spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ZA PORODNIŠKO NADOMESTILO– meni je na CSD rekla, da se januarska plača (ki jo bom prejela februarja NE ŠTEJE notri, ampak samo še tista, ki je bila izplačana januarja 2009 (torej decembrska). Pa me zanima, ali boste ve tudi tako naredile, da vam še januarsko 2009 (ki jo prejmete ferb 2009) notri pisale, ker meni je bolje čim kasnejšo plačo notri pisat, ker so mi jo vmes povišali seveda. BRCANJE – mogoče se bo zdelo malo čudno vprašanje, ampak ali otrok lahko preveč brca,ker mene čedalje večkrat tako zaboli, da je kar joj, kar rečem AUUU, upam da ne bo še kaj huje ratalo. no pa samo da je dete OK in zdravo, bo najbrz aerobičarka. PRANJE IN IZPIRANJE - moj stroj nima gumba da nastavim že ob začetku dvojno izpiranje, pa me zanima lai potem kar še 1x dam na izpiranje program pa bo???? je v šoli za starše rekla babca, da naj damo oblekice za otroke na dvojno izpiranje. Uporabljam pa prašek DASH ali pa AVO. za bebo pa ne bo nič mehcalca pa nobenih belil pa to. morda citronka, še ne vem, ker potem vse tako lepo diši, če se niste probale, namesto mehčalca ga daš, kar k prašku. STRIJE – a to se vidiš takoj ko nastanejo, ali šele potem ko bomo rodile, samo tolk sprašujem, ker mi še zdaj ni jasno, kako veš al maš strije al ne, a se še bolj mažeš s kremami in olji - JAZ imam za porodniško vpisano tazadnjo decembersko plačo.
- bebi je vedno večji in so konkretnejše brce,odvisno pa je tud kak leži
- ko ti pralni stroj opere,še enkrat nastaviš sam izpiranje
- v prvi nosečnosti sem jih dobla zadnji mesec nosečnosti,bolj so pa bile izrazite po porodu-sedaj,pa sem jih že fasala ob straneh-se mažem s kremami skoz,če pa koža ni v osnovi elastična,se lahk kopaš v kremi,pa ne bo učinka.