Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:30:53
|
|
|
|
gold fish
|
..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je bil ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:31:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sej je lahko samo 1 botrca, ne?? saj,če maš viška,mi jo posodi sem še tole komaj našla.............. meni pa se je sestrična sama ponudila ...meni pa od šefice hčerka...in sem tko vesela da ni v žlahti...ker ih je z njegove tko velik ...tak da mi to še najbolj paše....pa še skoz me je spodbujala celo nosečnost ko sem imela težave ....tak da bo prava boterca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:32:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa jih nimam.. jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:32:24
|
|
|
|
ključek
|
da še tole povem...............včeraj smo se .......................sem uživala kot majčken ...................... .......................potem sva z nečakom delala .................. ..................ma super je bilo................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:32:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma a niso cortkane??? Da bi zdej vidla moj fris.... čist kisel je.... ...ti si itak posebne sorte.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:32:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma a niso cortkane??? Da bi zdej vidla moj fris.... čist kisel je.... jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............................. posebšna........................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:33:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je bil .... ma če je pa to moja princeska...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:33:31
|
|
|
|
gloria
|
...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:34:27
|
|
|
|
ključek
|
zdej pa res nočko...........če boste takole nadaljevale, vas bom jutri našla pod 3. delom..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:34:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je bil .... ...LAHK KAKO SLIKCO VIDIMO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem v postlo,imam budilko za ob petih,jaooooooooooo,bomo vozičkali navsezgodaj lahko noč in mirne sanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:35:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALE jaz bom jutri čestitala ,nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:35:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je bil .... ma če je pa to moja princeska............... ..na punčki mi še to nekak zgleda, če ni preveč načičkano..... na fantu pa ne...... no kakor komu...... saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:36:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALE jaz ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:37:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALE Jst sem pa tela it spat.... ma kaj se vam tko mudi na tretji del? a tle ni blo fajn? Joj, če mi hmali ne bojo pojslice za mojo đžezvico poslali.... je ko sardela v konzervi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:38:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
na fantu pa ne...... no kakor komu...... saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenje kako imam kisel fris.... spet...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:38:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, če mi hmali ne bojo pojslice za mojo đžezvico poslali.... je ko sardela v konzervi... ma ne pretiravaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:40:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma ne pretiravaj ma res.... od kar je v vreči ji je nekam preozko ratalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:40:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je bil .... ...LAHK KAKO SLIKCO VIDIMO bi mogla poskenirat....... je imel čist simpl kompletek bež barve...spodaj na hlačah malo zeleno kombinirano..hlače do pasu in zgoraj bež puloverček na ovratnik..... ...ta naš mali pikec bo pa tud imel nekaj podobnega ...imam 2 varianti...ali bež hlače in zgoraj bez kombinirano z nežno rjavim.... ali kompletek iz C&A ....ti pa pošljem po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:41:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft na fantu pa ne...... no kakor komu...... saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenje kako imam kisel fris.... spet... no, zato bo pa moj čisto na izi...da nimam glih kislega frisa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:42:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa res grem o, moji psi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:42:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALE Boš tokrat ti otvorila sezono? Da ne bomo vedno MTY pa jst...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 18.1.2009 22:43:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Imate dost dnarja, da nahranite vse te pse?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.1.2009 22:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
,saj se ne prestavim od tu zdaj pa res grem,bom mojega malo masirala
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?