Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:01:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdravo punce.....nisem vas nič brala bom jutri zjutraj....če boom imela srečo, ker je moj sesul računalnik...pa če ga popravil, se beremo , če ne pa se bom na očijevega uštulila..... V glavnem....jst sem šla danes kar do G...sem klicala ker nisem mogla naštet 10 gibov....so me na ctg prklopli....je bilo vse v redu,....jutri pa moram k svoji na UZ,,,da vidi zakaj smo se polenili..... Tak da Kolumbo...ne vem kdaj bom šla na UZ, ker moram zjutraj poklicat...tka daraje rečem, dane morem na kavo....kolkr da rečem ja,,,pol me boš pa na postaji zastonj čakala....pa munchmallow-e kupovala brezveze Ostalo pa jutri.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:06:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Zdravo punce.....nisem vas nič brala bom jutri zjutraj....če boom imela srečo, ker je moj sesul računalnik...pa če ga popravil, se beremo , če ne pa se bom na očijevega uštulila..... V glavnem....jst sem šla danes kar do G...sem klicala ker nisem mogla naštet 10 gibov....so me na ctg prklopli....je bilo vse v redu,....jutri pa moram k svoji na UZ,,,da vidi zakaj smo se polenili..... Tak da Kolumbo...ne vem kdaj bom šla na UZ, ker moram zjutraj poklicat...tka daraje rečem, dane morem na kavo....kolkr da rečem ja,,,pol me boš pa na postaji zastonj čakala....pa munchmallow-e kupovala brezveze Ostalo pa jutri..... fajn zrihtaj jutri bomo misle nate in držale pesti
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:08:27
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Majchy.......veliko sreče....... V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... POSEBEN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:13:29
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy ja je kr hudo vse skupi je pa res da dojeni otroci pogosteje jejo kot pa ti k so na flašo tak da če zdej nazaj gledam v bistvu niti ni blo tak slabo in nisem se še niti odločla če bom dojila al ne in če bom bom verjetno nekje pr 4 mesecih zvečer dala vseen flašo že zato da bomo ponoči bolje spali..... je pa vse čist odvisno od vsega kako bo kako se bom počutla in kolk sesalnega refleksa bo mel naš mišek ampak za vsako ceno ne bom... tud to da so tisti k niso dojeni več boleni ne drži florjan je bil prvič bolan pr letu in pol k je mel vnetje ušeskov.... skos se je vredu redil nikol ni blo da nebi vedela kolk poje.... ma ne vem no ko smo se navadli je blo vredu sma problem je bil k sme bla jst prej preveč prepričana da bom dojila sploh nisem vedela da se lahko zgodi da nimaš mleka.... sem misla (tako kot misli večina slovenskega zdravstva) da ima vsaka ženska mleko če le hoče.... no očitno ni blo tako in vsaj očitam si ne da s enisem trudla ker sem si ga tud po 1 mesecu pred obroki še vedno pristavljala da je mal na prazno vlekel sam meko se pač ni pojavlo..... tud v P imam plan da si ga bom pristavla vedno ko bo čas za hranjenje na vsako prso 10-15 min pol bom šla pa po dodatek ker lačen otrok joka in je mamica brezmočna in tud joka in na koncu je že čist sčrpana in pod stresom in potem ni čudno da ni mleka.... tak da odločena sem da lačni ne bomo kot smo bli prvič aja pa hočem dodatek po flaši tak da mi bodo mogle dat flašo in ga bom jst nahranla... če mi je ne bodo dale mi bo pa možek prnesu od doma.... pa pred porodom k izpolniš tiste obrazce bom označla da ne bom dojila ker v prvo sem iomela teževe ker sme rekla da bom in pol so me obtoževale da se ne trudim pa sem rekla da bom.... v glavnem sem bla jst kriva da nimam mleka vsaj v očeh med. sester
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.1.2009 22:19:36 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:14:14
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy pozabla si sebe dopisat na seznamček
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:34:30
|
|
|
|
birdy
|
A ti si pa celo kej označevala??? Jst pa nč nisem glede dojenja... Zdej jim bom pa že tam zatežila da nimajo kej dodatka turit Pa slabo vest zbujat, ala, vaš otrok ma vročino ker je dehidriran ker vi nimate mleka Kreteni, pol so pa kr težko priznal da so ga fejst mem brcnl...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:40:13
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo prišli pa domov pa so nas po enem tednu klical da mormo nazaj da z malim ni nekaj vredu in gremo tja pa vprašam za kaj se gre pa mi reče tak pediatrinja da ima povečano ščitnico in da je v večini primerov to lažni preplah.... pa sme seveda vprašala zakaj s epojavi pa je rekla da tisti otroci k v prvih dneh premalo pojejo se jim to pojavi torej je bil moj otroček tam lačen..... in to je DOJENČKOM PRIJAZNA PORODNIŠNICA na srečo smo čez 14 dni dobil izvide da je vse vredu je pa bilo to najdaljših 14 dni v mojem življenju a teb ni blo treba izpionlnit nekega vprašalnika
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:41:34
|
|
|
|
Balonchy
|
Bejbe... Glede dojenja - jaz sem bila 100%, da bo mleko kr špricalo k rodim!? Zmota... Tisko malo k ga imam ga Matic ne dobi na joški, ampak po flaški k ni sesalnega refleksa... Tko, da mu čist nč ne manjka (zaenkrat)... Črpala si bom, če slučajno pride do tega, da malčku potegne se dojit... Če ne... pa pač ne... Zdej grem pa smrčat... Nočko vsem skupaj...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:46:09
|
|
|
|
Katjusa
|
balonchy tak maš prav kakr bo pa bo važno da so zdravi, siti in da so naši sončki lepo ajaj in spočij si
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:48:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 22:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 22:52:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy, glede melka je 1000 teorij in me skoraj vsaka zazpizzzzzzz...če pogledaš prvo stran RR piše, da je dojenje po CR kr komplicirano....no men je mlek špicu k pr norcih...tko da....loh pa da mi ta drugič ne bo,...pa kaj... ja luštno je pisat in govorit pol je pa vsaka nosečnost in porod in vse ostalo kar spada zraven čist različno pa ne samo od ženske do ženske ampak že pri eni osebi..... in te bereš literaturo in se že veseliš pa se nekako pripraviš pol pa eno samo veliko razočaranje
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 19.1.2009 23:10:01
|
|
|
|
|
Balonchy jaz sem prvič rodila Lauro z 36.tednom kar pomeni da je bila nedonošenček in nisem imela nč dlje porodniškega dopusta en en dan dopusta mi je pripadalo ampak takrat tko nisem bila zaposlena...res pa da sem pa mogla redno hodit na prevzgojno posvetovalnico da so jo redno spremljali ampak moram rečt da je bilo skoz vse vredu razen kar se spomnim da so mi enkrat mal zatežili ker ni želela hodit po vseh 4 ampak ok to ni bila neka znanost za njih ja zame pa se ni zdelo ne vem kulk pomembno ker je bila druga čist ok...no to je ena malenkost če sem ti kaj pomagala in seveda čestitke ko se lepo redite...VELIKO CARTANJA VAM ŽELIM
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 5:50:46
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro...jst mam vsako jutro budnico od 4.30 do 5.00.taj tamali zacne tolct po trebuhu po se pa plodovnice napije,polse mu pa kolca.pol.pa spi ce mores.no saj bo dons moj kuhal tk da mam cajt dremat.malo sem vas nazaj brala.ne se prevec sekirat ce dojenje ne gre tudi jst sem se ful sekirala k ni blo mleka imela sem obcutek krivde.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 7:40:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 7:46:43
|
|
|
|
claud
|
Jutro še z moje strani!! No tko, včeraj sm se mal preveč pohvalila s spanjem, no dons nism pa spala NIČ!!! Jah, ne hvali dneva pred nočjo pravjo! Zdj pa že zajtrkujem, pol pa cune prat, pol pa upam da me kj spanje prime.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 7:57:45
|
|
|
|
baki
|
tud jst hodim skos na wc usake 2 uri
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:01:14
|
|
|
|
baki
|
tk da ponoči zaradi lulanja bol slabo spim,pol pa nadoknadim kako urco cez dan.sam tamali spi ponočipol je pa ob 4.30 budnica.če bo pol tk ko se bo rodil bo kr vredo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:02:17
|
|
|
|
claud
|
baki- ma jst sm šla na wc dons sam 1x ponoči, sam spat nism mogla...pa mi je skos v postlo nabijala pa se premetavala.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:12:02
|
|
|
|
baki
|
nosimo take aktivne ,k skoz neki miglejo.sam jst nevem meni ledvice ful delajo ponoci sam včeraj sem mela kr otecene noge.a mislis da sem tud zaradi tega sla kr 4x al 5x sej sama ne vem tocno.se mi pa ze voda nabira pol pa ponoci ledvice opravijo svojo nalogo pomojem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:15:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nosimo take aktivne ,k skoz neki miglejo.sam jst nevem meni ledvice ful delajo ponoci sam včeraj sem mela kr otecene noge.a mislis da sem tud zaradi tega sla kr 4x al 5x sej sama ne vem tocno.se mi pa ze voda nabira pol pa ponoci ledvice opravijo svojo nalogo pomojem Hm....ma ne vem če je ravno to razlog, ker prejšn tedn sm jst tud šla vsaj 3x ponoč na wc....res pa cel dan pijem.... A si bla preveč na nogah, da si mela otečene?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:33:44
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro.... Jaz pa zanimivo, grem samo 1x na wc ponoči...Ampak dobro,mene pa kolki matrajo in se zarad tega zbujam.. Pa koža na trebuhu, takoj pod levo dojko me taaaakooo peče,tudi na dotik je tako, kot bi bila opečena...To imam že od kakega 5.meseca,ampak je zdaj vedno hujše...Če ležim na levem boku, me tam full peče,pa včasih čez dan, zjutraj,ko sem cela zaležana,pa se vstanem s postelje me pa TAKO zapeče da ne znam povedat...Kot nek živec ali mišica pretegnjena Nimam pojma... Sem že kar nekaj primerov zasledila, da nosečnice jamrajo o tem,pa nobena ne ve zakaj je to..Ampak mene res peče takrat ko peče..
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:36:23
|
|
|
|
timy
|
Dobro jutro, no se tudi jaz pridružujem tistim, ki so danes slabo spale. Tako slabo pa ne vem, če sem že kdaj spala. Sploh nisem mogla spati in sem kar naprej nekaj razmišljala, ko sem že skoraj zaspala, sem morala na WC in to je bil začaran krog. Sem danes takšna kot zombi Glede dojenja, jaz bom poskusila in se potrudila, če pa ne bo šlo, se pa tudi ne bom obremenjevala. Sama sem zrastla ob flaški in prav tako moj brat.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 8:56:34
|
|
|
|
rebeka84
|
Dobro jutro! Vidim, da vas je večina danes slabo spala. Jaz pa sem spala kot top, sicer sem šla 2x na wc ampak sem potem takoj nazaj zaspala. Pozajtrkovala sem že, zdaj se bom še malo pretegovala v postelji, ker se mi nič drugega še ne da, pol pa na likanje.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 9:08:24
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! Jaz se ne smem pritoževat nad spanjem, je bilo kar solidno. Me je pa zjutraj sestra od ginekologinje klicala, da mam v četrtek ctg in pregled. Imam pa samo še 11 dni do pdp. Pri nas mamo dež, tako da dons nimam namena it nč vn. Bi bilo pa fino malce cune polikat, pa wc pospravit. Bom vidla kaj se mi bo dalo. Sedaj si grem pa eno skuhat, da bom lažje začela funkcionirat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?