Obelix
|
Pozdravljene drage moje, veliko se pogovarjate o dobri hrani . Madonca, meni zdaj kile letijo navzgor, samo če pomislim na kaj sladkega. Ful ful rada kuham, zato bomo pri nas kmalu vsi debelčkani. Možek in hčerka imata dobre gene in sta bolj suhe sorte. Midva s sinom imava pa večji poudarek na volumnu. Kakorkoli, danes sem že spekla jabolčno pico in pronces krofe. Trenutno se dela še pizza. Jutri pa se bom lotila skutne potice. Bomo videla, kaj bo iz tega ratalo. 2mak, a veš kako se imenuje likalnik, ki sam lika? Moja tašča. Je dobra duša in nam pride vsako nedeljo vse polikati in še kaj pospraviti, če je treba. Punce, iskreno priznam, da likanje ni moj omiljeni šport, zato z veseljem sprejmem tako pomoč. psaša - saj veš, da kot smo si odrasli različni, so si tudi dojenčki, a ne. Vse bo vredu, boš videli. Meni moja zdravnica vedno pove, da ultrazvok ni vedno najbolj zanesljiv, če se otročiček zelo premika. Tako lahko takoj zgreši oceni za nekaj odstotkov. Glede srečanje sem jaz bolj tko. Brez obeh prikolic ne morem nikamor, ker nimam varušk. Če pa sta zraven sta pa zdaj ravno v fazi (15 mesecev), ko ju niti minute ne morem pustiti same in potem nimam nič od kave, ker se vrtim samo okoli njiju. Ful mi je zoprno, ker se je moje družabno življenje tako skrčilo . Ko bo lepše vreme in srečanju kje zunaj blizu igral, se vam pa z veseljem pridružim. Komaj čakam na ponedeljkovo morfologijo. Kot babji firbec bom seveda vprašala za spol. Mi je v prvi nosečnosti pravilno napovedala spol, zato ji kar zaupam. Mi je pa tudi v visoki nosečnosti vsakič delala ultrazvok in seveda sem jo spraševala, če še vedno lahko kupujem roza in modro. In mi je vsakič gledala in povedala, da eden imam lulčka, drugemu pa ni še nič zrastlo. Že takoj na začetku mi je rekla, da se včasih zmoti pri punčkah, ki jim kasneje zraste lulček . Uživajte!
|