čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania trmarjenje...ja to je pač treba dat skozi....treba je vztrajat, drugače temu ni konca, res ne... jaz sem moji vedno rekla: veš da z jokom ne boš pri meni nič dosegla, in še danes to velikokrat sliši... drugače je pa tudi vžgalo, če sem ji v momentu jeze rekla, ej deri se pa kar v sobi tvoji, ko se ohladiš pa pridi ven, in sem ji zaprla vrata...to ji je bila najhujša oblika kazni...haha.. ej, kakega malega sem zadnjič s taščo ko sva bile v trgovini videla..grozno...tam nekje 3 leta star...v roki pri blagajni drži ene 10 čokoladic Životinjsko carstvo in vpije mamici še, še....polna trgovina, to je bilo ravno med prazniki, vse blagajne polne (mercator),,,ej mami nerodno, pa pravi, no prav še eno, potem pa res dovolj..ej mali pa neeeeeeeee, še hočem...ej cela trgovina ga je gledala...potem pa moja tašča ne bi bila ona, le se ne bi vmešala, pa reče: veš, mam jst tud doma punčko, bom jst tudi kakšno kupila, še meni kakšno puri, on pa jo nazaj nadere: ne nimaš, ne bom ti pustil.....ej, kolk so ga gledali, potem ga mama dvigne, mirno, on jo pljune v obraz, udari, in potem grejo v vrsto in tam vidim cela familija, še dva pdrasla fanta, najstnika, se pravi je bil to 3.otrok...ej, še očka je tepel po obrazu, in se drl, šeeeeeeeee hočm... punce moje....treba je začet res kmalu s tem, ma magari ko je star leto in pol, jst sm moji rekla: eno stvar si vzeli...še danes ve kako to gre...vzame frutabelo al pa čigumije, in to je to.. Eni starši mislijo, ej če je še mali...nini, tako te ma naštudirano, točno ve do kje je meja...res..jst bi tako reagirala: vzela v naročje, in šla ven brez niti ene čokoladke, da bi si zapomnil, ne pa da so mu jih potem 15 vzeli...haloooo, kam pa pridemo...ah ja...trma je obupno stanje, obdobje, je pa tako...vsaka mama mora pogruntati kaj pali pri njenem, dva otročka nista enaka,,,,pri enih pali to, pri drugih ne..je pa povsod treba vztrajat..... Joj, danes sem pa ko en Dr.Pušenjak...ko odgovarja....haha,.... yanija maš prov, pri enih to pali pri drugi pa ne prinas je blo tud tako ena stvar, pa pika. Miha to še glih ne registrera, da bi kej mel, v trgovini še nič ne zahteva- zaenkrat, to še pride navrsto,
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 17.1.2009 20:57:50 >
|