Blacky30
|
Karamela6, če bo moj Nejc šel po atijevih stopinjah, bo Nina premlada zanj, ati ima namreč eno leto starejšo mamico. Ampak, ker je bila dana taka res pomembna življenjska obljuba, da boš dobra tašča, pa bi se dalo tudi tole spregledat, ker dandanes dobre tašče najt je tudi čudež. Da ti odgovorim še o GH, kar pač vem oz. kak jaz delam: - riževo kašico imam od Alete, ker je od 4m dalje, rižolino je pa od 6m, kupljena v Mercatorju - plasmon kekse imajo tudi v Leclercu, le da jih je danes zmanjkalo, pa jih nisem dobla. - ja, hrano za Tejo pogrevam v mikrovalovki - z 2 obrokoma na dan bom jaz pričela zdaj, ko uvajava nekje en mesec, čeprav to dela vsaka drugače, odvisno verjetno, kak otrok kaže veselje do hrane - jaz sem začela z obrokom med 12-13 uro, zdaj pa bova imeli enega sadnega okol 10h, in kosilo okol 12,13. ure. Čez čas bom dodala še tretji obrok, popoldanski okol 17h, ko bo dobila mlečno kašico. Upam, da sem ti kaj pomagala. Gilo, prebrala tvojo porodno zgodbo, lepa, čudovita za prvič. Moja je bila pravo nasprotje prvič, drugič pa je bila spet nasprotje v kontra smer. Res sem imela dva popolnoma ekstremna poroda. Si se pa verjetno zmotila pri uri poroda, ne? Nisi rodila popoldan ob 14h, verjetno si mislila ob 4.10 zjutraj???? Pridem še potem nazaj.
|