Anonimen
|
Pozdravljene čvekice! Še vedno se smejim od vaših hecov o naših mucah in prsih. Ni kaj, treba bo delat Keglove vaje in čim več športat, da vsaj malo upočasnimo proces gravitacije. Toda, saj ne moremo bit večno mlade in napete, a ne? Bomo pa seksi babe, ki se znajo orng pohecat na svoj račun. Pregled - Z našo deklico je vse ok. Poslušali smo samo srčka, kako bije. Zadnje dni me je proti jutri zagrabil takšen krč v meča, da se je prav videlo, kako mi je mišico skupaj potegnilo. Mi je G predlagala magnezijeve šumeče tablete. Sem si kupila magnezijeve in kalcijeve in sedaj vsak dan pijem izmenjujoče eno in je že po dveh dneh boljše. Malo sem imela slabši hemoglobin, pa mi je predlagala železo, hotela dat neke tablete, pa sem se raje odločila za Floravital, ker je 100% naraven. Tak da se malo bašemo z zdravilnimi učinkovinami. To, da G pri vsakem pregledu naredi ginekološki pregled, res ni ok. Še posebej, če so potem bolečine. Babe kar pogumno se pritožite in zahtevajte svoje pravice! Aja, naslednji pregled imam 5.2. (za seznam), takrat bom najbrž urejala tudi vse papirje. Imam pa vmes pregled za sladkor, pa injekcijo Roghama, ker sem Rh-, tako da bo veselo naslednje tedne. Oprema - V petek sva bila z mojim dragim v Ikei in sva kupila posteljico in previjalno. Joj, kako je lepa! Kupila sva tudi jogi in dve preobleki, tako da sem jo kar preoblekla, saj bom konec začetek aprila tako morala vse oprati. V previjalno sem zložila cotice, v posteljici je banica (tudi iz Ikee) in sedaj se zares vidi, da bo kmalu v najini sobici spala še ena majhna deklica. Joj, komaj čakam, da jo bom lahko objela, polubčkala, pojedla ... Kozmetika - Jaz bom uporabljala izključno samo od Welede. Saj kaj dosti pa ni potrebno: olje za kopanje in olje za telo, pa je to to. Z istim olje pa po glavici proti temenicam. Za sebe pa tudi olje od Welede ali pa od Hauscke, pa fertik. Sem pa vam ful hvaležna, da ste se razgovorile o termometru za v uho, ker sem točno tega nameravala kupiti. Toda če ni natančen, bomo pa kupili kar tistega, ki pokaže temperaturo v 10 sekundah. Vozičkanje - Jaz bom gotovo cele dneve zunaj. Ker sem iz bližin Murgel, bom verjetno v začetku na PST-ju, potem pa upam, da se bova vsak dopoldan sprehajali po Rožniku, saj obožujem gozd. Mislila sem celo, da bi do Rožnika šli kar peš, saj še nimam izpita za avto (poleti finiš, me je rizična nosečnost presenetila ravno pri zadnjih urah pred izpitom ), busi pa se vlečejo, toda zna biti kar dolga. Se bova pa enkrat podojili in previli kar tam. Toda malo bo bolj zakomplicirano, ker bom uporabljala pralne plenice. Bom že naredila en bojni plan. Dlake - Junona pri meni je isto stanje. Kot da bi mi dlake nehale rasti. Saj jih že prej nisem imela baš nešto, toda sedaj pa kot bi se rast popolnoma upočasnila. Super, si ne rabim brit nog in muce, ker kar nič ne raste. Ampak detelja ti pa si se orng porezala! Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala, ha. Jaz sem se nazadnje tudi že bolj s težavo pobrila, ker nič nisem videla, čeprav sem se sklanjala naprej. Očitno me bo naslednjič bril moj dragi. Imam pa kar velike težave s pranjem las. Imam dolge lase do sredine hrbta in sem si jih vedno umivala nad banjo. Predzadnjič sem mislila, da mi bo odpadel križ, tako da sem sedaj nazadnje kombinirala umivalnik in banjo (v umivalniku pranje, končno izpiranje pa nad banjo) in je še nekako šlo. Toda ne vem, če ne bom v zadnjem mesecu kot kuža stala pod tušem, moj pa me bo šamponiral in umival, ha. Bradavice - Moje so še kar po starem, le nekoliko bolj suha koža, kar rešim tako, da ko si namažem trebušček (aja, jaz si ga mažem na dva do tri dni, ne mažem vsak dan), si namažem še bradavice oz. prsi. So se mi pa kolobarji nekoliko povečali že v prvih treh mesecih, toda stanje je zaenkrat še isto. Bomo videli, kaj bo zadnji mesec in po porodu. Prvo mleko mi še ni priteklo, tako da upam, da bo vse ok, saj se zelo veselim dojenja in želim svojo Elo absolutno dojiti. Tam nekje do 8. meseca oziroma prvega leta, ko nastopi zrcalni stadij in se dojenček loči od mame. Da si ne bo k dojenju sama prinesla pručke. Nosilke - Babuške prosim za pomoč! Rada bi si nabavila to culo za nosit (samo iz blaga!), pa ne vem, kje jih prodajajo, kakšne so cene. In kako je s križem. Že tako imam namreč težave nosit kaj težkega, toda vsaj prvih par mesecev bi jo rada nosila pri srčku, da me sliši in čuti. A se da dojenčka nositi v ležečem položaju v teh culah ali vsaj polležečem? Hvala za vse nasvete! Drugače pa je pri meni tipično nosečniško. Težko diham, tudi jaz sopem kot lokomotiva (takšna stara zarostana ), ponoči spim z blazino med nogami, da lahko naslonim trebušček, obračam se kot bi imela 200 kg, nora sem na sladkarije (še čudo, da sem se od začetka nosečnosti do sedaj, ko sem 27t, zredila le 8 kg), hitro se zjočem (pa nikoli nisem bila jokavka, prej tista zadrta babnica, ki ima težave se jokati), skačem od veselja vsakič, ko čutim, kako naša miška brca, gnezedenje aktivno poteka, upam, da ne bom pozabila, kaj pomeni dober seks ... v glavnem komaj čakam 23. aprila, ki bo tukaj, kot bi rekel keks! Keks! Lepo se imejte, se javim po pregledu 5. februarja in držim pesti, da boste še vse v enem kosu , NenaLena
|