|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joškarce ; )
7.1.2009 9:26:07   
higuys
no predvsem tiste, ki imate nesorazmerje med obsegom (75,80) in globino košarice (c, d..) me zanima kakšne nedrčke nosite, kje jih kupujete , cena. Iščem pa takega, ki lepo drži in je vsaj malo lep (kakšna lisca minca odpade user posted image ) Do sedaj sem imela minimaizer od triumpha, zdaj iščem kaj novega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: joškarce ; )
7.1.2009 9:48:40   
urška
sej lisca ima po novem tudi une ta lepe v večjih številkah. jaz večinoma kupujem tam, predvsem zato, ker mi je blizu, mi je pa triumph boljši.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 9:55:12   
Lenny
Pod pulije in majčke se Naturana ali Triumph dobro obnese. Za kaj lepšega, čipkastega, finega pa običajno stopim v C&A. Lisca tudi meni ne sede. Vse lepe stvari imajo debelo podlogo, košarica pa se konča pri B ali C.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 9:56:39   
Anonimen
Jaz nosim skoraj samo Triomph-ove modrce (85E) ... samo mi gre včasih na živce, ker kosti spredaj (tam kjer obe skup prideta) tako visoko pridejo, da imam potem vse majčke počohane na sredi med joškama user posted image . Liscini modeli mi pa ne pašejo.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 9:57:51   
Lenny
IZVIRNO SPOROČILO: urška

sej lisca ima po novem tudi une ta lepe v večjih številkah. jaz večinoma kupujem tam, predvsem zato, ker mi je blizu, mi je pa triumph boljši.

Urška, kje? user posted image  Jaz sem bila včeraj v njihovi trgovini v Qlandiji, pa nisem imela kaj izbirati. Mogoče so krive razprodaje user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 9:59:09   
lukec
Jaz nosim liscin minimaizer in sem zelo zadovoljna. Sicer pa zakaj se ti zdi tvoja številka nesorazmerna? Saj ni nujno, da imaš pri B ali C košarici 100 obsega.
Sama nosim al 80D ali pa 85C, odvisno od znamke. Triumpf je pa res zakon.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 10:02:18   
Anonimen
Komet ima krasne nedrčke. Jaz imam košarico Duser posted image . Kupila sem ga pa v Mercator centru.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 10:18:55   
higuys
sE PRAVI - kakšen je liscin minimajzer - gladek ali čipkast?

nesorazmerno se mi zdi, ker pri 75 d - težko dobim takega, ki mi sede. ALI JE OBSEG okejin košarice (košare user posted image ) premale in buhtim ven, ali so košarice okej in mi lepo ne stojiji, ker je obseg preohlapen.

Kje pa se dobi komet, a te lepo objame?

Ja triunfovi so kar visoki, ampak po mojem zato lepo držijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2009 10:19:32   
higuys
sori - v mercator centru user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2009 10:20:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

sori - v mercator centru user posted image
Ja, tam kjer imajo perilo in ostala oblačila.
Pa tudi v Tkanini imajo Kometovo perilo.Jaz sem zelo zadovoljna.

< Sporočilo je popravil kind lady -- 7.1.2009 10:21:41 >

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2009 10:24:28   
higuys
bom šla čekirat, ker ...ja še danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2009 10:29:29   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

košarica pa se konča pri B ali C.

no tole pa ne bo držalo. včeraj sem ravno kupila en modrček 90€ tak lep fensi smenši s čipko in bleščicami, črn, tak žametast. je pa res da kupujem v sevnici. kako majo ponudbo po drugih trgovinah pa ne vem.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2009 10:31:06   
urška
pa v lisci (no če ga kupiš v sevnici) ti ga lahko popravijo. recimo, da je obseg premajhen, košarice pa u redu. ti ga v tovarni popravijo. čakaš pač nekaj dni, ampak se da vse zmenit. 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2009 10:34:45   
Anonimen
Palmers ma tud dobre, v beti se včasih kaj najde, najboljši so pa men še vedno triumpf.
Lisca pa kakor kdaj. Določeni modeli so uredu, določeni pa katastrofa.
Glih nek globoko izrezan čipkast modrc z tankimi naramnicami pa pač nikol ne bo lepo stal na take velikosti. More bit vseen mal bl kompakten.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2009 10:39:27   
muki1
Joškov za izvoz sicer nimam, te pa želim malo pozdraviti, vidim, da si spet malo prišla na RR pošnofat. Hello joškarca torej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2009 10:40:05   
higuys
brisačka, tanke naramnice sploh odpadejo, s ful globokim izrezom tudi...samo, da ni tak ..za none..

no, to, da bi ti popravljali modrček mi je nova...vsaj nikjer nisem zasledila, da bi imeli v ponudbi (razen pri kopalkah nancy)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2009 10:41:21   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joškov za izvoz sicer nimam, te pa želim malo pozdraviti, vidim, da si spet malo prišla na RR pošnofat. Hello joškarca torej.

ne moreš imeti vsega, jezik, joške... user posted image   pozdravljena user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2009 10:44:33   
urška
ja sej pravim, če ga kupiš v sevnici, ti ga popravijo. kako je drugje ne vem.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2009 11:51:05   
Nika v službi
Jaz sem izven konkurence, nosim 90E ali celo F, če kje dobim primeren model. Kupujem Triumph, Felina, Naturana... vsepovsod - doma, po tujini ali preko Neckermanna.

So mi pa modrček za dojenje po meri naredili pri Linne Zagorje, modrce po meri delajo tudi pri Alisi, ampak z njimi nimam izkušenj.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2009 12:23:50   
urška
nika, vidim, da sva obe težko kategornici. no jaz mam "samo" 85 Euser posted image

po meri dela tudi lisca. vidim da jim delam tako reklamo, da bi skor lahko že dobila procente za toleuser posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2009 14:32:02   
Nika v službi
Urška, a si prepričana, da Lisca ŠE dela po meri?
Ker jaz sem svoj čas hodila tja v Sevnico in jim bila za model za nedrčke večjih velikosti, potem pa dolgo let nisem imela nobenih stikov več.

Nedavno pa sem bila na nekem seminarju, kjer je bila tudi vodja prodajnega programa Lisce in mi je rekla, da ne delajo več po meri. Samo kaj prilagodijo, ampak prav šivali pa naj ne bi več po meri?!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2009 14:57:45   
urška
ne, čisto stoprocentna pa res nisem. vem da so to delali, ampak ker sama tega ne potrebujem se ne zanimam točno kako je s to stvarjo. lahko pa preverim, ker poznam nekaj ljudi iz tam. če te zanima.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.1.2009 16:57:43   
Felicita
85D user posted image
V trgovini je res bolj švoh z lisco, ampak lahk naročiš preko spleta al pa greš v sevnico.... sicer jest kupujem večinoma lisco in h&m (majo glih do 85 al 90D), triumph se mi zdi kar malo drag user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2009 17:41:24   
urška
ja triumph je kar drag. v sevnico se pa res splaša prit, ker imajo vedno tudi akcijski kotiček in si takrat malo zaloge narediš pa je.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2009 17:45:16   
Anonimen
jaz nosim 95 E, F in sem do danes najboljši modrc kupila v Triumphu... Tale minimizer je ODLIČEN.

Tudi v Leclercu imajo precej izbire in ceni primerno kvaliteto....

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.