miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Miškolinček, 100% jih bo dobil. Ti kar s sodo bikarbono umivaj. P pa ne more v naprej napovedat intenzivnost koz. Mogoče jih bo pa prav z lahkotko prebolel. Držim pesti. Pa škoda za srečanje. Samo pazi, da jih na beloočnici ne bi dobil. Takrat morate nujno k P. Hvala ti,zlata si ,zdaj vsaj vem kaj lahk pričakujem. Erazem je tak kot bi ga komarji naklali,pa še bojo šle ven,ker se vidijo še rdeči flekci,..pa ful ma velike kot en tak ornk mozolj. Najhuje je pa to ko jih ma po glavi,po lasišču,lase pa veš kakšne ,... čist skodrane in do tistih sploh raven ne pridem. Seveda si glih tiste mulc veselo praska,ma kr bunke po glavi. Sem jih čist slučajn odkrila ko se gapo glavi pobožala. Če ne vidiš ne verjameš kje vse so lahko,...najbolj se mu pa zdi zamal ker ne more ven,bolan pa ni toliko da bi čutil in kr tišči ven,pol je pa siten in tudi slišat noče o kakših pikicah,on jih nima. Včeraj zvečer je imel tudi vročino in je zaspal v sekundi ko je šel v posteljo,ni nič ugovarjal,ponavadi ima cel ritual preden gre spat. Upam samo da sneg ne skopni do takrat ker pol bo vse narobe,on bi se sankal pa smučal. A si sodo bikarbono v vodi zavrela al sam zmešala,ker tiste pena je hladna in hladi,kar je tudi namen samo men se mulo ne pusti namazat,...ko bo Filip dobu ga bom lohk vsaj mazala,tega pa po cele stanovanju lovim. Zoja MIša,ja srečanje odpade ,razen če pridem sama,kar mi pa ni. Očitno mi ni usojeno priti,zmeraj eden od mojih dedcev poskrbi da ne morem,..jah kaj češ, bom pa k vsaki posebej domov prišla pa vas spoznam.
|