|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 14:35:27   
nanka
Ilatic, zdaj si na vrsti da ji določiš kazen, ker se ni držala dogovora. Kazuj jo tako, da ima prepoved za tisto stvar, ki ji največ pemeni. Ali ji daješ žepnino? Ali ima v kratkem kakšen dogodek, ki bi se ga rada udeležila ( RD ali kaj podobnega), pa ji ne dovoli da gre tja. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.1.2009 14:35:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Veš ne spremljam estrade ampak, če mene vprašaš je rebeka dremelj ena redkih punc zame ko nimam ne vem kakih pripomb zanjo. Jaz pravim ,da ima jajca. Kokr vem, popravte me, če ne vem, je edina k se ne duva s kakšnimi joški, slikanjem ali poziranjem pri playboyu. Všeč ni je ker je preprosta, deluje mi kot da nima dlake na jeziku in ni samovšečna.user posted image Res ne spremljam estrade, tak občutek imam pri njej kokr sem jo zasledila.

točno tako mnenje imam jaz o njej - meni je prava tipicauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 14:38:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.1.2009 14:42:38   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

O, pa res blacky, rovar_ka, neverjetna podobnost med vajinima pupama!!! user posted image user posted image user posted image

Malo se vprašajta, kje sta vaša dva moška hodila...user posted image Kateri je dvakrat "delal"? Ali imate pa istega poštarja?

bom mojga za uhe, ko pride domov! Blacky, pa sem vama rekla da pazitauser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.1.2009 14:47:40   
ilatic
Ja Nanka res bom morala nekaj ukrenit, ker mi je zlezla čez glavo! povedala sem ji da jo imam dost in da sem razočarana, jezna in da se danes nimam namena z njo niti pogovarjat. Poslala sem jo v sobo. V sobi mi je napisalao pismo (vedno me je s tem omehčala) danes pa sem ga direkt v smeti vrgla. Prišla je do mene me lubčkala se mi opravičevala me prosila naj ne povem Edotu, ker bi čist znoru. Skratka ve da ga je totalno zasrala. Obljubula je da bo vse trojke popravila in še in še. Samo jaz sem čist izgubia zaupanje! Zdaj rabim čas da vidim kaj bo z njo, jo bom pa kaznovala tako da bom hladna do nje jo ne bom stiskala in nič ljubčka za lahko noč. To je še edina stvar ki vem da jo full boli. Kazni sem že vse sprobala tko da mi ne preostane drugega. Glede Rd in takih stvari pa itak ve, da ne sme it. Saj zato mi pa ni jasno več. Nobena kazen ne zaleže!

Se opravičujem ker vem da vas ta puberteta ne zanima kaj preveč ampak nekje se morm spihat. Tko da hvala že vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.1.2009 14:50:25   
neboglasnica
Ilatic: pojma nimam kaj lahko narediš... Škoda, ker RR nima še odprtega foruma Puberteta.

Ančka kliče...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 14:58:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.1.2009 15:00:40   
metuljcek321
Hej!

Ojoj, ojoj, Anja se je odlocila, da NE bo poskusila hruske, pa pika. Jo je pljuvala ven in se zezala. OK, ji dam najprej flaso, potem hopla v lezalnik in gremo ponovno probat hrusko. V sekundi se ji en mini del zatakne in voooooooooooopa vse mleko ven. Totalno vse! V treh lokih - po njej, meni, lezalniku, tleh, mizi - ni, da ni. Sledi cistilna akcija in preoblacenje ter nova flaska, ki jo je seveda zradirala.

To je bilo ob enajstih. Zdaj, ob dveh, je pojedla pa samo 130 mluser posted image  Kr neki!

Vmes sem skocila na Rudnik - povsod me je bilo polno. Nabavila trip trap stolcek v barvi cesnje - k mamo v jedilnici in dnevni tud cesnjouser posted image  - neboglasnica mi je SMS-ala & sem ji nabavla puzzle medvedka Pooh-ja (Umpa, so iz Italije, tko kot je napsiala Mirjam, smrad se porazgubi, yes, sem jih pa jaz umila pred uporabo, ker ta mala lize vse tiste motive). Mirjam, cekiraj stevilo puzzlov - notri bi jih moralo biti 9 .... da nisi katerega dela usjalauser posted image  Preveri! Karamela, videla sem se 2 komada puzzlov Pooh-ja, potem je pa se Barbie in neki novi - misek Miki, se mio zdi - sem samo osvrknila s pogledom. mojcek, skoda, da si se odzvala sele prejle ... drgace bi se zate vzela paket ali dva - kolikor bi pac rekla. Mogoce pa gre kaksna druga v Eurospin any time soon?

mojcek, user posted image  za stos .... ze slisala .... ma, je dober!

Almera, tko kot je namignila ze neboglasnica, se priporocam za DD. Bor je pa zdaj pravi mali sralcek .... ja, veliko gre notri, veliko pa tudi ven. Pri nas je blo tudi zjutraj pravo presenecenje v hlacah - BOMBA!

neboglasnica, a lece si ze kdaj imela? Koliksno imas pa dioptrijo? Je zdaj torej bolje z ocmi, pravisuser posted image

Ilatic, Umpa, rebeca,  Inigo user posted image user posted image user posted image user posted image

rovarka, ah, ti moski, a ne? Pajki, pa to! Saj ni res, pa jeuser posted image  user posted image

auroraa, Matic se postavlja na noge? Kva, a ze? Joj, ej, noro! Mal pazi, da ne bo pretiraval!

netki, tudi jaz - tko kot kar nekaj punc - uporabljam kis za ciscenje vodnega kamna na grelniku - nalijem notri vodo, dodam malo belega kisa, pustim cez noc, splaknem, prevrem vodo ene parkrat, da se izgubi vonj, in je to to. Enako naredim tudi s tusem - k se na nastavku v tistih luknjicah nabere kamen, ki me spravlja ob zivce .... samo namocim in gre VSE dol. Kis je res prima cistilo, se strinjam. Samo smrdi pa kot kugauser posted image

Blacky, kako je pa zdaj Teja? Spi klasicno? Morda jo je matral zobek? In se tole - malce za nazaj - se strinjam, da je Nejc en zelo, zelo lusten fant ... tisti njegov pogled .... joj, ej, ko bi imel ene 30 let vec, bi bila jaz prva v vrsti!

Maja24, kaj pa so to sploh za ene tablete? Za kaj?

3jemi, a kakec pri vasi hisi je pa kar v mavricnih barvahuser posted image  Nas to se caka!

rovarka, user posted image  za bodocega julijcka pri sestricni!

Tinky, kaksno sonce to mislis?

zimska, bazuko v roke, pa gasuser posted image  user posted image  user posted image

lex, yummy, yummy tista jagoda.

netki, user posted image  tasci za plenice! Not bad, not bad at all! Nasa tasca se se ni uspela toliko izprsit ... decembra je ta mali dala 20 evrov in to je bilo to za dobre moze .... sem se zdaj mal naspicena, moram rect!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:00:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.1.2009 15:03:42   
metuljcek321
ilatic, neka kazen, ki jo prizadane, mora bit ... to, da se zdaj omehcas, ker ona sveto obljubi, da bo bolje, da bo pridna, popravila ocene, se ne sminkala itd. --- to, draga moja, so le besede. Povej, da pricakujes DEJANJA in ko bodo tu, bo vajin odnos spet back to normal! Kar na ostro zastavi stvari - si mama in ne njena prijateljica!

Srecno!

PS: Ja, nam je lahko pametovat tule, me pa kar stisne, ko pomislim, kaj bo, k bom sama na temuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.1.2009 15:04:10   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Maja24, kaj pa so to sploh za ene tablete? Za kaj?

So za zobno gnilobo,al neki v tem smislu.Je pa zanimiv da nekateri P to prakticirajo eni pa ne.

No da se še mal pokažem
user posted image

user posted image

user posted image
moja žlica ti jo ne damuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.1.2009 15:04:20   
liju
Oj čveke čvekaste user posted image user posted image !
Malo samo da vas pozdravim, ker brala ne vem kdaj bom, če ste že 100-tko prekoračleuser posted image user posted image  Jaz pa čisto na začetku ostala.
Zdaj pa me že likalnik kliče!
Lepo čvekajte še naprejuser posted image
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:05:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.1.2009 15:06:08   
metuljcek321
Dragi praznovalcki Timotej, Bor, Kali, Tija, Iraya in Tariq, tole je pa samo za vas:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:07:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2515
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:09:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.1.2009 15:09:53   
maja24
Vse najboljše za vse ki dones praznujete 6 in 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2517
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:10:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.1.2009 15:11:12   
ilatic
ilatic, neka kazen, ki jo prizadane, mora bit ... to, da se zdaj omehcas, ker ona sveto obljubi, da bo bolje, da bo pridna, popravila ocene, se ne sminkala itd. --- to, draga moja, so le besede. Povej, da pricakujes DEJANJA in ko bodo tu, bo vajin odnos spet back to normal! Kar na ostro zastavi stvari - si mama in ne njena prijateljica!

Srecno!

PS: Ja, nam je lahko pametovat tule, me pa kar stisne, ko pomislim, kaj bo, k bom sama na tem

Točno tko kot si napisala bo in nič drugače! Res! Na oštro bom dokler ne vidim rezultatov! Glede tvojega PSja. Ja a si predstavljate kako mi je hudo. Jaz jo imam tako rada, to je zame še vedno moja mala pišika, k sem se veselila vseh njenih prvih korakov, smehljajov..tko kot se ve zdaj  svojimi potem pa te to zadane. preveč sem popustljiva in mehka in to ve in izkorišča. Ampak njej v doboro bom prekinila s tem. Vem da bo težko ampak morm če ne bo čist zabluzila!

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2519
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:13:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.1.2009 15:14:52   
tims
Evo, šele zdele se mi je uspel mal prklopt, pa verjetno ne za dolg, ker je Nina neki tečka. Je spala zdej eno uro, pa ma zgleda premalo. Večri sem bila pa tok utrujena, da sem sam računalnik ugasnila, cote pobrala iz stroja in padla v pojstlo, kokr sem dolga in široka. Smo bli dve uri včeraj pred blokom, tamala seveda spala, Tim je pa smučal po hribčku, skratka vsi štirje smo užival.

Moram pa mal pohvalt našo Nino. Včeraj pred spanjem sem jo nahranla in ona bi se spet nosila. Pa se mi jo res ni dalo, tko da sem jo potem položila zraven sebe na posteljo. Delala sem se da spim, in glej ga ČUDEŽ. Po 10 min. tudi naša zaspi. Sem jo samo preložila v posteljico. Bomo dons tud probal.

Prej je bila pa tašča pri meni. Mi je pa kar sedlo, da sva se mal pogovarjale. Čist drugač, kokr pa prej, k smo skupi živel.

Neboglasnica, user posted image user posted image user posted image , za Ano, da bo čim prej brez vročine in zate user posted image , da se boš spočila.

Zimska, joj tisto nagrado ti bom pa prepustila. Veš, sem po naravi radodarnauser posted image .

Populis, vseeno boljše dojenje, pa potem spanje, kot pa igranje, ne? Mene je pa Lara čist fascinirala s tistim dvigom zadnjič v vozičku. Faca malauser posted image

UmpaLumpa še za Lukca user posted image , pa da se čimprej pozdravi.

Ilatic, držim pesti, da bosta lahko nekako rešili to zadevo. Se mi pa prav smilišuser posted image  

Ma jest vam pravm:garbat je treba tole deco, pa nč druzga.user posted image  Že zdej, da ne bo potem nobene pubertete.
Aurorra, če sta ti oba všeč je potem DB tvoj, WM pa moj. Da ne bo kakšne dileme, prav?user posted image

Joj, sem vam pozabila tole povedat. Sem ponoči sanjala, da so prepovedal oz. ukinil RR. Pa smo se zbrale pred parlamentom in kao neki štrajkale. Predsednik vlade je bil pa....... kdo drug, kot G. Kelnar. Adijo pamet. Zbudila sem se z dvignjeno roko, ker sem držala transparent v roki: RR PA NE DAMO!

Zdej grem pa še mal kuhat.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.1.2009 15:16:25   
Netta
metuljček - ojej, moja matematika...ja devet jih je resuser posted image

maja - cartkana Ela...sploh v oblekiciuser posted image

ilatic - jaz sem kar tiho...popolnoma brez idej...ojej kaj nas še čakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:16:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.1.2009 15:18:09   
tims
Ilatic, eno vprašanje: a si kdaj v Domžalah živela?

Neposredna povezava do sporočila: 2524
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 15:24:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?