|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 22:34:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ?user posted image

Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure user posted image
Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala user posted image user posted image user posted image

joj jst tud, ker če se bom še dans tolk vstajala kot včeri, bom znorela, pa še postle nisva uspela dol spustit.

Upam, da bodo tako vajina, kot moj mulc spali ponoči in se ne bodo nonstop prebujali.
Jana mogoče si mi že odgovorila pa sem spregledala pa bom vprašala še enkrat - a ko se Nejc zbudi joče in rogovili ali samo vstaja?

včasih samo vstane in gode, včasih se pa začne kakor jokat, no bolj tako kot tečnarit, ker se z glavo v stranico ruka..ni prav jok, bolj stokanje.
Prej je celo sedel na postelji in stokal.

In če ga pustiš nekaj časa? Jaz bi ga probala pustiti nekaj časa. Sicer vem da je hudo to poslušati, ampak pri nas je malo pomagalo.

bom še to probala, sam ne vem kaj ga zmoti pri spanju.

Po mojem ima tak ritem. Jaz sem pri našem to sumila. Morda se motim ali se sliši smešno, ampak midva z dragim si drugače tega prebujanja nisva več znala razlagati. Sva pa res ene dve ali tri noči riskirala (jaz sem sicer odšla v dnevno, ker sem premehka in se mi je Gal smilil) in nam je nekak ratalo. Zdaj, če se prebudi mu popraviva dudo, redko je potreben čaj in zaspi nazaj. Sicer pride kdaj kakšna noč, ko bedimo, ampak sedaj že redko.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.1.2009 22:35:21   
katy82

Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakupuser posted image

Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale user posted image user posted image user posted image . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajouser posted image

v Novem mestu lani.

A tako. Sploh ne vem več kje naj kaj podobnega iščemuser posted image user posted image

mogpče prav na chicco strani ? bom jst v BC v Celju vprašala.

Sem gledala na chicco strani pa jih ne najdem. Prosim če lahko vprašaš. A je katera iz Novega  mesta da bi še tam vprašala?

Jst lahko vprašam,sam povej mi kaj točn se nej pozanimam

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.1.2009 22:36:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kako se držim;mah sej ne vem kako,dons mi je vse dol pal k sva se z mojim spet usekala k se zarad te zmatranosti že ne morva več normalno obnašat in se pol sam kregava.Pa ko bi vsaj lahko šla ven pa je skoz ta user posted image megla in pol se dan vleče.Ma saj bomo pregural pa bo bolš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čimprej boljše tudi za vas.

Katy, a bi ti lahko v Baby centru pri vas vprašala, če imajo te Chiccotove sanke?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.1.2009 22:39:29   
katy82

Kako se držim;mah sej ne vem kako,dons mi je vse dol pal k sva se z mojim spet usekala k se zarad te zmatranosti že ne morva več normalno obnašat in se pol sam kregava.Pa ko bi vsaj lahko šla ven pa je skoz ta user posted image megla in pol se dan vleče.Ma saj bomo pregural pa bo bolš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čimprej boljše tudi za vas.

Katy, a bi ti lahko v Baby centru pri vas vprašala, če imajo te Chiccotove sanke?

Ma saj bo bolše je pač tako mal težje obdobje ki ga bomo pregural sam je utrujajoče za ****.

Bom vprašala v ponedeljek,če ti je kul?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.1.2009 22:42:41   
jana81
grem jst zdej na kavč dremat..

Papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.1.2009 22:43:37   
Anitka

Ma saj bo bolše je pač tako mal težje obdobje ki ga bomo pregural sam je utrujajoče za ****.

Bom vprašala v ponedeljek,če ti je kul?

Super, hvala tiuser posted image .

Ja vem kako utrujajoče je to. Je pa dobro, da si govoriš, da bo boljše, ker je vsaj malo lažje, čeprav še vedno za pop.izdit.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.1.2009 22:43:59   
Anitka

grem jst zdej na kavč dremat..

Papa

Čavči in lepo pančiteuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.1.2009 22:45:08   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Samo da se na hitro javim.

Manco smo šele sedajle spravili v horizontalo, tako da upam, da ne bo budnice pred pol tretjo. Ha, sem optimist, ane user posted image .

Popoldan sva se z mojim potepala po Kranju. Sva izropala Mullerja, Baby Center, Lidla in Mečkatorja, kar nama je pa še denarja od moje porodniške ostal, sva se pa spotoma nazaj še na OMWju vstavila in moj avto tankala ter letno vinjeto kupila, pa je šla porodniška papa user posted image .
Manca se ja pa pri babici v Zmnicu merkala user posted image

Uglavnem sem kot izžeta cunja, tako da grem samo še v posteljo.

Pa jutri me tudi ne bo kej veliko na RR, greva z mojim smučat na Stari Vrh, ker bo moja mami Manco merkala user posted image .

Aja, pa še to: od 9ih zvečer pa do 9ih zjutaj smo brez vode user posted image , ker nam nekje pušča voda li pa nekomu non stop teče in moramo rezervoar napolnit, da bo kaj za čez dan.

NO sedaj pa grem v horizontalo user posted image

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.1.2009 22:48:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Manco smo šele sedajle spravili v horizontalo, tako da upam, da ne bo budnice pred pol tretjo. Ha, sem optimist, ane user posted image .

Držim pesti, da se ne zbudi pred pol četrtouser posted image

Popoldan sva se z mojim potepala po Kranju. Sva izropala Mullerja, Baby Center, Lidla in Mečkatorja, kar nama je pa še denarja od moje porodniške ostal, sva se pa spotoma nazaj še na OMWju vstavila in moj avto tankala ter letno vinjeto kupila, pa je šla porodniška papa user posted image .

Moja porodniška gre tudi počasi h koncuuser posted image user posted image

Super.user posted image user posted image

Lepo spančkaj in si odpočij.

Pa jutri me tudi ne bo kej veliko na RR, greva z mojim smučat na Stari Vrh, ker bo moja mami Manco merkala user posted image .

Uživaj v smuki. Manca pa  pri babici.user posted image

Aja, pa še to: od 9ih zvečer pa do 9ih zjutaj smo brez vode user posted image , ker nam nekje pušča voda li pa nekomu non stop teče in moramo rezervoar napolnit, da bo kaj za čez dan.

Ojejuser posted image

NOČKO

NOČKO

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.1.2009 22:49:39   
Anitka
Zgleda, da ste vse odpeketale, zato bom tudi jaz rekla lahko noč in eno bolho na pomočuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.1.2009 22:49:52   
katy82
Grem počas v pančevo,nočko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.1.2009 22:58:22   
špelin@
špelin na kolk časa Gregor je? in kdaj zjutraj prvič...midva imava včasih samo 3 GH, sploh ko je 2 dni hodu spat ob 7huser posted image dons je imel 4 GH
¸
Zajtrk ima med 7.30 in 8:30. Potem ima malico med pol enajsto in 11. Kosilo okrog 14h. Pop. malico med 17. in 18. Večerja okrog pol devetih, devetih.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.1.2009 23:02:58   
špelin@
katy82, res mi je hudo, ker sta oba tako zmahana... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ta sončna, fajn smučajta user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.1.2009 23:42:26   
Srčekgirll
Uuu ste ble pridne. No, midva z mojim sva bla na enem roj. dnevu. Vidka je tašča merkala. Tko zdej pa spat. NOČKO

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.1.2009 7:30:56   
tilči
Dobro jutro!

user posted image  

je že kuhana,jaz jo ravnokar pijem.Še malo pa se bo lakotnik oglasiluser posted image
Noč je bila malo boljša,je spal kar v moji postelji,da mi ni bilo treba vstajatuser posted image

SS...upam,da si še kaj zame pustila v Mulerju,ker danes gremo pa mi v nabavo.Dobro smučaj!

SEm pozabila včeraj napisat,da se je user posted image  pogovoril s taščo glede mesečnega plačila kurilca.Ta mesec nima,ker je že drva kupila pa še registracijo ima,bo pa drug mesec spet začela dajat.Meni trgajo še 2 obroka,potem pa imam namen novega vzet,ker je še taka ugodna cena.Sem rekla user posted image ,da ne bi toliko težila zaradi denarja,če bi kdaj kaj za vnuke prinesla,npr. plenice,skutke ali kaj takega.Tako pa lahko na eno roko preštejem,kdaj sta kaj dobila od njeuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.1.2009 8:06:02   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Evo in jaz hočem enkrat sodelovat še zvečer, pa nič..a sem vas jaz odgnala al kaj? Nič pa grem ajat...nočko!

A jaz in moj sladoled sva pa zrak?? user posted image

Špelin@..so se naju vstrašile v večernem maratonu, ni druge razlage....user posted image

No punce jaz sem šla kot sem rekla ajat, in čakat kaj mi Tajaa in dvojnica pripravljata...user posted image

In ...ha, evo pijem kavico, moja dva v postli pijeta flašo in sem vsa spočita! user posted image

Moja Taja je zaspala ob pol devetih in se zbudila prvič ob 5 30, sem jo dala k nama in smo spali do malo prej user posted image  user posted image  user posted image  Niti pisnila ni ponoči, niti enkrat...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.1.2009 8:06:25   
Čmrlika

A veste, da se ravnokar sladkam s "Planico"? user posted image

Jaz bi tuuuuudi. Sem se pa jaz prej nažrla pice, ki sem jo doma speklauser posted image . Testo je bilo sicer kupljeno v Sparu, vse ostalo pa sem jaz naredilauser posted image user posted image

¸
Joj, po sladoledu sem še bolj lačna... Zdaj jem jabolko, razmišljam pa o mmmmmmmmmmm... nečem čisto drugem user posted image

Jaz vem,.............he..... o tatarcu user posted image   user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

cmrlika:

nasa cetica ze spila user posted image user posted image  imas se kaksno???user posted image

ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? user posted image

Meni špilajo vseuser posted image . Hvala še enkrat.

ni zakaj user posted image  

od kod si ti točno, jutri grem v beltince user posted image

A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti.user posted image

ne sej sem samo tak vprašala, greva s Tajo z lubijem, me nek opravek tam...user posted image  n osej mogoče bi pa meli kak trenutek za kavico...no, pa mi vseeno povej od kod si, da vem za še kdaj...gremo žee dopoldne enkrat

Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova.

Jap jap, sem se že kdaj potikala tam okoli user posted image

Upam, da se bova kdaj tudi midve srečali.user posted image

Bi se res lahko, ja user posted image  zdaj čez kako uro bomo šibali , se bom spomnila na vaju........user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.1.2009 8:06:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

NOČKO

Ta sončna, lepo smučkaj danes...user posted image

Ti moram povedart,da sem vaju sanjala danes, sta bli pri meni ,in sem mojemu razlagala, da je Manca najlepše dete kaj sem jih kdaj vidla....user posted image  user posted image  user posted image  no, saj je lušna...pa kr neki je dogajalo no user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.1.2009 8:09:12   
Čmrlika
Tilči- dobro jutro! user posted image  Ostale zgleda še ajajo...user posted image  

Super da se je tvoj z mamo pomenil...user posted image   user posted image   user posted image

A Špelin@- si me zeznila, je bil kebab v igri.......user posted image

Nič grem gledat risanko ........user posted image  se čujemo,kasneje...pol grema z atijem malo na izlet v prekmurje......

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.1.2009 8:13:56   
jana81
Dobro jutro

Tilči kavica je že kuhana, no kapučinek, hvala.

Naša noč nič posebega, spat je šel ob 21h, do 00.30 ene parkrat zajokal, pol spil flaško, in spal do 7h..zdej smo pa auf.user posted image

mi je pa ob 7h spil celo flašo in takoj vse zbruhal, zdej mu pa dajem kruhek z becelom, upam da mu ostane v želodčku...sploh ne vem zakaj je bruhnil?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.1.2009 8:14:02   
Čmrlika
****- sem zdaj poslala eno po eno pesmico, če bo šlo skozi, se nisi nič javla pa sem poskusila še to...upam, da zdaj bo, pa da naslednjič ko pridem gor javiš, da že veselo prepevate user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.1.2009 8:18:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image  

je že kuhana,jaz jo ravnokar pijem.Še malo pa se bo lakotnik oglasiluser posted image
Noč je bila malo boljša,je spal kar v moji postelji,da mi ni bilo treba vstajatuser posted image

SS...upam,da si še kaj zame pustila v Mulerju,ker danes gremo pa mi v nabavo.Dobro smučaj!

SEm pozabila včeraj napisat,da se je user posted image  pogovoril s taščo glede mesečnega plačila kurilca.Ta mesec nima,ker je že drva kupila pa še registracijo ima,bo pa drug mesec spet začela dajat.Meni trgajo še 2 obroka,potem pa imam namen novega vzet,ker je še taka ugodna cena.Sem rekla user posted image ,da ne bi toliko težila zaradi denarja,če bi kdaj kaj za vnuke prinesla,npr. plenice,skutke ali kaj takega.Tako pa lahko na eno roko preštejem,kdaj sta kaj dobila od njeuser posted image

Jutro in hvala za kavouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in dogovor s taščo. Naj kar lepo sodeluje s plačili.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.1.2009 8:19:11   
Anitka

No punce jaz sem šla kot sem rekla ajat, in čakat kaj mi Tajaa in dvojnica pripravljata...user posted image

In ...ha, evo pijem kavico, moja dva v postli pijeta flašo in sem vsa spočita! user posted image

Moja Taja je zaspala ob pol devetih in se zbudila prvič ob 5 30, sem jo dala k nama in smo spali do malo prej user posted image  user posted image  user posted image  Niti pisnila ni ponoči, niti enkrat...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj in mami, ki je spet malce spočitauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.1.2009 8:20:39   
Anitka

Bi se res lahko, ja user posted image  zdaj čez kako uro bomo šibali , se bom spomnila na vaju........user posted image

user posted image user posted image Prijetno pot vam želim

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.1.2009 8:22:51   
Anitka

Dobro jutro

Tilči kavica je že kuhana, no kapučinek, hvala.

Naša noč nič posebega, spat je šel ob 21h, do 00.30 ene parkrat zajokal, pol spil flaško, in spal do 7h..zdej smo pa auf.user posted image

mi je pa ob 7h spil celo flašo in takoj vse zbruhal, zdej mu pa dajem kruhek z becelom, upam da mu ostane v želodčku...sploh ne vem zakaj je bruhnil?

Jutro po stnadardni noči tudi tebiuser posted image . Ste pa zgodnji, naša dva še spita, jaz sem pa klicala k frizerju pa je danes žal odsotenuser posted image user posted image , jaz pa tako voljo za novo frizuro.
Upam, da je Nejc bruhnil le zaradi polnega želodčka in ne zaradi kakšne bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?