|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
17.1.2009 9:24:01   
pikicao.
aqua moja bomo skupaj to prebrodli..

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.1.2009 9:25:58   
aqua77
hvala prijatelce moje... user posted image  

danes sem v službi, pa mi je boljše to, kot pa da bi bila doma, ker pol bi skoz o tem razmišljala, tko se pa zamotim z delom, pa še vam lahko mal pojamram...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.1.2009 9:28:25   
Anonimen
prav je tako aqui.

A vas lahko še jaz nekaj vprasam? V zvezi z mojo user posted image ? Si kar ne upam na glas ker nočem brez veze panike zganjat user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
17.1.2009 9:30:28   
miska73
Aquica moje sožalje pa en velik objemček zate lubica user posted image

Živi ti kar vpraši. Zato pa je RR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.1.2009 9:31:40   
Anonimen
mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil user posted image user posted image user posted image
Normalno ali za G?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
17.1.2009 9:32:31   
aqua77
hvala miska... user posted image

živi kar praši....

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.1.2009 9:32:51   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

danes sem v službi, pa mi je boljše to, kot pa da bi bila doma, ker pol bi skoz o tem razmišljala, tko se pa zamotim z delom, pa še vam lahko mal pojamram...

pa mojo roza rit mal poglej mogoce ti bo za sekundo kej boljseuser posted image user posted image

sicer pa a ves kok sm jz dons lenaaaa, nc se mi ne da... pol pa se dons un abraham..prou zmatrana sm ..kaj bo se z mano pa sm se toooook mlada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.1.2009 9:34:12   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mene že dobra dva dni tako krčki matrajo kot pred M. Natanko isti so, še napenjajo me. Danes ponoči pa me je še na levi strani kr en krč zgrabil user posted image user posted image user posted image
Normalno ali za G?

jz osebno se nism bla noseca..tko d ne vem
sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.1.2009 9:35:42   
aqua77

Normalno ali za G?

če ti začne trebušček trdet, oziroma če dobiš krče v trebuh je za k G. Rajši počivaj pa če ne bo boljš takoj k G.

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.1.2009 9:36:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pa mojo roza rit mal poglej mogoce ti bo za sekundo kej boljseuser posted image user posted image

sicer pa a ves kok sm jz dons lenaaaa, nc se mi ne da... pol pa se dons un abraham..prou zmatrana sm ..kaj bo se z mano pa sm se toooook mlada user posted image user posted image user posted image da nisi noseča...  user posted image user posted image

k tvojo roza rit vidim, mi je takoj boljše.... user posted image  veš, da me vedno spraviš v boljšo voljo...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 17.1.2009 9:37:05 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.1.2009 9:36:41   
Anonimen

Normalno ali za G?

sem pa zasledila d se ti mogoce maternica siri in d naj bi bli ti krci zarad tega

sej zato pa ne upam panike delat.... Ampak so krčki prov taki kot pri M... Še po krčku imam občutek kot bi mi nekaj ven teklo... bi pa res ravno zdej bil čas za mojo drugo M po zanositvi... Lahko to kej vpliva?user posted image user posted image Malo pa sem prestrašena... Že čekiram če imam še vse znakce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
17.1.2009 9:38:30   
spps
ojla!
a bo katera kupovala voziček prek spletne strani soncek.si? imam en bon za 20eur,pa ga podarim,če želi katera-sem ga dobila v eni reviji,men pa ne pride v upoštev,ker že imam voziček user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.1.2009 9:39:32   
spps

jutro!

no jaz nimam nobene spodbudne novičke... user posted image  
včeraj ponoči mi je še nono umrl, tako da sta zda z nonico skupaj. Sta šla en za drugim v manj kot enem mesecu....
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.1.2009 9:41:13   
pikicao.
aqua a te dam cez koleno pa po riti..po TVOJI ritki.. ti bom dala jz noseca...user posted image user posted image user posted image
bos vidla ti bom macka ozelauser posted image user posted image  d nisi mogoce  TI NOSECA a ne.a a a a a a a a a?!
ja ja user posted image  zasavje navija zateuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.1.2009 9:42:35   
pikicao.

Normalno ali za G?

sej zato pa ne upam panike delat.... Ampak so krčki prov taki kot pri M... Še po krčku imam občutek kot bi mi nekaj ven teklo... bi pa res ravno zdej bil čas za mojo drugo M po zanositvi... Lahko to kej vpliva?user posted image user posted image Malo pa sem prestrašena... Že čekiram če imam še vse znakce user posted image user posted image user posted image user posted image

lej to boljs d poklices kam k bol vejo k me... jz res ne vem.. moja prva ideja je bla d se ti maternica siri.. najboljs je pa da pocivas..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.1.2009 9:44:08   
spps

Normalno ali za G?

živa,taki krčki so nasploh na začetku pogosti,če pa ne boš sigurna,se pa le idi komu pokazat.a imaš kakšen izcedeka l se ti samo zdi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.1.2009 9:45:48   
Anonimen
izcedka nimam... mogoče je tisti prozoren... Nič rjavega ali krvavega... Sem zato še nisem šla, ker se tolažim da dokler ni izcedka je vse OK.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
17.1.2009 9:47:09   
miska73
Živi tole je res vprašanje za naše nosečke in mamice...
Ampak se mi zdi, da sem že velikokrat brala punce, ki so jamrale o podobnih krčih kot ti.

Aqua, Piki kdo je noseč .... primorka, zasavka, obadve user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.1.2009 9:47:35   
aqua77

aqua a te dam cez koleno pa po riti..po TVOJI ritki.. ti bom dala jz noseca...user posted image user posted image user posted image
bos vidla ti bom macka ozelauser posted image user posted image  d nisi mogoce  TI NOSECA a ne.a a a a a a a a a?!
ja ja user posted image  zasavje navija zateuser posted image user posted image

ja, ja, ja... jaz sem že najmanj dvajsetkrat misnla da sem noseča, pa ni blo nič kruha iz te moke, tako da temu ne verjamem več.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.1.2009 9:48:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
user posted image

hej, tole je pa moj fris!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.1.2009 9:48:30   
aqua77

izcedka nimam... mogoče je tisti prozoren... Nič rjavega ali krvavega... Sem zato še nisem šla, ker se tolažim da dokler ni izcedka je vse OK.

živi če se ti pojavi krvav izcedek šibaj do G!

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
17.1.2009 9:48:38   
spps

če ni izcedka pol je itak okuser posted image  jaz sem tud na začetku skoz letala na wc,ker se mislila,da je kaj priteklo,pa je bil sam tak butast občutek-zgleda tako cvikamo na začetku,da tud psiha mal naredi svoje.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.1.2009 9:48:45   
pikicao.
a vm povem neki smesnga..adijo pamet
kaj je zdle moj prjavu!!!

no takole.. jz sm mal nahodna in pac smrkam in zdle ze dva dni k smrkam se neki crno sivo vmes smrkam.. ne vem..mogoce razpadamuser posted image user posted image user posted image  ampak teorija od mojga pa sledi

to je zato kr se mazes z maskaro pa z barvico in ti gre to vse v solzni kanal kjer pride to pr nosu vn user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa ce to ni za vic tedna..aja pa moj ni blond user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.1.2009 9:49:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Živi tole je res vprašanje za naše nosečke in mamice...
Ampak se mi zdi, da sem že velikokrat brala punce, ki so jamrale o podobnih krčih kot ti.

Aqua, Piki kdo je noseč .... primorka, zasavka, obadve user posted image

ma sva se zmenile, da bova kar skupi ratale... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.1.2009 9:49:38   
Nončika
živa25, mal počitka in boš pozneje vidla. mal se pomiri, mogoče ti poleg vsega še živčki delajo?

Pikicao, aqua, ne samo zasavje, tudi prekmurje navija za obe. ajmo, ajmo dekline. da bo čim več pluskov. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

ker radio poslušate?
marjetica23

j

antena (13%)

center (11%)

radio 1 (24%)

ognišče (2%)

hit (13%)

drugo (38%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!