Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:15:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:15:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se tudi poslavljam. se grem malo stiskat k mojemu (ne likat - da ne boste cele štorje nardile) a dej dej, kdaj smo pa že štorijo nardile Tiana, a boš do šihta prilezla do 1000?? itak, še dons šefica ti bo znesel dons??? a se boš nakucala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:15:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ah, bom mela pa samogovore, dons se mi neki trga...po moje od utrujenosti a hočeš še eno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:16:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim a masta vsak svoj avto??? itak, pa še rezervo bi rada imela pri men bi bila tud druga pesem, če bi imela vsak svojega, samo finačno in vsega zraven si ne moreva šponat še z enim avtom . raje sploh ne pomislim ko bo treba spet na šiht kako boš pa na šiht hodila. jaz si bom mogla avto omislit ko se bomo preselili samo kako nam bo finančno zneslo je pa drug pesem. ma tašča enga matička si je ona drugega kupila pa mogoče jaz tega dobim, upam pri men je tko pridem in grem kadar hočem na šiht važno je da si 8ur. po porodniški z Markom smo se glih sem preselil. blo je tko da sem bila že ob 5na šithu letela domov ob 13,14,da seem mojmu predala avto, ko je imel popoldne šiht, če je bil pa zjutri smo šli pa skupi tako, da me je on zafural na šiht pol tamalga v vrtec in pol še sam na šiht-je bil un teden taksist dober šiht maš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:16:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:16:43
|
|
|
|
špelin@
|
Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.1.2009 22:17:38 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:16:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim a masta vsak svoj avto??? itak, pa še rezervo bi rada imela pri men bi bila tud druga pesem, če bi imela vsak svojega, samo finačno in vsega zraven si ne moreva šponat še z enim avtom . raje sploh ne pomislim ko bo treba spet na šiht kako boš pa na šiht hodila. jaz si bom mogla avto omislit ko se bomo preselili samo kako nam bo finančno zneslo je pa drug pesem. ma tašča enga matička si je ona drugega kupila pa mogoče jaz tega dobim, upam pri men je tko pridem in grem kadar hočem na šiht važno je da si 8ur. po porodniški z Markom smo se glih sem preselil. blo je tko da sem bila že ob 5na šithu letela domov ob 13,14,da seem mojmu predala avto, ko je imel popoldne šiht, če je bil pa zjutri smo šli pa skupi tako, da me je on zafural na šiht pol tamalga v vrtec in pol še sam na šiht-je bil un teden taksist a to je druga pesem če imaš tak šiht
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:16:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo do hladilnika pa nazaj do rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:17:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:17:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se tudi poslavljam. se grem malo stiskat k mojemu (ne likat - da ne boste cele štorje nardile) a dej dej, kdaj smo pa že štorijo nardile Tiana, a boš do šihta prilezla do 1000?? itak, še dons šefica ti bo znesel dons??? a se boš nakucala seveda evo že nabiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:17:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene če si pa čist zagreta za tipkanje , ni čudn da so pol vonjave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:17:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:18:26
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ah, bom mela pa samogovore, dons se mi neki trga...po moje od utrujenosti a hočeš še eno jea
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:18:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala Sem že gruntala, kje si? Kaj je Gregi že mrknil??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:18:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene mogoče bo po koncu filma ni še konc večera
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:19:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene Če bi se vrgla nanjga bi mu hitr daljinc padu iz rok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:19:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ah, bom mela pa samogovore, dons se mi neki trga...po moje od utrujenosti a hočeš še eno jea o 888 To tud velja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:19:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala Dons nam trga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:20:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo jah ne vem kaj se vse stiskajo al kaj To bo to Moj ne zgleda zaintereseran za te stavri, ker buli film in ne trza na mene Če bi se vrgla nanjga bi mu hitr daljinc padu iz rok Glede na mojo kilažo še kaj drugega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:20:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ah, bom mela pa samogovore, dons se mi neki trga...po moje od utrujenosti a hočeš še eno jea pol pa začni tolčt po tipkovnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:20:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Avto mora bit doma parkiran, pa če tudi ne grem nikamor. Samo, da je izpraven, ker če ni sem tako živčna, pa tud če ga ne rabim a masta vsak svoj avto??? itak, pa še rezervo bi rada imela pri men bi bila tud druga pesem, če bi imela vsak svojega, samo finačno in vsega zraven si ne moreva šponat še z enim avtom . raje sploh ne pomislim ko bo treba spet na šiht kako boš pa na šiht hodila. jaz si bom mogla avto omislit ko se bomo preselili samo kako nam bo finančno zneslo je pa drug pesem. ma tašča enga matička si je ona drugega kupila pa mogoče jaz tega dobim, upam pri men je tko pridem in grem kadar hočem na šiht važno je da si 8ur. po porodniški z Markom smo se glih sem preselil. blo je tko da sem bila že ob 5na šithu letela domov ob 13,14,da seem mojmu predala avto, ko je imel popoldne šiht, če je bil pa zjutri smo šli pa skupi tako, da me je on zafural na šiht pol tamalga v vrtec in pol še sam na šiht-je bil un teden taksist dober šiht maš ma ni slabo,naredim, poštimam, prečekiram in grem. dobr mi pridejo višek ur sploh ko je otrok v vrcu in nikol ne veš kdaj te lahko pokličejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:21:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala Dons nam trga Ne, se ti trga Ja ta služba, verjetn bom tud jaz skoz na RR visela, ko bo prišel moj čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:21:17
|
|
|
|
tally
|
no kam je zdej Špelin@ mrknila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:21:19
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo, sam da Estrella gre, je že zatišje....ko mačke ni doma, miši plešejo Sedaj pa res moram pod tuš, ker se čudne vonajave širijo od mene jaz tud moram... iz istega razloga pol pa le hitro pod tuš čaki še nekaj postov da bom bližje cilju a me maš že dost ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 22:21:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hej, a ste ve znorele?? Ostala sem na strani 87, ob pol devetih. Zdaj pa ste zdivjale in v dobri uri in pol naklofale 9 strani???!! Ni fer!!! Včeraj sem pa samevala
|
|
|
morjepetra123Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 334Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!