Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 8:44:43
|
|
|
|
špelin@
|
Nekaj o telesni statistiki * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:07:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro sem čist , se je Nejc milijonkrat vstal ponoči, in sem ga nazaj podirala v postlco, jedu je sicer samo ob 19h, ko je zaspal, in potem ob 21.30 in 3.30, ampak jst ne vem zakaj se mora tolkrat vstat ponoč. Morem it po kafe. joj, Jana te čisto razume, ker sedaj Brina to delaod 3.00 naprej vsake toliko vstaja daj mi povej, kdaj se je to začelo pri vas, pa ali se je stopnjevalo, zmeraj pogosteje vstaja, ali kako? ker me zanima, ali bo šo pri nas še kaj na slabše=ali bo še pogosteje vstajala meni se sicer zdi, da je to vstajanje nadomestek tistega, ko se je včasih samo s hrbta obrnila na trebušček in pri tem malo zbudila - zdj pa ko se malo zbudi, pa ima filing, da mora takoj vstat, al kako? ker če je to razlog, potem verjetno ne bo vedno pogosteje vstajala, ker se menda ne bo vedno pogosteje zbujala pri nas to traja že kake 3 tedne do enega meseca.. če bo huje ne vem, upam da ne, ker se mi ne da več vstajat, dans bova postlo spustila čist dol, pol pa se ne mislim več vstajat, ven ne bo mogu padit, pa se naj vstaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:07:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ja, sem nasmejana, ker smo presenetljivo dobro spali Čeprav je zvečer izgledalo drugače, se je potem mali umiril in spal kar do 2:45 Ampak tudi takrat ni prehudo težil, sta pomagala sok in dudka. Ene 5x med tretjo in četrto. Potem pa spet malo pred peto in mir do 6h Sem pa poskusila novo taktiko: ko sitnari, ga prestavim na bok in ga z obeh strani založim s plišastimi živalmi, dobesedno zatlačim jih okrog njega, da je ves stisnjen. S tem, da mu glavo zarinem v povodnega konja - Estrella*, veš katerega Očitno ga to ful pomiri, ker ga sploh nisem rabila jemat k sebi v posteljo, razen potem zjutraj. Sicer je ves prepoten, ampak ga nič ne moti, še bolj trdno spi kako je tole lepo prebrat...super Gregi da si pustil mamici spat.. Bom še jst probala ga čist založit, če se pol ne bo vstajal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:07:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj o telesni statistiki * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:08:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja naša noč je bla mal bolša, smo se zbudili "samo" 5x .Ma bo že ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba. Ane dobra telovadba , Nejc je pa sigurn užival na sankah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:26:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja naša noč je bla mal bolša, smo se zbudili "samo" 5x .Ma bo že ane Če je potem hitro nazaj zaspala, je to velik napredek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:27:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba. Meni je pa včeraj skoraj roka odpadla, ko sem nesla Gregca v vrtec po malo piko... Z vozičkom ni šlo, primernih sank pa nimam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:29:17
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ za Gregijevo spanje. Kako malo rabimo, da smo vesele. Jana Ti lepo spusti posteljico dol in če se ne joka se sploh ne vstajaj. A ga imaš v spalnici ali njegovi sobi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:29:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba. Meni je pa včeraj skoraj roka odpadla, ko sem nesla Gregca v vrtec po malo piko... Z vozičkom ni šlo, primernih sank pa nimam. To ti pa verjamem. Upam, da so že spucali pločnike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:30:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ za Gregijevo spanje. Kako malo rabimo, da smo vesele. Jana Ti lepo spusti posteljico dol in če se ne joka se sploh ne vstajaj. A ga imaš v spalnici ali njegovi sobi? zaenkrat še v spalnici.Ma ja sej se ne bom, sam zdej me je blo strah da se nagne ven, ker včeri se je skor čez naslon kavča nagnu, pa je visok naslon 50 cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:32:18
|
|
|
|
špelin@
|
A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:32:37
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ ko sem šla brat tisti tvoj klik sem ugotovila, da Jaka sploh ne poje dosti sladkarij, pa se meni zdi, da jih še vedno preveč. Je pa res, da jih imamo od praznikov na zalogi, vendar se Hb ne spomni nanje, doseže jih pa itak ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:33:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe. Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma. Nč, lep dan želim vsem,papa jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba. Meni je pa včeraj skoraj roka odpadla, ko sem nesla Gregca v vrtec po malo piko... Z vozičkom ni šlo, primernih sank pa nimam. To ti pa verjamem. Upam, da so že spucali pločnike. moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:34:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:34:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ ko sem šla brat tisti tvoj klik sem ugotovila, da Jaka sploh ne poje dosti sladkarij, pa se meni zdi, da jih še vedno preveč. Je pa res, da jih imamo od praznikov na zalogi, vendar se Hb ne spomni nanje, doseže jih pa itak ne. Tudi moja velika pika skoraj ne je sladkarij, zato pa pred malo ni nič varno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:35:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek Jaz nisem opazila. Vem pa, da se januarja usklajujejo zneski, ampak še nisem nikjer zasledila koliko procentov bo to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:35:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela. Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:37:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek hehe,men tudi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan punce, Vceraj sva z mozem sla v kino in na vecerjo in vrabec mali je spal lepo neprekinjeno do 4h zjutraj ko sva prisla domov. Pa kako je to mogoce Ce sem doma pa mu moram vsake pol ure dudo popravljat pa mleko pije pa ponoci je sedaj zacel se caj pit?? Jaz tegane razumem... Saj tud ce je sam v sobi in sva midva v dnevni se zbuja, tako da ni fora v tem?? Res ne razumem? No imamo pa se novo pridobitev za Omarja in sicer kupila sem tisti sprehajalec . Da se ga namontirat tako da sedi in se igra ali pa da hodi ( stoji ) in se igra in ker je spelin@ ( hvala spelin@) opozorila na to da se je pri njih naprej odpeljal sem kupila takega da se da zabremzat. In kaj se je zgodilo?? Prvi pretep ( omar in samia ). Eh, ja ceprav je Samia ne dolgo nazaj dobila motor na akumulator to ne steje in .... sta se zgarbala in ker sem ravno slikala fotke za vas sem imela aparat pri roki in se to posnela, samo mi noce nalozit filmcka, pise da je nedovoljenega formata.. No slikce pa imama :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:39:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela. Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči zakaj pa ne greš po njih? a je daleč tašča? hehe tile dve barvi sta mi tak lepe, točno takšno bo imel Nejc sobico..zeleno-modro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:39:25
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je . Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucani . Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 9:41:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** oooooooooo super je, a Omar tud že hodi?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?