|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
18.1.2009 9:25:20   
miskula
Jutro punce!

Najprej user posted image user posted image user posted image  vsem srečkam user posted image .
Moje user posted image  še vedno ni. Ne vem kaj je zdaj to, ker sem jo imela do sedaj na vsake 28 dni.
user posted image  pa tudi nisem, ker sem delala testek 14.1. pa ni bilo pluska. user posted image
Pa tudi nobenih posebnih znakov nimam, da bi bila user posted image .
Tako da mi ne preostane drugega kot da čakam in čakam.user posted image

Punce navijam še za več user posted image .

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.1.2009 9:37:15   
cori
Hvala vsem za čestitkeuser posted image . Upam, da bo tokrat vse tako kot mora biti. Ostajam pa ne tem forumu, se tu med vami resnično dobro počutim...

Mene tudi med navijačice, prosim!

Taneeee kje si, nisem pozabila, da sva tandemček!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.1.2009 9:42:17   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO   user posted image   oz.  user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - katjakokol 
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image          v nove boje
01.01.- kepica 
srečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
05.01. -  nony  user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
05.01. - pipika123 user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image
  v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje

10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image     
11.01. - larilu srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image    
11.01. - lunika 

11.01. - Matejčika (5. krog, 3. krog s Klomifenom) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.01. - S* (6. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.01. - BBP srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
13.01. - SMELIKA ( 3.krog ) srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.01. - Anya22 (13. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.01. - BEBIII

24.01. - Murkica
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje* (3. krog )
29.01. - Anuša*
30.01. - U* (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 52 OD TEGA  8  SREČK  user posted image  

Modrih       13    

Roza            8

Skupaj         21

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 38,15% srečk nosečk

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.1.2009 9:58:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cori

No meni tista rahla črtica od zjutraj ni dala miru in sem test ponovila popoldan. Črtica še vedno rahla, a bolj vidna. Tako, da mislim, da sem vendarle srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image to mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.1.2009 10:22:23   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Hvala vsem za čestitkeuser posted image . Upam, da bo tokrat vse tako kot mora biti. Ostajam pa ne tem forumu, se tu med vami resnično dobro počutim...

Mene tudi med navijačice, prosim!

Taneeee kje si, nisem pozabila, da sva tandemček!

cori JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image to mi delaj...danes po dolgem času gor in preberem tole lepo novičko...najlepšo nosečnost in zdarvo pikico!

zdej pa še zame pesti drži, za nama je Akcija, pred nama pa dolgih 14dni

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.1.2009 10:58:37   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: tane

zdej pa še zame pesti drži, za nama je Akcija, pred nama pa dolgih 14dni

Seveda, zdaj čakam tebe! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 18.1.2009 10:59:22 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.1.2009 11:08:36   
tane
larilu, sem mislila nate torej bolj eno sranje v službi...ja vem kako je to...v moji drugi službi je blo tud tako, same babe na oddelku in so me cel cajt ignorirale in se zase držale, jaz sem se najprej trudila koza neumna, da bi se vklopla, pol sem si pa rekla k... jih gleda, sem jih še jaz ignorirala, pa se zase držala in potem ČUDEŽ so ONE začele k meni prihajat, pa spraševat itd, sem se najprej še malo držala, sem bila vsa neprijazna no, potem se je pa uredilo...tako, da zdrži še malo...mogoče bo boljše, če ne pa brez slabe vesti na bolniško...saj vem jaz tudi tega ne bi nikol naredila ko, sem bila malo mlajša oz. še pred 3 leti ampak tako je žal je treba danes najprej nase mislit...upam, da do tega sicer ne pride in da se bodo sodelavke/ci kmalu omehčali.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.1.2009 11:30:00   
strumf
čav punce. vidim da nam januarčicam gre zelo dobro. user posted image user posted image user posted image za tiste, ki niste ugledale user posted image , tistim srečnicam user posted image pa čestitam user posted image user posted image user posted image . nam, ki pa smo še v pričakovanju dana D pa želim čimkrajše čakanje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.1.2009 11:45:12   
U*
csaje ja moj si je že skoraj opomogel, tko da še kak dan pa bo nared zauser posted image . user posted image user posted image
Poj pa skor da mora bit kak rezultatuser posted image ?
Pa tut če ne bo ta mesec pri men nič ne bom prov razočarana sej se je poškodba vrinla vmes.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.1.2009 11:50:27   
*zabica*
Pozdravljene:)

Sem se odlocla da se vam v januarju pridruzim tud jest, user posted image namrecem pricakujem 28.01.
Se mi pa dogaja nekaj cudnega, ze 2x sem sam intenzivno sanjala, da sem nosecka, upam da so moje sanje preroske...hehe
Mam pa se eno vprasanje za tiste ki ste ze nosecke oz. ste ze rodile. A ste imele kdaj po odnosu recimo prov tisti filing, da ste naredili otroka? V meni se je zadnjic prav neki prelomilo in sem mojmu kr rekla: lubcek, mislim da sva ravnokar otrocka naredila user posted image Sej lahko da mi sam psiha nagaja, sam obcutek je bil pa tolk intenziven, da zdej komi cakam dan D.

Uzivajte in lepo nedeljo vam zelim user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.1.2009 14:11:56   
mojca345
hajlo punceuser posted image

Grethy in Csaje hvala za lepo dobrodošlico in željeuser posted image

včeri sva bila spet pridna, ker upoštevam vse MOŽNE plodne dneve....danes se zaklučujejo....me pa že od včeraj tako nekako boli v jajčnikih...slab mi rata kot pred menstruacijo...user posted image user posted image . še pa ni čas za to..sploh.....ne vem kaj to je...mi sicer ni všeč...zaprta sem tudi bila včeraj celi dan....mogoče me to daje,,,itak še pušenjak ne bi vedu kaj mi je user posted image ...user posted image

se bojim, da bo mogoče user posted image  že prišla....dragi bi že kr test nareduuser posted image ...pa bolj k mu razlagam, da je prezgodaj, ne šteka.....pol pa prjav : mogoče je kej s tabo narobe. pa bi mogla k ginekologinji...mogoče imaš kako vnetje, da te skoz v jajčnikih zbada....user posted image ...upam, da ne....mislim, skoraj ne verjamem, da bi ga imela.....pa sem mu lepo razložila, da nosečnost so tudi bolečine....pa sem mu razlagala znake, pa pol prjavu : ja sej to imaš ti vse....jest pa njemu : umiri se prosimuser posted image user posted image ......

skratka on bi dojenčka imel...sam ne ve še kaj ga čaka...user posted image user posted image ...oz....tut jest ne vem kaj me čaka...sam na približn od tega kar sem prebrala in kar tko vem...

sluz ? kar naprej jo imam....prav konkretno zdaj že 3 mesece...vsak dan imam hlačke čist polne tega....mislim to ni normaln..na žice mi gre k se pozna pol na svežih spodnjih gatah..vmes sem imela še vonj tak...zdej se je to malo umirilo....sem pa opazila, da ta mesec ene par dni res da nisem imela sluzi...

a se kiri dogaja, da jo tišči na ta velko potrebo, pol pa uspe sam lulat ???  men že ene par dni...

ah, kdaj bo že mim 14 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.1.2009 14:19:41   
eva Ana
cori še tukaj čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.1.2009 14:34:02   
Grethy
Mojca za rešitev te sluzi vsaj z gatk so dnevni vložki, te se lahko fletno menja, da niso vlažne, ker to tud ni fajn za naše vaginice ...

... imaš pa nestrpnega partnerja ... user posted image user posted image user posted image ... dobro da ni takoj po odnosu testa prnesu ... hihihi  je pa faca ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.1.2009 15:12:46   
Anonimen
tanči jaz sm nekak sama pri seb rekla da bom probala do 15. zdržat če pa ne bom šla pa na bolniško al pa kej pa bomo vidl kako naprej,morm pa mal vprašat na socialni al kje da če morm 3 mesece delat da potem dobim neki porodniške al kako to pa ne vem k če je res 3 mesece mislim da se mi bo prej strgal.k ni hujšga kot pa delat nekje kjer se drugim ne da ti bi pa rad delal obup nouser posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.1.2009 19:41:54   
S*

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO   user posted image   oz.  user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - katjakokol 
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image          v nove boje
01.01.- kepica 
srečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
05.01. -  nony  user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
05.01. - pipika123 user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image
  v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje

10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image     
11.01. - larilu srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image    
11.01. - lunika 

11.01. - Matejčika (5. krog, 3. krog s Klomifenom) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.01. - S* (6. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.01. - BBP srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
13.01. - SMELIKA ( 3.krog ) srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.01. - Anya22 (13. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.01. - BEBIII

24.01. - Murkica
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje* (3. krog )
28.01. - *zabica*
29.01. - Anuša*
30.01. - U* (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 53 OD TEGA  8  SREČK  user posted image  

Modrih       13    

Roza            139140

Skupaj         21

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 38,15% srečk nosečk

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.1.2009 19:44:54   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.1.2009 19:52:09   
S*
larilu, kar pogumno sej bo šlo. Poskusi bit čim bolj flegma in skozi imej  v mislih, da vse kar se boš naučila, boš nekoč lahko izkoristila sebi v prid. Bodi potrpežljiva, mogoče se bo situacija kmalu obrnila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.1.2009 21:05:36   
Anonimen
S* hvala za vzpodbudne besede kot tudi ostalimuser posted image ma zdej me še skrbi k se mi buši dobr pozna tko da ne bi vsaj ta mesec vedel žeuser posted image ma bomo videl sej kej druzga k odpustit al pa grdo gledal (kar me že zdej)  ne bodo moglitak sm bla pa na zdravniškem tko da bi lahk tud tm vidl k sm podpisala izjavo da lahk vidjo moje izvide če pa pač tega niso zahteval pa njihova krivda ko jih j...
zdele se trudm tamavčija spat dat že 1 uro in pol k mam še ene papirje za pripravit ampak on vztraja da ne bo šel še kmal spat
nč bejbike moje pogrešam vas tkole tko da pridne bodite pa držim pesti za čimve nosečk (mam cajt med šihtom k mi nočjo dt delauser posted image )
nočko

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.1.2009 8:02:24   
Bety11
Larilu....Ali ti delaš v pisarni? Če je odgovor pritrdilen, potem ti predlagam, da vztrajaš s službo. Vsaj prve 3 mesece, ko so ss-ji zelo pogosti in nepredvidljivi. Pa še to vzemi v vednost, da user posted image  prvo vpliva na čustva. Sitne smo, živčne, jokave, utrujene.......Same hude reči...In ne prenesemo niti svojega partnerja...user posted image user posted image

Jaz te razumem in sigurno ti ni enostavno preživljati toliko novih dogodkov naenkrat.
Hudo je, naporno......Žal mi je, da tako trpiš....

Prvi razlog za vztrajanje v službi je ta, da se da lepo nosečnost preživeti do konca, če sediš in počasi migaš s rokami, pa glavo.

Drugo, pa je tisto neprijetno. BOG NE DAJ!!!! Ampak, kaj če se ti zgodi ss ?!??! Žalostna boš, mogoče celo izgubila službo......

Če te pa sodelavke vidijo, da kljub trebuščku, utrujenosti, slabosti....vztrajaš in se zelo trudiš opravljati svoje delo vestno in natančno, se bodo spremenile, te bolj cenile in spoštovale.

((Če bi v našo pisarno prišla nova pomoč, ki bi potem čez en teden šla na bolniško, bi jaz pop..... !!!))user posted image user posted image

Moja sodelvka je povedala, da je nosečka takoj in zelo vztrajala pri delu. Pri štirih mesecih nosečnosti, pa smo jo kar sami pošiljali na bolniško, čeprav smo rabile spet novo pomoč..user posted image

Naj bo tvoja nosečnost lepa, mirna in tvoje občutje ena sama sreča...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.1.2009 8:24:30   
Grethy
larilu ne pusti seuser posted image user posted image user posted image user posted image ... vedi da si edinstvena in nobena ne more bit taka kot ti ... drugače pa zelo dobro poznam take sprejeme, mi grejo tko na jetrca da je kej ... prav na bruhanje mi gre, ko pride kakšna dečva nanovo v naš oddelek; v 15 minutah vedo vse o njej, od raznih sosedov, znancev .... če se smeje al grdo dorži, al pa da je sramežljiva nč ni važno, ker je ne marajo že zaradi tega, ker je mlajša in jim lahko prevzame delavno mesto ... o madona, kako bi kakšno prlepla tja za bučo, vse so 100/uro pametn, vse znajo - naučile delat pa ne bi, ker ... najdejo taužnt razlogov  ... Brezveze ... tud jaz sem bla enkrat nova na oddelku,( tako kot te k so že sto let tam), pa vem kako sem bla sprejeta, sam jz ne morem bit prav dolgo tiho, sploh pa ne mislim glumit glupe babnce, jok  brate ... tako jih je že kar precej potegnlo z mano ... pravzaprav, sem jim nakazala pot ... kjer je tko fletkano uporabljat svoje možgančke, usput se pa zabavat ....

Vsekakor bodi nepopustljivo TI, reci tistemu ki te je postavil tja, da bi rada kaj delala, če drugo ne, da ti prej mine šiht ..... pol boš pa vidla user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.1.2009 8:24:43   
ursa30
jutro.
tane, giotti, črviček, hvala vam za lepo nedeljo, smo se fino načvekale user posted image user posted image
črviček, super te je blo spoznati user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.1.2009 8:40:35   
sonček85
jutrooooooooooooooooooooooo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.1.2009 9:16:35   
Nončika
Grethty, full dober odgovor si dala larilu. res in se popolnoma strinjam s tabo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.1.2009 10:03:54   
tinkatonka
Živjo punce!

V pričakovanju user posted image  se bi vam pridružila tudi jaz. Sicer je že kar nekaj mesecev odkar se trudimo za še enega dojenčka(od aprila 2008). Vmes sem dobila še diagnozo - bolezen ščitnice. Zdaj ko je hormon na normalni ravni, pa upam da nam čimprej rata zanosit. Nimava nobene posebne taktike: nič dajanja nog v luft, seksa na 2 dni in pd. Ko nama paše user posted image , če pa nisva pri volji pa pavzirava. user posted image

Ne pričakujem je v petek 23.1.2009. Zdaj se mi je cikel vsaj uredil. Prej (na višku bolezni) sem imela cikel 30-45 dni, zdaj pa na 30-32 dni.

Upam, da nas čimveč zagleda magični plusek.user posted image Za vse tiste, ki ste ga v tem mesecu že zagledale pa Vam želim lepo nosečnost in zdravega dojenčka ali dva. user posted image

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.1.2009 10:07:14 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.1.2009 10:05:30   
dini
Čestitke novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Larilu bodi trmasta in ne odnehaj, oni bi radi sprobali do kjere meje te lahk spravijo in kakšne živce imaš, da bi te čim prej spokali, če bi prehitro vzkipela.user posted image
aquica tudi moje sožalje [link=http://www.najdi.si/redirect/multimediaShortcut.jsp?redirect=Tod25wCLmE4nW%252Fx4YytH%252BlxTtEFVK4LGEhpZ7%252BRUD7v4dV6DYk4uB63VhL6ZXunOsWrTUG6kubNG2wRIldy9bQ%253D%253D&resulturl=Tod25wCLmE4nW%252Fx4YytH%252BlxTtEFVK4LGEhpZ7%252BRUD7v4dV6DYk4uB63VhL6ZXunOsWrTUG6kubNG2wRIldy9bQ%253D%253D&refurl=Tod25wCLmE4nW%252Fx4YytH%252BlxTtEFVK4LGEhpZ7%252BRUD7v4dV6DYk4uB63VhL6ZXunOsWrTUG6kubNG2wRIldy9bQ%253D%253D&q=sve%C4%8De&contenttype=image%2Fjpeg][/link]

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?