|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
18.1.2009 7:53:27   
Anonimen
Dobro jutro!

Vidim, da se pogovarjate o vozičkih. priznam, da nisem vsega brala, ker ste preveč načvekaleuser posted image
Jaz imam ta voziček  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170240   , in sem zadovolna z njim, tak,da novega sigurno ne bomo kupovali.
res pa je, da je strašansko velik za zložiti in ga v prejšnji avto nisma dobila. sma kupila pa eno marelo oz. en voziiček, ki je bil zelo poceni in je potem ostal vedno v avtu.
tudi ostalih stvari ne bomo kupovali, ker imamo previjalno pa posteljico  še od aneja, s tem,da bo anej mogel dobiti novo sobico. tak,da bomo zaj kupovali otroško sobo in skoraj nič zauser posted image . nekaj cotk bo potrebno dokupiti, to pa je tudi vse.
komaj čakam 26.01. da vidim svojo pikico, se mi zdi,da je minilo že toliko časa od prejšnjega uz.
vidim, da lepo urejate seznamuser posted image , pri meni lahko dopišete, da imamo doma user posted image rojenega 05.05.2007- ime Anej Ian.

upam, da srečanje junijk uspe- meni je žal lokacija malo predalečuser posted image

Lepo nedeljo vam želim in božajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.1.2009 9:20:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

Aja pa še ena zelo pomenbna napaka kar se varnosti tiče. Pri športnem delu je pas za zapenjanje samo zataknjen na hrbtišče s kavlčkom, kar pa je nevarno da če je otroček bolj drobne sorte ali premalo oblečen-poleti recimo-, se ko se zvira in ngiba kavlček stakne in otroček pade naprej iz vozka. To sem sprobala sama. nečakinjo ki je bila takrat stara skoraj eno leto smo dali vanj in res se je čez nekaj časa to zgodilo. Seveda se nismo vozili ampak če bi se pa bi padla. Takoj sem rekla da takole pa ne mislim tvegat. To je moja iskušnja, ve pa naredite po svoje.

Ja res je žal ta slabostuser posted image user posted image , ki sem jo tudi jaz opazila s prupenjanjem - vendar osebno nisem imela težav s pripenjanjem - kako je pri novih modelih žal ne vem, to je bilo prisotno pri mojem starem modelu vozička. Jaz ga bom še naprej uporabljala in bom pač bolj pozorna, če se bo pa izkazalo - da je nevarno - ga bom pa zamenjala.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.1.2009 9:53:26   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Živjo,

vidim da ste že kar nekaj energije porabile za iskanje idealnega vozička.
Zanima me pa, po katerih kriterijih boste izbirale voziček?

Moji dosedanji kriteriji so:
- želim, da se športni del poleže do konca
- vodljivost in primernost za vse vrste terenov (do sedaj sem ugotovila, da mi najbolj ustrezajo trikolesniki)
- ustrezalo bi mi, če bi bila možnost nakupa celotnega vozička z vsemi dodatki (ogrodje + športni del + košara + lupinica + nakupovalna košata + torba + senčnik + pregrinjalo proti dežju,..). Lahko je komplet ali pa možnost dokupa vseh teh stvari.
- možnost obračanja športnega dela
- varna lupinica na testih
- opozorili so me, da je pametno biti pozoren na širino lupinice, da ni prehitro premajhna
- teža vozička
- enostavnost zlaganja vozička
- seveda tudi izgled in cena

Tukaj je pa še par kriterijev, za katere se še nisem odločila, če bodo pogoj:
- košara ali samo športni del? Glede na to, da bomo imeli dojenčke poleti mi nekateri pravijo, da sploh ne potrebujem košare, ampak samo športni del, ki se do konca poleže
- ISO fix ali Auto fix? V avtu imam že vgrajen ISO fix, tako da razmišljam o nakupu takšnjega avtosedeža. Vem pa da je tudi Auto fix uporabna zadeva.

To so na kratko moji dosedanji kriteriji.
Prosim, da sporočite še ve svoje, če sem slučajno kakšnega bistvenega pozabila.
Vem, da malo kompliciram, vendar v tem vozičku se bo vozil še naslednji otrok in verjetno še kakšen.

Prijeten soboten večer vam želim.

jaz sem imela podobbne zahteve, zato pa imam doma bebe conforta High trek!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.1.2009 10:27:07   
biba14
Jutrčekuser posted image
Joj ste se razpisale o vozičkih...kakšne 2 meseca prekmaluuser posted image , jaz bom šla po nakupih šele aprila..ko uredim vse drugo,kar me še čaka ( saj ni nič tako groznega,same lušne stvari, ki pa terjajo veliko organizacijeuser posted image ).
Drugače pa se prehlad počasi izboljšuje, tako da se energija vračauser posted image .
Že nekaj dni pa opažam, da se mi kar naenkrat neka hrana zlušta in če je ne dobim, napadem in pojem cel hladilnik...tako sem imela zdaj že napad mandarin (to še greuser posted image ), 2xnapad čipsa ( in seveda je obakrat šla velika vrečkauser posted image )...a ima še katera podobne težaviceuser posted image . In ful me je začelo kuhat..kar skos mje vroče..moj pa zmrzuje...tile hormončki so čist noriuser posted image ..
No,dovolj zaenkrat...lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.1.2009 10:49:45   
Lsica
Uf vozički, jaz sem to kar mojemu prepustila, je bolj tehničen tip kot jaz. Saj na koncu bova skupaj zbrala, verjetno kar kombiniranega (zaenkrat sva najbolj navdušena nad PegPerego, glede na kritike-varnost pri zapenjanju, tresenje zaradi koles, pa ne vem več. V glavnem se mi zdijo kombinirani še najbolj ugodni. Baje pa se splača tdi malo v Italijo/Avstrijo it pogledat.

Bačko, hvala za izčrpen seznam.  Ni mi dalo miru, sem nabavila prve cunjice za dojenčka - 4 bodiji. V glavnem beli - nevtralne barve le eden je rumen, da bo kot piščanček v njem. Za majčke veliko mamic pravi, da jih niso ravno preveč uporabljale (ne mako ne tetra). Za tosamo - industrijsko prodajalno pa sem slišala, da ni nič kaj bolj ugoden nakup kot drugje, tako da bom kar glede na ugodne ponudbe kupovala v običajnih trgovinah... Te mini stvari bom kar že zdaj počasi nabavljala (brez vraževerja, mora it vse dobro), večje - posteljica,previjalna...pa bolj proti koncu.

Srečanja v Supernovi se veselim, če se bo le dalo se ga zagotovo udeležim, termin pa mi bolj paše dopoldan... No ja, počakajmo še malo, da vidimo, koliko se nas bo nabralo za kafe.

Ja, kdaj in kam boste šle pa na tečaj predporodne priprave ? Sama razmišljam za 6. april, v porodnišnici ljubljana. Najverjetneje bom tja šla tudi rodit, ker mi je najbližje. Sicer bi raje izbrala Postojno, že zaradi tega, ker imaš na voljo več možnosti npr. epiduralna je 100% na voljo, če se odločiš zanjo.

Mala princeska, kako je s tabo? Jaz sem v otroštvu prebolela revmatizem, zdaj v nosečnosti me pa tudi bolj matra, me v sklepih (gležnji) ful trga, navadno zvečer, ko se umirim. Kar prečekiraj se, če gre za revmatizem lahko to že s pregledom krvi ugotovijo. Upam, da bo vse v redu,  čuvaj se.

No toliko naklepala za danes, pa še se slišimo,
Lsica.

Per aspera ad astra.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.1.2009 11:12:50   
fragola
Midva sva se pa odloča za Jane slalom pro in sicer ga bova kupila preko spletne strani, ker je bolj poceni in sicer tega
user posted image
Etna

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.1.2009 11:38:32   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

Edina rešitev je če nočeš košare in jo dejansko poleti res ne rabiš da na športni del na sprehodih fiksiraš lupinico. Danes ima skoraj vsak ki ima vse v kompletu to možnost, prozvajalec mislim. Za Qeeny vem da ima. Je pa tudi za lego novorojenčka lupinica idealno ležišče ker je podobna legi v maternici in navadno uživajo v njej. Priporočajo jo vsi pediatri. Kupiš pa lahko podaljšek senčnika ki je univerzalen za vse vozke in lupinice. Zaradi sončka poleti. Lupinice pač nimajo primernih za sprehajanje po soncu. Kar se tiče košare pa če boš ravno kupovala vse v kompletu jo lahko vseeno vzameš ker mogoče bo naslednji user posted image  pa zimski ali pa si jo sposodiš ko bo na vrsti drugi. Je res samo max do 6 mesecev in draga je tudi. Pa še mogoče boš spet rodila poleti. Presodi sama.

Jaz sem skoraj 100% prepričana, da bom kupila tudi košaro, samo zanimalo me je vaše mnenje, ker mi je par prijateljic reklo, da je dejansko na potrebujem, glede na to da bo otrok poleti.
Vsekakor pa bi rada imela cel komplet, saj je res da ne vem kdaj bo naslednji dojenček prišel.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.1.2009 12:16:16   
Janci F
Vsekakor sem pa za, da se dobimo na kavi, saj bi vas bilo res zanimivo spoznati.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.1.2009 13:20:42   
loveforever
OJ!

No pa da se vam pridružim še jaz!
Rok imam 20.6.2009, rodila bom v celjski porodnišnici,
stara pa sem 23 let!

Pa še eno vprašanje za tiste ki imate rok okoli 20.6:
ali če čutite premike v svojih trebuščkih?

PIKICA, pozdravljena sem že mislila da mene opisuješ.....mam isto rok 20.6.2009, rodila bom mv  celju in stra sem 23 let!!!!! kakšno naključje a ne?
ja seveda jaz že čutim prve premike, sem pa 2noseča.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.1.2009 13:22:56   
Mala_princeska
Jaz pa malo še v"trpim" v službi.
Vesela sem, ko lepo čutim prve žgečkljive brcike naše(ga) user posted image , je prav fino in vesela sem, od prvič se sploh ne spomnim kako to žgečkanje sploh izgleda user posted image .

Vsem skupaj želim prijetno nedeljo.

Jutri pa držte pesti zame, ker bom malo skakala okoli zdravnikov zaradi mojih modrih prstkov na roki (pomodrelih) user posted image user posted image  (aja, ne se ustrašit - ni tipično nosečniško).

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.1.2009 13:26:35   
nova10ka
ojla, vidim, da ste ful začele že debato o vozičkih in oblekicah...user posted image mi imamo ful vozičkov doma, tko da kupovali jih ne bomo, lahko pa vsen napišem svoje izkušnje...

voziček
- za mojo hčerko, ko bi sedaj 15 mesecev smo imeli od štarta Peg Perega PLIKO P3, potem smo pa podedovali še enega trikolesnika (z velikimi napihlljivimi gumami) in eno najenostavnejšo marelo. Moram rečt, da sem s PP ful zadovoljna, je pa res, da ni tolk fajn, če se veliko voziš of road. Ni panike za na Rožnik al pa Golovec, je pa trikolesnik za tak makadam veliko bolj komot. Je pa pliko ful premišljen voziček, ker ima toliko enih dodatkov, kot noben drug.

Pri športnem delu je pas za zapenjanje samo zataknjen na hrbtišče s kavlčkom, kar pa je nevarno da če je otroček bolj drobne sorte ali premalo oblečen-poleti recimo-, se ko se zvira in ngiba kavlček stakne in otroček pade naprej iz vozka.

Meni je npr. tale kaveljček genialna stvar. Samo PP ima to rešitev, ki omogoča, da je otrok pripet okoli pasu in tudi čez ramena, pa se kljub temu lahko nagiba naprej, levo in desno. Ne vem, kako otrok lahko pade ven, saj je pripet čez pas, pa še trdo varovalo ima spredaj. Na trikolesniku in na mareli Tjaše ne smem pripet čez ramena, ker je drugače čist prilimana na naslonjalo vozička kar ji ful ni všeč. tko da je pripeta samo čez pas.

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 18.1.2009 13:40:37 >

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.1.2009 13:36:28   
nova10ka
evo še moje podatke - stara sem 30 let, sem iz LJ rodila bom v Postojni, doma imamo eno user posted image (rojeno v LJ, tko da grem še mal kakšne druge porodnišnice pogledat)

srečanje -se za, lahko se dobimo tudi v BTC-ju ali pa Mercator centru v LJ, čeprav je SUPERNOVA tud ok.

tečaj pred porodom - bom šla samo na tistega o epiduralni v postojniuser posted image .

oblekice- a za poleti bomo rabili bodije s kratkimi rokavi za novorojenčke? ker te pikeci nimajo res nobene tremoregulacije in pojma nimam, kako jih bo treba poleti oblačit. user posted image

brcike - jih kar čutim, kot da bi me nekto ful lepo božal od znotraj user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.1.2009 14:32:07   
Tina111
nova 10ka - sej ravno zaradi premikanja otročka se je na kaveljčku varovalo snelo, ker pa je moja nečakinja bolj drobna-smo vsi v družini bolj te sorte- , jo čez pas niso dobro objemali tudi na najkrajši nastavitvi, se je pri nagibanju zmuznila čez. Sej pravim da smo bili pri miru na pikniku ko se je to zgodilo. si niti nočem predstavljat kaj bi bilo če bi bili na sprehoduuser posted image . V glavnem vem da nisem hotla tvegat pri sinu. Naj samo za predstavo povem da ima Maks pri 17 mesecih samo 8 kg. Mogoče pa vaši otroci ne bojo taki drobižki in se to s pasom odnese. Sm pa tudi pri Queeniju uporabila to foro da sem dala vse 4 pasove čez pas in ne tudi na rame pa je imel mali pri vožnji boljši muving. Te pasovi imajo tudi blazinice tako kot pri avtosedežih in so mi Maksa trdno pripeli kljub njegovi teži. Imam pa ravno tako še sprednje varovalo ki ga naročiš posebaj. Ja , tiste ki želite PP vam pravim samo da upoštevajte vse iskušje nas večkratnih mamic in se potem odločite. Lahko pa da je kdo tako razočaran nad Q kot sem sama nad PP.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.1.2009 14:40:24   
Tina111
loveforever - dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Ja lahko je lokacija srečanja tudi BTC ali pa Mercator v Šiški. Meni je še boljše kot Rudnik.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.1.2009 16:26:15   
smrketa24
Meni je glede lokacije čisto vseeno. Mi je vse zelo blizu (BTC, Rudnik ali pa Mercator center).

Jaz sem pa danes dobila od fantove sestre ogromno oblekic in sem jih cel dan pregledovala user posted image Joj, sploh ne morem verjet, da bom tako majhno štruško dobila čez 4,5 meseca user posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.1.2009 16:47:47   
lenika
Pozdrvaljene!

Ravno v petek sem govorila, da ne bom šla še na bolniško, kljub temu, da sem precej izčrpana. No sedaj mi je pa imunski sistem res odpovedal. Boli me grlo, glava, iz nosa mi curi, kašljam, v prsih me boli in imam vročino, tako, da sedaj bom pa res prihodnji teden ostala doma.

Kar se tiče srečanja mi je v Ljubljano predaleč, kar pa se tiče vozičkov iskreno priznavam, da nisem preveč brala debate, ker že imamo voziček.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.1.2009 16:50:24   
mojjaka
Kar ne morem verjet, da je že prišel čas ko je treba razmišljati o opremi za dojenčka,pa se mi zdi da sem šele zagledala tisti lepi plusek na CB-ju.
Midva sva se glede vozička odločila za Maxi Cosi4,ga ima prijateljica in nama je ful všeč in tudi od drugih slišim same dobre stvari. Mogoče je res malo težji(glede na Quinija) ampak je drugače res tak pravi za vse terene. Pa še lupinico bom dobila od sestre, ki jo bo njena bejbika čez kak mesec al pa dva prerasla. Imam tako srečo,da bom kar veliko stvari dobila od nje!

No, meni se včasih zjutraj ko pridem v službo,pa zvečer, ko se zleknem na kavč zdi, da se nekaj dogaja v trebuščku,ne znam niti opisat, pa ne vem, ali je touser posted image al se mi kaj drugega dogaja...sem čisto zmedena in komaj čakam da me orng brcneuser posted image

Vikend se končuje.. bi najrajši kar doma ostala, pa bom že zdržala,samo da ne bo prehudega stresa...se mi zdi tako napeto zadnje čase v službi.

No,lep začetek novega tedna drage souser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.1.2009 22:23:16   
Anonimen
Dober večer!

Nisem vas brala že par dni, ampak vidim, da se pogovarjate o opremi. Če vam jst po pravici povem, ne upam razmišljati še o nobeni opremi za user posted image .  Sem pa vesela za vas, ker lahko take stavi sproščeno že kupujete. Jst pa tega še ne morem in tudi razmišljati si ne upam. Preveč slabo izskušnjo imam za sabo iz pretekle nosečnosti. Sem pa res vesela, da se o tem pogovarjate in pišete, da bom lahko ša čez kakšna 2 meseca šla nazaj brat to in bom videla kaj vse bom rabila. Lahko vam povem, da me je strah kupit nosečniške hlače, ko so mi vse druge preozke. Sploh ne vem, kako naj se znebim tega strahu. Mogoče bom lažje zadihala, ko bom imela tisti pregled v 20T (5.2.).

Lep jutrišnji dan vam vsem želim in še velik sličic in strani prilepite, da bom imela kaj za gledat.

(odgovor članu mojjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.1.2009 22:32:09   
mery15031981
OJ vse moje souser posted image !

vidim da ste kar pridne s pisanjem in da že razmišljate u nakupavanju vozičkov,oblekic in podobnega.....midva še nisva nič nakupovala ker bova veliko dobila od moje in njegove sestre,tako da bova najprej pregledala potem pa veselo pa nakupih,se že veselimuser posted image

Kar se tiče srečanja sem tudi jaz zato in mi je lokacija mogoče za malenkost bolj všeč v btc-ju ali mercatorju,kot na rudniku...

lepo bodite še naprej, čuvajte sebe in svoje pikice

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.1.2009 22:43:31   
loveforever
tina111 tukaj je prišlo do napake ki je moja!! dobordošla je pikica, in je črni tekst napisala ona, sam js neznam tako naredit da bi se pokazal bel oblaček in spodaj moj komentar!! js sem spodaj z neodebeljeno komentirala. se opravičujem:(user posted image

no hvala bogu da meni ni treba nič kupovat imam vse od ta male in v barvi ki jo lahko ima tudi fantek, smo prej študirali na touser posted image

no lepo spančkite, pabožajte svoje lepe bušeke. 

A SI JE KATERA ŽE SLIKALA SVOJEGA BUŠIJA??

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.1.2009 22:55:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: gantar
Če vam jst po pravici povem, ne upam razmišljati še o nobeni opremi za user posted image

gantar, držim vam pesti, da tokrat uspe user posted image Jaz imam tudi strah, ker je sodelavka ravno na morfologiji ugotovila da je dečku nehalo bit srce in imam to stalno v glavi, da gre lahko tudi po tretjem mesecu kaj narobe...
Ampak moramo mislit pozitivno. user posted image
Saj bo še čas za kupovat tudi kasneje, tudi z velikim trebuhom. user posted image Pa tudi tisti, ki jih je presenetilo so se znašli, ko je bilo treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.1.2009 7:36:06   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Jaz imam tudi strah, ker je sodelavka ravno na morfologiji ugotovila da je dečku nehalo bit srce in imam to stalno v glavi, da gre lahko tudi po tretjem mesecu kaj narobe...
Ampak moramo mislit pozitivno. user posted image

Joj, to mora bit pa grozno. Potem verjetno tudi brcik ni nič čutila ali kako?? Upam, da bo z našimi user posted image vse ok. Bomo kmalu videle na morfologiji. Res je treba samo pozitivno razmišljat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
19.1.2009 8:12:46   
lenika
Gantar, kaj se ti je že v prvi nosečnosti zgodilo? Sem očitno spregledala.

Slikamo pa mi vsake dva tedna bušija, tako kot v prvi nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2873
19.1.2009 8:37:50   
fragola
Dobro jutro souser posted image !

Kako smo kaj?
Jaz bi vas tudi rada spoznala, vendar zdaj sem na bolniški in ne bom mogla prit, pa potem ko bojo že otročki, bi pa prav rada prišla.
Moj buši sem že slikala, ker imam že kaj pokazat.
Ga bom pole ga vam pokažemuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
19.1.2009 8:54:34   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Joj, to mora bit pa grozno. Potem verjetno tudi brcik ni nič čutila ali kako??

Ne, pa tudi pozorna ni bila, ker G pravijo, da če pred 22. tednom ne čutiš nič, je to še ok. Itak pa ne bi mogli naredit nič, se je narava tako odločila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?