno, ker res malo papa v primerjavi z drugimi - ampak če raste in se redi... ne vem no
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?