tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, ata uspel nafilat malo z 190AM in to je trajalo 20min . Danes je pojedla 100, 110, 110. 200, 190AM= 710AM in 8 žlIčk GH kaj tvoja tud , pa kaj jim je A se moram še za mojo bat? Ali kaj razsaja ali vse zobje matrajo, ker so toliko stari? Ne vem samo Žan je praktično samo na mleku, Alja, Omar, Filip.....res nekaj razsaja. Aja, Matej mi je rekel, da je Alja imela sedaj zvečer driskico Zobček sem prečekirala in ni še zunaj, je stanje enako kot pred 14 dnevi, mislim, da je kaka viroza. ne vem. pri mojmu nobenih drugih znakov- za enkrat. sam,da je čist hiperativen, da ne spi in ne je-k da bi bil na kakih poživilih ha, a je kaj v žlahti z Brino??? jst že resno mislim, da ona ni normalno aktivna - ker res nikoli, ampak res nikoli ni pri miru, samo leze in leze in leze pa tako malo papa ne vem , pa pozabila si napisat dviguje, dviguje, dviguje, kar je dosti bolj za.je.ba.n, kot leze ja, res sploh nimam več minute fraj, ko je budna (kar je itak skoraj skos) - takoj odlaufa do polic, kake omare, sedežne in sam čakam, da butne z glavo kam - sploh se več ne zna igrat na tleh, v stajici pa ne želi bit
|