Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:40:56
|
|
|
|
mihaela01
|
Jaz grem na testiranje za streptokok B v 36. tednu in se mi zdi to testiranje čista preventiva...kot pa to, da bi bila prestrašena al preveč načitana iz forumov... Po testiranju bom lažje spala in si tudi ne bom nikoli očitala, če bi bilo karkoli narobe v tej smeri. Naredila bom vse kar je v moji moči in vse da bi bilo z našo pupo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:45:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dali: imaš ZS tasa_m, ok, te pokličem, ko bomo protestirale ; ma take stvari me prav razjezijo, ker dobesedno delajo budale iz ljudi; nekateri res ne vejo kaj jim pripada in kaj ne pa niti ne brskajo dalje zato pol mislijo da lahko z vsemi tako delajo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:47:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa...ma kaj ti namenoma ignoriraš poste...same neumnosti ti gredo po glavi...vse delaš neki na pol... ???? zakaj pa to.. ja za ono petrco sem popravla ampak jih bom komaj na 95 stran dala ker mi je brezveze da je na vsaki strani seznam tvojga ctgj-a pa nisem napisala .. če pa imaš itak prvo pregled..!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:47:35
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dali: imaš ZS tasa_m, ok, te pokličem, ko bomo protestirale ; ma take stvari me prav razjezijo, ker dobesedno delajo budale iz ljudi; nekateri res ne vejo kaj jim pripada in kaj ne pa niti ne brskajo dalje zato pol mislijo da lahko z vsemi tako delajo.... ma na ta način delajo budale sami iz sebe, ker ne poznajo zakonodaje. Čeprav tukaj ni kaj poznati, to je redna praksa...joj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:50:36
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa...ma kaj ti namenoma ignoriraš poste...same neumnosti ti gredo po glavi...vse delaš neki na pol... ???? zakaj pa to.. ja za ono petrco sem popravla ampak jih bom komaj na 95 stran dala ker mi je brezveze da je na vsaki strani seznam tvojga ctgj-a pa nisem napisala .. če pa imaš itak prvo pregled..!! aja...pol si sam tko prestavila seznam? OK...sem očitno ven iz tega in ne vem več kako je s popravljanji seznamov. Jaz nisem videla, da bi bilo popravljeno pri petrcik...je še vedno januarski datum pregleda...pri meni pa je OK...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:56:11
|
|
|
|
Dali*
|
nč...grem še mal ustvarjat...pridem še potem...ko se boste najedle...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:57:23
|
|
|
|
Pupa7
|
na pa je mir
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:57:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* aja...pol si sam tko prestavila seznam? OK...sem očitno ven iz tega in ne vem več kako je s popravljanji seznamov. Jaz nisem videla, da bi bilo popravljeno pri petrcik...je še vedno januarski datum pregleda...pri meni pa je OK... ja, na vsaki 5 strani imamo seznam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:07:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* aja...pol si sam tko prestavila seznam? OK...sem očitno ven iz tega in ne vem več kako je s popravljanji seznamov. Jaz nisem videla, da bi bilo popravljeno pri petrcik...je še vedno januarski datum pregleda...pri meni pa je OK... ja, na vsaki 5 strani imamo seznam... ampak vse tri sezname skupaj, ne??? marčevke, slikice bušije in tisti seznam za mamico in dojenčka, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:10:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ampak vse tri sezname skupaj, ne??? marčevke, slikice bušije in tisti seznam za mamico in dojenčka, ne? točno mama_m !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:13:30
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 na pa je mir kako prijazno...sedaj se pa sploh ne bom več oglašala...pogešale me ne boste...totalno vas bom bojkotirala... pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:13:46
|
|
|
|
spps
|
kaj dogaja? sem kaj zamudila?sej bom šla nazaj brat-neki sem že,neki še pa moram a je kak problem okol seznamov???
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:15:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 na pa je mir kako prijazno...sedaj se pa sploh ne bom več oglašala...pogešale me ne boste...totalno vas bom bojkotirala... pa pa kaj pa je te zdaj blo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:16:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj dogaja? sem kaj zamudila?sej bom šla nazaj brat-neki sem že,neki še pa moram a je kak problem okol seznamov??? ni problemov,..vse pod kontrolo! zamudila pa nisi nič..niti ni dost napisano!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:18:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa explorer, ampak tako kot si ti opisala, ne gre. Ko hočem drug post kopirat, ne gre. exploreru pa ne znam.. ko em jaz delala v exploreru mi tud ni šlo žal.. hvala vseeno. Bom pa še naprej vsako posebej citirala ali ogovarjala. mamaM, jaz držim pesti, da urediš glede dopusta. Je pa res, da propasti ti ne sme. Pupa, imaš ti rač. v kuhinji zraven štedilnika? Če imaš, ne misli da si edina. Jaz tega prenosnega trogam povsod s sabo, se pravi s kavča mna kuh. mizo. Dali!!! Ne odhajaj!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:18:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak aja sej že vem ...imate kdaj kakšne krče v trebuhu??mene včasih tak boli da se sploh vzravnat nemorem...sem vprašala g pa pravi da dokler je mv zaprt in vse normalno ni nič narobe...ampak vseeno me malo skrbi? kake krče, prebavne? to mam jaz redno tak da luft lovim od bolečine... pa nimaš kaj... drgače sem pa tja trd trebuh pa ne cel in brez bolečin... nimam pojma kakšne.vem samo da ful boli,neha pa samo od sebe.mogoče pa so prebavni ker sem itak skoz zaprta-že tudi ko nisem noseča,kaj šele zdaj... Mogogče je res zaprtje. Jaz sem imela take krče, čisto so bilim podobni popadkom in sem se šla pokazat v P in je rekel G, da je sigurno prebava. Zdaj mi pomaga, če na tešče pojem jabolko. Pa zdaj ko je konec praznikov, itak spet malo bolj zdravo jem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:18:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj dogaja? sem kaj zamudila?sej bom šla nazaj brat-neki sem že,neki še pa moram a je kak problem okol seznamov??? ni problemov,..vse pod kontrolo! zamudila pa nisi nič..niti ni dost napisano! Vsaj nič pametnega ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:21:32
|
|
|
|
Dali*
|
Tko...še Milko, ki sem jo pravkar odprla podelim z vami...je s karamelo in je full dobra...njami...za posladek po večerji...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:21:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vsaj nič pametnega ne. se strinjam ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:22:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 na pa je mir kako prijazno...sedaj se pa sploh ne bom več oglašala...pogešale me ne boste...totalno vas bom bojkotirala... pa pa na pa je mir v kuhinji draga
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:24:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Tko...še Milko, ki sem jo pravkar odprla podelim z vami...je s karamelo in je full dobra...njami...za posladek po večerji... taša pa ne sme take ,ker je na dieti
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:26:33
|
|
|
|
Dali*
|
Seznam za novorojenčka....nisem brala, ko ste ga dale gor...ampak me zanima, če ste ga mamice počekirale, pokomentirale in je zdej res to to kar potrebujemo za začetek...al je kej premalo...preveč... mam en kup seznamov v compu, pa si bom sedaj naredila svojega, pa da vem katerega se držat... thnx
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:27:17
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz lahko jem samo to milko.. ampak je ne rabim delit z vami ker se mi zdi da ni nobene s sladkorno tu sem neke profitirala hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:29:43
|
|
|
|
felix7
|
pri teh seznamih je po mojem najboljša zdrava pamet če ti pa kaj manjka, greš pa kupit potem, ko si že doma z otročkom
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 19:30:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Seznam za novorojenčka....nisem brala, ko ste ga dale gor...ampak me zanima, če ste ga mamice počekirale, pokomentirale in je zdej res to to kar potrebujemo za začetek...al je kej premalo...preveč... mam en kup seznamov v compu, pa si bom sedaj naredila svojega, pa da vem katerega se držat... thnx Mislim, da je mamaM fajn zajela vse, kar resnično rabiš za začetek brez nepotrebne šare. Edino kar manjka in je fajn imet je pumpica za nosek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?