|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
18.1.2009 8:34:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Dobro jutro!

spali smo do 4:30, pol sem jo pa mojemu na kavč odnesla in sta spala že do 7...zdej se pa matra tamle na puzlah, da bi puzala, pa ne gre...

jok, pridem nazaj...

A niso pri dedcih vedno bolj pridniuser posted image ?user posted image user posted image user posted image Mislim, da bi deci mogli na porodniškouser posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
18.1.2009 8:35:54   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Eh sej nisem sama tu gor.....user posted image  škoda, že dvakrat sem hotla včeraj in danes klepetat, pa nič...
user posted image

Mirno noč smo imeli- da preberem zjutraj to od vseh po vrsti! user posted image

Lahko noč....

Žal jaz tega ne morem reči, ker smo se zbujali na uro in pol zaradi zamašenega noska user posted image . Vsakič ko se je zbudil sem mu vlila nekaj fiziološke v nos in poskušala spucati, ampak pumpica, ki jo imam ni tako močna in ko sem že šmrkelj zagrabila, ga nisem uspela ven potegnati, ker zataji pumpica user posted image . Malo sem mu uspela spucati, kaj dosti pa ne. Povejte mi a tisti aspirator, ki se naštima na sesalec, a ga lahko naštimam na katerikoli sesalec? Mi imamo Elektroluxa.

Anitka dobra frizurca in gal je tudi že ful zrastu user posted image user posted image user posted image . Nevem pa kaj se je zgodilo, a je kdo umrl ???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
18.1.2009 8:37:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tally bravo za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw krasne slike, kako je že velika Maja user posted image user posted image user posted image

Jana midva sva si tudi kupila karti za 5moških.com, bova gledala v Velenju, komaj čakam, da se nasmejim do solz. 5žensk.com je baje tudi ful super. Ko sva šla s Petrom gledat Predjamski človek sem se skoraj polulala v hlače od smeha. user posted image

Estrella Gal je imel najprej virozo, potem je bilo bolje, danes pa sva že imela od 19. ure prvi alarm po uri in pol, ker ima zamašen nosek. Sem mu ga malce spucala z fiziološko in s pumpico, kej več pa tak ne morem naresti, a ne???

Midva sva danes gledala avte in sva se navdušila nad novim Citroenom berlingotom, mater je lep in kako je fino sedet noter, kot v letalu user posted image , sedeži so ful udobni, vetrobrasnko steklo je ful veliko in je super pregled na cesto med vožnjo, premična vrata so itak zakon in prostora je za našo Didi dovolj user posted image . Bova dala v Prekorje delat alu boks za psico in bo imela svojo varno rezidenco.

Barbaw sva gledala tudi Ksaro Picasso in nisva bila navdušena, ker nima velik prtljažnik in tudi sedeži niso udobni user posted image

Potem sva šla gledat še Opel Zafiro in čista katastrofa user posted image , kot prvo nad kaj sem bila šokirana je bil neurejen prodajni prostor, kjer so avti, ki jih prodajajo, ti so bili zakidani z 30 cm visokim snegom, v avto si lahko vstopil po poteptanim odtisih od čevljev in prodajalec sploh ni bil zainteresiran, kot da bi roke dvignil nad celim avtosalonom user posted image , nama je rekel vidva kar glejta in je šel na čvek z drugim moškim, ki je mojga moža poznal user posted image , no ko pa sva videla avto, pa je bil peter razočaran, ker ni bilo to to. Tak, da ostajava zaenkrat na berlingotu.
user posted image

Evo takole pa zgleda najin favorit

user posted image

user posted image

Vidim, da se strinjaš z menoj glede piccasa in berlinga. user posted image user posted image user posted image  Meni je Berlingo tudi všeč, samo lahko le sanjam. user posted image

Aurora: Meni berlingo in kangoo sta vizuelno prej kot ne grda, samo sta pa odlična kar se tiče izkoriščenosti prostorauser posted image user posted image Dobra izbira. Jaz si bom poleti oz. jeseni tudi omislila nekaj podobnega, samo da bo imel še 4x4 pogonuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
18.1.2009 8:38:25   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

spali smo do 4:30, pol sem jo pa mojemu na kavč odnesla in sta spala že do 7...zdej se pa matra tamle na puzlah, da bi puzala, pa ne gre...

jok, pridem nazaj...

A niso pri dedcih vedno bolj pridniuser posted image ?user posted image user posted image user posted image Mislim, da bi deci mogli na porodniškouser posted image user posted image

Bi bila takoj zato, ker mi je že tečno biti doma, on se vsaj malo odmakne od žumbusa user posted image

Kaj ve storite ko ima vaš user posted image zamašen nos, kako mu ga spucate, kolikokrat in koliko fiziološke mu vlivate v nos?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
18.1.2009 8:38:34   
Estrella*

Eh sej nisem sama tu gor.....user posted image  škoda, že dvakrat sem hotla včeraj in danes klepetat, pa nič...
user posted image

Mirno noč smo imeli- da preberem zjutraj to od vseh po vrsti! user posted image

Lahko noč....

Žal jaz tega ne morem reči, ker smo se zbujali na uro in pol zaradi zamašenega noska user posted image . Vsakič ko se je zbudil sem mu vlila nekaj fiziološke v nos in poskušala spucati, ampak pumpica, ki jo imam ni tako močna in ko sem že šmrkelj zagrabila, ga nisem uspela ven potegnati, ker zataji pumpica user posted image . Malo sem mu uspela spucati, kaj dosti pa ne. Povejte mi a tisti aspirator, ki se naštima na sesalec, a ga lahko naštimam na katerikoli sesalec? Mi imamo Elektroluxa.

Anitka dobra frizurca in gal je tudi že ful zrastu user posted image user posted image user posted image . Nevem pa kaj se je zgodilo, a je kdo umrl ???

Ja na katerikoli gre, ker ga naštimaš na cev. Jaz samo zmanjšam moč sesanja na polovico.

Umrla je od Anitke nesojena tašča bivšega fantauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
18.1.2009 8:40:24   
Estrella*

Dobro jutro!

jok, pridem nazaj...

Bi bila takoj zato, ker mi je že tečno biti doma, on se vsaj malo odmakne od žumbusa user posted image

Kaj ve storite ko ima vaš user posted image zamašen nos, kako mu ga spucate, kolikokrat in koliko fiziološke mu vlivate v nos?

Jaz sem ji vlivala tako, da sem notri špricnila, koliko ne vem v ml kak 1-2ml. Tisto ampulo od nivee sem imela za cca4x. Sesala sem ji po potrebi, ko je bilo hudo tudi na urco, če ni šlo drugače.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
18.1.2009 8:43:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Hej čveke, dober večer!

A bo kej čveka dons? user posted image
Nisem nič za brala, mogoče kasneje če ne bo akcije.

Dons sta otroka bolj pozno zaspala in sem od celega dneva in nezadostnega spanca že kr fajn utrujena. Križ me boli za pop...dit, moram na eno masažo (ta pravo, profesionalno mislim).

Ti kar, jaz bom šla tudi, ker sem tud že čisto polomljenauser posted image

Sva bile s tamalo v gledališču, Čarovnik iz Oza, sem bila čist razočarana, predstava za otroke brez govorjenja, sem ji mogla celo predstavo govorit kaj se sploh dogaja, ker te zgodbe ne pozna. Ma sej njej je bilo kar všeč, tko da ni blo čist brezveze, ampak ....user posted image

Mi smo ga gledali na dedku mrazu in je bila super predstava. Igrali pa so neki mladi igralciuser posted image

Potem mno šli pa še v Qlandijo za tamalo copatke za vrtec kupovat, je uničila že dvoje v 3 mesecih. Ta mala je pa zbirčna metka.....te mi niso všeč....te me tišijo tuki, te tam....te so pretrdi.... sva rabile celo uro da sva kupile ene usrane copatke.... jest res nisem za v šoping....to mi je prava muka.user posted image

Moj sine je zelo podoben, kar nič mu ni všeč oz. če mu je že kaj je sigurno kršuser posted image

Tolk zaenkrat....

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
18.1.2009 8:44:48   
Estrella*
Anitka, sem odgovorila na tvoje vprašanje; dala mi jih je kolegicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
18.1.2009 8:55:59   
aurora28
Aspirator nisem še nikoli videla v živo, ja kako pa zgleda tisti del, ki ga naštimaš na cev, a potem je kar velik???

Estrella glede vizualnosti, meni osebno je berlingo všeč, mojmu možu malo manj, ampak je prevladala praktičnost, udobnost in dovolj prostora, kar nam je še najbolj pomembno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.1.2009 9:37:02   
Estrella*
KLIK

Aurora, oglej si ta filmček ( levo - you tube)

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 18.1.2009 9:38:12 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.1.2009 9:40:05   
Estrella*
Punce, a je 800W zadostna moč za aparat za peko kruha.???

Drugače je Alja danes veliko bolje, sitna je samo še za odtenekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.1.2009 9:42:00   
Čmrlika
Dobro jutro!

Mi smo HB spet odlično spali...user posted image  torej punce ne obupat, enkrat bo boljše...pa pri nas po ziher spet kdaj hudo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zamašene noske bolančke, pa mamicam objemček, ker ne spijo user posted image

Aurora, jaz moji našpricam kar tole marinase fiziološko na pršilec, mi tud pusti brez problemov user posted image , drugače pa moja Taja še nikoli ni imela zamašenega noska, je pa puščal,user posted image kar je definitivno bolje kot da je zabasan....

Upam, da še hitro ne izkusiva tega...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.1.2009 9:49:22   
Čmrlika

FILIP ZA 8 MESECEV
VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

tudi od naju s Tajo! user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.1.2009 9:49:31   
Čmrlika
No toliko od mene za danes...pa za cel teden ...bo mir pred mano...user posted image

Se grem porihtat, gremo še po plenice za koapanje, potem pa na kosilo k teti in babici od mojga...pa sestrično njegovo gremo še malo po bušiju božat..user posted image .ma slabe tri tedne do roka.user posted image  in vsi že komaj čakamo družinsko družbo za našo tajo user posted image  user posted image  user posted image , uuuuuu bo veselo potem pa še v začetku marca lubijev brat pričakuje user posted image ...pa bo še en nov član v družini in naša Taja ne bo več glavna zvezda user posted image  se bo vsaj spočila malo.user posted image

Ja sma jim nardila lušte lani zgleda user posted image

No ko se vrnem, pa pakiranje......... jutri pa via podčetrtek- 5 dni upam uživanja in čofotanja z najino princeso...user posted image   user posted image  user posted image

Pa pa , mogoče še pridem se zvečer poslovit., če ne pa enkrat v  soboto poročam kako smo se imeli...
Aja pa že kr danes voščim moji lepotički  za polnih 9 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image , ki jih bo dopolnila jutri.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.1.2009 10:01:09   
jana81

ja lahko gre na katerikoli sesalec...ti ga jst prodam, ker mi ga ne uporabljamo, Nejc se dere ko žerjav, tako da imam ročnega zdej.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.1.2009 10:07:35   
tally

FILIP ZA 8 MESECEV
VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

tudi od naju z Emilijo user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.1.2009 10:11:52   
Srčekgirll
Jutro!

user posted image

Spanje je blo zadovoljivo. Kofe sm že popila. Pa ve?

FILIP VSE NJA, NAJ ZA 8 MESCEV

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.1.2009 10:12:50   
tally
dobro jutro,

mi smo spali za moje pojme slabo user posted image . do dveh je bilo super, ob 2 se je zbudila in neki jamrala pa sem jo hotla uspavat pa ni šlo. potemsem ji dala čaj ga ni hotla, pa sem jo vzela k sebi v pojstlo se je začelo dretje kot še nikoli do zdej. ful je jokala po moje jo je cel blok slišu. sem ji AM naštimala ga je mal spila in se končno umirila pa sem mislila da je končno zaspala, pa ja de, spet je začela jokat, da sem jo komi potolažila. končno je ob 4 omagala in zaspala do 8 ko je bilo treba aufuser posted image .

upam da je to samo zaradi zobkov da mi ga ne bo zdej začela tako sračkat ponoči.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
18.1.2009 10:13:35   
tally

No toliko od mene za danes...pa za cel teden ...bo mir pred mano...user posted image

Se grem porihtat, gremo še po plenice za koapanje, potem pa na kosilo k teti in babici od mojga...pa sestrično njegovo gremo še malo po bušiju božat..user posted image .ma slabe tri tedne do roka.user posted image  in vsi že komaj čakamo družinsko družbo za našo tajo user posted image  user posted image  user posted image , uuuuuu bo veselo potem pa še v začetku marca lubijev brat pričakuje user posted image ...pa bo še en nov član v družini in naša Taja ne bo več glavna zvezda user posted image  se bo vsaj spočila malo.user posted image

Ja sma jim nardila lušte lani zgleda user posted image

No ko se vrnem, pa pakiranje......... jutri pa via podčetrtek- 5 dni upam uživanja in čofotanja z najino princeso...user posted image   user posted image  user posted image

Pa pa , mogoče še pridem se zvečer poslovit., če ne pa enkrat v  soboto poročam kako smo se imeli...
Aja pa že kr danes voščim moji lepotički  za polnih 9 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image , ki jih bo dopolnila jutri.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte in se fajn načofotajteuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.1.2009 10:21:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Hej čveke, dober večer!

A bo kej čveka dons? user posted image
Nisem nič za brala, mogoče kasneje če ne bo akcije.

Dons sta otroka bolj pozno zaspala in sem od celega dneva in nezadostnega spanca že kr fajn utrujena. Križ me boli za pop...dit, moram na eno masažo (ta pravo, profesionalno mislim).

Sva bile s tamalo v gledališču, Čarovnik iz Oza, sem bila čist razočarana, predstava za otroke brez govorjenja, sem ji mogla celo predstavo govorit kaj se sploh dogaja, ker te zgodbe ne pozna. Ma sej njej je bilo kar všeč, tko da ni blo čist brezveze, ampak ....user posted image

Potem mno šli pa še v Qlandijo za tamalo copatke za vrtec kupovat, je uničila že dvoje v 3 mesecih. Ta mala je pa zbirčna metka.....te mi niso všeč....te me tišijo tuki, te tam....te so pretrdi.... sva rabile celo uro da sva kupile ene usrane copatke.... jest res nisem za v šoping....to mi je prava muka.user posted image

Tolk zaenkrat....

Pri nas je HB zaenkrat še tako, da kar kupim mu je všeč. Redko ga vzamem zraven, ker bi lahko poiz..... Samo za čevlje ga vzamem s seboj, drugače pa ne. Pa še to ko sem ga imela zraven in kupila škornje za na sneg, jih je imel en dan gor in je pvedal, da ga tiščijo. A v trgovini ni mogel povedat. user posted image  Hb se jih je dalo menjat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.1.2009 10:21:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat user posted image , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

sem še bolje pogledala oz. potipala in je spodnja dvojkica že odzuniuser posted image , zgornji enkici pa še ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.1.2009 10:21:15   
barbaw

Barbaw- hvala za info osankah...mogoče grem v nabavo...mi se sicer sankamo,ampak taja z enim od naju...na mojih torejj več kot 25 let starih sankah user posted image  to pa tud ni kr tak, ne? user posted image user posted image user posted image

Mi imamo še lesene, ki so stare več kot 40 let pa so še vedno super.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.1.2009 10:21:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image
user posted image

Estrella
verjetno so spregledala vprašanje - kje si pa ti nabavila sanke?

user posted image user posted image user posted image  ful dobre slikce

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.1.2009 10:21:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Za nami je končno nekoliko boljša noč user posted image
Prvič se je budila ob pol 12ih, pa sem jo dala k nama v posteljo, ker je ful jokala, pol se je pa zbudila še okrog 2h, pa sem ji AM naštimala in je lepo nazaj zaspala in potem spala do ene pol 7ih user posted image .
Joj kolk paše, da se šlovek vsej malo naspi.

Zdej grem pa na zajtrk, ki ga moj lubi in Manca za mamico štimata user posted image user posted image user posted image

Aja, pa velik dela z branjem tudi ne bom imela od včeraj zvečer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje in zajtrk user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.1.2009 10:21:26   
barbaw

Dobro jutro!

jok, pridem nazaj...

Valda, da so pridni, ker so tako malo pri njih potem pa se delajo pridne in izkoristijo tisti 5 min. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?