Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:33:21
|
|
|
|
mbd0411
|
Ali katera ve,če na aventovo flaško paše še katera druga duda.Našemu ne odgovarja aventov cucelj.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:50:46
|
|
|
|
Lucka1
|
Madona ste se razpisale....jaz sem ta vikend cisto odklopila in zdaj vidim, da ne vem, če bom uspela prebrat.... V soboto sem šla zjutraj plavat in je dragi zabaval , preostanek dneva pa smo pospravili, oprali perilo, imeli obiske in kaj skuhali....v nedeljo pa je mami prišla čuvat , pa sva šla midva mal v shoping zanj in za naju in po hrano in na kavo, potem sem šla pa še popoldne plavat - vam rečem, čisti odklop. Danes ima Val UZ kolkov ob 13h - upam, da je vse ok. V porodnišnici je bilo 1A in upam, da tako ostane. Sporočim, ko prideva nazaj.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:50:58
|
|
|
|
Dream
|
Grem probat, pa ti napišem. Sam minutko rabim.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:52:41
|
|
|
|
Lucka1
|
Dream - a ti čistiš dlesni?? Kako pa ostale? Jaz mu ne....seveda pa bomo imeli zgledno ustno higieno, ko bodo prvi zobki Ne vem, ali si dobila odgovor za izboklinico? Naš ima dve, simetrično na vsaki strani kot ti opisuješ in je P v svetovalnici rekla, da to proseva kost in da se bo vse postavilo tam ko se mora in nič skrbet
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:54:00
|
|
|
|
Dream
|
Cucelj od MAM se prilega v nulo, od Nuka pa se mi zdi, da se ne prilega ravno najbolje, se mi zdi, da bo šlo kaj tudi mimo. Mi imamo vse od MAM, ker nam je Avent zavračal.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:54:45
|
|
|
|
Lucka1
|
PA vidim, da ste se o FB nekaj pogovoarjale - se strinjam, da je fajn za slikice gledat, če jih maš gor, ampak škoda bi bilo, da bi tale tema tu zamrlazaradi FB?? Upam, da ne bo. Sem pa tudi jaz tam in bom poslala eni na ZS, kako me najde, pa mi potem lahko predlaga še ostale mame oktobrskih lumpkov - a lahko tako??
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 9:57:07
|
|
|
|
Dream
|
Lucka1 ja, čistim dlesni. Izboklinica je pa samo na eni strani, amapk ne kot izboklinica, bolj kot dve špički, se pravi kot zobek izgleda. Malo čudno se mi zdi...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:01:32
|
|
|
|
Lucka1
|
Dream - točno tako je pri nas - jaz sem bila 100% da so zobki....pa je P rekla, ne,ne, kje pa, to samo kost preseva.....jst sem skoraj iz stola padla, pa je rekla, da je to čisto normalno.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:15:48
|
|
|
|
Dream
|
Lucka1 sam tole je pa res hudo... No, dobr, da sedim na sedežni, drgač bi verjetn tut js zdele dol padla... Bom vseeno malo spremljala, da vidim, če se pojavi še na drugi strani.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:20:39
|
|
|
|
Lucka1
|
Ja, niti ni treba da je simetrično....pri našem je različno levo in desno, je samo na približno istem mestu.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:21:37
|
|
|
|
Lucka1
|
aja, pa za FB sem nekaterim poslala ZS (tiste, ki sem na hitro našla), sigurno pa sem katero spustila - lahko mi pustite ZS, pa vas še jaz poiščem, če katera želi
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:30:33
|
|
|
|
Dream
|
Pozabila sem vas vprašat, če svoje malčke še vedno dajete spat na bok. Matica dajem še vedno, vendar se mi takoj obrne na hrbte, tako da ga včasih dam na bok, ko zaspi, včasih ga pa kar pustim.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:39:10
|
|
|
|
afnica mala
|
spanje na boku- damo jo na bok, pa je čez minuto na hrbtu. Še pri previjanju noče biti več na boku.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:43:52
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz sem se tudi prijavila na FB (tukaj tema kar umira), ampak mi ne gre . Bom rabila inštrukcije- ne bi rada pa zabila preveč časa na učenju- mi zmanjka časa drugje.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 10:44:34
|
|
|
|
Lucka1
|
ja, mi smo glede boka že zdavnaj obupali - ga kar takoj na hrbet uležem, ker tudi če ga odložim na bok, je na hrbtu še preden uspem moje roke umaknit - menda so že tolk stari, da se zadušit ne morejo, kaj ne? Saj že lepo kašlja, ko se mu zaleti recimo.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:02:51
|
|
|
|
Lucka1
|
ojla afnica - neeeee tukaj tema ne sme umreti - mislim, da se ostale punce s tem strinjajo!!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:04:06
|
|
|
|
Lucka1
|
zdej pa šiiiiiiiiiiiiiiiibamo kolke slikat - pa ravno zdej se je odločil spat madona....ko bi pa jaz malo malo miru prosila, pa ne....zdej ga moram pa iz postle vržt, nahranit, preoblečt in napakirat v voziček - upam, da vreme zdrži!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:06:43
|
|
|
|
Dream
|
Ja, mislim, da se res ne morejo več zadušit. Jaz vztrajam na boku, če mi ne podre kupčka - takrat običajno še kaj ven priteče, pa raje vidim, da je na boku in potem samo pleničko zamenjam pod glavico, ko dovolj trdno spi. Me pa zanima, kako je s tem, ko so nam rekli, da moramo menjavat položaj na boku zaradi oblikovanja glavice - kako dolgo naj bi to trajalo? Joj, ko si prvič mamica pa res nastane cel kup vprašanj, na katera prej nisi niti pomislil...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:08:22
|
|
|
|
Dream
|
Afnica mala tukaj tema NE BO umrla! Ker hočemo čvekat, saj smo vse čveke Na FB je pa dosti bolje prilepit slikice kot tu.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:29:51
|
|
|
|
*talcy*
|
oj oj tud jaz upam da tema tuki ne bo pozabljena .. na FB je res super za dat slikce gor drugač je pa megla prav nč se ne znajdem .. če bi mela več časa bi raziskovala kako kaj deluje tko pa skoraj pojma nimam
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 11:31:43
|
|
|
|
afnica mala
|
ker je res fajn mal počvekat- vmes ko so bejbiji pridni . Jaz že kuham kosilo, moj lubi prihaja iz službe ob 15h in 10 minut. Zato kuham vedno kaj takega, da lahko že prej, ko je Neli pridna. Zdaj, zdaj bo huda, ker imava na vrsti previjanje in papico, pol pa upajmo kaj pančkanja. Včeraj je ful čez dan spala, prej pa 2 dni samo 2 x po pol ure. Ampak ni bila nič sitna Sem v napetosti jutrišnjega tehtanje. Prosim, prosim, da se je zredila tistih 15 dag. Možu pravim to je tolk, kot če kupiš 15 dag salamce. Grem k maši, čeprav ne hodim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 13:22:22
|
|
|
|
vianne
|
Ne se bat tukaj tema ne bo zamrla ... vsaj jaz bom še visela tukaj. Saj je FB zelo zanimiv sam jaz nimam časa obojega čekirat in se še zraven učit kako in kaj. Sploh danes ko je Tibor zelo siten. Sploh še nisem uspela pojesti .. ga je potrebno non stop animirati čene je jok. Sedaj je zaspal na stolčku v dnevni (en del prostora imenujemo dnevna vendar je vse skupaj kuhinja, dnevna, previjalnica .... ) Upam, da ne samo za 15 minut. Sem hotela, da bi zaspal v sobi in bi si jaz lahko v miru skuhala kosilo pa ni in ni hotel. No in sedaj ne morem ropotati s kozicami da ga ne zbudim ker bo še večji tečko. afnica mala držim pesti za 15 dag Glede spanja na boku ga mi ne prakticiramo sigurno že več kot mesec. Ga dam na hrbet in je O.K. Pri nas je bilo spanje na boku oteženo zaradi dvojnega širokega povijanja (pampers + dve tetra) in tudi če sem mu nogice podložila je bil kažin ... Vikend je bil lep čeprav sva bila s Tiborjem veliko sama. Atko je delal v naši novi hiši. Smo pri beljenju ... najina spalnica je že, barve za otroško sobo sva že izbrala, bratranec od moža polaga ploščice v kopalnici . Ja dela kar napredujejo. Upam, da se nam bo uspelo vseliti pred poletjem. A mogoče katera ve kje bi lahko kupila šablone za risanje na steno. Vem za bauhaus in obi vendar jez bi rada večjo izbiro. No gem sedaj še na FB pokukat
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 13:48:55
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Tudi jaz upam da RR ne bo umrla, ker mi je tukaj prav zanimivo brati še iskušnje drugih mamic. Naš je pa zdajle zaspal in upam da bo tako priden kot včeraj, ko je spal popoldne tri ure pa pol .Tako dolgo se sploh ne spomnim da bi kdaj spoal čez dan v enem kosu. Glede gledanja tv bi tud naš kr gledu če bi mu pustil pa mu ne ker ni vredu za oči. Kolegica je svojega dojenčka pustila da je gledal tv, ker pač bil priden in je imela mir, zdaj ko je pa star štiri leta pa more po očala. afnica mala tudi jaz upam da se je zredila vsaj za 15 dag vianne kr nekaj šablon za risanje imajo tudi v merkurji in v baumaxu, sem jih jaz tud iskala ko sma barvala sobico, sam potem jih nisem kupla je kr moj narisal na steno jaz pa sem pobarvala in je prav lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 13:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 19.1.2009 14:00:06
|
|
|
|
Tejčika29
|
Pozdravček, nimam časa za nazaj brat, upam da ste imele lep vikend, mi smo bili leteči in je kar prehitro minilo. Sicer smo ok, zdravi. Alina mi od srede do včeraj ni kakala in sem bila malo panična, je pa včeraj potem šlo naprej, danes zjutraj pa še enkrat, hvala bogu. Pomaga pa baje tudi če mamice pijejo donat ali če otroku daš 2 žlički sladkega kamiličnega čaja. Jaz nisem dala nič, sem pa sama pila kamilice, včeraj niti ne pa je šlo naprej. FB - jaz sem gori s prijatelji, ker pa je zelo odprt mislim, da ne bom čvekala o materinskih problemih, radostih... da bodo potem še drugi brali. Za slike pa je ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?