mml
|
ursalara sožalje ob izgubi babice katee odvisno katerega vitamina, načeloma B in C ne moreš predozirati...pri dolgotrajnem predoziranju vitamina A se lahko pojavi jetrna ciroza, pri predoziranja vitamina D pa ledvični kamni...ampak to mora trajati hudo dolgo, ne samo kakšen mesec...aja pri vitaminu K pa pride do povečanega tveganja za nastanek krvnih strdkov...samo ne vem, kje bi otrok dobil vitamin K...skratka povej kaj več, da ti lahko bolj konkretno odgovorim martinca vročina okrog 38°C je lahko tudi zaradi zob...upam, da je Patrik danes že brez vročine in se počuti boljše dašabina tole je pa bil post...mislim, da nisi pozabila nita na eno . A kaj delam za službo? Za simpozij, ki bo marca, moram napisat en članek...ga piševa skupaj še z eno koelgico (P, ki je že pokoju) in sem ga v grobem napisala, zdaj pa vnašam še njene pripombe in predloge... nana super, da imaš šefico, ki se spozna na striženje. Sem prepričana, da ti nova frizura prav super paše...ti pa verjamem, da se je moraš malo navaditi . Je pa super občutek, če imaš na izbiro več služb...upam, da boš zadovoljna z izbrano službo triš super torta , pa krasno da je Žan rad v vrtcu lunca jaz dajem razvijat slike v Harvey Norman, so poceni, zelo kvalitetne in dobiš jih v roku pol ure. Jih pa jaz že tudi nisem dala delat nekje od lanskega marca, se bom morala malo vsest in naredit izbor . Zdaj, ko smo si omislili še digitalni okvir, bo pa še toliko slabše. Imamo pa slike spravljene na enem notranjem, enem zunanjem trdem disku, na ključu za digitalni okvir, pa še na kakšnem DVD-ju so zapečene, tako da upam, da se jim kaj hudega ne bo zgodilo, bi mi bilo prav žal... sani upam, da je tvoja hrbtenica že kaj boljša limma in klepetka kako kaj vajino zdravje? So se vaju virusi že naveličali? Upam, da bosta lahko izkoristili tale konec tedna mala pikica krasen snečeni mož in vidim, da je Gašper prav užival na toplem v dekici . Pri nas je očitno na pohodu nova runda prehlada, Manca je začela včeraj v vrtcu kašljati, Matic je pa ponoči tudi nekaj cmevkal in dopoldan kašljal...ah bo že...maja bo boljše Saj vem, da sem pozbila komentirat miljon stvari...pa bo že je šel po Manco v vrtec, Matic še spi svoje opoldansko spanje, mora malo potegnit, ker je zjutraj začel rogovilit že ob 7.10 ...no se mi zdi, da je zdaj konec miru, ker se je začel Matic v spalnici oglašat... ...mu je pa trenutno v največjo zabavo, da se spravim na tla na vse štiri in ga lovim...glavni problem je, da me pa 4 krogih po stanovanju vse tako boli, da ne morem več, Matic se pa reži na vsa usta in šiba naokrog . Nad hojo ni navdušen, ker gre po 4 hitreje . Kar se kakanja tiče, je stanje malo boljše, očitno ga motijo konzervansi v sokovih, pa tudi sveže sadje mu zelo pospeši prebavo, tako da sedaj malo pazim, kaj je in je bistveno boljše...