Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:24:01
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua moja bomo skupaj to prebrodli..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:25:58
|
|
|
|
aqua77
|
hvala prijatelce moje... danes sem v službi, pa mi je boljše to, kot pa da bi bila doma, ker pol bi skoz o tem razmišljala, tko se pa zamotim z delom, pa še vam lahko mal pojamram...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
prav je tako aqui. A vas lahko še jaz nekaj vprasam? V zvezi z mojo ? Si kar ne upam na glas ker nočem brez veze panike zganjat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:30:28
|
|
|
|
miska73
|
Aquica moje sožalje pa en velik objemček zate lubica Živi ti kar vpraši. Zato pa je RR.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:32:31
|
|
|
|
aqua77
|
hvala miska... živi kar praši....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:32:51
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 hvala prijatelce moje... danes sem v službi, pa mi je boljše to, kot pa da bi bila doma, ker pol bi skoz o tem razmišljala, tko se pa zamotim z delom, pa še vam lahko mal pojamram... pa mojo roza rit mal poglej mogoce ti bo za sekundo kej boljse sicer pa a ves kok sm jz dons lenaaaa, nc se mi ne da... pol pa se dons un abraham..prou zmatrana sm ..kaj bo se z mano pa sm se toooook mlada
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:34:12
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G? jz osebno se nism bla noseca..tko d ne vem sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:35:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G? če ti začne trebušček trdet, oziroma če dobiš krče v trebuh je za k G. Rajši počivaj pa če ne bo boljš takoj k G.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:36:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 hvala prijatelce moje... danes sem v službi, pa mi je boljše to, kot pa da bi bila doma, ker pol bi skoz o tem razmišljala, tko se pa zamotim z delom, pa še vam lahko mal pojamram... pa mojo roza rit mal poglej mogoce ti bo za sekundo kej boljse sicer pa a ves kok sm jz dons lenaaaa, nc se mi ne da... pol pa se dons un abraham..prou zmatrana sm ..kaj bo se z mano pa sm se toooook mlada da nisi noseča... k tvojo roza rit vidim, mi je takoj boljše.... veš, da me vedno spraviš v boljšo voljo...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 17.1.2009 9:37:05 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G? jz osebno se nism bla noseca..tko d ne vem sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega sej zato pa ne upam panike delat.... Ampak so krčki prov taki kot pri M... Še po krčku imam občutek kot bi mi nekaj ven teklo... bi pa res ravno zdej bil čas za mojo drugo M po zanositvi... Lahko to kej vpliva? Malo pa sem prestrašena... Že čekiram če imam še vse znakce
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:38:30
|
|
|
|
spps
|
ojla! a bo katera kupovala voziček prek spletne strani soncek.si? imam en bon za 20eur,pa ga podarim,če želi katera-sem ga dobila v eni reviji,men pa ne pride v upoštev,ker že imam voziček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:39:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jutro! no jaz nimam nobene spodbudne novičke... včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:41:13
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua a te dam cez koleno pa po riti..po TVOJI ritki.. ti bom dala jz noseca... bos vidla ti bom macka ozela d nisi mogoce TI NOSECA a ne.a a a a a a a a a?! ja ja zasavje navija zate
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:42:35
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G? jz osebno se nism bla noseca..tko d ne vem sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega sej zato pa ne upam panike delat.... Ampak so krčki prov taki kot pri M... Še po krčku imam občutek kot bi mi nekaj ven teklo... bi pa res ravno zdej bil čas za mojo drugo M po zanositvi... Lahko to kej vpliva? Malo pa sem prestrašena... Že čekiram če imam še vse znakce lej to boljs d poklices kam k bol vejo k me... jz res ne vem.. moja prva ideja je bla d se ti maternica siri.. najboljs je pa da pocivas..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:44:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil Normalno ali za G? jz osebno se nism bla noseca..tko d ne vem sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega sej zato pa ne upam panike delat.... Ampak so krčki prov taki kot pri M... Še po krčku imam občutek kot bi mi nekaj ven teklo... bi pa res ravno zdej bil čas za mojo drugo M po zanositvi... Lahko to kej vpliva? Malo pa sem prestrašena... Že čekiram če imam še vse znakce živa,taki krčki so nasploh na začetku pogosti,če pa ne boš sigurna,se pa le idi komu pokazat.a imaš kakšen izcedeka l se ti samo zdi?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
izcedka nimam... mogoče je tisti prozoren... Nič rjavega ali krvavega... Sem zato še nisem šla, ker se tolažim da dokler ni izcedka je vse OK.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:47:09
|
|
|
|
miska73
|
Živi tole je res vprašanje za naše nosečke in mamice... Ampak se mi zdi, da sem že velikokrat brala punce, ki so jamrale o podobnih krčih kot ti. Aqua, Piki kdo je noseč .... primorka, zasavka, obadve
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:47:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua a te dam cez koleno pa po riti..po TVOJI ritki.. ti bom dala jz noseca... bos vidla ti bom macka ozela d nisi mogoce TI NOSECA a ne.a a a a a a a a a?! ja ja zasavje navija zate ja, ja, ja... jaz sem že najmanj dvajsetkrat misnla da sem noseča, pa ni blo nič kruha iz te moke, tako da temu ne verjamem več....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:48:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 hej, tole je pa moj fris!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:48:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 izcedka nimam... mogoče je tisti prozoren... Nič rjavega ali krvavega... Sem zato še nisem šla, ker se tolažim da dokler ni izcedka je vse OK. živi če se ti pojavi krvav izcedek šibaj do G!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:48:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 izcedka nimam... mogoče je tisti prozoren... Nič rjavega ali krvavega... Sem zato še nisem šla, ker se tolažim da dokler ni izcedka je vse OK. če ni izcedka pol je itak ok jaz sem tud na začetku skoz letala na wc,ker se mislila,da je kaj priteklo,pa je bil sam tak butast občutek-zgleda tako cvikamo na začetku,da tud psiha mal naredi svoje.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:48:45
|
|
|
|
pikicao.
|
a vm povem neki smesnga..adijo pamet kaj je zdle moj prjavu!!! no takole.. jz sm mal nahodna in pac smrkam in zdle ze dva dni k smrkam se neki crno sivo vmes smrkam.. ne vem..mogoce razpadam ampak teorija od mojga pa sledi to je zato kr se mazes z maskaro pa z barvico in ti gre to vse v solzni kanal kjer pride to pr nosu vn ja pa ce to ni za vic tedna..aja pa moj ni blond
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:49:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Živi tole je res vprašanje za naše nosečke in mamice... Ampak se mi zdi, da sem že velikokrat brala punce, ki so jamrale o podobnih krčih kot ti. Aqua, Piki kdo je noseč .... primorka, zasavka, obadve ma sva se zmenile, da bova kar skupi ratale...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.1.2009 9:49:38
|
|
|
|
Nončika
|
živa25, mal počitka in boš pozneje vidla. mal se pomiri, mogoče ti poleg vsega še živčki delajo? Pikicao, aqua, ne samo zasavje, tudi prekmurje navija za obe. ajmo, ajmo dekline. da bo čim več pluskov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!