|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
15.1.2009 20:53:31   
vaney
čer.

Jaz sem bila danes že v službi in ne boste verjele, imeli sva cele 4 otroke od 14. Vsi ostali so bolni, skupine so napol prazneuser posted image  joj, kaj delajo te bolezni, bogi otroci in njihovi starši.
Anže je sicer prehlajen, zjutraj je že veliko manj kašljal, popoldne pa je spet začel nekam čudno hropet in če jutri ne bo boljše, greva pa kar pogledat pljuča, da ne bo res kaj narobe.

user posted image user posted image user posted image  za punce iz mest, kjer imate Hofer...a bi imela mogoče katera čas it pogledat, če imajo še kakšen inhalator? Stane 39.99€. Jaz sem bila danes v Črnomlju prepozna, so vse prodali, bi ga pa res rada imela. Če bi ga katera dobila in mi poslala po pošti, bi bila zelo hvaležna. Denar lahko nakažem na TRR ali po povzetju, po želji. Hvala že vnaprej.

Počasi se bom spravila spat, ker začnem že ob 6.30 in se moram kmalu po 5. dvignit in naju zrihtat, potem pa Anže v vrtec, jaz v službo....po vrstnem redu, je kar pestro takole zjutraj.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
15.1.2009 20:58:02   
mala pikica
nana se priporočam za kakšno slikico, lahko na zs, ker vem, da nisi ravno navdušena, da bi te cela slovenija gledala po rr-u user posted image

vaney kaj nisi ti na bolniški, al sem jaz kaj narobe prebrala?

slike... mi jih razvijamo pri foto tabor, preko neta seveda, 0.08 €, sem pa tudi zelo zadovoljna.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
15.1.2009 21:00:13   
sani1
Čer...

slike- v Dmu imajo do marca 25% popust na vse slike...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
15.1.2009 21:01:37   
martinca
vaney, bom jutri mislim da šla v Hofer ker mi je kruha zmanjkalo pa ti bom še pogledala za inhalator.  te bom poklicala na mobitel. si bom številko shranila.

user posted image user posted image moje dete je zbolelo. user posted image user posted image ima že od poldneva vročino, zdaj ko je šel spat jo je imel 38,6°C. sem mu dala svečko in je kar takoj zaspal ko sem ga dala v posteljo. upam, da ni kakšna viroza. da je ta vročina samo zaradi zobkov. ker kašlja nič ali pa da bi ga kaj pri ušesih bolelo, da bi mogoče bilo kako vnetje ušes, kaka tudi normalno, bruha ne.user posted image
mml, kaj ti praviš?

lahko noč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
15.1.2009 21:05:34   
vaney
mala pikica, jaz sem bila na bolniški do včeraj, danes sem šla že delat

martinca, včasih dobijo ti naši sončki kar tako vročino, pride pa mine...upam, da hitro mine tudi pri Patriku. Drugače pa trenutno razsaja toooooooliko viroz, ampak na srečo hitro minejo. V glavnem, upam, da se Patrik jutri zbudi zdrav. Ja, pa pokliči, če boš dobila kaj zame....Hvalauser posted image

zdaj pa spat...nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
15.1.2009 21:30:35   
koala
martinca v katerega hofera greš? Če ne dobiš me lahko pokličeš, pa grem jaz še v našega pogledat.
Pa držim pesti da so za Patrikovo vročino krivi zobki.

Jaz sem pa taaaak slabe volje, najprej je šel pomivalec v maloro, no je bil že star mu ni za zamerit. Mimogrede ima katera Boschovega? No včeraj je še tv crknil, ta pa še nima pravice nato, ker še ni tako staruser posted image , se pa ga vsaj splača popravit, za nameček pa še Alex nič GH noče že dva dni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
15.1.2009 21:35:09   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: tudi mene zanima, kako si naredila svoj avatar, ki je btw. čudovit.

Hej katee,sem v prejšnjem postu opisala,pa ne vem,če ravno dobro,ampak sem se nekaj trudilauser posted image .
Frizura???
Pa taka na paž frizura,saj veš no,ki jo zdaj nosi vsaka druga,zadaj krajše,pa naprej daljše...

vaney,lahko grem gledat v Hofer če imajo inhalator,ampak sem bila danes,pa kaj takega nisem videla.No,bom šla,pa ti sporočim.Ne vem pa če bo jutri to mogoče,verjetno v soboto po službi.

mala pikica,pa saj me boš kaj videla,pridi kako soboto popoldan v Mb ali pa ko bom prosta,pa ne bi se ravno nekaj slikala no...Lasje so res kratki proti nekoč... pridi na kofe.
Slike sem tudi jaz razvijala v Foto Tabor pa mi je v DM_u res boljša kvaliteta,ker se mi zdi v Foto Tabor tako tanek papir.Koledarje pa sem dala tam naredit in so res super.

sani,jaz sem imela zadnjič popust na slike v DM-u ja.Nisem pa vedela,da traja akcja tako dolgo.Hvala lepa.

martinca,torej spet odpade rojstni dan...Tokrat zaradi Patrika.Upam,da se kmalu pozdravi.Naslednjo nedeljo nimamo časa,tako da mogoče v soboto,če bo Patrik zdrav in boste vi imeli čas.Bomo še videli in se zmenili.

Ok,zdaj pa res...lahko noč.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
15.1.2009 21:36:18   
muzika
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

muzika sedaj pa je avatar popoln user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
15.1.2009 21:36:48   
muzika
Dodati sem hotela: saj je bil že skrajni čas!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
15.1.2009 21:46:01   
muzika
Mala pikica, kdo pa je bil tako priden in naredil takšnega velikana?

Koala, mi imamo Boschov pomivale, je sicer nov, ampak dela kot strela. Vse se kar sveti. Sem navdušena. Upam, da ga veselje ne mine prekmalu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
15.1.2009 21:48:43   
koala
nana čuuuudovit avatar

muzika, hvala za info o stroju, se mi vedno bolj nasmiha.
Avata pa je zdaj še lepši.

Nisem vedela

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
15.1.2009 21:49:26   
ursulina
da vidim...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
15.1.2009 21:52:50   
ursulina
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... noče mi naložit avatarja.... buuuuuuuuuuuuuuu user posted image
bom jutri še enkrat probala, zdaj se mi ne da ukvarjat...

lepo pančajte, upam, da boste vsi bolj zdravi...

mala pikica, super snežak!!!! user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
15.1.2009 23:30:15   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

ljubljana krst bo na našem koncu, enkrat spomladi, krstil pa mislim da ga bo namestnik. Bi bilo super, če bi lahko prišla zraven user posted image Se ne moreš dogovoriti?

Bom na lep način odgovorila, naš namestnik je tako samozadosten, da vse sam opraviuser posted image . Edino če bi šla na privatno odsotnost, pa še to bo verjetno v soboto, ko me moja družinica ne spusti iz rok.

Neposredna povezava do sporočila: 3664
16.1.2009 5:12:03   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

sem si pa zelo zapomnila zgodbico iz MŠ, ko je razlagala babica, da je en dan njena druga hčerka šla gledat koliko abumov imajo v omari od vseh treh otrok in vse zložila na kup in bila zelo žalostna ker je imela ravno ona občutno manjši kup od ostalih dveh (imeli so dva zelo skupaj in norišnico). In je izjavila, da imajo njo očitno najmanj radi od vseh treh, ker nima toliko slik....user posted image

Ja pri otrocih moraš bit zelo pazljivuser posted image

Lunca pri nas so poceni ampak te bo poštnina drago prišla,daj pobrskaj po tvojem koncu kakšne so cene

Nanauser posted image user posted image user posted image user posted image kako si ti prijazna.Vem da bi jih drugače dala k meniuser posted image .Pa daj prilepi kako slikico z novo frizuricouser posted image

mala pikica kako krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image

martinca upam da ste spali in da je Patrik boljeuser posted image user posted image user posted image

koala mi imamo vse od gorenjauser posted image user posted image user posted image

No Žan pa je v vrtcu car.Ga ne morejo pohvalit,pravijo da z njim nobenega problema,naj le tako ostaneuser posted image .Kar  sam zakoraka noter in se zaigra.Je pa tudi doma čisto drug fantek.Vse si lahko naredim ,ker se je začel sam igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
16.1.2009 8:09:55   
nussy
Jutro punce!

Jaz sem pa fasla zgleda eno virozo, tko da sem včeraj cel dan in danes celo noč preživela na wc s hudo drisko. Upam, da to ni nič nevarno za user posted image . Zjutri je mela pa drisko še Monia. Upam, da se ni nalezla. Baje je zdaj neka viroza.

A v Hoferju imajo inhalator za dojenčke? 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.1.2009 9:41:37   
dašabina
Drage moje, evo mene iz službe, da malo pokomentiram, ker doma nimam časauser posted image

Nana, čudovit avataruser posted image

Klepetka, hvala za slikice in pozdravi se!

Katee, žulj bo miniluser posted image  ti boš pa imela še vedno postavico enaa

Triš, možek je slab, tako da nas ta vikend zagotovo ne bo, žaluser posted image , lepo praznjujte!

Mala pikica, krasen Gašper s snežakom...user posted image

Ursulina, vidim, da laski še rulajouser posted image

Nussy, pozdravi seuser posted image user posted image  pa bravo za user posted image

Koala, si  že v srebru?user posted image

Alfabeta, so plače že razdeljene, sem pa jaz dobila zdaj plačo za pol mesca dopusta toliko kot cel mesec porodniške in ker sem dobila še polovico iz CSD, se mi zdi, kot da sem dobila orenk božičnicouser posted image

Muzika, a ti si še doma? Avatar pa tud pri meni vedno nekaj šteka....

Sunny  Morning, vidim, da parkiraš pri sosedih....

Ljubljana, okupacija otrok nam je znana.....user posted image  v tisti knjigi je pa tud moj prispevek pod psevdonimom Darkauser posted image

Vaney, hitro se pozdravi, vzgojiteljice vse pokasirate, a ne....user posted image

Sani, hodaš kej, al bol smučaš?user posted image

Luša, krasna dekoracija za v vrtec....si mi dala idejouser posted image

Lunca1, vas tud bolezen stalno nekaj, tud moji so bili zdaj bolniuser posted image

Martinca, za  Patrikauser posted image user posted image , je že kuhinja?

SuzanaKK, lepo te je brati, moraš večkrat na obiskuser posted image

Nalin, lepi ste user posted image

Anchikaa, naš Miha lepo prenaša ceplenja, ti si še kar doma, saj bo....

Anitav, kaj smučate<?>user posted image

Katarinas, vidim, da  našo  sosedico zdaj oči pobirauser posted image

Majra, upam, da že kaj jeste in spiteuser posted image

Mml, kaj pa ti delaš doma za službo doma...kar se tiče česanja, pa ima  naša  Maša  ravne lase, pa se tud matramouser posted image

Benika, napiši še kaj....me zanima kakšno frizuro imaš zdaj, se spomniš zakajuser posted image

Ursalara, upam, da sta se z dragim pobotala....

Urssy, upam, da je viv ok in ti tudi....user posted image user posted image

Karatina, kako kaj tvoja user posted image

Obirgit, pa tvoja user posted image  vam kar zavidamuser posted image

Golobček, tvoja Nina gotovo zdaj odkriva vse skrivnosti hišeuser posted image

Baby_o8, Sončnica_08, Piškamiška,kje  pa ste*?user posted image

Lutiropan, iščem tvojo številko, pa te še ni v imeniku, te bom že našlauser posted image

Intruder24, so zdaj lažji dnevi, a ne?user posted image

klaja, a spet kaj barvaš?user posted image

KatrinRR, si ti naša moderatorka?user posted image

Karmyka, tvoji princeski sta pa res že velikiuser posted image

titi,  limma, barbas, sonček balonček., tinča1,aaaaaa, raja, lejla14, stanči, septemberka, s00s, malamedika, aurora6.. tudi vam pozdravček

tole je pa že za knjigo rekordov,.user posted image user posted image user posted image .. molim boga da nisem koga pozabila, da ne boste mislile, da nimam dela, to sem zdaj pisala v presledkih in takega pisanja najmanj en mesec ne bo user posted image  user posted image  OSTANITE V SNEŽINKAH!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 16.1.2009 9:50:25 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
16.1.2009 9:54:48   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Alfabeta, so plače že razdeljene, sem pa jaz dobila zdaj plačo za pol mesca dopusta toliko kot cel mesec porodniške in ker sem dobila še polovico iz CSD, se mi zdi, kot da sem dobila orenk božičnicouser posted image

Glede na to kako dobro porodniško si imela, bi lahko kaj med reveže razdelilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo heca.Upam da tudi mene čaka presenečenje,čeprav so me že opozorili,da so se plače zmanjšaleuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Triš, možek je slab, tako da nas ta vikend zagotovo ne bo, žal , lepo praznjujte!

Malo ga zmasiraj pocrkljaj pa bo kot rožca.No pa se boste oglasili ko boste vsi zdravi

Sedaj pa grem delat torto ČEBELICO ZA MOJEGA SONČKAuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.1.2009 9:55:58 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.1.2009 9:59:33   
koala
Uf dašabina si se potrudla, pa nikar se ne zgovarjaj da si pisala v presledkihuser posted image user posted image user posted image user posted image , da ti odgovorim da sem delno srebrna, ker sem spet zgrešila tisto verižico ki jo želim kupit, ker so jo zadnjič meli, jaz trapa pa sem zbirni kartonček z napelkicami doma opustila.

Punce a katera ve /jaz sem namreč pozabila/ se heksenšus greje al hladi? Men taaaaaaak vrat boli, da se komaj premikam.

Nisem vedela

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.1.2009 11:33:35   
ursalara
Za mano so grozni dnevi,včeraj mi je Lara zakuhala je imela 40 vročine sve šle popoldan k zdravniku in ima malo virozice,vse kar mi je spila,pojedla je takoj zbruhala,pri zdravniku pa itak nisve nič dobile tako da sem ji komaj zbila vročno z svečkami pa kopeljo!Danes je že bolje nima vročine je pa nosek še vedno zabasan!Tako da imamo pestro!

Danes zjutraj sem izvedela da nas je zapustila moja babi user posted image user posted image user posted image še dobro da sem odšla včeraj k njej na obisk,in sem jo vsaj zadnjič videla!

Babi!
user posted image
Kruto je bilo in nepričakovano
kot rezilo noža je zarezalo v srce,
ker čez noč od dragih si odšla v neznano!
V srcih je le bolečina in v očeh solzé.
Hvala ti za dragoceni čas,
ko lahko bili smo s tabo!
Zdaj pa, ko poslavljaš se od nas,
delček nas odnašaš s sabo!

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.1.2009 11:36:21   
lutiropan
Lutiropan, iščem tvojo številko, pa te še ni v imeniku, te bom že našla

No, na meiling listi sem že...user posted image user posted image Sem tebe tudi že najdla  Jaz sem dobila en seznam na A4 s št. dol pri vas v Nm.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
16.1.2009 11:37:48   
lutiropan
Ojoj, ursalara . Iskreno sožalje ob izgubi babice.user posted image
En velikuser posted image zate.

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 16.1.2009 11:45:57 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
16.1.2009 11:52:59   
katee
ursalara: iskreno sožalje!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.1.2009 12:09:01   
TRIŠ
No tako jaz sem tortico zaključila in mi je uspelauser posted image user posted image user posted image .Sem šla pa po Žana in mi je rekla vzgojiteljica da se je cel dopoldan igral in da je šel s prijatelji skupaj spatuser posted image .Ko pa se zbudi pa me pokliče.Res sem vesela da mu je lepo.

PA ŠE SLIKICE TORTEuser posted image

user posted image

user posted image

TAKOLE PA SE IMATA RADA LANA IN ŽANuser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.1.2009 12:10:51   
TRIŠ
Ojoj Ursalara kaj beremuser posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE SOŽALJE
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?