Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:50:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa I am back and i am mad! kdo je pa tebe razpištolil? Moj zlati otrok. Kakor je nagelček, zna biti ! Taka trma... skoraj da je nisem odvlekla domov, ker ni hotla hodit, ampak se je po tleh metala... navad se na obdobja trme tvoja mala je zdaj v pravih letih Pa dej mi nekaj povej. Včasih imam občutek, da je samo moj otrok tako trmast. Je tvoja tud kdaj se vrgla na tla in ni šans, da dosežeš svoje drugače kot da jo na silo odvlečeš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:52:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 spps oooo vem, vem... samo ko to doživiš prvič (in to pri tujem otroku) je vseeno malo šoka (ne bom citirala, ker sva nardile že tako klobaso da je joj).. kaj se zdej vse neki PRIVAT dopisujete da ni nobenga tle? boste dale mir smo smo...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:52:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja Tija ja in ne morete si predstavljat, kako besna sem bila!! Vsi so me gledali, ko sem jo napol odvlekla čez cesto in tulila, naj vstane... Kar na jok mi je šlo. Pa tako lepo sva se imeli, pol jo pa piči nekaj... Ah... zdaj se tule hladim, ona pa risanko gleda. no, pol pa se bosta zdaj obe ohladili in bo spet vse po starem.. koda se nič ni zgodilo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:53:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 spps oooo vem, vem... samo ko to doživiš prvič (in to pri tujem otroku) je vseeno malo šoka (ne bom citirala, ker sva nardile že tako klobaso da je joj).. kaj se zdej vse neki PRIVAT dopisujete da ni nobenga tle? boste dale mir smo smo... jaz sem tud tu ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:54:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja Tija ja in ne morete si predstavljat, kako besna sem bila!! Vsi so me gledali, ko sem jo napol odvlekla čez cesto in tulila, naj vstane... Kar na jok mi je šlo. Pa tako lepo sva se imeli, pol jo pa piči nekaj... Ah... zdaj se tule hladim, ona pa risanko gleda. no, pol pa se bosta zdaj obe ohladili in bo spet vse po starem.. koda se nič ni zgodilo.. Ja, pritisk prihaja v meje normale. Pomaga tudi čokolada seveda. Pa suhe brusnice sem jedla, tiste ki jih je Dali priporočala, pa so mi ful jezik razžrle. Čokolada pomaga tudi pri tem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:56:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa I am back and i am mad! kdo je pa tebe razpištolil? Moj zlati otrok. Kakor je nagelček, zna biti ! Taka trma... skoraj da je nisem odvlekla domov, ker ni hotla hodit, ampak se je po tleh metala... navad se na obdobja trme tvoja mala je zdaj v pravih letih Pa dej mi nekaj povej. Včasih imam občutek, da je samo moj otrok tako trmast. Je tvoja tud kdaj se vrgla na tla in ni šans, da dosežeš svoje drugače kot da jo na silo odvlečeš? uf,ne vprašaj vsake toliko je imela izpad tak,da verjemi,da tvoja ni edina...pa še pričakuj jih ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:58:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 17:59:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj? pustla sem jo,pa šla naprej ni rabla dolgo,da je prišla za mano-sam vedno tak,da sem vidla kaj dela,več ko polagaš pozornosti,slabše je
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:01:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj? pustla sem jo,pa šla naprej ni rabla dolgo,da je prišla za mano-sam vedno tak,da sem vidla kaj dela,več ko polagaš pozornosti,slabše je tud jaz mislm, da je to edini način, pa če se še tko grozn sliši
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:01:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj? pustla sem jo,pa šla naprej ni rabla dolgo,da je prišla za mano-sam vedno tak,da sem vidla kaj dela,več ko polagaš pozornosti,slabše je Vem ja. Sam sem res v glupi situaciji. Kot da ve, da je ne smem dvignit. Ker ko smo vsi, jo redko kaj takega prime. Če bi jo lahko dvignila, bi jo odnesla, pa naj se dere kolker se če. Tako pa jo mal da ne prosim, no, naj gospodična vstane in gre z menoj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:02:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj? pustla sem jo,pa šla naprej ni rabla dolgo,da je prišla za mano-sam vedno tak,da sem vidla kaj dela,več ko polagaš pozornosti,slabše je Vem ja. Sam sem res v glupi situaciji. Kot da ve, da je ne smem dvignit. Ker ko smo vsi, jo redko kaj takega prime. Če bi jo lahko dvignila, bi jo odnesla, pa naj se dere kolker se če. Tako pa jo mal da ne prosim, no, naj gospodična vstane in gre z menoj. mislm, da je gdč pogruntala, da je ne smeš dvigovat in malo izsiljuje, pa saj jo boš lahko kmalu spet dvignila
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:03:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ponavadi so taki izpade,ko že imaš itak kaj zasran dan,pol še ti pa otroc kravžljajo živčke-kot,da čutijo,kdaj si pred eksplozijo Točno tako. In kaj si ti naredila, ko se je npr. sredi parka ali sredi pločnika vrgla na tla, ker ona pa ne bi šla naprej, ampak nazaj? pustla sem jo,pa šla naprej ni rabla dolgo,da je prišla za mano-sam vedno tak,da sem vidla kaj dela,več ko polagaš pozornosti,slabše je Vem ja. Sam sem res v glupi situaciji. Kot da ve, da je ne smem dvignit. Ker ko smo vsi, jo redko kaj takega prime. Če bi jo lahko dvignila, bi jo odnesla, pa naj se dere kolker se če. Tako pa jo mal da ne prosim, no, naj gospodična vstane in gre z menoj. jaz je nikol nisem pretirano nosla,ker sem imela težave s hbtenico,pa sem jo tud zagrabla za roko,če je bilo treba,pa ignorirala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:07:12
|
|
|
|
Najaa
|
Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:07:48
|
|
|
|
Lolita23
|
U hude mame No jaz sem bila na kosilu, vse pospravila, pa še večerjala kislo repo.Jutri grem pa spet k tašči na kosilo na sarmo, ja kislo zelje bo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:10:19
|
|
|
|
tasa_m
|
.. ja očitno je res v teh letih da jo trma konkretno grabi.. Saj bo.. najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:11:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 U hude mame No jaz sem bila na kosilu, vse pospravila, pa še večerjala kislo repo.Jutri grem pa spet k tašči na kosilo na sarmo, ja kislo zelje bo ti pa greš na kosilo pa tak dolgo tam sloniš da dobiš še večerjo ha?? lisica si prava nimaš kaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:12:00
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene je pa samo včeraj nekaj metalo... drugače sploh nimam problemov... niti z zatekanjem tako da mam full srečo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:14:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 U hude mame No jaz sem bila na kosilu, vse pospravila, pa še večerjala kislo repo.Jutri grem pa spet k tašči na kosilo na sarmo, ja kislo zelje bo ti pa greš na kosilo pa tak dolgo tam sloniš da dobiš še večerjo ha?? lisica si prava nimaš kaj... Ah ne jaz jo vzamem za zraven.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah ne jaz jo vzamem za zraven. se pa znajdeš no saj jaz pa v nedeljo tak naredim,..prvo se nakosilim pol pa počakam da dobim še za drug dan zraven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 niti z zatekanjem tako da mam full srečo jaz pa sem danes ugotovila da mi leva noga full zateka komaj sem si čevlje zaprla..ampak samo leva noga..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:21:02
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah ne jaz jo vzamem za zraven. se pa znajdeš no saj jaz pa v nedeljo tak naredim,..prvo se nakosilim pol pa počakam da dobim še za drug dan zraven Če pa mi tak ponuja, da če ne vzamem, imam občutek, da je užaljena. Moram pa priznati, da sem zdej razvajena, ker so 2 tedna vsi drugi zame kuhal, jaz sem sam malo pospravljala, zdej pride pa moj bo treba pa spet kuhlo v roke vzet.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:24:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Če pa mi tak ponuja, da če ne vzamem, imam občutek, da je užaljena. Moram pa priznati, da sem zdej razvajena, ker so 2 tedna vsi drugi zame kuhal, jaz sem sam malo pospravljala, zdej pride pa moj bo treba pa spet kuhlo v roke vzet. ma saj prav, pustimo se razvajat dokler še lahko.. kdaj pa pride tvoj domov??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:25:28
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Če pa mi tak ponuja, da če ne vzamem, imam občutek, da je užaljena. Moram pa priznati, da sem zdej razvajena, ker so 2 tedna vsi drugi zame kuhal, jaz sem sam malo pospravljala, zdej pride pa moj bo treba pa spet kuhlo v roke vzet. ma saj prav, pustimo se razvajat dokler še lahko.. kdaj pa pride tvoj domov?? Juter!! Mislim, pa da danes žura k me ne registrira.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:29:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Juter!! Mislim, pa da danes žura k me ne registrira. no super pusti mu še en dan...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 18:31:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene nee vedno,včasih čez cel dan,včasih občasno,včasih pa nič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?