|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
19.1.2009 10:41:12   
S*
Ojla!

Kje ste januarčice, nekam slabo čvekate danes???
Jaz sem sicer boro za ta mesec izgubila, vendar še vedno močno navijam za vas, ki še čakate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.1.2009 10:46:43   
dini
Ojla S* tuki smo!!!!!user posted image user posted image  Jst že nisem user posted image .

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.1.2009 10:48:49   
Tiki55
Jutro dečve!

Ajoj moja M je spet pohitela, tako da me že lahko obarvate modro. Ampak nisem preveč žalostna, saj sem prepričana, da nam bo kmalu kmalu uspelo... kdo ve, morda že naslednji kroguser posted image

Čestitke cori, naši novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.1.2009 10:52:05   
dini
Tiki55 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.1.2009 10:56:18   
S*
Tiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda user posted image   user posted image   user posted image  za optimizem, tako se govori user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.1.2009 10:59:48   
giotti
Aquica, user posted image za dedka. Ne vem, kaj je to, vedno ko se zmenimo za srečanje, se pri vas doma dogajajo čudne stvari user posted image Moraš biti res nekaj special, da se nam tako zelo izmika srečanje s teboj user posted image Ampak v tretje gre rado, pravijo, in upam, da se bo tudi naslednjič nekaj zgodilo, ko se bomo zmenile, ampak zdaj seveda v obratni smeri... tako kot smo zadnjič tukajle špekulirale, nekdo gre iz tega sveta, zato da drugi pride... Res upam zate, da se ti bo pa zdaj zgodilo, in če sem še malo bolj predrzna, mogoče celo dvojčki, a ne? Ja, ko bi bilo življenje tako enostavno in predvidljivo ... user posted image
Sicer pa, mesec se bliža h koncu, na seznamčku si napisana, kaj se kaj dogaja v tvojem teleščku?

Jaz, drage moje, pa sem živčna razvalina. Prvič do zdaj sem tako zelo živčna. Ker po vseh statističnih izračunih je moja user posted image imela največjo verjetnost, da pride danes zjutraj - okrog 6h, in tako nisem spala od štirih dalje in sem jo "čakala". Ne morem si pomagat, da je ne čakam, a hkrati sem si skoz govorila, ne sme pridet. Zdaj ne vem, ali jo podzavestno odganjam, ker to vem, da se totalno da (sem si jo takole z umom prestavljala že na morju...), in zato ne pride, in si dajem lažno upanje, ali je pač ni, ker se pa tokrat zares kaj dogaja v višjem smislu, saj veste kaj...

Tako sem na hudem precepu: ali narediti test, čeprav še ni dan najdaljšega cikla in tudi moj dragi se s prezgodnjim testiranjem ne strinja, ali biti še naprej živčna, in če se čez dan ne pojavi, ponovno prebedet noč v čakanju. Hudo, kako daleč sem prišla. Če bi dve leti nazaj nekdo rekel, da ne bom ne jedla ne spala in tudi ne bila sposobna delati zaradi upanja, pričakovanja, strahu... mu ne bi verjela in bi stavila velike denarce, da se pa meni kaj takega že ne more dogajati, saj vendar sem totalno pomirjena s tem, kakroli se mi dogaja in da pač zaupam v to, da bo otroček prišel, ko bo pravi čas, in tukaj ni kaj drugega kot zaupati in potrpežljivo čakati. Pa ne morem, neprestano mislim na to in čekiram spodnje hlačke. Sram me je, sram pred samo seboj...

Ah, gremo naprej, resnice se ne da spremeniti, je takšna, kakršna je, moja živčnost je prav nič ne bo sprmenila.
Joški in maternica pa nežno bolijo... oh, ko bi bil petek že tu, ko imam tudi od fanta blagoslov, da lahko naredim test, in da gremo dalje... kakorkoli, samo da se premaknem.

Pogrešam Tane, Crvicka, Urso30 in Ello. Pa Aquico tudi...

Pa svoj notranji mir pogrešam tako zelo user posted image user posted image user posted image

Bodite vsaj ve umirjene in sprošene še zame. Hvala!  user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 19.1.2009 11:03:09 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.1.2009 11:41:23   
dini
giotti upamo da bo res user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rade te imamo, navijamo zate in tudi mislimo nate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.1.2009 11:53:51   
sonček85
tiki :pa ne no spet, pa kja je še nisi na dopust poslalauser posted image naj hitro gre in naj je ne bo eno letouser posted image user posted image user posted image
giotti:navijam za user posted image user posted image in da je tudi ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.1.2009 11:54:20   
giotti
Dini, hvala. user posted image

Kaj pa tvoja M? Je že kaj prišla naokoli????? Kaj je pa G rekla, zakaj nimaš M? Ti je dala kakšne tablete za sprožitev?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.1.2009 12:05:57   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Živjo punce!

V pričakovanju user posted image  se bi vam pridružila tudi jaz. Sicer je že kar nekaj mesecev odkar se trudimo za še enega dojenčka(od aprila 2008). Vmes sem dobila še diagnozo - bolezen ščitnice. Zdaj ko je hormon na normalni ravni, pa upam da nam čimprej rata zanosit. Nimava nobene posebne taktike: nič dajanja nog v luft, seksa na 2 dni in pd. Ko nama paše user posted image , če pa nisva pri volji pa pavzirava. user posted image

Ne pričakujem je v petek 23.1.2009. Zdaj se mi je cikel vsaj uredil. Prej (na višku bolezni) sem imela cikel 30-45 dni, zdaj pa na 30-32 dni.

Upam, da nas čimveč zagleda magični plusek.user posted image Za vse tiste, ki ste ga v tem mesecu že zagledale pa Vam želim lepo nosečnost in zdravega dojenčka ali dva. user posted image

Tina

tinkatonka, sem se zadnjič spomnila nate in tvoj boj...se še spomniš smo bile na NE pričakujemo junija 2008...lepo sem vesela, da se je tvoje zdravstveno stanje zdaj uredilo in gresta lahko v nov boj...držim pesti in navijam zate!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.1.2009 12:07:43   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro dečve!

Ajoj moja M je spet pohitela, tako da me že lahko obarvate modro. Ampak nisem preveč žalostna, saj sem prepričana, da nam bo kmalu kmalu uspelo... kdo ve, morda že naslednji kroguser posted image

Čestitke cori, naši novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa j*?/=?)(?$&)&)=#&)user posted image Tiki kaj spet je prišla tečka...no, zdaj si pod zdravniškim vodstvom tako, da je le še vprašanje časa kdaj zagledaš user posted image , jaz pa sem tvoja zvesta navijačica in borka...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.1.2009 12:10:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz, drage moje, pa sem živčna razvalina. Prvič do zdaj sem tako zelo živčna. Ker po vseh statističnih izračunih je moja user posted image imela največjo verjetnost, da pride danes zjutraj - okrog 6h, in tako nisem spala od štirih dalje in sem jo "čakala". Ne morem si pomagat, da je ne čakam, a hkrati sem si skoz govorila, ne sme pridet. Zdaj ne vem, ali jo podzavestno odganjam, ker to vem, da se totalno da (sem si jo takole z umom prestavljala že na morju...), in zato ne pride, in si dajem lažno upanje, ali je pač ni, ker se pa tokrat zares kaj dogaja v višjem smislu, saj veste kaj...

Ah, gremo naprej, resnice se ne da spremeniti, je takšna, kakršna je, moja živčnost je prav nič ne bo sprmenila.
Joški in maternica pa nežno bolijo... oh, ko bi bil petek že tu, ko imam tudi od fanta blagoslov, da lahko naredim test, in da gremo dalje... kakorkoli, samo da se premaknem.

giottka, nekaj že v mejlu pa še tu...JAZ mislim, da je to že FUL dobra novica, da je danes ni bilo...kaj pa če testek vseeno narediš jutri saj bo že 29 dan, ali ne?
pa da se rešiš te agonije...saj veš jaz spodbujam testek po zamudi...naj bodo ti znakci ta parvi...pa pismo zdaj sem pa še jaz živčna...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.1.2009 12:17:21   
Kepica83
hej punce. Nevem če sem na pravi temi,   nisem vseh postov brale. Jaz user posted image  ne pričakujem 28.1. Upam, da bo nas ta mesec čim več zagledalo ++++++user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.1.2009 13:01:30   
sonček85
dajmo januarčice ,kam ste se vse skrile ,dajmo javite vesele novičke ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.1.2009 13:35:05   
crvicek
Punce, na hitro se vam javljam. V teh dneh sem preveč odsotna in res mi zmanjka časa za RR, ma vedite, da se čisto vsak dan spomnem na vas in če le imam 5 min pokukakam, če je že kaka nova nosečka in da vidim kako ste.

Tako čestitam vsem novim user posted image ! Sem vidla da je tudi Cori med njimi! Bravo Cori!

Tikki in ostale pa korajžno v nove boje in upam da bo februar vaš mesec! Tikki, tebi še dolgujem odgovor - nisem pozabila! Ko padem spet v normalen ritem, ti odpišem. Obljubim! user posted image user posted image user posted image

Larilu, ti pa še malo zdrži, saj veš da vsak začetek je težek. Boš videla da bo vsak dan lažje.

Urša30, tudi jaz sem se imela zelo lepo in sem vesela, da sem vas spoznala. Mi je prav malo žal, ker sem vas morala prej zapustiti, ma obljubim da si drugič vzamem kar cel dan za vas  - na naslednjem srečanju z bušiji user posted image .user posted image

Giotti, ti pa še kar malo počakaj z testom. Saj veš, kar je je. Spomni se na tvojo pikico, ki upam da že raste pod tvojim srčkom in bodi čimbolj skulirana. Močno stiskam pesti in mislim nate!user posted image

Aya, tebi pa srečno danes in zberi čimveč informacij za naprej, v primeru da jih boš sploh potrebovala. Upam, da ne in da se tudi v tebi že kaj dogaja. user posted image

Danes je pa moj 26. dan, M pa pride ponavadi na 28. dan, pred tem pa še rjav izcedek, ki ga do danes še ni. Upam, da ga tudi ne bo. Jaz pa sploh še ne razmišljam o delanju testka, saj najprej moram dočakati zamudo user posted image . Upaaam in še bolj upam, da mi konec meseca le ne bo treba na preiskave v neplodnostno.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.1.2009 13:42:48   
ella.
dan, morske deklice :)))))

sem slišala, da ste se vse imele zelo lepo, edino Aquice ni bilo (upam, da je vse ok?). Vidim, da je tole druženje lepo vplivalo na vas in si kar predstavljam, kako bosta Crvicek in Giottek skupaj lulali in pridelali +!!! Tane, ti naslednja dobiš štafeto, Urša pa takoj za tabo user posted image user posted image

Tikica moja, mi je tkoooooooooo všeč tvoj pozitivizem!! Itak pravijo, da kar seješ, dobiš! In ti ne gine najbolj + stvar ASAP!! user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.1.2009 13:44:59   
Tiki55
Punce moje, hvala user posted image user posted image user posted image

Pa danes moram dat še odpoved v službi, ker sem sprejela novo... pa sem tko živčna, da me bo kapuser posted image

crvicek, giotti, tanči bejbike za vse vas močno stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.1.2009 13:58:44   
sonček85
ujej ,vso srečo ti želim user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.1.2009 14:03:17   
ella.
tiki, že veš, kaj je prav in kaj ti bolj paše in prav je, da kljub morebitnim neprijetnostim narediš korak naprej user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
19.1.2009 14:25:52   
ursa30
tiki, škoda no..da si dubla user posted image user posted image  
ampak super za tvoj optimizem user posted image user posted image
pa srečno v novi službi..sej bo vse ok...user posted image

giotti, pošl to tvojo user posted image  nekam na dolgo potovanje...
joj, kok bi blo lepo, da je ne bi blo..smo zmenjene..ena mora otvoroti sezono user posted image user posted image , potem pa akcija..ena za drugo...
upam na lepo novičko user posted image user posted image user posted image
črviček, zate isto velja..čakam na lepo novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.1.2009 14:52:43   
giotti
men se ful smeji, ker me ful špika v desni bradavički, ful smešno user posted image , ker je kot da me nekaj žgačka user posted image

Ah, glede testiranja, kaj pa vem. Sem si že zdavnaj obljubila, da se več ne grem teh igric in počakam najman cel teden zamude, to pa bi bil šele naslednji ponedeljek. Seveda že popuščam, ampak vseeno pa ne želim popustiti do te mere, da bi naredila test pred najdaljšim ciklom, ki pa bo šele v četrtek zvečer.

Hvala, ker ste z menoj in ker prenašate to ektremno egoistično in sebično obnašanje od mene. Danes pa res samo na sebe mislim, se ful opravičujem, ker sem tak egoist in pišem samo o sebi user posted image

Bom vse vsem povrnila, I promise... user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.1.2009 15:26:47   
U*
Hoj tolk ste načvekale da vas komaj dohajam.
Sploh več ne vem a je kaka nova nosečka, pa vse eno ČESTITKE TISTIM KI STE ZAGLEDALE user posted image .
Pri meni nič novega v jajčnikih me malo ščipa pa mine pa spet začne. Bomo vidli 30.1.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.1.2009 15:29:19   
ella.
Giottek, hormončki skačejo po tebi in nagajajo joškicam user posted image
To, da si egoistična, pa sploh ni res, le ne najdeš koncentracije za drugo, kot za svoje misli, telo, ... si pač mejčkeno on the edge ;)

Vidim,da bo ta teden napet... navijam še za kanček sreče, da bo vse lepo in prav za vse!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.1.2009 15:38:56   
sonček85
vse ki vas špika ste mi nekam sumljiveuser posted image user posted image user posted image user posted image navijam da to špikanje pomeni kar mislim in da ste srečke user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.1.2009 15:45:24   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

hej punce. Nevem če sem na pravi temi,   nisem vseh postov brale. Jaz user posted image  ne pričakujem 28.1. Upam, da bo nas ta mesec čim več zagledalo ++++++user posted image

miniko, si si na pravem mestu, si. dobrodošla!!!!user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?