Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:59:37
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ne vem al si spregledala al si zanalašč spregledala. K sem te spraševala če si se odločla kaj glede aerobike? ne nisem spregledala, sam pozabla sem odgovorit....sorry jaz sem za, ampak kje???? a si se ti kej pozanimala? ja dejmo dorečt js sm pa misla da si se premisla in si raje ˝spregledala˝. Ja sej ne vem če mamo kej velik izbire... Men se zdi da bo še najbolš tale trim, kaj pravš? sam kdaj pa misleš da se to začne al že poteka.....da ne bomo nek na sred not uletele...al kako to gre? pišuka jst nikol še nisem tko hodila ja sej bi si skor premislila, ma ne vem če je to za mene, če bom sploh lahk al bom dol padla tam.....sam fajn k mam tebe, da me mal spomneš, ......mal me je treba priganjat....fajn je da nisi sam
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika angelina naš je kar na penastih puzlih. Plazenje pa mu tko al tko še ne gre preveč dobro od rok in nog. Ja saj naš se tudi ne plazi tako, kot se za plazenje spodobi. Sem pomislila, da morda zato, ker mu drsi in ne more, ne upa, kaj pa vem no. Saj najbolj navdušen ni, če ga dam samo na puzzle ali samo na igralno. Ponavadi mu dam igralno na puzzle, da je malo mehkeje in je takoj bolj zadovoljen...kraljevič na zrnu graha
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:03:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:06:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:07:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:07:51
|
|
|
|
dzanika
|
netki kokr se men zdi tole poteka skos in kadar prideš prideš... Vsaj tko je s pilatesom in mislim da je pri aerobiki isto. Tko da se greš prijavit in pol greš pač tolkrat za kolkrat si si plaču. Lahk pa tut vsakič posebej plačaš sam tist se po mojem ne splača. Je bolš si plačat enih 10 obiskov pa pol vsaj veš da jih morš izkoristit. Je pa fajn da se ti štejejo obiski in ne pač eno obdobje (npr. en mesec)... Da če slučajno kdaj vmes kaj pride da ne morš it ni panike... Drugače se pa ne sekiraj, js sm tut čiiiiiist brez kondicije... Pa kolkr bo šlo bo šlo...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:10:53
|
|
|
|
anikabd
|
Dober večer čveke čvekaste, ste pa zeeloo pridne, ne uspe mi več vsega prebrati. Naš Filip je zbolel in ima že četrti dan vročino 38,5, smrka in kašlja. Smo bili pri P in nam je povedala, da ima vneta ušeska. In Zdaj je na antibiotikih. Do ponedeljka naj bi bilo vse OK. Zdaj končno mirno spi. Zanima me a ve tudi čistite nosek vsak dan z fiziološko rastopino tudi ko ima čist nosek oz. je zdrav? Od ponedeljka se spoh noče več dojiti. Upam, da mi ne bo zmanjkalo mleka. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa flower za diplomsko še naš kobacaj je pogruntal, da so noge tudi za naprej, mal nam še manjka, pa bo šlo. pardon, ko sem se tak bedast režala, sam se zvok ne da izklopt. Bravo Luka. Mi je pa všeč, ker je tako zelo vztrajen. Full je faca.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:12:46
|
|
|
|
dzanika
|
anikabd da se čimprej pozdravite. Drugače pa mu jaz z fiziološko ne čistim noseka če ni bolan... Morm rečt da sem jo do sedaj samo parkrat uporabla ker še nismo mel kakšnih konkretnih problemov...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:13:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:17:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:18:33
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: anikabd Zanima me a ve tudi čistite nosek vsak dan z fiziološko rastopino tudi ko ima čist nosek oz. je zdrav? ne,..samo ko ima zadelan nosek Enako pri nas, se mi ne zdi potrebno čistit, če je vse ok z nosekom.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:18:56
|
|
|
|
dzanika
|
nič, jaz grem počasi spat... se tipkamo jutri... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:19:19
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje ste pa sedaj? pospravila sem kramo s predalnika v spalnici ... namreč kup cotk od malega, pa mojih nogavic, premajhne cotke pospravila v škatlo za kolegico, ki je decembra rodila pa izvedela sem, da je ena prijateljica noseča in sem ful vesela zanjo, čeprav ima kup problemov zraven. menda mora skoz počivat zdele bom šla pa CSI gledat Majuska jaz tudi zlagam in premetavam cote. Se mi zdi da sploh nič drugega ne delam kot obračam kupe okoli. in kaj naj rečem jaz - never ending story metuljčica jaz bom kar v sg poklicala in si ga rezervirala, čeprav bi najraje šla v mb, da vidim še avtosedeže za Aleksa - men se bo počasi zmešalo od vsega tega - kiri je rekel, da morem met tako malo razliko - to je največja pomanjkljivost, da moreš vse dokupit Angelina bravo za zobek pa lepo, da si se javila po dolgem času coraly kaj ga serješ - ti ne greš nikamor bomo navijale anikabd božček mali evo za zdravje neboglasnica super fotke od včeraj džanika super snežak - mi ga bomo v soboto naredili, ker ta večja prideta prepozno domov, preden se najemo je že tema - res je carski
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:20:45
|
|
|
|
frutka_
|
Dzanika bom prilepila kakšno. Si mislila mene spljoh?! Umpalumpa tako je naša delala pred mesecem dni. Zdaj je ugotovila, da je škoda da bi rit dvigovala in gre dalje po trebuhu. kot partizanka. Z eno roko se potegne naprej. Anikabd za malega fanta . Da čimprej ozdravi. Angelina jaz imam po celem stanovanju parket. Običajno leži v dnevni sobi na igralni blazini ampak je hitro povsod drugje samo tam ne. Po mojem ne igra neke vloge kaj je na tleh. Ko otrok skapira kako prilesti do željene točke bo to naredil. Ali pa ne. Moj prvi ni nikoli plazil. Pa sem ga full vzpodbujala. Je pa pri 6,5m sam stal v posteljici. Ni pravila. No, sigurno pa je otroku lažje puzat po nedrseči podlagi. Če gre po kolenih. Če se puza po trebuščku tako kot moja potem je boljše, da je na gladki površini. Kam dajete premajhna oblačila?! Aja, pa teta bom postala!!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:21:20
|
|
|
|
lex
|
jaz grem ajo ajo delat, sem neki zmučena danes, sta bila navita kot dve tempirani bombi , še posebej ko sta babi in deda prišla - ju ni blo za razpoznat. kot da bi ju neki pičlo
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:21:38
|
|
|
|
frutka_
|
Lex kaj boš rezervirala? Ne štekam.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:22:50
|
|
|
|
frutka_
|
Anikabd še odgovor. Jaz ji noska ne čistim vsak dan. Umijem ji obraz in nosek, kolikor lahko s prsti, pa če kakšne tigre vidim noter. Sicer pa ne.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:24:22
|
|
|
|
lex
|
frutka si si že odgovorila na vprašanje - premala oblačila romajo k nečakom/nečakinjam. čestitke no jaz jih shranjujem pri mojih doma ker je celo stanovanje prazno (prej je tam živela moja oma, ki je umrla) in bodo počaala na tistega, ki jih bo prvi rabil - mogoče jih dobi kolegica, ki bo rodila junija, če bo dobila punčko. mam tolk kratkih rokavov in hlač in tega od punc, pa je vse kot novo.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:24:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:25:13
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Lex kaj boš rezervirala? Ne štekam. stol za hranjenje od pikola, ker je podoben stokk-ovemu, pa še cena je všečna
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:27:00
|
|
|
|
frutka_
|
Ajaaaa...samo prosim pazi! Če ima stol noge na A je full nevaren, ker se zelo enostavno prekucne!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:27:40
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: frutka Kam dajete premajhna oblačila?! Aja, pa teta bom postala!!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! pakiram v vrečke pa na podstrešje....za sestro, mene..... Opa! Za tebe?! Torej še boste, nekoč, imeli enega?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:30:29
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ajaaaa...samo prosim pazi! Če ima stol noge na A je full nevaren, ker se zelo enostavno prekucne! saj tale jih ima na Z in mi je takoj padel v oči. Imam enega na A, pa je sfiksiran kar med mizo in steno, pa še naša divjakinja ga ima, sva zaradi tega mizo čisto k steni premaknila, ker bi se 100% že zvrnila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?