Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:23:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nejc pa skos hoče ena vrata odpirat in zapirat, in ko leži, se uleže pred vrata pa potem ne more, in hoče da ga držim, da stoji in pol hodim z njim v levo in desno, da jih odpira in zapira...joj moj križ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:24:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Joj v kakšnem zasotanku sem . Sploh ne vem ali naj berem za nazaj ali pustim vse skupaj in pišem o tekočih zadevah Vglavnem še enkrat vsem hvala za izrečena sožalja. Danes popoldne je pogreb in upam, da vreme zdrži, ker nimam varstva za Gala in ga bom vzela s sabo. Sicer pa smo po starem. Gal ponoči spi kar dobro, le za dudko se zbudi ene parkrat. Ima pa oster zob, da je joj, kar sem bčutila že parkrat pri dojenju Ti ti Gal, ne smeš mamice grizt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:26:16
|
|
|
|
jana81
|
barbaw a že maš hojico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:27:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Joj v kakšnem zasotanku sem . Sploh ne vem ali naj berem za nazaj ali pustim vse skupaj in pišem o tekočih zadevah Vglavnem še enkrat vsem hvala za izrečena sožalja. Danes popoldne je pogreb in upam, da vreme zdrži, ker nimam varstva za Gala in ga bom vzela s sabo. Sicer pa smo po starem. Gal ponoči spi kar dobro, le za dudko se zbudi ene parkrat. Ima pa oster zob, da je joj, kar sem bčutila že parkrat pri dojenju Ti ti Gal, ne smeš mamice grizt. jst sem HB prej nehala, preden je dobil zgornje zobke, tako da sem ubežala grizenju...upam da neha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw AT večinoma kličemo Anja, edino moj ati in Primož jo kličeta TIA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:27:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Joj v kakšnem zasotanku sem . Sploh ne vem ali naj berem za nazaj ali pustim vse skupaj in pišem o tekočih zadevah Vglavnem še enkrat vsem hvala za izrečena sožalja. Danes popoldne je pogreb in upam, da vreme zdrži, ker nimam varstva za Gala in ga bom vzela s sabo. Sicer pa smo po starem. Gal ponoči spi kar dobro, le za dudko se zbudi ene parkrat. Ima pa oster zob, da je joj, kar sem bčutila že parkrat pri dojenju Ti ti Gal, ne smeš mamice grizt. jst sem HB prej nehala, preden je dobil zgornje zobke, tako da sem ubežala grizenju...upam da neha Jaz sem se temu tudi HB izognila. Me ni nikoli ugriznila, me je pa Jaka z dlesnimi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:31:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste že šle na lov za novo službo? Jap. Kaj pa ti, si že dobila kakšen odgovor??? ne še jutri pošljem novo prošnjo za del. mesto čisto blizu želim ti vso srečo Obema velikoooooooooooo sreče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:32:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce kaj je sedaj za torek in čvek pri Žanu ????????????????? Vreme bo baje celo lepo, da ne bo nič dol padalo Bo padalo v sredo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:34:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... Ojej, verjamem, da si se zelo ustrašila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Našega veselja konec spala je natanko 30 min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja sem pozabila povedat, da sva avto prodala in da je tetkica prišla na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:40:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Da se še jaz po dolgem času javim na raport. Mi imamo že cel teden pestre noči, sem že čist . Zgleda, da je fasal norice, kar bomo še ju3 preverili pri P. Kje smo jih fasali, ker smo zadnje čase skoz doma (razen 2x pri zdravnikih) ne vem, verjetno so nam jih v kakšni čakalnici zapakirali za sabo . Ojej Drugače se moramo pohvalit, da jemo že tretjo hrano in smo brez pikic . Zaenkrat smemo polnzrnato pirino kašico, bučke in grisolino. Ja, grisolino smo sprobali bolj po pomoti in zaenkrat smo brez pikic . Upam, da tem jedem na jedilni list dodamo še kaj uporabnega. Saj vem, da se bo večini vas ole naše hranje zdelo tragikomično, ampak takle mamo. Ja super, le tako naprej Zaenkrat smo še v klubu brezzobih nasmehov, drugače pa osvajamo druge spretnostne prvine . , boste pa imeli bolj zdrave in močne zobke Lep pozdrav vsem (z)majčkom in (z)majčicam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:41:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Galu je pa pogledala zgornja dvojkica ven Imamo že 5 zobkov. Ja super Gal . Mi smo še pri enem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:42:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw AT večinoma kličemo Anja, edino moj ati in Primož jo kličeta TIA potem bo samo pri meni AT , ne gre mi brez enega ali drugega imena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:42:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer, a bo dons kej dogajal??? Dons sem se odločila in sva z mojim uredila otroško sobo. Prej smo bili vsi skupaj, zdaj sva najino posteljo odnesla v jedilnico, kar morava še zagradit seveda....ampak nisem mogla več čakat....sem ubogala notranji namig....tamali je kr hudo ker mora sama spat v svoji postelji, ampak zdej bom pa vztrajala.... Zdej grem pa mal prebrat za nazaj, če mi bo ratal... Upam, da se hitro navadi na spanje v svoji postelji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:43:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja sem pozabila povedat, da sva avto prodala in da je tetkica prišla na obisk , česa se vse veselimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:45:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja sem pozabila povedat, da sva avto prodala in da je tetkica prišla na obisk juhuhu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:47:00
|
|
|
|
tally
|
jaz sem pa pozabila povedat da je pri nas pokukala še zgornja enkica, drugo pa še čakamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:47:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer sem malo bojkotirala forum nehote... mal smo bli bizi imamo pa prvi zobek vsaj zgleda tako, je komaj pokukal ven Ja bravo in dobrodošli v klubu zobatih s papanjem smo po starem - sadje še nekako gre, s skuto sadje tudi - zelenjava ima pa slabe pa malo manj slabe dni Naš zelenjave prej tudi ni maral pa ga nisem niti kaj preveč forsirala, zdaj pa že tudi zelenjavo papamo. je pa Brina non stop pokonc, na tleh se več sploh noče igrat, samo še postavlja se na vse mogoče in stika po stvareh - niti pol minute je več ne morem pustit same ponoči se tudi večkrat vstane, včasih pomaga, da jo položim nazaj z dudo, sicer pa dojenje - danes je končno spala čez 6.00!!! zbudila se je končno ob 6.20 - kar je za nas super...hm... Ojej Upam, da bo kmalu bolje je pa zadnje dni ful dobre volje, ful se smeji, odziva,... zanimivo glede na zobek o čem pa teče debata??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:48:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Meni je pa Nejc ob 19h skoraj povzročile infarkt, sem mu naredila mango, in je odpiral usta kot vrabček, zraven pa se kremžil in parkrat ga je streslo, nato pa je vse zbruhal, se zaćel davit, men je pa skor srce padlo v hlače... Ojej, verjamem, da si se zelo ustrašila sem vleri uno preveleko s stolčka kr na roke oprala, pa je dons še kr smrdela, sem kr v pralni stroj vrgla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:48:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Anitka- ma super frizura, pa vidla sem en zlati lasek za 50 € Gal je pa tak lepotec, mi je kr malo žal, da se nismo zmenli danes za kafe... bi ga jaz z veseljem moji pikici predstavla...... Dan! Hvala Čmrlika. No lepo, da si opazila tisti zlati lasek . No in zdaj veš, zakaj sem te nagovarjala za kafe Ja pičica, nisem razumela A misliš da bi Gal mel mene za taščo... Zakaj pa ne . Ponavadi se zeti in tašče še kar razumejo. Kaj pa kontra?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:49:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem pa pozabila povedat da je pri nas pokukala še zgornja enkica, drugo pa še čakamo . pri nas je druga prišla 10 dni za prvo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:53:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila .Ne vem,če sem spala pol ure,se mi že kar vrti.Bo treba tole čez dan nadoknaditi.Tilen je ves čas kašljal in se posledično zbujal,potem je še zakuhal,nato ga je še napenjalo,sem mu dala sab simplex,da se je lahko ukakal.Sploh ne vem,kaj ga še kar napenja. No,sedaj se igra in poje,kot da ne bi bilo nič Samo ga bo kmalu zmanjkalo,še zajtrk poje in smrčat na sedežno. Pa še kavica za vse, si jo grem skuhat kar cel lonec čez dan pa le nadoknadi s spanjem. Pa hvala za postrežbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:54:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Taji za 9. mesec ter Gregorju,Omarju Evi in mojemu Tilnu vse naj naj za 8. mesec Z Galom se pridružujeva čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 10:55:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo me, dobro jutro, sem prišla rečt nasvidenje do sobote... Ene par stvari še zmečem v torbo, pol vso to navlako spravimo v avto in gremo. Komaj čakam, da vidim kako bo Taja po dolgem času reagirala na veliko vodo , pa če bo uživala v čofanju. Torej terme olimje prihajamo! Lepo bodite, fino čvekajte. Draga moja Taja , mami ti ob tvojih dopolnjenih 9 mesecih želi iz srca vse lepo! Uživajte
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?