|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
15.1.2009 19:26:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Karmar, res Šank rokerca si?!user posted image

Sem se ob tem spomnila eno debato začet. A je tukaj kakšna, ki je hodila v Ambasado?

Jaz sem bila 1x, imam pa prijateljici ki sta bili tam skoraj domauser posted image user posted image user posted image

Lorella Flego in Anika Horvat.... user posted image

ne, Jennifer Lopez in Madonna

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.1.2009 19:28:29   
dojenč
za seznamček

GH prvič 27.11 2008 frutek
GH prvič krompirček in korenček 27,12.2008
katero boš vzela pa mi je vseeno

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.1.2009 20:50:42   
nell
Ufff pa je zaspančkal...danes ga je orng metal zvečer, se pozna, da je zdej skor dva tedna hodu spančkat popoldan, danes se je pa šel k tašči cartat k se že tok dolg nista vidla, k je bla bolna. In je bil zdejle že tolk zmatran, da k je dobu flašo je prec zaspal, pa ga zbudim, pa je čist munjen, se zjoče, dobi flašo, dvakrat potegne in že spi, pa spet jovo na novo, enih 10krat. Sej se grem stavit, da se bo pa čez eno uro spomnu, da je dudo zgubuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin za seznam: 04.01.2009 - 7 žličk riževe kaše (Tibor je sicer že prej dobival tisto riževo sluz, samo toliko, da mu je malo zgostilo mleko, ker je po hranjenju bruhal, ampak to ne šteje ne, ker drugače bi bilo podatki katastrofalniuser posted image ).

Js sem pa danes pri brskanju po netu našla neko super stran s polno podatki - strokovnimi za službo in sem hit printala in shranjevala ipd. in se mi je kr mal stožlo po službi...sej pol k se je moj mulo pršu končno cartat k meni, sem vse hitr pozablauser posted image

Se pa naš Tibor tok postavla na noge, da je za znoret, če ga primem pod pazduho, da se s stopali dotika tal, ma čist trde noge - da bi se pa kej odrival, tko k je Gajka napisala, se pa ne - no pa itak ma še dost cajta. Men se nič ne mudi, še prehitr ga bom po stanovanju lovila - sva se lih danes z mojim pogovarjala, k  se je naš mulo, namesto da bi se z rokami naprej potegnil, se nazaj potiska in zdej riokverca po sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj je včeri ugotovil, da bomo menda meli eno malo trmico - sta se igrala v sobi in ga je snemal, mali je nekaj časa godel, ker mu ati ni dal kamere, pol se je pa kr orng razjokal, ga ni mogu več pomirit.

Aha od včeraj se tud mi kopamo v veliki bani, no tamalo dam v veliko, ker drugače je kopalnica v poplavi, zdej pa še z večjim veseljem brca in čofa.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.1.2009 21:07:16   
žanneža
Zdravo punce!

Tudi pri nas je bilo danes sneženo. Za vozičkanje ravno ni bilo, zato pa sva šli ven prvič s kengurujčkom. Malika je ful uživala, mamo pa je po uri in pol nošenja bolel križ!

Drugi zobek jo ful matra.user posted image Zunaj je samo en del zobka in jo grozno srbi (?). Šle sva v lekarno po Gengigel, upam da bo kaj pomagalo!
Carol11-Tvoj trud z dojenjem pa je za pohvalit! user posted image Ene mamice se čisto prehitro predajo!Tudi moja najlepše pije med spanjem. Tako enakomerno in umirjeno vleče. Podnevi, ko pa se dogaja okoli nje, pa je prava radovednica in se kar naprej obrača z glavico.

Tejkaz- Ste pravi uboščki. Čimprej se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Sandra123-Čestitke za opravljen pregled, prehlad pa čimprej pozdravite!

Karmar-Kako luštni punci!

Anita goitan- Moja starejša otroka sta ves čas spala na trebuščku že od rojstva (kljub opozorilom da naj nebi), tako jih je veliko manj zvijalo in veliko bolj sta spala. Mala Lana pa je najraje na boku.

Miškolinček-Noric pa pri nas še nismo imeli! Pravijo, da majhni otroci lažje prebolijo te vrste bolezni. Želim vam, da se čimprej pozdravite oz. da ne zbolite vsi.

Erin-Vi pa imate kar konkretne kilograme. Bravo! Mi lahko poveš kako je s cepljenjem proti rotavirusu! Se je treba naročit? Plačilo? Kako dolgo drži?
Češnjica in Matejchi -user posted image za prvi zobek!

user posted image

gajka - ROK
Tudi mi imamo že polovičko! user posted image

Tjaša23 - LINA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.1.2009 21:23:11   
matejchi
žanneža malo si pomešala podatke se meni zdi... naša še nima zobka... karmar pa ima samo eno punco.. to mi je ostalo v spominu...
sicer pa mogoče kmalu dobimo zob...
Jaz grem kar vodoravno, se dogaja Žiga sicer spi po obilnem bruhanju in malo manj obilnem kakanju.. jutri ima pa kontrolo, ker naj bi ga ušesa hecala... user posted image stroj se pa kar vrti... lalalalala..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.1.2009 21:35:39   
matejchi
user posted image

še ena mačja danes....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.1.2009 21:50:15   
žanneža
Ja matejchi, imaš prav.Čestitka je bila namenjena gajki.
matejchi - podatki za seznam:
Rok - 6m, 8490 g, 72 cm
Pa 1. zobek je na svet pokukal 12.1.

Spet  sem ga polomila. user posted image Toliko pišete, da vas komaj dohajam.

Glede karmar pa vem,da nista obe njeni-tudi nisem tega napisala. Sta pa obe luštni, a ne.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.1.2009 22:20:57   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

hoj vsem!

Siamci so - najnavezanejši, naljubkejši, najpametnejši, najzanimivejši, najlepši....
KRASOTCI na KUBIK

pa najbolj neprevidljivi in divji

Priznam!
Se strinjam glede nepredvidljivosti do neznanih ljudi. Samo mora lastnik to vedet in temu primerno ukrepat. Mi točno vemo da naš siamec ne mara otrok in zato ga vedno umaknemo kadar so otroci v bližini... Vid je itak izjema - maček točno ve, da mu ne sme blizu, da mu ne sme nič narediti (tudi ovohati ne), pa mu nismo nič kaj izrecno prepovedovali - preprosto ve. Zato pa trdim da so te mačke izjemne, ker imajo pasje lastnosti in čutijo lastnikovo željo...

Ah, preveč sem že zabredla.. Se vidi da pač obožujem mačke... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Enej nonstop deža dela, da ga preoblačim kljub slinčkom. Pa kar na rokah bi bil.

Naš pa že 2 dni spodnjo ustnico notri vleče, nonstop. Slini se kot kuža, na rokah pa hoče bit itak že 2 meseca (odkar je k pameti prišel ), pa če nebi bil takoo težak...

Krysia - vaš Garfi je videt zelo simpatičen, tačrni muc pa deluje zelo vzvišeno, kot kakšen črni panter

Erin - podatki za seznam - GH 8.12.08 (40ml riževe kaše)

Gajka - lepo ste pridobili grame in centimetre, nimaš kaj user posted image A tko je potem s tem glutenom, hmm, skoz nove fore..

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ko govorite o sedenju itd.....
Naš skoz hoče sedet Zna pa tudi že sam in sicer tako, da sedi in ima rokice spredaj in se drži ali za podlago ali pa za nogice. Ob tem je strašno vesel in gleda okoli in se smeji. Zdej pa ne vem ali je to ful škodljivo? Ga moram nazaj držat in da samo leži? Ne sedi sam vzravnano in z rokami ob sebi, ampak tak da ima rokice spredaj in se polca

Naš bi tudi skoz sedel ali pa stal - ležanje mu niti malo ne diši (mora imeti dudo v ustih da je kolikor toliko zadovoljen in se igra). Največkrat ga imam v sedečam položaju v naročju in takrat sega z rokicami na vse strani, vse bi rad dosegel, pošlatal, v usta stlačil . V glavnem je firbec.
Če ga pa primem pod pazduhe tako da bi stal, pa prav korakce dela po porstkih ali pa čisto trde nogice naredi user posted image Kadar kupčka podirava in jaz sedim, se mi pa ful močno odriva z nogicami navzgor in je ves happy (torej je to nekakšno poskakovanje ).

Kot je rekla nell - še prehitro bojo shodili, potem jih pa ne bo za ustavit, knedelčke male.

Tejka - a spet greste nazaj? Kako pa to? Pa nisi rekla HB, da ste šli stran od taščeuser posted image . Aha si odgovorila - ja super za takšno varianto. Ista cena pa hiško boste imeli user posted image , pa bliže bo za službo. Kaj pa Evica - spet menjava vrtca?

Srečanje - sem še vedno za CityPark, če pridem, če bo vreme...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
15.1.2009 23:02:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Js sem pa danes pri brskanju po netu našla neko super stran s polno podatki - strokovnimi za službo in sem hit printala in shranjevala ipd. in se mi je kr mal stožlo po službi...

Katero??user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
15.1.2009 23:07:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Erin-Vi pa imate kar konkretne kilograme. Bravo! Mi lahko poveš kako je s cepljenjem proti rotavirusu! Se je treba naročit? Plačilo? Kako dolgo drži?

Cepijo 2x ampak mora biti cepljen do 6 meseca, kasneje ne velja več... Pokliči k vaši P kako imajo to urejneno samo mislim da si že prepozna...

Stane pa 2x 75€...držalo naj bi pa cc 2-3 leta mislim dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.1.2009 7:13:22   
tejkaz
Jutro user posted image

Matejchi, nimam laminata.

neža, pridni ste. Pridna mamica si.

Anita, Medvode so mi bližje ker je Eva tam v vrtcu.

Ambasada - moj drugi kraj med študijem.

Buhtlčk
, če ne se pa magari v Pirničah dobiva. Ko bo pa bolj toplo, da se bo dalo zunaj kofetkat, pa obvezno Zbilje.

Miškolinček, 100% jih bo dobil. Ti kar s sodo bikarbono umivaj. P pa ne more v naprej napovedat intenzivnost koz. Mogoče jih bo pa prav z lahkotko prebolel. Držim pesti. Pa škoda za srečanje. Samo pazi, da jih na beloočnici ne bi dobil. Takrat morate nujno k P.

Mojga je pa neki v križu štihnilo. Pa je huj kot če bi ga pol manjkalo.

Vilika
, saj Eva ni nikoli vrtca menjala. In ga tudi ne bo. Zdaj bom šla pa lahko peš po njo.

Meni se že tako toži po sprehodu. Komaj čakam, da bosta zdrava, da lahko gremo ven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.1.2009 7:26:18   
gajka
Današnjih obmesečnic na mojem plonkcu ni, imamo pa zato eno obletnico:

user posted image
user posted image Ryssa - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

user posted image

Pišuka, Ryssa, kako si ti tudi eno mlado bitje. user posted image Pa obračanje cifer ti zdaj ne bo prav nič pomagalo. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.1.2009 7:29:58 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.1.2009 7:47:30   
gajka
Jaz sem pa včeraj zvečer dala Roku prvič riževo kašico še zvečer, pred kopanjem, pred spanjem pa sem ga še podojila. Pa sem mislila, da bo tako komot potegnil proti jutru. Ja, vraga! Sva se mogla dojit še ob 23:30, 2:00, 4:30 in potem še ob 6:45, ko sva tudi vstala. user posted image Bolj ga futram, bolj je lačen! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.1.2009 7:51:02   
Zoja Miša
Jutro. Hvala za kofe tisti, ki ga je skuhala. Malo bom preletela, potem pa šibam pakirati za plavanje. Boh, če kaj pozabimuser posted image
Spali fino do 4h, čeprav sem jaz kar zaspana in zaspanauser posted image . Pa včeraj je prvič poskusila korenček, ja ni ji bil glih všeč, sem se ji smejala ob njenih grimasah. Kašica zvečer ji pa kar gre, taka bolj tekoča pa po flaški.

Tejkaz, a kar selili se boste spet? Ja vam se pa res dogaja. Če je terasa, pa res super. Kje v Medvodah pa? Spet boste blizu moje službe, jupii!

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Zoja Miša ja, med drugim. In zakaj se mi smeješ zraven?user posted image

Oprsti, nisem mislila čudno, smilie pač. So tudi meni dobri, sem bila na parih njihovih koncertih (v mladih letih), pa rokala zraven, da mi je drug dan skoraj vrat odpadeluser posted image , potem pa ugotovila, da je zame bolj Dragojevič in Grašo pa Il Divi....user posted image
Kužota imate pa tako lepegauser posted image . Prav ponosna lastnica swissija bi bila tudi jaz, če ne bi zanisila, dva dojenčka na enkrat si pa nisem upala privoščituser posted image

Buhtlček iz Tacna si? Poznaš eno Moniko, sedaj ima tudi dojenčka, Patrika? Oktobra je rodila. Pa gostilno imajo.

Joj srečanje evo:user posted image

user posted image
user posted image Ryssa - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

user posted image

Šibam, me pumpa kličeuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.1.2009 7:51:55   
gajka
tejkaz - a sta še oba z vročino? Ker če je nimata, greste komot ven (mi je včeraj P tako rekla).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.1.2009 7:52:31   
Zoja Miša
Jao, Cytipark Rudnik?user posted image
Čist smotana! Brez dodatnih kometarjev, prosimuser posted image

O.k. predlagam da se dobimo kar v Hiperju - Šiška!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.1.2009 7:54:50   
gajka
Zoja Miša - naju lahko brišeš s seznama za srečanje, ker imava včerajšnje cepljenje prestavljeno ravno na 22.1. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.1.2009 7:55:54   
Zoja Miša
Še to, iščejo se ideje za jutrišnji izlet.
Šli bi nekam na sonček, pa da je za sprehajati, pa da ni prevelike gužve, pa da je fajnuser posted image  Predlogi zaželjeni.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.1.2009 7:56:30   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Zoja Miša - naju lahko brišeš s seznama za srečanje, ker imava včerajšnje cepljenje prestavljeno ravno na 22.1. user posted image

Gajka!!!!!! Pa zaradi tebe smo takrat prestavili na ta datumuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.1.2009 7:57:09   
gajka

Še to, iščejo se ideje za jutrišnji izlet.
Šli bi nekam na sonček, pa da je za sprehajati, pa da ni prevelike gužve, pa da je fajnuser posted image  Predlogi zaželjeni.

Glede na napoved si lahko sonček obetaš samo na Primorskem ali pa v višjih legah.

Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.1.2009 7:57:55   
gajka

Vem, ja. user posted image Kaj sem pa jaz vedela, da bo mulc prehlajen za cepljenje?

Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.1.2009 8:08:23   
Zoja Miša

Vem, ja. user posted image Kaj sem pa jaz vedela, da bo mulc prehlajen za cepljenje?

Vem, da nisi mogla vedeti. Škoda mi je!user posted image  Rok se je najbrž tako odločil, ker babe preveč čvekamouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.1.2009 8:10:23   
Zoja Miša
Sračenje drugičuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.1.2009 8:11:44   
anita goitan
jutroo

dns jo šibnevi v LJ, do City parka, mal zapraulat, potem plavanje ob 16.30, zvečer se mogoče kaj oglasim ali pa že popoldan..mislm polno zasedeniuser posted image ,
čez vikedn pa verjetno odrajžavi na Vipavskouser posted image

se beremo,

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.1.2009 8:15:39 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.1.2009 8:13:59   
naty13
Jutro, dan. user posted image

Tejka hvala za user posted image

Gajka imela sta oba zelo visoko vročino tako Jaša kot Eva. Mene pa user posted image ne pusti ven z Joštom, ker je premrzlo. user posted image user posted image user posted image Slaba stran, da dela doma. user posted image user posted image user posted image No saj te dni bi res težko kam prišla, ker bi rila po vaški cesti z vozičkom. Bi že ketne rabila. user posted image A na srečanje vaju pa ne bouser posted image Kaj pa če pokličeš P in vprašaš za datum en dan prej ali kasnejeuser posted image

Zojkomišek naplavajta se. user posted image Pa slikice bodo dobrodošle. user posted image

Ryssa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rojstni dan. Vse naj naj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še mi. Vse po starem. user posted image Jošta futrava enkrat zvečer pred spanjem, ker se mulcu ne da povečerjat. user posted image user posted image Pa ob 3h smo danes jedli, zajtrk je pa dobil normalno ob 7.30 in je bil tolk sestradan, da je usta odpiral tako, da bi mu dve žlice na komot notri dal naenkrat. user posted image Zdej pa še Nejc rogljička dobi za zajtrk, pa na kahlico, oblečt in v vrtec. In veliki mož je rekel, da gre sam. user posted image Že včeraj je user posted image kar šel, ker je videl, da se je vklopil v igro in ga tudi porajtal ni. Je bil že včeraj sam. user posted image Potem pa mulc še domov ni hotel, mu je možek moral rečt, da doma bončka dobi. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?