|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 18:35:03   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Hey julije...
V album sem dodala slikice našega malega ptička Matička user posted image

Za pokušino bo dovolj user posted image

Pozdravčki od obeh...

zakaj pa jih jaz ne vidim??

netki meni je pa P rekla da lahko greva en dan prej v laboratorij. user posted image   No sej mamo tko jutri namen it. Bomo pa zagotovo do treh tam... Pa hvala za info...
glede facebooka pa so men tut ta vabila in to kr neki... Js jih večina dam kr na ignore pa je vsa stvar rešena. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
15.1.2009 18:37:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

punce....neki me zanima glede FB...
ko mi pošiljate razna vabila, povabila, darila.....in ne vem kaj še na FB, kaj naj s tem....v čem je tu sploh fora....neki časa klikam pol me pa mine ker sploh ne vem zakaj se gre

dejte mi pomagat

fora je bolj v virtualnem obdarovanju ipd ... na nekaj stvareh mi je všeč, da se ti odprejo nove možnosti, katere druge mi grejo pa na živce user posted image če te moti, enostavno klikni ignore, imaš pa tudi možnost blokirati aplikacijo.

Jaz ne pošiljam več toliko tega, ker gre tudi meni na živce, če non-stop noter dobivam stvari, ki mi samo kradejo čas. Mi je pa fajn, kako imajo narejena sporočila, pa da se slike lahko objavi.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
15.1.2009 18:38:00   
dzanika
mojcek mi imamo tudi zadnje dni probleme s hranjenjem. Je pa hecno ker je prej že ful lepo jedel, zdej pa več noče. Kot da bi pozabu. Prej je že točno vedel k sem mu žlico nesla h ustom da mora odpret zdej jih pa sploh noče. In če mu že uspem dat v usta se kr davi... Če mu dam pa fruteka ga pa lepo poje čeprov ust pa še vedno ne zna odpirat. On bi kr cuzu dol iz žlice. user posted image Tko da očitno mu bom mogla začet mixat. Sam men je ful čudno k je včasih že lepo jedel. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 18:41:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
15.1.2009 18:43:00   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mojcek mi imamo tudi zadnje dni probleme s hranjenjem. Je pa hecno ker je prej že ful lepo jedel, zdej pa več noče. Kot da bi pozabu. Prej je že točno vedel k sem mu žlico nesla h ustom da mora odpret zdej jih pa sploh noče. In če mu že uspem dat v usta se kr davi... Če mu dam pa fruteka ga pa lepo poje čeprov ust pa še vedno ne zna odpirat. On bi kr cuzu dol iz žlice. user posted image Tko da očitno mu bom mogla začet mixat. Sam men je ful čudno k je včasih že lepo jedel. user posted image

jst vse miksam u nulo, bog ne daj da je kakšen košček not....

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
15.1.2009 18:45:15   
netki

Hey julije...

Pozdravčki od obeh...

netki meni je pa P rekla da lahko greva en dan prej v laboratorij. user posted image   No sej mamo tko jutri namen it. Bomo pa zagotovo do treh tam... Pa hvala za info...
glede facebooka pa so men tut ta vabila in to kr neki... Js jih večina dam kr na ignore pa je vsa stvar rešena. user posted image

jst sem jo zadnjič vprašala in povedala da imam v ponedeljek sistematskega, pa je rekla naj pridem v četrtek dopoldne....ona nima rada da prideš v zadnjem hipu....kadar sem tam se jezi na tiste ki pridejo mal pred 16.urouser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
15.1.2009 18:47:49   
dzanika

Hey julije...

Pozdravčki od obeh...

jst sem jo zadnjič vprašala in povedala da imam v ponedeljek sistematskega, pa je rekla naj pridem v četrtek dopoldne....ona nima rada da prideš v zadnjem hipu....kadar sem tam se jezi na tiste ki pridejo mal pred 16.urouser posted image

aha ok. Ja pred trejo ne bo šlo ker je moj na šihtu tko da ne morm pomagat če se bo jezila. user posted image   Mi mamo pa še čist nespluženo cesto ker ti norci sploh niso splužli in ne morm it z vozičkom nikamor. user posted image   In sploh ne verjamem da bodo kej plužli. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 18:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
15.1.2009 18:58:40   
Blacky30
Karamela6, če bo moj Nejc šel po atijevih stopinjah, bo Nina premlada zanj, ati ima namreč eno leto starejšo mamico.user posted image user posted image user posted image  Ampak, ker je bila dana taka res pomembna življenjska obljuba, da boš dobra tašča, pa bi se dalo tudi tole spregledat, ker dandanes dobre tašče najt je tudi čudež.user posted image

Da ti odgovorim še o GH, kar pač vem oz. kak jaz delam:
- riževo kašico imam od Alete, ker je od 4m dalje, rižolino je pa od 6m, kupljena v Mercatorju
- plasmon kekse imajo tudi v Leclercu, le da jih je danes zmanjkalo, pa jih nisem dobla.user posted image
- ja, hrano za Tejo pogrevam v mikrovalovki
- z 2 obrokoma na dan bom jaz pričela zdaj, ko uvajava nekje en mesec, čeprav to dela vsaka drugače, odvisno verjetno, kak otrok kaže veselje do hrane
- jaz sem začela z obrokom med 12-13 uro, zdaj pa bova imeli enega sadnega okol 10h, in kosilo okol 12,13. ure. Čez čas bom dodala še tretji obrok, popoldanski okol 17h, ko bo dobila mlečno kašico.

Upam, da sem ti kaj pomagala.user posted image

Gilo, prebrala tvojo porodno zgodbo, lepa, čudovita za prvič. Moja je bila pravo nasprotje prvič, drugič pa je bila spet nasprotje v kontra smer. Res sem imela dva popolnoma ekstremna poroda.user posted image  Si se pa verjetno zmotila pri uri poroda, ne? Nisi rodila popoldan ob 14h, verjetno si mislila ob 4.10 zjutraj????

Pridem še potem nazaj.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
15.1.2009 18:59:56   
Blacky30

punce....neki me zanima glede FB...
ko mi pošiljate razna vabila, povabila, darila.....in ne vem kaj še na FB, kaj naj s tem....v čem je tu sploh fora....neki časa klikam pol me pa mine ker sploh ne vem zakaj se gre

dejte mi pomagat

Ne računaj na odgovor. Jaz sem to že najmanj 3x vprašala, v čem je ta finta in če ima kdo kaj od tega, pa mi nobeni nikoli ni nič odgovorila. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:00:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:08:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:09:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2089
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:13:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2090
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:16:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2091
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:16:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:17:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2093
15.1.2009 19:17:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Meni je pa Erazem všeč. No vizualno niti ne, všeč mi je stil in vsebina njegovih kolumen. Sem za RD njegovo knjigo dobila. user posted image

Ga še katera bere?

Občasno kolumne v Lady. Bi mi posodila knjigo za prebrat? Plosim, plosim.

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Populis - a si že bila v Merctorju na Šmartinki, a to je ta k je na novo odprt.

Jaz sem bila, pa nisem bila pozorna na lokalčke. Itak bom šla v kratkem tja v šoping, ker mi je všeč, da tam ni gneče in veliko prosotra med stalažami. Poročam...

Dzanika: kaka faca

Flower:
samo, da zdaj veste kaj je in bodo znali pomagati

Ok, po šetanju v BTC-eju sem sestradana. Imam izbiro: čokolino, kosmiče alisveže pečene bobole z Argeto Junior??? Ok, sem se že odločila.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:18:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:21:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:23:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2097
15.1.2009 19:23:50   
ksenci
joj, jz vas ne folgam bratuser posted image user posted image user posted image

prejšn tedn je mel mali prehlad, tak da smo hodl vsak drug dan k zdravniku na kontrolo. dans smo bli v Lj na kontroli v pediatrični, na gastro oddelku in mormo prit 22.1 na sprejem zjutraj ob 7.00 tešči da nardiju UZ trebuščka in vse potrebne teste za alergijo in podobno. vrjetn bova not ostala kak dan al pa dva. zopet se mu ponavlja sluz v blatu in smrdi hudooooo- gnile jajce majn smrdijo! upam, da bodo ugotovil kaj je zdajh spet touser posted image drugače zgleda zdrav in je zelo igriv, le ponoči se skoz zbujamo okol 5x najmajnuser posted image

vidim, da s svojimi sončki uživate na snegu, jz pa razmišljam da bi voziček prodala, kr ga že od novembra nism rablauser posted image user posted image user posted image

flower- jz te čist zastopim, saj enkrat bo konec in pol bova neskončno uživaleuser posted image

Blacky-mere za 5,5 meseca 7800g in 68cm

Neposredna povezava do sporočila: 2098
15.1.2009 19:26:24   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

aptamil AR - kupil ga je v DM, piše, da je proizveden v Nemčiji. je to enak kot v Mulerju? ker je škatla cela nemška s slo nalepko.

na - jz sm pa še bruhala... *******, kdaj se bo nehalo? mam spet manj k 56 kil.... še tisto,k sm pojedla, je ven zletel.

jz pojma nimam

Neposredna povezava do sporočila: 2099
15.1.2009 19:27:57   
ksenci
joj, kaj mi je zdaj to nardiluser posted image
nism to mislauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?