dašabina
|
Drage moje, evo mene iz službe, da malo pokomentiram, ker doma nimam časa Nana, čudovit avatar Klepetka, hvala za slikice in pozdravi se! Katee, žulj bo minil ti boš pa imela še vedno postavico enaa Triš, možek je slab, tako da nas ta vikend zagotovo ne bo, žal , lepo praznjujte! Mala pikica, krasen Gašper s snežakom... Ursulina, vidim, da laski še rulajo Nussy, pozdravi se pa bravo za Koala, si že v srebru? Alfabeta, so plače že razdeljene, sem pa jaz dobila zdaj plačo za pol mesca dopusta toliko kot cel mesec porodniške in ker sem dobila še polovico iz CSD, se mi zdi, kot da sem dobila orenk božičnico Muzika, a ti si še doma? Avatar pa tud pri meni vedno nekaj šteka.... Sunny Morning, vidim, da parkiraš pri sosedih.... Ljubljana, okupacija otrok nam je znana..... v tisti knjigi je pa tud moj prispevek pod psevdonimom Darka Vaney, hitro se pozdravi, vzgojiteljice vse pokasirate, a ne.... Sani, hodaš kej, al bol smučaš? Luša, krasna dekoracija za v vrtec....si mi dala idejo Lunca1, vas tud bolezen stalno nekaj, tud moji so bili zdaj bolni Martinca, za Patrika , je že kuhinja? SuzanaKK, lepo te je brati, moraš večkrat na obisk Nalin, lepi ste Anchikaa, naš Miha lepo prenaša ceplenja, ti si še kar doma, saj bo.... Anitav, kaj smučate<?> Katarinas, vidim, da našo sosedico zdaj oči pobira Majra, upam, da že kaj jeste in spite Mml, kaj pa ti delaš doma za službo doma...kar se tiče česanja, pa ima naša Maša ravne lase, pa se tud matramo Benika, napiši še kaj....me zanima kakšno frizuro imaš zdaj, se spomniš zakaj Ursalara, upam, da sta se z dragim pobotala.... Urssy, upam, da je viv ok in ti tudi.... Karatina, kako kaj tvoja Obirgit, pa tvoja vam kar zavidam Golobček, tvoja Nina gotovo zdaj odkriva vse skrivnosti hiše Baby_o8, Sončnica_08, Piškamiška,kje pa ste*? Lutiropan, iščem tvojo številko, pa te še ni v imeniku, te bom že našla Intruder24, so zdaj lažji dnevi, a ne? klaja, a spet kaj barvaš? KatrinRR, si ti naša moderatorka? Karmyka, tvoji princeski sta pa res že veliki titi, limma, barbas, sonček balonček., tinča1,aaaaaa, raja, lejla14, stanči, septemberka, s00s, malamedika, aurora6.. tudi vam pozdravček tole je pa že za knjigo rekordov,. .. molim boga da nisem koga pozabila, da ne boste mislile, da nimam dela, to sem zdaj pisala v presledkih in takega pisanja najmanj en mesec ne bo OSTANITE V SNEŽINKAH!
< Sporočilo je popravil dašabina -- 16.1.2009 9:50:25 >