womanpolice
|
Živjo, punce in fanta.. že nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha o meni... zdaj pa sem spet tu,,, prišla do računalnika.... mal sem pregledala poste... Zarja.. resnično upam, da ti je do danes uspelo znižat in da boš lahko kmal šla v službo... v službi se le zamotiš,da ne misliš na druge stvari; vsaj jst se. Pikovitka... čestitke za stopko! Tolk močno držim pesti zate, da imam kr bele členke! Sorry, ker nism zvečer poklicala tisti dan, ko sva se slišali (petek) ampak sm bla res utrujena od službe, saj sm še mal podaljšala. Te pokličem ta teden. Tassi1 jst verjamem vate in verjamem, da tokrat pa bo ratalo!!! držim pestke! Gospodarica... tale ti pa kr malce nagaja... na žalost ti ne znam pomagat... vem ti povedat le to, da meni odkar sem v postopkih, zamuja tud od 7 do 12 dni... Zvezdica.. tamali pa je res cartek!!! T1979... Sm že začela navijat za 1. UZ Grethy si zamenjala oblekico... ZELO mi je všeč! bbpikica... res sm brez besed ostala! ne vem kaj naj ti rečem... Zelo mi je žal. In srčno upam, da v prihodnjič uspe. Žogica13 tud men od postopkov naprej full zamuja Gigi kaj je to cell defence? p.s. no, zdaj sm malce spremenila in dodala vitamine: jst jemljem: maco, fidiprotekt, konecim q10, e vitamin, elevit, e vitamin, matični mleček (kapsule) in pijem čaj krvomočnice moj: maco, fidiprotekt, konecim q10, multi (mešanica večjega št. vitaminov) iN KAKO daleč si že ti? (sorry, nism zdajle nekaj dni sledila...) Abra-dolg te že nism slišala... ne vem, če sm ti že sploh čestitala ob naraščaju... VSE ČESTITKE! nikoli ni prepozno za to, mar ne... Spelka12... sicer se še ne poznava, pa vendar... dobrodošla.. in mirno roko pri špikanju... loremi dobrodošla!!! Mišek73... v ponedeljek sem prosta.... dans teden... vikend pa cel delam.. ti pa nimaš čez teden časa ane? Kajšica, Mismis, shuka, želvica99, dajamaja, mateja_goljeve, daisy, marjetka cvetka, mlinčka, mlinček, krucefiks, hedvika, barbi, tina, zvezdica, ledenka, moj sonček, sonček 33, n74, nokes, lučka, reby, goldy, stijan, obayifo, oktavija, bumo, sulfinija, pija76, pikapo.. IN ZIHR SEM ŠE KTERO "POZABILA" NAPISAT... VSEM POŠILJAM LEP POZDRAVČEK!!!
|