|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
16.1.2009 12:02:12   
Dudica1
PETRAZG  upam da ti poštar prinese dobre noviceuser posted image
DITO  pozdravi seuser posted image

No men piše v materinski za obseg trebuščka 185 v 22 tednuuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.1.2009 12:16:40   
dito

Petrazg- moj je ves čas miren.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.1.2009 12:17:40   
petrazg
Mi smo imeli na morfologiji v 21 tednu in 3 dneh obseg trebuščka 165

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.1.2009 12:31:05   
FLASK_A
Naš obseg trebuščka: 158,95 (21T 6/7)

Je pa našuser posted image pravi vražiček, mi ne da niti pet minut miruuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.1.2009 12:33:40   
OliveOyl
Pa še naš obseg:(22t/23t)- 161

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.1.2009 12:38:30   
Dudica1
potem ma moj user posted image ful večjega al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma sej boljš da ne sprašujem večuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.1.2009 12:50:52   
petrazg
Dito... a pa je že brcal... Mogoče leži čudno ali imaš pa ti malo večji trebušček in se brez problemov giblje. Jst imam sicer Angel Sound in ga grem kar poslušat, če ga ne čutim... A ga imaš? Jst ti ga z veseljem posodim za kakšen dan, da boš bolj mirna....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.1.2009 12:52:25   
FLASK_A
Dudica, moj prvi je imel v 21T 5/7 172.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.1.2009 12:56:27   
Dudica1
ja no moj ma pa v 22 4/7 185,tle mate pa vse kar dost manjuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.1.2009 13:02:38   
FLASK_A
Pomoje je vse OK, če ne bi ti G to tudi povedalauser posted image Ne skrbi. Lahko jo pa naslednjič informativno vprašaš, da ti malce razloži. Ampak pomoje je res vse vredu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.1.2009 13:02:39   
Anonimen
Hojla. Kako kaj?

Jaz sem mela čist bedno noč. Na desni strani nekje po robu medenice pa skoz spodaj me je zgrabu krč al kateri vrag pač in se nisem več mogla ne obrnit ne vstat ne nič. Proti jutru je blo tolk boljše, da sem šla v službo. Hodim pa še zmeri ko stara mama, me kar skupaj vleče. Sedim še za silo, vstat pa gre bolj težko. Ma ej! Za ponoret. A ma katera podobne probleme? Kolegica je rekla, da zna magnezij pomagat. Bom donat pilauser posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.1.2009 13:08:01   
Poloma
Dudica1 jaz sem mela pregled v 21+2 tednu, obseg trebuha pa je bil 174.

Pa je ginekologinja rekla, da je vse ok in da je malo večja cifra zaradi tega, ker naše dete malo prehiteva tedne ....

Bomo meli pač bolj krepke otročičke :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.1.2009 13:15:19   
FLASK_A
SREČANJE:
Naslednji teden v torek, ob 17h

BTC CITY PARK- prvo nadstrojpje, slaščičarna POD VODO (NJAMIIII!!!!)

user posted image user posted image user posted image

Prijavljene:

1- Blueeyes
2- Dudica1 ??
3- BarbyD 
4- FLASK_A 
5- Copka
6- OliveOyl ??

7- U_SURDI
8- ledenka

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.1.2009 13:20:54   
Dudica1
POLOMA očitno ja bomo meli male bucikeuser posted image user posted image user posted image

FLASKA kdaj ste pa spremenile lokacijo za srečanje?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.1.2009 13:26:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

FLASKA kdaj ste pa spremenile lokacijo za srečanje?

A je lahko ta lokacija? Prooosiiim, majo fuul boljše tortice, parking pa direkt pred vhodomuser posted image Sej ni toliko dlje od prejšnje...

A je lahko, a je lahkouser posted image

Ali se morda ne strinjate?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.1.2009 13:30:48   
petra a
sanje-joj punce, meni se tudi zdaj na veliko sanja, samo ne take grozne stvari kot vam,jao jao

evo, sem se skulirala...sem človek ki se ne pusti ****i, zato ne ostanem nobenemu dolžna, še najmanj pa se me ne bo sposojala ena kura od medicinske sestre, no, me je vsaj že čakalo ko sem prišla

pri G je bilo vredu, tud za zdravila je rekel da je prav da sem jih dobila in da bo vse vredu, da ne bo vplivalo na otroka, edino za ene kapljice je rekel da naj se jih ne bi dajalo v nosečnosti, da ker pa se jih jemlje lokalno da ne bo nič narobe...šla sem gor že za 6 kguser posted image , v glavnem bila sem zadovoljna...upam da bo spet dežuren ko bom rodila, mu zaupam 100%, pa malo komuuser posted image

naslednji pregled imam 10.02. ...če se bo kateri dalo...thanks

moja majčica petra-upam da si dobila pošto in da je ugodna zate...do zdaj bi pa že mogla pridtuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.1.2009 13:33:13   
petra a
flaska-sej, tok si tiste palačinke pekla zanč, da si še dohtarja zamudla, ti ti sladkosnedauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.1.2009 13:37:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
A je lahko ta lokacija? Prooosiiim, majo fuul boljše tortice, parking pa direkt pred vhodomuser posted image Sej ni toliko dlje od prejšnje...

A je lahko, a je lahkouser posted image

Ali se morda ne strinjate?

Ma ja sej ni panike sm sem mislila da sem kaj zamudila,da ste se kaj menle o temuser posted image .Mam pa glih v torek pregled zjutraj tko da bom vidla če bom prišla še enkrat v lj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.1.2009 13:41:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

flaska-sej, tok si tiste palačinke pekla zanč, da si še dohtarja zamudla, ti ti sladkosnedauser posted image

user posted image Joj, kakšna nosečnica sem jaz... Vse neki zamuštramuser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.1.2009 13:42:39   
petra a
jaz sem imela morfologijo mal prej, v 19.tednu, tako da je obseg trbuha malo manjši kot pri ostalih...če vseeno kaj pomaga 149

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.1.2009 13:43:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Ma ja sej ni panike sm sem mislila da sem kaj zamudila,da ste se kaj menle o temuser posted image .Mam pa glih v torek pregled zjutraj tko da bom vidla če bom prišla še enkrat v lj.

Nič nisi zamudila, mal sem si drznila spremenit lokacijo na boljšo (zdaj mojega malčka ne bo zraven, to je velik plususer posted image - v CP ga namreč nimam kam dat)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.1.2009 13:47:07   
petra a
pa še tole glede hitre pošte-flaška, modrooka in oliva-sej ni važn če je flaška plačala dhl, al pa city expres al pa kero drugo varianto hitre pošte,pa tud nč zato če je modrooka dobila mrzu kafe, važn je to, da so "ta hitri" dobil plačano uslugo, banda hudičevauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.1.2009 13:51:12   
pokica_
Živjo mamice!

Moj spanec je bil danes kar fajni, ta mičkena mi je danes dala spati kar celo noč. Sem pa nekaj opazila, čeprav je mogoče čudno,..zmeraj ko moj lubi poboža bušija in ko se pogovarja z bušijem neha brcat in postane umirjena, ko pa gre stran pa začne full full na vlko brcat. user posted image  To že opažam zadnje 3 dni, pa vidim da to ni več zgolj naključje. user posted image  Je možno, da že tako fajn sliši beba? Sicer sem pa danes imela čistilno akcijo, ker jutri ne morm nič,...imajo naši koline in boma šla pomagat, da pol meseka dobima. user posted image

pšaša, nič ne skrbi, sigurno je vse ok,...sem brala na netu, da imajo bebice različne obsege bušijev, ni to preveč relevantno dejstvo. Mogoče te je želel le G opozoriti, da lahko pride kaj narobe ni pa nujno. Sigurno bo vse ok.
Blueeyes, tudi moja pritiska že teden dni na mehur, tako da spet pogosteje obiskujem wc. Zgleda da ji tako paše, ima pa trenutno medenično lego.
Chiara82, nič kaj preveč ti ne priporočam brat take zadeve pred rojstvom otroka. Sanje so bile posledica tega kar si brala in občutila. Raje pozitivno misli pa bo vsak dan lepši in tudi sanje ne bojo neprijetne.
lananai, jaz sem do zdaj že 2x sanjala da je user posted image , v poned. na morf. je rekla da nima nič med tačkami, tako da verjetno je res user posted image user posted image .
dito, čim prej se pozdravi! user posted image
PETRAZG, naj že pride poštar user posted image
Majch, res je...kupi si Magnesol, jaz sem šla včeraj spet po 2 škatlici in mi full pomaga, počutje je boljše, krčev ni....
FLASK_A, jaz bom pa danes spekla tiste fine slastne palačinke! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.1.2009 14:14:06   
Blueeyes
obseg trebuščka...  jz sem mela v 23t 3/7  192

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.1.2009 14:28:12   
U_SURDI
Punce a zdej je zadnja lokacija torkovega srečanja CITY park in ne več Kolosej?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?