|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
16.1.2009 22:28:32   
miska73
Evo, padla prva špikca superce.
Pa sem spet uradno narkič.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.1.2009 22:31:36   
Grethy
user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.1.2009 22:36:45   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

jupi dobrodošla v klubuser posted image user posted image , no ja jaz sm že izpadlauser posted image , ampak vseeno dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.1.2009 22:38:53   
lana08
Miska73, pa si me razkrinkala user posted image . Jaz čakam šele prvo user posted image  po abraziji, tako da bom še kar nekaj časa med navijačicami. Super za 1.špiko user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.1.2009 22:57:54   
Grethy
user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.1.2009 23:03:21   
Rakica_80
Miška73 hvala!!!user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.1.2009 23:17:38   
Zvezdica

O ČESTITKE narkouser posted image Ampak tale drogiranje prnese enga tazgauser posted image
Tko da mirno roko in na koncu user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.1.2009 23:28:16   
kajsica
Ojla babike!

Da me ne boste preveč pogrešale. Še vedno sem tu, vas berem, sicer zadnje čase malo bolj po šrek, največ tiste da vidim kaj se dogaja in navijam, navijam, ko pri norcih bi rekla naša Dejzi.

bbpikica, saj ni važna kvantiteta ampak kvaliteta. Jaz verjamem vate in verjamem, da sta te 2 pikici taki simpatični borki kot si ti. Držim pesti!!!

Gigika moja, s-fact še kaj nagaja...se počutiš zdrogirano.....al se je že začelo dogajat pri tebi tam spodaj? Veš angelčka šđe vedno čuvam in ga nisem pojedla....ga ne upam, je prelep...pa še moj ga more videt.

Mišmiš, kako si kaj ti? Še malo pa orng zaštartaš!

Miška, ti pa že spet v klub drogerašic! matr mi je minlo 3 mesece, se mi zdi, da sem šele pred kratkim zate pestke stiskala.

Pikovitka, bravo! Saj veš.....navijam tudi zate.

Gretka kaj jaz to berem....ti kaj sumiš......pa mi nič ne poveš.....morem tu zvedet.? ma ja, naj vama bo sreča mila.

Reby, preženi izcedke, pa lepo počivaj srečka.

Kruce, kako kaj znakeci....me res zanima kake so nosečniške tegobe pri moških! Sem se zadnjič prav nasmejala na drugi temi, ko so te zamenjale za Kruciko! No o znakcih pa vseeno popvej.

Zarči, deklica draga.....ne glej na te stvari tako, da ubijaš.....lej res si želimo vse tukaj otroka, ampak ne za vsako ceno, ne za ceno našega življenja. Vprašaj dragega, kaj bi raje imel otroka ali tebe izgubil...mislim da je odgovor jasen. Lej taka nam je usoda....ti se samo lepo počasi sestavi, začni uživat v stvareh v katerih uživaš in počasi glavo pokonci in gremo dalje v nove boje. Lej enkrat mi je moja kolegica rekla, da noseče bomo takrat, ko bo lepa duša pripravljena prit na zemljo.....dokler pa je ni, nam pač ne uspe, ampak draga moja.....glavo pokonci in drži se.

Babike kaj naj vam povem, res sem bolj malo tu, ker nekako nimam časa. Sem se spet malo za knjige usedla, sedaj ko je izpitno obdobje, da skončam to zadevo že enkrat. Sedaj mam ravno en izpit, ki ga prelagam že od prvega letnika in mi nikakor ne diši ta butarija, ampak kar je treba je pač treba. Tako da danes sem imela prvi del izpita, drugega pa čez 10 dni. Tako da se bom sedaj malo bolj malo oglašala.

Poleg vsega, mi še moja M neki štrajka. To kar se mi zdaj dogaja pa se mi še ni nikoli. Vedno mam cikle na 28 dni, danes pa je že 32 dan, če je do ponedeljka ne bo....bom naredila v torek test. Sam mi ni jasno kako bi lahko bilo kaj pozitivno, napram temu, da je prejšnji mesec bila M, sicer ne tista obilna, ampak je bila....bemti mi ni jasno. Mislim, da se je meni po dolgem postopku ciklus popolnoma zmešal. Bo treba počakat!

En lep večer vsem skupaj in še lepše prihodnje dneve! Vedite da sem z vami vsemi!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.1.2009 5:48:39   
Kruce Fiks
Pozdravljene beybe!
Še danes, jutri pa spanje do 11huser posted image
Kajsica enkratno da si našla voljo za to tegobo! Ko končaš boš pa tudi idložila eno veliko breme in morda bo potem tudi kaj drugega dosti lažje....
Gigi dejmo, na juriš!
Oja, pri nas so opazne vsakodnevne spremembe! Slabenja na kubik, razne take in drugačne trebušne bolečine, otekanje nog, da o raznih čustvenih izbruhih - izpadih ne govorimuser posted image
Jaz sem pa z vsakim dnem mlajši....user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 17.1.2009 5:50:41 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.1.2009 6:26:25   
tassi1
No, pa stanje pri nas..
Sem bila sedaj 2 dni gostja v celjski bolnici- infekcijska bolnica!! Sem staknila hude trebušne krče, pa drisko, bruhanje, vročino, krvna slika porazna, zdavniki so si me podaljali od vrat do vrat,.. mene pa še kar bolelo!user posted image user posted image  Na koncu sem mal izsilila, da so me spustili domov, ker imam danes mami 60 let in imamo fešto doma, pa moram spečti torto, pa pospravt bajto,  Sej veste kako je, če je dec sam doma skoraj tri dni  user posted image user posted image . Sam mi je pa zdravnica rekla in to tud napisala v odpustnico, da naj ne bi šla v IVF postopek zaradi teh mojih težav!! in sedaj sem zelo user posted image user posted image  in ne vem kaj naj naredim!! V torek imam 1 UZ , pa ne vem ali naj jim povem ali ne,..

kaj ve mislite?
Sem pa res jezna , čakam eno leto, se v novi službi vse zmenim, pol pa tole user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.1.2009 7:39:42   
arneja
Dobro jutro, pupolinke user posted image . Jaz spet ne morem spati user posted image .

Sem dobila user posted image , tako da naslednjo pričakujem okoli 13. februarja, punkcijo pa potem okoli 27-ega ali nekaj takšnega. Aglurab sem nehala jesti, pa za Klomifen sem se odločila, da ga kar zadnji mesec do konca pomalicam, ker ste me zadnjič malo prestrašile, da ga ne smem na svojo roko jemat user posted image . Bom pa ata vprašala, če mi ga on ponovno napiše, da bi ga poleg injekcij jedla. Drugače pa pridno hujšam, ker ne jem sladkorja, in mislim, da bi bo počasi uspelo za zaželjene 50-ke priti user posted image . Smo imeli včeraj v službi kup slastnih tortic in sem se čisto po terminatorsko jim uprla user posted image . Si moram malo sama sebi aplavdirat user posted image .

Grethy, zate navijam, da ti uspe user posted image nalulat user posted image . Je pa tudi mene ta mesec nekaj hecala, se je pojavila že na 23. dan, potem je pa spet ni bilo, pa spet čisto malo rozasto, pa spet nič, včeraj malo bolj, no, danes je pa gospa zažarela tako kot le ona zna user posted image .

Me je  pa malo v slabo voljo spravilo, ker sem včeraj na MON-u prebrala, da so Menogon nehali proizvajati in da ga ni več za dobiti. Kaj bomo morale zdaj samoplačnice še enkrat dražji Menopur kupovati user posted image ? Ima katera kaj informacij, če to drži?

Bbpikica, seveda bosta ti dve pikici zmagovalni, ti samo jima samo energijo v Postojno pošiljaj user posted image .

Zarja, zate mi je res zelo hudo. Upam, da ti se uspe čimprej na noge postaviti in zares verjamem, da naslednjič ti bo pa uspelo. To, da ti uspe zanosit, je velik plus. in naslednjič se bo lepo še do konca speljalo user posted image .

Dejzi, kaj dogaja? Ti bom kar eno ZS napisala. Kicsi, pa tebi tudi še nekaj napišem.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.1.2009 7:46:44   
arneja
Jaz pa tako za Sončka kot za Zvezdico navijam, da 24. januarja dobita štručki, ker mi je 24 ena taka lepa številka user posted image .

Miška, bravo za povratek na stara pota user posted image . Kdo bi si mislil, da smo rade narkomanke user posted image .

Pikovit, bravo za tvojih osem foliklastih junakov user posted image . Tassi, upam, da ti kljub vsemu uspe iti v postopek, čeprav premisli, če ne bi bilo res bolje počakati kakšen mesec.

Kajsica, pridno delaj izpitke, da boš imela potem čas samo za otročke user posted image . Pa kar ta mesec že user posted image nalulaj, upam, da šibka user posted image iz prejšnjega meseca, pomeni to user posted image .

Kruce, verjamem, da se iz dneva v dan mlajšega počutiš user posted image .

Pozdravčke tudi vsem ostalim forumašicam, ki so nekje na poti do otročka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.1.2009 9:15:59   
miska73
Arnejči generacijo, o je tebe lepo videt.
A veš s kakim zadovoljstvom sem se včeri špiknala...
Tak un filing - pa se spet dogaja user posted image

Kakšen postopek pa bosta vidva z atom tokrat zrihtala?

Tassi vsekako ne zatait bolezni, ko boš šla na UZ. Odprte karte so najboljše. Pogovori se z Dr. v MB.
Bolje, da startas kak mesec kasneje, kot da gre kaj po nepotrebnem narobe.
Jaz menim, da moraš biti za postopek psihično in fizično dokaj dobro pripravljen.

Kajsi
lepotička, si pridna. Jao, kolk bomo spet pili, ko boš uspešno diplomirala user posted image .
Za pospešitev M pa punce pravijo rdeči vinček in vroča kopel.
Držim pesti, da pride in da se tudi akcija zate prične.

Zarči  lubek, jst ti pošiljam lubčke in objemčke. Vse dobro srčica.

LL lubek, sem včeraj na e-zmagovalkah prebrala tvoje besede za našo Zarjico. Ti si res tako sonce, pa tako znaš z besedami. Tudi od mene hvala za napisano.

Grethy upam, da nismo preveč navalile nate. Daj malo več napiši kaj je kaj novega na relaciji Celje-Gorenjska.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.1.2009 9:24:25 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.1.2009 9:16:59   
sonček33
Arnejči zmenjeno - pa 24. tudi meni je všeč datum.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.1.2009 9:26:07   
miska73
Stavnica za nosečke.

ZVEZDICA
- Zvezdica       25./26.1.
- Miška73        28./29.1.
- BBpikica        28./29.1.
- Arneja          24.1.

SONČEK33
- Sonček33     18./19.1.
- Miška73        20./21.1.
- BBPikica        23./24.1.
- Arneja          24.1.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.1.2009 9:29:26   
zup2
Dobro jutro!

Tudi jaz sem danes uradno postala narkič.
Zjutraj sem bila 5:15 pri atu, da mi je pokazal kako pa kaj, potem je pa rekel zdaj pa hitro nazaj spat...in sem ga ubogalauser posted image .

UZ imam v petek, 23.1.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.1.2009 9:34:54   
Zvezdica
Oja, pri nas so opazne vsakodnevne spremembe! Slabenja na kubik, razne take in drugačne trebušne bolečine, otekanje nog, da o raznih čustvenih izbruhih - izpadih ne govorim
Jaz sem pa z vsakim dnem mlajši....

Kruce ali FIKS hvala za kavico, sem vseštiri spila, ker je pri nas spet valjar vozil po spalnici (beri liam)
Da te pomirim, čustveni izbruhi so se šele začeli...najhuj še pride, otekanje nog, bolje da neveš...jast sem jeti, ampak vse mine in ti boš ati ona pa spet enkrat tista tvoja sexi ženauser posted image .
Moj primer: V življenju nisem bila ljubosumna, predzadnji mesec so se mi podile take po glavi, da sem bila raje tiho, na konc explodirala za brez veze, moj najlubši pa vse mirno prenaša. Zato pa ga imam tako user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.1.2009 9:39:31   
blanč

Miška naj bo uspešno in, da ti prinese en velik + in dva čedna in zdravauser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.1.2009 9:40:08   
Zvezdica
Kajši pridna, ker izpite delaš.... (jast bom modro tiho)

Tassi, ne vem kaj naj rečem, vsekakor ti želim, da bi bila čimprej zdrava. In da greš lahko v postopek. user posted image

Arneja dobro jutro. Kako si pridna, se odpoveduješ vsemu....kaj me še vse čakauser posted image Ok, bom šla kar 24.user posted image

Zup2 torej si narkouser posted image SUPER, veliko jajčec, pa kakega user posted image na koncu ok?

Tako, šibam si še eno pravo kavico nardit, virtualen sem še vse popila.

Vam pošiljam objemčke in voščim en lep danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.1.2009 9:44:52   
Reby
Miška - super za prvo špikico user posted image  user posted image  user posted image , če rabiš še kakšno stimulacijo, kr povej, mam dost na zalogi user posted image
Kajši - lepo, da si se javila in da si še med nami, pridna si, jaz se pa nikakor ne morem skup spraviti, kr naprej odlagam, najprej je bil vzrok IVF, potem čakanje na plusek, potem spet UZ, zdej NS... kaj si bom še vse zmislila, da mi ja ne bo treba še pisat diplome user posted image
Grethy - kaj je zdej, jaz sem že čist nestrpna....
Tassi - nujno moraš povedati, se strinjam z Miško
Kruce - a pol mate že zdej tako štalo doma, jaz sem mal tečna samo zato, ker morm počivat user posted image
Zup - tudi tebi čestitke za prvo pikico user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kruce ali FIKS hvala za kavico, sem vseštiri spila, ker je pri nas spet valjar vozil po spalnici (beri liam)

Zvezdica - user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.1.2009 9:45:15   
Fargesia
hejla! pozdravček vsem skupaj...madonca, kok je pa vas težko sledit...user posted image

vidim da mate shod "narkičev", tak da se vam pridružujem...sam sem samo na klomifenu...naj bi bila na igli (gonal) pa smo se odločili da bomo še enkrat s klomifenom...aja, imam pa 3.IUI...27.1. imam prvi UZ...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.1.2009 9:52:37   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla! pozdravček vsem skupaj...madonca, kok je pa vas težko sledit...user posted image

vidim da mate shod "narkičev", tak da se vam pridružujem...sam sem samo na klomifenu...naj bi bila na igli (gonal) pa smo se odločili da bomo še enkrat s klomifenom...aja, imam pa 3.IUI...27.1. imam prvi UZ...

Fargica ti verjamem, da je težko dohajat tele težkokategornice (beri IVF-ovke).
Da ne bo Šuki huda ... datume za seznam je potrebno prijaviti obarvano, odebeljeno, podčrtano...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.1.2009 9:53:34   
Fargesia
uf uf. hvala za pojasnilo...

skratka prvi UZ 27.1.

(a bo ok tako?)user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.1.2009 9:54:05   
miska73
Zup user posted image za prvo špiko. Na kakem protokolu si pa?
Zgleda, da bova midve vkup trepatali...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.1.2009 10:08:37   
Pija76
Dobro jutro punce,

kako ste danes? Je kje kaj sonca, pr nas megla .......

Vidim, da ste stavnico za DP uvedle user posted image !

Nekaj vidim da je novink, lepo dobrodošle! Drugače drage moje, čestitke za prve špikice - naj bodo vse nadaljnje neboleče in brez modric, pa ma da dajo učinek! Bravo za folikelke ki že lepo rastejo! Pa BBpikica tebi za celici, tedve bosta dobitni!

Vse ki vas bolezni in bolečine zdelujejo, pozdravite se in okrepite!

Trepetalk mislim da ni! Če je katera navijam zanjo.

Vsem srečkam nosečkam lepo grejte otročke in uživajte v nosečnosti!

Vse ki čakate na postopek naj hitro mine.

Vsem tistim, ki pa se nam ne dogaja še pa en lep pozdravček kmal bomo tud me dejavne user posted image .

Grem kaj počedit po bajti, me ni doma pa na minsko polje naletim user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?