metuljcek321
|
'Cer! Nasa zaba ze od pol devetih spi. Smo se igrali, malo zazurali za njen mini rd - mami & oci sta se posladkala z jezkom in enim mini penastim darilcem, Anja je gledala ... nato pa v banjo in hopla v horizontalo. Jaz glih izpod tusa in sem zavila se semle. Ati gleda Preserna, ga namrec snemam za sestricno, pa spremlja. ilatic, vau, jabolko, banana in keks naenkrat! Noro! To pa je pravi gurman hd, malo sem pobrskala in nasla tale link z Montignacovo dieto ... upam, da dela .... KLIKNI Inigo, flower, mojcek, lili & vse, ki imate tezave zadnje case ... same ali otrocki ali familija: Almera, osa, hvala za info o stolcku. Ma, ne vem, ce ne bom sla kar v BC iskat tistega iz kataloga. Bi ga pa v barvi cesnje, k mamo tudi jedilnico in dnevno v tej barvi dzanika, totalno cortkana slikica snezaka in malega Jana! netki, Blacky, mene tudi pri FB malo zmedejo razni "requests" ... vcasih kliknem ignore, vcasih pa sprejmem, potem pa posljem tej isti osebi nazaj, kakor se mi zazdi. Nekaj casa nisem tega delala in se mi je nabralo cez 100 razlicnih povabil, darilc, itd .... sem na hitro oddelala, zdaj sem bolj up-to-date. Ce ti ni do tega, preprosto klikni "ignore" in je to to ..... klik, klik, klik, pa ni vec obvestilc