Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:21:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala Sem že gruntala, kje si? Kaj je Gregi že mrknil?? Ja, že pred pol ure Jaz sem pa gledala en film na HBO Comedy in sem čisto noter padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:22:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene če si pa čist zagreta za tipkanje , ni čudn da so pol vonjave sam res se moram najmanj 2xdnevno tuširat Mogoče je pa res kaj na tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:22:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene Če bi se vrgla nanjga bi mu hitr daljinc padu iz rok Glede na mojo kilažo še kaj drugega zdej se pa res nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:22:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane ma ne zdej že kr neki časa ni bila nobena sprejeta v težko kategorijo tko da pohiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:23:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ah, bom mela pa samogovore, dons se mi neki trga...po moje od utrujenosti a hočeš še eno jea pol pa začni tolčt po tipkovnici ja kaj pa misliš da delam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:23:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane tiana, do sem te vohammmmm!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:23:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally no kam je zdej Špelin@ mrknila? Ona vas ne dohaja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:23:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane tiana, do sem te vohammmmm!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:23:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene Če bi se vrgla nanjga bi mu hitr daljinc padu iz rok probi, mogoče bbi pa reku če se ti je stragal, češ klk je hladno ti se pa slačiš sred sobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:24:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala Dons nam trga Ne, se ti trga Ja ta služba, verjetn bom tud jaz skoz na RR visela, ko bo prišel moj čas Ja, maš prov, zdej me pa že res mal trga zarad tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:25:11
|
|
|
|
špelin@
|
A je bilo v zadnjih dveh urah tu gor kaj posebej pomembnega? o ste tolk zgovorne, mi lahko še to poveste Keep me posted!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:25:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene če si pa čist zagreta za tipkanje , ni čudn da so pol vonjave sam res se moram najmanj 2xdnevno tuširat Mogoče je pa res kaj na tem je je men verjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane tiana, do sem te vohammmmm!!!! right back at you baby
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:20
|
|
|
|
špelin@
|
Sem vmes ujela, da Erazmu rinejo ven kar 3 zobki Še kaj pomembnega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Tally , pa kdaj si ti tolk postov naklofala?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:55
|
|
|
|
špelin@
|
A toooooooo tolk smrdi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane tiana, do sem te vohammmmm!!!! punci to je fajn za hujšanje,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:26:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane tiana, do sem te vohammmmm!!!! right back at you baby Saj grem, saj grem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:27:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je bilo v zadnjih dveh urah tu gor kaj posebej pomembnega? o ste tolk zgovorne, mi lahko še to poveste Keep me posted!!! hmm rr je štekala pa smo piz..le , pol smo piz..le na sneg, potem pa je bila debata o vožnji oz. nevožnji avtomobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:27:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je bilo v zadnjih dveh urah tu gor kaj posebej pomembnega? o ste tolk zgovorne, mi lahko še to poveste Keep me posted!!! Ja, dobile smo novo nosečko .. . . . . . . . . . . . . . . . . sej ne no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:27:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A toooooooo tolk smrdi... Kaj tud pr vas???? Ja sedaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:27:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally , pa kdaj si ti tolk postov naklofala????? ja kolk pa jih mam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:28:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je bilo v zadnjih dveh urah tu gor kaj posebej pomembnega? o ste tolk zgovorne, mi lahko še to poveste Keep me posted!!! hmm rr je štekala pa smo piz..le , pol smo piz..le na sneg, potem pa je bila debata o vožnji oz. nevožnji avtomobila Hvala za update
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:28:36
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem vmes ujela, da Erazmu rinejo ven kar 3 zobki Še kaj pomembnega? ooooo, lepo da to smatraš kot pomembno novico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:28:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally , pa kdaj si ti tolk postov naklofala????? ja kolk pa jih mam? Še mal pa bo 4000
|
|
|
romantikahibelaAli s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???ob svečah ker varčujeva z električno energijo (
9%)
ob svečah ker je to bolj romantično (
29%)
ob luči ker je to bolj sexi (
16%)
ob luči koga briga elektrika (
47%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!