nana35
|
Ursalara,najprej tebi iskreno sožalje ob izgubi tvoje babi... Triš,res lepo da je tvoj Žan tako priden v vrtcu.Pa krasno tortico si naredila ,res je nekaj posebnega. karmyka,lepe slikice tvojih dveh princesk,kaor vedno.Pa laski so jima že tudi zrasli. mml,zaenkrat sem zadovoljna z delom,seveda se moram vpeljat,saj veš kako je to ko prideš na novo nekam,kjer je vse na svojem mestu in imajo drugačna pravila...ampak bo.Sčasoma. mala pikica,ko delam potem delam en dan zjutraj drugi dan popoldan...Tako da delam v ponedeljek od 12h do 19h-popoldan,v torek dopoldan,sreda popoldan,četrtek dopoldan,petek popoldan,sobota dopoldan.Tako da pon. sreda,petek sem popoldan in dopoldan imam čas do pol 12h. ursulina,pa še kako je že čas za striženje pri Lenartu...če bi bil moj,...ampak ni,tako pa je že bil čas,ja. Veliko pa ga niste ravno postrigli,kajne? Je pa lep,ni kaj. vaney,nisem še uspela v Hoferja,jutri pa tudi delam,tako da če lahko ti popoldan sporočim za inhalator,ker je Hofer odprt do 20h in delam do 12h,potem pa lahko mimogrede grem . Tako,grem,lahko noč