pokica_
|
Živjo mamice! Moj spanec je bil danes kar fajni, ta mičkena mi je danes dala spati kar celo noč. Sem pa nekaj opazila, čeprav je mogoče čudno,..zmeraj ko moj lubi poboža bušija in ko se pogovarja z bušijem neha brcat in postane umirjena, ko pa gre stran pa začne full full na vlko brcat. To že opažam zadnje 3 dni, pa vidim da to ni več zgolj naključje. Je možno, da že tako fajn sliši beba? Sicer sem pa danes imela čistilno akcijo, ker jutri ne morm nič,...imajo naši koline in boma šla pomagat, da pol meseka dobima. pšaša, nič ne skrbi, sigurno je vse ok,...sem brala na netu, da imajo bebice različne obsege bušijev, ni to preveč relevantno dejstvo. Mogoče te je želel le G opozoriti, da lahko pride kaj narobe ni pa nujno. Sigurno bo vse ok. Blueeyes, tudi moja pritiska že teden dni na mehur, tako da spet pogosteje obiskujem wc. Zgleda da ji tako paše, ima pa trenutno medenično lego. Chiara82, nič kaj preveč ti ne priporočam brat take zadeve pred rojstvom otroka. Sanje so bile posledica tega kar si brala in občutila. Raje pozitivno misli pa bo vsak dan lepši in tudi sanje ne bojo neprijetne. lananai, jaz sem do zdaj že 2x sanjala da je , v poned. na morf. je rekla da nima nič med tačkami, tako da verjetno je res . dito, čim prej se pozdravi! PETRAZG, naj že pride poštar Majch, res je...kupi si Magnesol, jaz sem šla včeraj spet po 2 škatlici in mi full pomaga, počutje je boljše, krčev ni.... FLASK_A, jaz bom pa danes spekla tiste fine slastne palačinke!