Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
najdi kakega golega
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:34:52
|
|
|
|
jazzz27
|
A tale vam je kaj bolj všeč?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:36:54
|
|
|
|
jazzz27
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:37:11
|
|
|
|
jazzz27
|
nč?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:37:46
|
|
|
|
jazzz27
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:39:08
|
|
|
|
jazzz27
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:42:22
|
|
|
|
sonček33
|
jazzzi pomoje vse tri delujejo maksimalno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
tistle muci pa tok lepo gleda..... Pa nobene od nikjer
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:46:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jazzzi pomoje vse tri delujejo maksimalno sonček mogoče sem zgrešila...kje se da pogledat oz da je vsaj opisano kako se masira presredek? Čeprav to je priporočljivo baje šele proti koncu...al kako?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:48:28
|
|
|
|
sonček33
|
joj jazzzi pozabila odgovorit - jaz sem v DM ju kupila prav olje za mazanje presredka od Welede in tm je v navodilih, kako se masira, ni kaj posebenga samo jaz zaradi trebuha bl težko tja dol pridem in to anredi moj drgai. je pa boleče. Se pa priporča tam nekje od 35. tedna dalje na vsake dva dni.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:52:22
|
|
|
|
jazzz27
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:55:12
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček hvala....mah bol da boli sedaj, kot pa po porodu. Verjamem, da zadeva ni prijetna....še mnj prijetna je pa če ga prerežejo. no sedaj vsaj vem kje iskat. Nekje sem zasledila, da lahko tudi olivnim oljem oz. šentjanževim...sam postopek je bil pa bl tako opisan....baje je full pomenmbno kako masiraš. Sem kar lačna ratala, ko sem tele slikce gor lepila..njami....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
unale pica je pa .....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 10:57:59
|
|
|
|
spps
|
ojla! kaj dogaja?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 11:21:25
|
|
|
|
jazzz27
|
spps, kot vidiš bolj malo... pa pri vas?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 11:32:37
|
|
|
|
metir
|
živjo punce moje. ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.- jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 11:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
metir... Lahko ga narediš tudi popoldne in bo še vedno pozitiven... Nam privoščiš slikico?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 11:42:55
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: metir živjo punce moje. ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.- jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej. Ja ne morem verjet. Čestitam draga moja. Če je test pokazal , potem si nosečka. No vidiš kako dobro uplivamo, samo na temo se prideš pokazat in že si nosečka . Želim ti mirno, zdravo, lepo nosečnost. Čestitke tudi očiju. Vem kako je ko trako dolgo čakaš tisti tako željeni plus. Ampak čudeži se dogajajo!!!! Vsak dan bo močnejši plus!!!!! Bosta pa z našo larilu skupaj v septemberkah in oktavijo tudi!!! No le javi se še kaj...lepo je brati lepe novičke!!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 16.1.2009 11:54:24 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:02:27
|
|
|
|
pikicao.
|
hellooooo dela mam ful tko d ne folgam kao jao ta stimulacija sm dons tok zaspana... sm sam 4 ure spala k sva sla sele ob enih spat a ste cutle potres
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:06:00
|
|
|
|
jazzz27
|
A zato sem mela more ponoč? A si ga izžela? Se mi zdi, da je včer cela LJ seksala....no saj LJ borkice in nosečke (beri: Ajsi)....zgladila spor... Potem bo piki, bo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nisem mis sploh ni
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:10:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jaz nisem mis sploh ni Zakaj pa ti nisi? No saj tud mi enkrat na teden...tih dogovor Punce...a se vam zdi, da bi unmu na prvi slikci mogle ritnice narazen držat, da bi ga še tam solarij mal posonču
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:14:01
|
|
|
|
murkica
|
No pa na hitrico glas še od mene... Jaz danes na polno zabušavam... Moj je šel samo za 2 urci v službo in je prišel nazaj, ker je na polno prehlajen, zdaj pa bova šla še na en kofetek... Kaj bomo kuhali? Danes bo padu kar riž, piščančji zrezki naravno popečeni, gobova omakca in solata... :) Dragi navija še za juho, ampak potem je najbolje, da spečem samo zrezke in solato, ker ostalega tako ali tako ne bova mogla pojesti :) Merti- Resnično upam, da so prave in da si ti naša nova brokica Jaz sicer ne zaupam BC-ju, ampak je CB zakon.... Punce bodite lepo, jaz pa šibam na eno kofetko...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 12:58:31
|
|
|
|
metir
|
nisem zdržala! SEM MORALA NARDIT TEST ŠE S CLEAR BLUE- pa je tudi tu isti rezultat + . tako sem veseeeeeeeeeeela!!!!!!!!!!! držim pesti tudi za druge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.1.2009 13:01:40
|
|
|
|
U*
|
Bravo vse nove .
|
|
|
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!