|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joškarce ; )
7.1.2009 18:37:34   
zvesta
Uuuu, kolko nasvetov... ker jaz moram nujno v nabavo za nove... nosim pa od 80D do 85E... odvisno od modela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.1.2009 9:09:12   
Lenny
IZVIRNO SPOROČILO: urška

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

košarica pa se konča pri B ali C.

no tole pa ne bo držalo. včeraj sem ravno kupila en modrček 90€ tak lep fensi smenši s čipko in bleščicami, črn, tak žametast. je pa res da kupujem v sevnici. kako majo ponudbo po drugih trgovinah pa ne vem.

Ja, to sem že slišala, da bi se bilo dobro v Sevnico zapeljat. Pa mi je nekako s poti. V Mb Qulandiji ni bilo kaj dobiti, pa tako mi je bil všeč en model v izložbi, da bi se bila pripravljena kljub zimski opremi zbasat v garderobo in ga poskusiti.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.1.2009 10:31:14   
petja
Kupujem modrčke Sloggi (imam 80 D) in so fenomenalni. Gladki (izgleda kot saten) ali pa bombažni, pri nobenih se ne vidi rob. Cena pa daleč najbolj ugodna - 25 €. Imajo jih v Nami, veliko barv (čipk ne prenesem), tudi spodnjice imajo zakon.

Imam kolekcijo HOT HIPS.

http://www.sloggi.com/si/index.php?countryCode=si

Lp, petja

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.1.2009 10:34:27   
higuys
petja, pa ti niso naramnice preozke? Meni se čisto zažrejo user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.1.2009 10:38:07   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

petja, pa ti niso naramnice preozke? Meni se čisto zažrejo user posted image

Sej ne vem, če sem prav napisala, modrčki so tak material kot hlačke HOT HIPS. Ima pa modrček cca 1 cm široke naramnice, se mi res nič ne zažrejo. Pejt pogledat ... Jaz sem se prej ful namatrala, da sem našla modrčk, ki mi je ustrezal, potem sem pa odkrila te modrčke. Zdaj grem samo v trgovino, vzamem velikost in plačam. Sploh ne rabim sprobavat, pa res se košarice ful lepo prilegajo.

Lp, petja

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.1.2009 10:40:16   
higuys
okej, imam seznam kam moram it user posted image   samo sevnica mi je malo odročna

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.1.2009 12:50:10   
Lenny
Sloggi nisem pa še nikoli pogledala. Kdo ve, kje jih imajo v Mariboru user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.1.2009 13:48:17   
Pupsika
Imam 75C in kupujem v Beti, Lisci, Triumph ima tudi fine, pa kakšen Skiny.
Pa H&M ima fajne, čisto navadne bombažne,s kostjo...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.1.2009 13:52:54   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Kupujem modrčke Sloggi (imam 80 D) in so fenomenalni. Gladki (izgleda kot saten) ali pa bombažni, pri nobenih se ne vidi rob. Cena pa daleč najbolj ugodna - 25 €. Imajo jih v Nami, veliko barv (čipk ne prenesem), tudi spodnjice imajo zakon.

Imam kolekcijo HOT HIPS.

tole bom šla pa tud jst pogledat, je čist po mojem okusuuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.1.2009 15:10:47   
urška
lepe zadevice od sloggija, ampak hot hips ima modrček čisto pretanke naramnice.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.1.2009 19:08:01   
LoCa
jaz kupukem v hm, ker mi je ekonomično, glede na to, da sem opazila, da se mi joške stalno neki spreminjajo......čeprav moram rečt, da so včasih bili tu boljši modrci, zdej so pa čudni. imam 75c, sem pa imela tut 75d. znamke mi pa res nikoli niso ble všeč, ker so mi vsi nrdili "špičaste"....sej ne vem user posted image .
če ne je pa moja sestra kupovala pri bravissimo (spletna trgovina), ker je ful suha in precej obdarjena :).

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.1.2009 21:23:27   
NevenkaP

Imam kolekcijo HOT HIPS.

Evo, sem šla takoj probat in so res fajn. Kljub temu, da je naramnica res tanka. Hvala za tole informacijouser posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.1.2009 21:28:11   
Felicita
eno vprašanje - kakšen je filing ko maš minimizer gor? a 'stisne' joške al je dejansko udobn? in kakšno podporo nudi?  

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.1.2009 21:40:34   
urška
jaz sem enkrat imela enega, ampak ne vem več katera znamka je bil. meni je bil čist udoben, nič ni stiskal in lepo podrl. edino lep mi ni bil, zato ga nisem potem več kupila.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.1.2009 21:50:56   
Felicita
mja, sej men so tut grdi, sam me čaka operacija v kratkem in rabim modrc ki bo moje 'premoženje' držu čimbolj pri miru, po možnosti pa nej bo še udoben ker bom ležala tudi v njem... tko da tuk igre dejansko za funkcijo pred izgledom...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.1.2009 22:22:55   
urška
če rabiš predvsem "funkcionalnega"user posted image , zakaj ne poskusiš s kakšnim tistim športnim? meni tako na pogled delujejo fajn. zelo "statični"user posted image seveda če boš dobila pravo cifro.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.1.2009 22:33:07   
Felicita
mam športnega in je dejansko 'statičen' sam tut ful stisne in me je strah zaradi šivov... mam triumph pa tut ni glih udoben za ležat pomoje (ni bombažen)... ne vem, mogoče pa probam. bom vidla.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.1.2009 9:41:23   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Imam kolekcijo HOT HIPS.

Evo, sem šla takoj probat in so res fajn. Kljub temu, da je naramnica res tanka. Hvala za tole informacijouser posted image

No me veseli, jaz sem res čist navdušena nad to znamko in nizkimi cenami.

Lp, petja

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.1.2009 9:55:25   
Lenny
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

eno vprašanje - kakšen je filing ko maš minimizer gor? a 'stisne' joške al je dejansko udobn? in kakšno podporo nudi?  

Občutek je dober, oblika prsi je lepa, nič ne skače user posted image  in ne leze ven user posted image , za pod oprijeta oblačila super, lep pa ni in sexsy tudi ne.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.1.2009 18:42:19   
naniplus4
Še ena z joškami. Vidim pa, da mam res eksotiko. Od triumpha 75 f, včasih, ampak res včasih spravim tudi kakšen njihov model 75 e gor. Od ostalih - še nikjer nič dobila, ker vsi delajo samo od 80 dalje tako globoke košarice. Pa te od triumpha so tudi malo globlje od drugih, vsaj za lisco vem, da mi je bila enaka cifra premajhna. Imam pa ful različnih, samo večino kupim v njihovi trgovini v avstriji, ker so cenejši in imajo več izbire.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.1.2009 19:37:16   
ery
Sedaj pa ena brez jošk... zanima me za te modrčke sloggi hot hips ali so tudi za majhne joškice, košarica A? a je kao push up?

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.1.2009 8:14:57   
higuys
ostala pri minimajzerju user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.1.2009 8:32:01   
crci06
Jaz sem ena mnogih, ki je kupovala napačno št. modrca, pa čeprav sem bila prepričana, da je to to, le da gravitacija dela svoje in ni vse tipitop.
Potem sem pa šla v Lisco v Halo A (LJ), tam si je pa prodajalka vzela skoraj 1 uro časa, sprobali sva vse živo, ful lepo kritično ocenila vse... skratka, na koncu se nisem znala odločit, kolk si jih kupim, ker sem vedela, da je to to. Zakon.
Cifra ful različna od prej, predvsem je pri obsegu čez bradavice ful globoko pomerila, celotni del med prsmi je bil na koži, jaz sem pa merila, da je bilo to prej v zraku.
OK, lahko je zdaj rečt, da tega nobena ne dela, tistim drugim pa vseeno priporočam, da greste takole nekam, kjer vam nekdo z veseljem da ogromno modrcov za probat, da nič ne leze, nič ne skače, lahko greš z njim na igrišče... lahko pobereš žogo user posted image ...
Res, priporočam.
(in še v tej isti trgovini so imeli ob torkih -20% popusta, določene ure. To pa ne vem, če je še)

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.1.2009 7:04:55   
Ronči
No jaz tudi vedno zgrešim, ne vem zakaj, a vedno kkupim premalega pol mi pa joški vn bežijo. Katastrofa. Do zdaj sm kupovala 80C, z naslednjo nabavo grem po 80D, (najbolj smešno je pa da vedno rečem prodajalki da nosim 80B... user posted image )
Kupujem pa v Kometu, od vseh modrcov (pa jih nism imela malo) so mi najboljši!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.1.2009 11:44:02   
Rožica I
Jaz sem zadnjič nabavla enih par kosov 85C v ponudbi Tchibo v Šparu. Dva po 6€ in enega za 12€. So kar luštni, niso pa lih za dol past user posted image .
Drugače pa imam kar težavo najt pravo številko, model, ceno in izgled.
In ko mi kdo zateži, kako fino je imet velike joške... dodam cinično, naj sam/a laufa z njim user posted image  oz. išče primeren modrc ali še hujše- kopalke user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.