metuljcek321
|
Hej! Ojoj, ojoj, Anja se je odlocila, da NE bo poskusila hruske, pa pika. Jo je pljuvala ven in se zezala. OK, ji dam najprej flaso, potem hopla v lezalnik in gremo ponovno probat hrusko. V sekundi se ji en mini del zatakne in voooooooooooopa vse mleko ven. Totalno vse! V treh lokih - po njej, meni, lezalniku, tleh, mizi - ni, da ni. Sledi cistilna akcija in preoblacenje ter nova flaska, ki jo je seveda zradirala. To je bilo ob enajstih. Zdaj, ob dveh, je pojedla pa samo 130 ml Kr neki! Vmes sem skocila na Rudnik - povsod me je bilo polno. Nabavila trip trap stolcek v barvi cesnje - k mamo v jedilnici in dnevni tud cesnjo - neboglasnica mi je SMS-ala & sem ji nabavla puzzle medvedka Pooh-ja (Umpa, so iz Italije, tko kot je napsiala Mirjam, smrad se porazgubi, yes, sem jih pa jaz umila pred uporabo, ker ta mala lize vse tiste motive). Mirjam, cekiraj stevilo puzzlov - notri bi jih moralo biti 9 .... da nisi katerega dela usjala Preveri! Karamela, videla sem se 2 komada puzzlov Pooh-ja, potem je pa se Barbie in neki novi - misek Miki, se mio zdi - sem samo osvrknila s pogledom. mojcek, skoda, da si se odzvala sele prejle ... drgace bi se zate vzela paket ali dva - kolikor bi pac rekla. Mogoce pa gre kaksna druga v Eurospin any time soon? mojcek, za stos .... ze slisala .... ma, je dober! Almera, tko kot je namignila ze neboglasnica, se priporocam za DD. Bor je pa zdaj pravi mali sralcek .... ja, veliko gre notri, veliko pa tudi ven. Pri nas je blo tudi zjutraj pravo presenecenje v hlacah - BOMBA! neboglasnica, a lece si ze kdaj imela? Koliksno imas pa dioptrijo? Je zdaj torej bolje z ocmi, pravis Ilatic, Umpa, rebeca, Inigo rovarka, ah, ti moski, a ne? Pajki, pa to! Saj ni res, pa je auroraa, Matic se postavlja na noge? Kva, a ze? Joj, ej, noro! Mal pazi, da ne bo pretiraval! netki, tudi jaz - tko kot kar nekaj punc - uporabljam kis za ciscenje vodnega kamna na grelniku - nalijem notri vodo, dodam malo belega kisa, pustim cez noc, splaknem, prevrem vodo ene parkrat, da se izgubi vonj, in je to to. Enako naredim tudi s tusem - k se na nastavku v tistih luknjicah nabere kamen, ki me spravlja ob zivce .... samo namocim in gre VSE dol. Kis je res prima cistilo, se strinjam. Samo smrdi pa kot kuga Blacky, kako je pa zdaj Teja? Spi klasicno? Morda jo je matral zobek? In se tole - malce za nazaj - se strinjam, da je Nejc en zelo, zelo lusten fant ... tisti njegov pogled .... joj, ej, ko bi imel ene 30 let vec, bi bila jaz prva v vrsti! Maja24, kaj pa so to sploh za ene tablete? Za kaj? 3jemi, a kakec pri vasi hisi je pa kar v mavricnih barvah Nas to se caka! rovarka, za bodocega julijcka pri sestricni! Tinky, kaksno sonce to mislis? zimska, bazuko v roke, pa gas lex, yummy, yummy tista jagoda. netki, tasci za plenice! Not bad, not bad at all! Nasa tasca se se ni uspela toliko izprsit ... decembra je ta mali dala 20 evrov in to je bilo to za dobre moze .... sem se zdaj mal naspicena, moram rect!