|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
19.1.2009 20:20:27   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

bbpiki sem prebrala...

pa moram izkašlat user posted image

mene so na GK odpisal, češ, da moji jajčniki pa več ne delajo, da stimulacija nima smisla, ker so celice itak preslabe, če jih sploh še kej je in da naj si kar hitr zrihtam darovano jajčece v pragi
pa sva se obrnila v prago in nardila prej še en ovink do ata..
tm smo se pa na hitr zmenil za polovičko klomifena, ostalo pa že veš...

skratka, ni za obupat, ata ma še kej v rokavu, boste lepo počekiral kaj je na stvari in bo ratalo, držim pesti!

Jaz v ata sploh ne dvomim in mu res zaupam. Sploh ne znam povedat kolk je bil on razočaran kar ni vedel kako bi mi povedal. Je nekaj o tem da sta se lepo oplodile razlagal pa lepo delile pol pa kar konec. Pa saj ne vem kaj bi zdj je začel pa kar jemljite še prometrium douser posted image , se bo lepš ščistl, ja nč pol pa klomifen pa UZ pa se bova na Uz več zmenila. Saj nisem vedla a mi je bolj hudo zarad mene al zarad njega. Bomo videli kaj bo namislil. Tebi pa naj tvoj čudežmali še naprej osrečuje in izpolnjuje dneve, še mal pa boš že čutila kako brcauser posted image

ma Gigi sem sam po eno kavo spila na dan pa skor nč več nisem kadila 3-4 na dan. Ampak danes sem si pa mogla dat duška k sem bla čist iz orbite vržena, bi od obupa zjutraj kar živo žabo pojedla, ker to bi blo edino bolj grozno tist trenutek od novice ki mi jo je sporočil atauser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.1.2009 20:22:43   
sonček33
bbpikica- objem in hkrati bravo-tako se to dela, gleda se z dvignjeno glavo naprej. Tukaj smo brale že o tolikih čudežih, tolikih "odpisanih" nosečkah, da nikol, res nikol ne vrežemo puške v koruzo. Niti slučajno. In ata  je mojster na kvadrat in me smo navijačice na kubik kaj ne bi bilo rezultata. Vse mislimo nate. Drži se punca!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.1.2009 20:32:42   
bbpikica
sonček33 jaz sem trdno prepričana da bom nekega dne tudi jaz in vse ostale dočakale svoj mali čudež, ene prej ene kasnej, ene na lažji ene na težji način, in vem da ko bomo enkrat dočakala svoj čudež bo vse to matranje in vsa razočaranja pozabljeno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.1.2009 20:33:49   
sonček33
bbpikica - zagotovo bo tako. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.1.2009 20:39:48   
Vitaebella
Tukaj toliko berem, da so punce nehale pred postopkom IVF kaditi in piti kavo. Samo, a ni to slabše in večji šok za telo pred postopkom kot pa, da še naprej počnejo isto, vendar v zreduciranih količinah? Jaz namreč še vedno kadim, sicer malo manj in še vedno spijem po 2 kavi na dan.
Jutri ob 6ih imam  2. UZ pred punkcijo. Držite pesti tudi zame prosim.user posted image

Lep in miren večer vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.1.2009 20:40:14   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov
Kiwi - razgovor 
Vitaebella - UZ
Pikovit - punkcija

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ

Petek, 23.01.
zup2 - UZ

Nedelja, 25.01.
T1979 - 1.UZ
Spelka12 - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

Torek, 27.01.
Fargi - 1.UZ
Kajsica - sestra Blanka 

Četrtek, 29.01.
BEBIII - posvet za 1.ICSI

Petek, 30.01.
miska73 - UZ

user posted image   

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
Goldy - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image

user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatina, bbpikicauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ,29.1-posvet, dr. Pintar)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ, dr. Požlep, posvet 23.1.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 02.03.09)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 

sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image  

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

ŽURKA

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,
    je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2031
    19.1.2009 20:44:52   
    mismis
    Večer, no pa dajmo najprej navijati potem se grem pa posvetiti vsaki posebaj...

Tassi in Vitaebella, želim vama, da jutri opravita na UZ super fantastično, da bodo vajini folikli lepo rastli in seveda, da bo jutri padla stopka za Vitaebello

user posted image user posted image

Kiwi - razgovor , tebi želim da se jutri dobro zmeniš na razgovoru

Naska - začetek špikanja, mirno roko in lep vbod brez modrice 

Pikovit - punkcija, tebi pa želim, da bi bili vsi tvoji folikli polni in da se vse tvoje celice lepo oplodijo, da jih bo še kaj za frižider

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2032
    19.1.2009 20:50:17   
    Vitaebella
    Super ste, res!user posted image  Hvala za navijanje.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2033
    19.1.2009 20:51:04   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tassi in Vitaebella, želim vama, da jutri opravita na UZ super fantastično, da bodo vajini folikli lepo rastli in seveda, da bo jutri padla stopka za Vitaebello

Pikovit - punkcija, tebi pa želim, da bi bili vsi tvoji folikli polni in da se vse tvoje celice lepo oplodijo, da jih bo še kaj za frižider

Si tako dobro zapisala, da se lahko samo podpišem in navijam s tabo.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2034
    19.1.2009 21:14:22   
    gigi1

Evo se kar podpišem user posted image  user posted image  user posted image
    In dodam
    Miška dobro opravi ju3 user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 21:20:14 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2035
    19.1.2009 21:15:01   
    bbpikica

jaz  se bom tud pod tole navijanje podpisala, se mi tolk dopade in se strinjam z vsem napisanimuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2036
    19.1.2009 21:17:00   
    KIWI
    Hvala MIŠMIŠ (pa tudi ostalim seveda), pa saj zmenimo se lahko samo kaj dobrega, ne? Pa tvoji hormončki morajo tudi biti jutri v ta pravi formi!
    Vitaebellauser posted image user posted image user posted image , pa saj vsaka navija za vsako tukaj,
    jutrišnji UZ pa bo tako in tako fenomenalen. Sploh ne misli na kaj drugega!

Pikovit fajn opravi jutri, s čim manj bolečin!

Naska dober začetek špikanja želim.

Tassi1, 1.UZ, vse ok, drugače ne more biti!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2037
    19.1.2009 21:17:00   
    mismis
    Evo in zdaj sem priden in berem od 77. strani dalje, da vas lahko vse obdelam kot se spodobi user posted image user posted image user posted image

bbpikica, saj ni več kaj reči, že vse veš, mogoče bo pa ta nova Reševa metoda bolj uspešna, drugače me pa veseli, da te vse skupaj ni totalno povozilo, ma si borka veš, in da že kuješ načrte za naprej user posted image user posted image

Žižek moj, škoda jeze, to škodi lepoti, saj veš user posted image user posted image . Poglej saj je razumljivo, večina jih bere po diagonali in so spregledale tvoj dobronameren nasvet: Vse bi pa rade čimprej zanosile in za ta cilj smo pripravljene narediti marsikaj in ja včasih tudi nepremišljeno. Jeb@at ga, take smo. Kako si ti meni drugače

Tassi, jutri le povej za svoj problemček, najbolje je igrati z odprtimi kartami. A ja še to, lepo oblekico imaš user posted image

Gospodarica, seveda se te spominjamo, žal mi je tudi da tečka zaostaja, ali si probala s preiskušeno metodo, namreč z rdečim vinom?

Gretka, kaj smo ta teden dopoldne ali popoldne, dolgujem ti še ?bjemčke in pa seveda %87##"&/ (beri kletvice), ker je user posted image  prišla. Ali "Ne daj se Ines..." in "Idemo dalje..."

T1979, torej je UZ ravno na nedeljo? Ma ja, samo da se gre k željenemu cilju naproti

mojsonček, kako si ti in tvoj pikec/pikica?

Zvezdi, se meni zdi, da se ti nam ne boš nič v petek pridružila, imam nek čuden feeling, da bomo me v Kongu čakale na novičke o rojstvu Medota user posted image user posted image

Reby, počivaj počivaj, naslednjič pa, ko bo tvoj dragi spet bolan ga izseli v sosednjo sobo spati. Ma kaj se to pravi, da nam bodočo mamico okuži

Blanči, zadnje čase si bolj malo med nami, kako smo, kako sta tvoja mulčka?

Shuki, upam da bo kmalu bolje s tvojimi rokicami, mam pa občutek, kljub skrivanju, da imaš ti pobča pod srcem in to celo veš, pa nam takole spretno prikrivaš.

Žogica, v petek se pa le dobro zmeni z dr. Požlepovo, da ti odobori takšno terapijo, ki ti bo pisana na kožo

pika.po, ti si te torej odločila, da bo februar tvoj mesec, je že prav tako, ali pa morda ciljaš na horoskopsko znamenje škorpijon za svojo pikico

miška, ilegala rulz, a imamo danes kaj stimulacije v dobrem?

Kajši, ti se pa tudi dobro zmeni z Blankico 27.1., boš pa hitro za mano, ni kaj obe bova pa februarski nosečki

Abra, hvala ker misliš name, ampak jutri je samo rutina, kri ti vzamejo in gledajo, kdaj približno bo ovulacija. V sredo bova pa z Žižkom skupaj dajali noge dr. D-ju narazen. Špelka je nekaj pisala o slikicah tvoje pupike, jaz je žal ne vidim v albumu, ali nam lahko lepotičko strelko pokažeš preko privat albumov?

Špelka, ja naš medvedek je sedaj že pravi medved, tako hitro rastejo tudi otroci, danes še joka in v plenico kaka, jutri prvi zob, prvi korak, pa beseda, potem pa kar zleti in že ti en pubertetnik kravžla živce. Ampak kaj češ, kljub temu si jih želimo in jih imamo radi. Sem pa iskala Jakobove slikice pri Beniki v albumu, pa nima nobenega javnega user posted image  (ali pa sem jaz smotana)

Bambika, kdaj ti štartaš naprej?

Lara, lepa oblekica, si pa hrabra, da si upaš sedaj shopingirati za novo robo, ko pa vendar veš, da ti bo vse kmalu premajhno user posted image user posted image

Zarja, me veseli, da se stanje tudi pri tebi izboljušuje, najlepše pri žalosti je to, da ima kratek rok trajanja, namreč največ lahko traja 7 dni naenkrat, potem mine, a se vrača v valovih. To je pač neka teorija, bomo videli če drži.

Lučka, ja mi smo že v akciji, naslednji teden v sredo ali četrtek bomo že greli

MBT1979, verjemi in uspelo ti bo, torej vera v uspeh je pol uspeha

BarbiG, kako je pri tebi, je možek že kaj več doma, ko ni potrebno plužiti. Itak nam bo pa tale dež ves sneg pobral user posted image user posted image user posted image

Vitaebella, ma ti kar verjami, jutri bo vse v redu, padla bo stopka in čez dva dni punkcija

Goldy, kako si mi ti in tvoja pikica, po moževo pikec, kako napredujemo v rasti

Loremi, pozdravljena med nami, veliko sreče v postopku, jaz sem te kar dodala na seznamček, za evidenco bi te pa prosila, če nam lahko izdaš, v katerem centru se zdraviš za neplodnost. Če nam pa še izdaš datum prvega UZ, bomo pa z vso močjo navijale tudi zate

Wp, posluši Gigi, ko ti hoče le dobro user posted image . me pa veseli, da sta z dragim uredila zadeve, za naprej se pa vse pogovorita, še preden pride do konflikta

Pikovit, dobro narkostično punktiranje ti želim user posted image user posted image  ti, ti junki ti

a bo cela stran? user posted image user posted image
    nč, grem gledati kaj je z torto, ki jo z mojim pečeva...saj ne moreš verjeti, česa vse se jaz lotim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2038
    19.1.2009 21:23:20   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo se kar podpišem user posted image  user posted image  user posted image
    In dodam
    Miška dobro opravi ju3 user posted image  user posted image  user posted image

Še jaz, še jaz NAVIJAM!!!! Zrihtajte babure kot se gre!!!

BBpikica zate mi je pa žal! Poberi se, drži se in pogumno naprej!

Gigi a res ne kadiš več user posted image ?

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2039
    19.1.2009 21:26:26   
    gigi1
    Miška user posted image  nič bat, saj nisem tako huda. Mal sem se skašljala. Me že tud mal hormoni dajejo user posted image . A v sredo bova pa skupi noge narazen dajali user posted image  user posted image  user posted image

Pija nič padat v vznak od veselja user posted image . Sem pridna pa malo manj kadim. Nočem se nič obligirat user posted image . kako si ti srce?

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2040
    19.1.2009 21:37:33   
    mismis

Miška user posted image  nič bat, saj nisem tako huda. Mal sem se skašljala. Me že tud mal hormoni dajejo user posted image . A v sredo bova pa skupi noge narazen dajali user posted image  user posted image  user posted image

seveda, to bo moje najlepše narazen nogo dajanje, temu lahko rečeš samomulacija, glede na to, da ima ta teden dr. D UZ-je user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2041
    19.1.2009 21:46:29   
    gigi1
    Miška evo mal stimulacije pred začetkom. Da se ne boš samomulirala user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 21:48:07 >

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2042
    19.1.2009 21:50:45   
    Goldy
    Ojla dekleta!

Malo sem še morala prečekirat zadeve - še moram neki zračunat do jutri tako, da na hitrico...user posted image

bbpikica - to, v nove boje! Ateja poslušat, bo že poskušal kej uštimat.

mismis - dragica, kako pa ti? kako kužon? Mi smo fino. Zdej naše dete že pobrca mamico in ji pove, da je tu.user posted image  Pa bušiiii raste - sem ravno rekla možeku, da bo treba spet fotko narest. Jutri pa da bodo bombončki hormončki taki kot morajo bit.

WP - ti verjamem, da človeka kdaj prime in ima občutek, da je sam samcat na svetu. Upam, da se vama bo treba s tvojim čim manjkrat "dol vsest". Rada se imejta in veliko pogovarjajta. No, vsaj men ise zdi, da je to ključ do uspeha.

gigi - user posted image  za manj cigaret na dan.

Sem ravno zadnjič nekje brala - ena raziskava, da kava zmanjšuje uspešnost pri IVF. user posted image  Ne me za besedo, tako je pisalo...

Jutrišnje akterke - super duper rezultate, začetke.....

Uživajte........... maximalno!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2043
    19.1.2009 21:55:36   
    miska73
    Vidim, da neki manjka za mojo Gigi...
    Bomo dons bolj pri oblečenih ostale.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2044
    19.1.2009 22:00:09   
    gigi1
    Podganca user posted image

Evo vračam user posted image

user posted image  

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2045
    19.1.2009 22:00:34   
    miska73
    Tokrat sem vas res po diagonali prebrala...
    Pa saj vas večkrat, ampka tokrat res brznisko...

Ja, Mikimiška ilegala rulz...
    A tebe bo pa ravno Dr.D gledal. Matr, kok si to prištimala?
    Kaj boš pa oblekla? Samostoječe nogavice morda?

Gigiko je pa treba poslušat. Lubica ti se pa ne jezi preveč, ker škodje lepoti.

BBpiki mi je všeč, da že načrtuješ naprej. user posted image

Se pridružujem vsemu navijanju za jutrišnje akterk.

Pikovitka tebi pa še sploh želim tanartabolše jajčke in plavalčke in uspešno združevanje.
    Če pa rabiš kej stimulacije, pa veš kje sem user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 19.1.2009 22:02:56 >

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2046
    19.1.2009 22:04:16   
    miska73
    Gigi jst moram zdej moje jajčnike umirit... ti pa meni take stimulacije, da mam jezik do tipkovnice...
    Hvala srce.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2047
    19.1.2009 22:06:23   
    gigi1
    Podganca ma sej tole je sam za učke spočit user posted image .
    kako si mi ti? Sta s s-factom in špikami v dobrih odnosih? user posted image

Ma glih dans ponoč sem gledala Josha na HBO v eni srhljivki. Šepet... Mislim...on je pa hot tud v srhljivki user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.1.2009 22:07:28 >

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2048
    19.1.2009 22:07:53   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tokrat sem vas res po diagonali prebrala...
    Pa saj vas večkrat, ampka tokrat res brznisko...

Ja, Mikimiška ilegala rulz...
    A tebe bo pa ravno Dr.D gledal. Matr, kok si to prištimala?
    Kaj boš pa oblekla? Samostoječe nogavice morda?

Ma ja, moj ciklus in dr. D sta nekako usklajena user posted image user posted image user posted image  bogsigavedi zakaj.

samostoječe ... pstttt, ne na glasu govoriti, da te ne bo moj slišal.
    Pustimo se presenetiti do srede

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2049
    19.1.2009 22:09:26   
    mismis

Miška evo mal stimulacije pred začetkom. Da se ne boš samomulirala user posted image

user posted image

Žižek, thanks za Colina, jutri sem tako sama doma, pa bova imela s Colinom samomulacijo. Sva že vse zmenjena. Zna biti, da bo spet padlo 6 ur mr. Darcy-ja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

katero ime za deklico?
    simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!