barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally bravo za zobke Barbaw krasne slike, kako je že velika Maja Jana midva sva si tudi kupila karti za 5moških.com, bova gledala v Velenju, komaj čakam, da se nasmejim do solz. 5žensk.com je baje tudi ful super. Ko sva šla s Petrom gledat Predjamski človek sem se skoraj polulala v hlače od smeha. Estrella Gal je imel najprej virozo, potem je bilo bolje, danes pa sva že imela od 19. ure prvi alarm po uri in pol, ker ima zamašen nosek. Sem mu ga malce spucala z fiziološko in s pumpico, kej več pa tak ne morem naresti, a ne??? Midva sva danes gledala avte in sva se navdušila nad novim Citroenom berlingotom, mater je lep in kako je fino sedet noter, kot v letalu , sedeži so ful udobni, vetrobrasnko steklo je ful veliko in je super pregled na cesto med vožnjo, premična vrata so itak zakon in prostora je za našo Didi dovolj . Bova dala v Prekorje delat alu boks za psico in bo imela svojo varno rezidenco. Barbaw sva gledala tudi Ksaro Picasso in nisva bila navdušena, ker nima velik prtljažnik in tudi sedeži niso udobni Potem sva šla gledat še Opel Zafiro in čista katastrofa , kot prvo nad kaj sem bila šokirana je bil neurejen prodajni prostor, kjer so avti, ki jih prodajajo, ti so bili zakidani z 30 cm visokim snegom, v avto si lahko vstopil po poteptanim odtisih od čevljev in prodajalec sploh ni bil zainteresiran, kot da bi roke dvignil nad celim avtosalonom , nama je rekel vidva kar glejta in je šel na čvek z drugim moškim, ki je mojga moža poznal , no ko pa sva videla avto, pa je bil peter razočaran, ker ni bilo to to. Tak, da ostajava zaenkrat na berlingotu. Evo takole pa zgleda najin favorit Vidim, da se strinjaš z menoj glede piccasa in berlinga. Meni je Berlingo tudi všeč, samo lahko le sanjam.