Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 17:58:43
|
|
|
|
detelja
|
janja* ne vprašaj sploh kaj mi je vse v tistem trenutno rojilo po glavi, ko sem zagledala kri...pa sploh ne morem verjet, da mi ni kliknilo, da sem se brila in da je to lahko od tega...jaz bi se tudi kopala, ampak se nesmem zaradi bakterij ...bom se pa potem po porodu z bebijem ...zadnjič so nam v mš rekli, da če izberemo porod v vodi, da smo naj pripravljene, da nas v vodi ne bodo pustili več kot 2 uri...se pravi, če ne rodiš v tistem času, ko ti dajo dovoljenje, da greš v vodo rodiš zunaj...če bi jaz lahko bi tudi izbrala porod v vodi, ampak te bakterije... kakšen način poroda pa boste izbrale (EA, ultiva, naraven,....)?...meni je ena prijateljica rekla, da ji je najboljši porod bil stoje...baje je čist do zadnjega hodila samo iztiskala je na postelji...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 17:59:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a Juona....samo nekaj glede vozička...Mutsy je zakon res...moj brat ga ima in sta tako zadovoljna in prav tako je športni del super Iiii, hvala vsem za pohvale. Js ga vsake tolk časa mal vozim po stanovanju. A sem prfliknjena? Komaj čakam, da bo notri najin zakladek.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 18:02:32
|
|
|
|
Pat74
|
V bistvu je res, da te pustijo hodit dokler lahko in potem greš samo še pritisnt na posteljo, in že je tu - pri meni je bilo obakrat tako - prvič sem morala malo večkrat pritiskat, se je pol vidlo, ko sem bila vsa popokanih kapilar, drugič pa samo dvakrat, pa je bilo konec, zdaj upam, da bo samo enkrat!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:00:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja *Junona* če greš pri nas po mestu vidiš, da ima vsaka druga tak voziček kot sta ga vidva kupila...si ga pa res hitro dobila...moja prijateljica ga je naročila že novembra pa ga še vedno ni dobila...v avstriji se da za ta voziček kupit ful lepa košara za spodaj za stvari...baje je pri nas nimajo... Pri nas ga pa nima še nobena. Vsaki ko povem, da imamo Mutsyja reče, da prvič sliši za to firmo. Od kod pa si? Košara se pa tudi pri nas dobi, jaz je nisem vzela, ker sva dokupila shopping košaro, ki se prav tako namontira na voziček in pa tole torbo za potrebščine:http://pegperego.si/si/torba-mamma-active-black-i7267.shtml
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:00:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Dobro jutro punce - v LJ naj bi padal leden dež, no bomo vidli, ko grem ven. Junona za mutsya, jest pa še čakam na bugija z Nizozemske. Upam, da ga kmalu dobiš.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:01:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dobro jutro! Junona kako lep voziček.Vse novo ,prav lepo je to videti. Jaz sem danes prispela do30 tedna in komaj že čakam ,da grem rodit. Še malo pa bomo videle naše teško pričakovane sončke.A je še katera tako zelo lena.Čisto nič se mi ne da.Kje je moja energija res ne vem.Pri nas malo pada dež pa potem sneg v glavnem smotan vreme.Naj bo že lepo in sončno vreme,da nam da pozitivne energije. Lepo se imejte so . Hvala. In ostalim tudi še enkrat. Joj, ti si že pri 30-ki, jaz jutri dopolnem 26-ko Še malo pa bo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:09:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja *Junona* če greš pri nas po mestu vidiš, da ima vsaka druga tak voziček kot sta ga vidva kupila...si ga pa res hitro dobila...moja prijateljica ga je naročila že novembra pa ga še vedno ni dobila...v avstriji se da za ta voziček kupit ful lepa košara za spodaj za stvari...baje je pri nas nimajo... Pri nas ga pa nima še nobena. Vsaki ko povem, da imamo Mutsyja reče, da prvič sliši za to firmo. Od kod pa si? Košara se pa tudi pri nas dobi, jaz je nisem vzela, ker sva dokupila shopping košaro, ki se prav tako namontira na voziček in pa tole torbo za potrebščine:http://pegperego.si/si/torba-mamma-active-black-i7267.shtml nisem mislila te torbe...taka košara se da pod to košaro,kjer imaš notr otroka...npr. ko greš v trgovino lahko naložiš notr stvari...glih sem včeraj govorila z eno znako, ki ima glih ta voziček pa je rekla, da se pri nas tiste košare ne da dobit...drugače pa sem iz ms...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:14:08
|
|
|
|
*Junona*
|
Detelja, uboga, to pa verjamem, da si se prestrašila. Važno je, da ni kaj hujšega, ampak britje pa sedaj le prepusti dragemu ali pa se sploh ne brij več. Bomo pač malo bolj kosmate. Js zaenkrat še hodim na brazilsko, ampak ne vem več, kako dolgo še bom, ker sem zelo občutljiva tam spodaj, me je nazadnje zelo bolelo. NenaLena, tudi mene tako rad zagrabio kakšen krč v meča, in to smao ponoči. Pa pijem tri Magnesole na dan in 1 tableto kalcija pa nič skoraj ne pomaga. Se mi pa dogaja to zdajle nekaj dni. Magnesol že jemljem od nekje 14. tedna, kalcij pa sem sedaj zaradi krčev v mečah začela, upam, da bo pomagal.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:15:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja *Junona* če greš pri nas po mestu vidiš, da ima vsaka druga tak voziček kot sta ga vidva kupila...si ga pa res hitro dobila...moja prijateljica ga je naročila že novembra pa ga še vedno ni dobila...v avstriji se da za ta voziček kupit ful lepa košara za spodaj za stvari...baje je pri nas nimajo... Pri nas ga pa nima še nobena. Vsaki ko povem, da imamo Mutsyja reče, da prvič sliši za to firmo. Od kod pa si? Košara se pa tudi pri nas dobi, jaz je nisem vzela, ker sva dokupila shopping košaro, ki se prav tako namontira na voziček in pa tole torbo za potrebščine:http://pegperego.si/si/torba-mamma-active-black-i7267.shtml nisem mislila te torbe...taka košara se da pod to košaro,kjer imaš notr otroka...npr. ko greš v trgovino lahko naložiš notr stvari...glih sem včeraj govorila z eno znako, ki ima glih ta voziček pa je rekla, da se pri nas tiste košare ne da dobit...drugače pa sem iz ms... Jaz pa sem to košaro videla včeraj v BC v Ljubljani, stane pa 25 EUR. Je pa taka na zadrgo, kot nekakšen kovček.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:21:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Js imam pa jutri pregled, testirali me bodo tudi za sladkorno, dati moram še kri za tokso in ostale preiskave ter seveda vodo. Upam, da bo vse ok.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 19:44:04
|
|
|
|
sonček85
|
no ste se danes razpisale detelja:mi se bomo kr za naraven porod odločili ,saj bo prvič in naj bo naravno da vem kaj je sploh porod za drugega se bomo pa potem odločali kakšen bo Junona:veš nisem te pa vprašala kolk si dala za vse troje skupaj,za voziček,košaro in jajčko
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 20:07:23
|
|
|
|
m..tina
|
Pozdravljene! Ja, res postajamo že prav okorne s temi svojimi bušiji. Detelja se je porazala, jaz pa sem si v petek opekla trebuh. Ker sem še vedno prehlajena, sem si karamelizirala mleko in nekak mi je uspelo, da sem ravnokar zagreto polila po trebuhu. Sicer, hvala bogu, ne veliko, ampak pozna se pa vseeno in zdej se mi je naredil mehur. To se, seveda, lahko zgodi samo meni. Sicer se pa tud js bolj nagibam k naravnemu porodu, čeprav me zelo navdušujejo za epiduralno in manjka še zelo malo, da me bodo prepričali. Po drugi strani pa razmišljam, kako naj vem, a boli al ne, če še nikol nisem rodila? Bomo vidli, verjetno pa, če se bom odločla za epiduralno, bo to zadnjo sekundo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 20:39:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Jaz se bom tudi odločila za naravni porod, seveda ob pomoči Dolantina, ki ga dobi skoraj vsaka. V drugo pa bomo potem videli.... Sonček, cena je kar... ogrodje...290 EUR košara...150 EUR športni del... 130 EUR jajčka...160 EUR vsi dodatki zraven pa približno še slabih 200 EUR.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 20:39:52
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, nekaj mi prosim povejte... ali kot študentka tudi dobim kakšne papirje za porodniško od ginekologa?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 20:59:42
|
|
|
|
sonček85
|
aha in kaj konkretno pod dodatke misliš ja po moje bi morala dobiti za urejanje otr.dodatka .Lahko se ti pa pozanimam pri kolegici če te zanima
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 21:09:21
|
|
|
|
*Junona*
|
Pod dodatke mislim: torbo za previjanje (link sem pripopala malo višje, je pa Peg Peregova, se mi je ta najbolj dopadla), mrežo proti komarjem, dežno prevleko, dežniček, zimsko vrečo, adapterje za MC lupinico. Ja, daj jo prosim vprašaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 23:51:31
|
|
|
|
nmag
|
Ja Janja,res je tud leta so že kar...se pozna ni kaj,ampak me se ne damo. Mi smo cel dan naročal in iskal prevleke za ta košek,moj mož je že fasal živčnega,preko amazona se ne da ker ne gre sem v Slovenijo,sem pa preko nekega drugega linka končno dobila in tudi naročila,naj bi dobila v treh tednih,se pa splača kljub poštnini. Pat,preko katerega si pa ti naročila voziček,da ti pride iz Nizozemske? Lepo pančkajte,grem spat,ker mi bodo oči ven padle od tega buljenja v ta računalnik,kaj vse sem našla kake lepe stvari,samo kaj ko ni povsod dostave do nas Preko www.next.co.uk se pa da in imajo lepe in ugodne stvari.lp
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.1.2009 23:54:58
|
|
|
|
nmag
|
Naročila sem preko a baby"s place
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 7:09:51
|
|
|
|
april09
|
Jutro ... jao koja grozna noc.. ce ni mala kasljala, ce ni moz smrcal je pa mala v busi delala kraval. sem se hotla parkrat kar zjokat Nmag ... prek amazona ne gre narocanje v slo, razen knjige se da. Pri narocanju iz ZDA moras do vrednosti 150€ (skupaj s postnino) placati se DDV, nad 150€ pa se carino. Vrednosti do 22€ so oproscene ddv in carine.. za next narocas tukaj za slovenijo http://www.nextdirectory.eu/ m..tina - porod ziher boli , ampak jaz sem zelela izkusit to zadevo brez ea.. upam, da se busa kmalu zaceli grem na ornk dozo kaveeeeee
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 7:34:45
|
|
|
|
detelja
|
jutro...april09 moj dragi je to noč tudi smrčal...mene je kar naprej lulat tiščalo...nekam čudno me je vse tiščalo v buščijo...samo sem se premetavala pa kolki so me spet tako boleli...potem pa sem že ob 7 auf pa me vsi sprašujejo zakaj ne spim...to se tudi jaz sprašujem, če pa ne morem...sem glih rekla sedaj ko sem doma bi lahko spala do 12 pa ne morem, ko bo otrok pa bom verjetno kot megla cel dan sedaj pa se je zunaj precej otoplilo...ampak to tudi ni glih fajn za razne bolezni...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 8:39:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pod dodatke mislim: torbo za previjanje (link sem pripopala malo višje, je pa Peg Peregova, se mi je ta najbolj dopadla), mrežo proti komarjem, dežno prevleko, dežniček, zimsko vrečo, adapterje za MC lupinico. Ja, daj jo prosim vprašaj. aha ,se mi je zdelo da bo nekaj takega Res je dober voziček Jutrooooo! evo mi smo pa šli še zadnjič upam ,da k os.zdravnici za podaljšanje B ,kajti upam ,da sem bom ta teden zmenila vse glede dopusta s šefom in potem na P.Komaj čakam in ne morem verjet da smo že tako daleč.No sedaj grem pa jest ,potem pa v trg. zapravljat plačo od dragega pa kaj dobrega skuhat za pod zob za nas tri,še posebaj za ,ki je pravi navihanček Vse ,ki pa imate danes pregeld srečno in poročajte kako lepi so vaši sončki papa
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 8:52:03
|
|
|
|
lili82
|
Ojla! Punce, če katera še razmišlja o nakupu vozička Maxi cosi mura 3 al pa Peg perego skate... Na soncek.si imajo zelo zanimivo akcijo....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 9:18:59
|
|
|
|
Cveta28
|
Hojla čvekice! Junona - mi2 sva najprej tudi hotela Mutsy-ja potem pa je koder strokovno ugotovil, da bomo imeli High Treka. Drugače mi je pa vozek ful lep, tudi barve so take, ki bi jih sama izbrala. Detelja - najprej upam, da je s tastom že bolje. Včasih se mi zdi, da se vse 'neumne' stvari zgodijo ravno med nosečnostjo. Glede britja ti pa prav nič ne zavidam. Jaz sem v petek šla na brazilsko (ja, je bolelo ampak za prvič sem zelo junaško prenesla) drugače se je pa moj koder javil, da mi bo v bodoče asistiral sej ima kar nekaj prakse, ko 'štima' sebe Vse, ki imate ta teden preglede pa le poročajte kako napredujejo vaši . Meni je tako lepo brati vse vaše zgodbice, pa kaj počnejo vaši malčki v bušijih, pa tisti malce starejši, ko samo opazujejo itd. Komaj čakam, da bo februar, da se končno odpravimo v Ikeo po opremo za našega koderčka in druge trgovine po ostale malenkosti. Včasih bi najraje kar vse že nabavila ampak potem se vedno spomnim, da nas čaka še kakšna selitev ter da bo potrebno še malce počakati. Ostalim pa želim veliko veselja pri nakupovanju.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 9:32:02
|
|
|
|
L & L
|
Oj punce. Vidim da ste že vse čist v opremi, in to zelo lepi, mi je ta Mutsy full všeč, pa Skate tut, no ja sam mi ne bomo nič kupoval, mamo še Quinija čist lepega, pa lupinco tut, se splača dat mal več za vozek pa da ti pol mal bol dolgo zdrži, pri nas bo že 4 otrok v obtoku v tem vozičku, res je fajn. No mi smo pa v soboto kupli pestunjo in sicer tole http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-rdeCa/541253830032054125, sem jo dobila malo cenejš ker sem dobila en dobropis iz pikpoke, za 8e , bomo vidli kako se obnese. Joj kako ste pa kej z imeni če ni skrivnost, pri nas še nimamo nič razen otroka ki pravita da bo Žak, ne vem no men tale ž nič ne sede drugač mi je pa ime čist luštkan, meni je drugač všeč Marcel, pa Gabriel, sam pa mojmu to ni všeč, pa Liam ali Lian pa mu tut ne sede, on pa navija za Kilian, sam ne vem men je kar mal pre trd ime, ne vem bomo še vidli, nočeva pa imet kakšnih navadnih imen, ne vem sva zgleda tko naštelana , drugač nimam nič proti navadnim slovenskim imenom, sam men za moje otroke ne sedejo. A bo dost a ne sam nalagam, lepo se mejte in pazite nase pa fajn nabavljajte,
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 9:54:06
|
|
|
|
vud
|
Ojla punce! Vidim, da ste imele kar vroče teme ta vikend. Jaz sem imela v petek pregled in UZ. Super. Moja mala miška ali miškon leži prečno in je čisto zmečkan. Upam, da se bo prav obrnil/a do poroda. Najmanj kar si želim je carski rez. Drugače pa, jaz sem tudi zdaj v 2 nosečnosti doživela, da se mi je spet odkrhnil zob. Dobesedno, mi vrhnje plasti zoba (krone) ful pokajo in imam pol občutljive na vroče, mrzlo, kislo, sladko.... tudi krči me mučijo.... pač vse. Naslednji pregled imam 12.2. Ja, tudi jaz sem lena, a kaj ko ne morem počivati. Naš mali zvečer dobi toliko energije, da bi lahko znorela.... Jaz pa utrujena. Najraje bi ostala doma, pa še vedno trpim v službi. Komaj čakam na dopust in porodniško. Poleg tega me zmatrajo še te službene poti. Ne vem zakaj se mučim, na koncu ti itak nihče ni hvaležen. Naveličana sem vsega, nimam energije, nič.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?