Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že Citroen picasso blondaaa jaz sem se spomnila senika bova kupila kaj nima sesil tega??? Ne, nima ga, senik je pa od Renaulta veš tukaj sem pa jaz mrzla, ja skratka senika bova vzela, drugač pa zdaj pride en pogledat najinega cliota, držite pesti, da ga prodava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:18:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: za pogum, da si se vsedla v avto. Sem prav ponosna nate Temu pa se res moram pridružit. hvala Jaz sem komaj pri 27 letih nardila izpit za avto, potem me je ena baba ruknila in sem mela veliki strah pred vožnjo, ker pa sem sama z Vidkom čez teden, sem mogla hitro pozabit, ampak še danes vozim zelo pazljivo, vedno z malim strahom. ma jaz sem tudi pr 27 naredila izpit in sem zelo rada vozila, sam sem se mal polenila, pač nisem rabila avta za v službo se vozit......, mela sem tudi crash sam nimam straha zaradi tega, po tem sem še vozila. enostavno ni se mi dalo vozit, zdej me je pa neki prijelo da bi spet vozila. Super, ker je sedaj skoraj nuja, da vozimo. Nikoli ne veš, kdaj boš moral kam letet in potem tisto prosjačenje, da te kdo kam pelje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:19:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi aaaaaaaa svašta, a ti pa ne obvladaš vsega, ta pa ma jajca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi Eni so prav čudni. amak res no Upam sam, da me ne čaka kako neprijetno presenečenja ko se vrnem na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:20:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos veš tukaj sem pa jaz mrzla, ja skratka senika bova vzela, drugač pa zdaj pride en pogledat najinega cliota, držite pesti, da ga prodava držimo pesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi aaaaaaaa svašta, a ti pa ne obvladaš vsega, ta pa ma jajca jajca ja, pameti pa očitno ne jooj res je ena kokoš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:22:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hijenca jaz sem ga naredila pri 18-stih, pa vseeno fuuuul ne rada vozim , muka mi je ko samo pomislim, kako se bom morala spet vsak dan v službo vozit (beri: vsak dan 120 km ) tole pa tudi mene čaka po tanovem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos veš tukaj sem pa jaz mrzla, ja skratka senika bova vzela, drugač pa zdaj pride en pogledat najinega cliota, držite pesti, da ga prodava držimo pesti tally hvala a mali čupko pa še kar spi? No sej AT tudi, bomo vidli za koliko časa, vidim da je v času prehlada tale duda pravi hudič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:22:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi aaaaaaaa svašta, a ti pa ne obvladaš vsega, ta pa ma jajca jajca ja, pameti pa očitno ne jooj res je ena kokoš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hijenca jaz sem ga naredila pri 18-stih, pa vseeno fuuuul ne rada vozim , muka mi je ko samo pomislim, kako se bom morala spet vsak dan v službo vozit (beri: vsak dan 120 km ) tole pa tudi mene čaka po tanovem o saj res draga moja potem pa kar čim več vozit, da ne bo potem prehudo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:23:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos veš tukaj sem pa jaz mrzla, ja skratka senika bova vzela, drugač pa zdaj pride en pogledat najinega cliota, držite pesti, da ga prodava držimo pesti tally hvala a mali čupko pa še kar spi? No sej AT tudi, bomo vidli za koliko časa, vidim da je v času prehlada tale duda pravi hudič evo glih zdej se neki prebuja, ta runda je bila pa doooollllgaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi ta pa je čudna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 11:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi ta pa je čudna ma sej pravim, ni glih vseh čistih v buči Nina a je kej novga pri vas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi ta pa je čudna ma sej pravim, ni glih vseh čistih v buči Nina a je kej novga pri vas Ja en folk je res mal čudn, da gre tkole klicat. Nč še, pa sej pomoje ne bo še kmal, pustmo se presenetit. A so že pršli avto pogledat? Kaj pa AT, je že kej bolš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally Emilija je pa dolg spala . Jest morm pa neki skuhat pa se mi ne da . Pop. pa gremo verjetn mal v Lj. Na en izi šopping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hijenca kaj pa Videk, še spi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:17:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally Emilija je pa dolg spala . Jest morm pa neki skuhat pa se mi ne da . Pop. pa gremo verjetn mal v Lj. Na en izi šopping mi bomo imeli pasulj s klobaso , Emilija pa kus-kus + zelenjava kaj boste pa kupili? firbec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally Emilija je pa dolg spala . Jest morm pa neki skuhat pa se mi ne da . Pop. pa gremo verjetn mal v Lj. Na en izi šopping mi bomo imeli pasulj s klobaso , Emilija pa kus-kus + zelenjava kaj boste pa kupili? firbec Eh nč tazga, mojmu treba boksarce kupt, pa men tud , pa še kej za v hladilnik. Jest sm pa pečenice vzela s skrinje, pa zelje bom zravn nardila. Pasulj je pa men full dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja je pa zaspala zdej spet k je bla tečna za pop.....upam, da ne bo spet sam pol ure k bo pol spet tečna. Zdej grem pa smučanje gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi ta pa je čudna ma sej pravim, ni glih vseh čistih v buči Nina a je kej novga pri vas Ja en folk je res mal čudn, da gre tkole klicat. Nč še, pa sej pomoje ne bo še kmal, pustmo se presenetit. A so že pršli avto pogledat? Kaj pa AT, je že kej bolš? avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena Kaj točno ji pa je, a ma vročino ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena Kaj točno ji pa je, a ma vročino ? mah kaj pa vem, mislim da smo obe neki na plavanju pokasirale , ja na izy kašlja, nosek poln vedno, baby vac kar naprej laufa, vročino milsim, da mora imeti mal. Pa fuul je nerazpoložena nič ji ne paše , jaz pa se lomim zraven njen ker že 2 noči nisem spala niti minute. Ahh saj, da mi ozdravi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally Emilija je pa dolg spala . Jest morm pa neki skuhat pa se mi ne da . Pop. pa gremo verjetn mal v Lj. Na en izi šopping mi bomo imeli pasulj s klobaso , Emilija pa kus-kus + zelenjava kaj boste pa kupili? firbec Eh nč tazga, mojmu treba boksarce kupt, pa men tud , pa še kej za v hladilnik. Jest sm pa pečenice vzela s skrinje, pa zelje bom zravn nardila. Pasulj je pa men full dobr jaz grem tudi pasulj namočit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena Kaj točno ji pa je, a ma vročino ? mah kaj pa vem, mislim da smo obe neki na plavanju pokasirale , ja na izy kašlja, nosek poln vedno, baby vac kar naprej laufa, vročino milsim, da mora imeti mal. Pa fuul je nerazpoložena nič ji ne paše , jaz pa se lomim zraven njen ker že 2 noči nisem spala niti minute. Ahh saj, da mi ozdravi. Bogica mala. Pri nas je zadnjič ko je mela ponoč poln nosek full pomagala materina dušica, a si probala? Naj se miška kmalu pozdravi . Aja a ste se zmenle kej za v soboto? Jest itak ne bom mogla, ker majo pri mojmu 24 urno akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena Kaj točno ji pa je, a ma vročino ? mah kaj pa vem, mislim da smo obe neki na plavanju pokasirale , ja na izy kašlja, nosek poln vedno, baby vac kar naprej laufa, vročino milsim, da mora imeti mal. Pa fuul je nerazpoložena nič ji ne paše , jaz pa se lomim zraven njen ker že 2 noči nisem spala niti minute. Ahh saj, da mi ozdravi. Bogica mala. Pri nas je zadnjič ko je mela ponoč poln nosek full pomagala materina dušica, a si probala? Naj se miška kmalu pozdravi . Aja a ste se zmenle kej za v soboto? Jest itak ne bom mogla, ker majo pri mojmu 24 urno akcijo ?? materina dušica??????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?